Soorten nieuwetijdskinderen

Soorten nieuwetijdskinderen. Soorten nieuwetijdskinderen.Ā  Nieuwetijdskinderen of hooggevoelige kinderen zijn kinderen die zich bewust zijn van de spirituele wereld. Zij zijn overgevoelig voor indrukken en sferen en zijn vaak gevoelig voor de emoties van andere kinderen of mensen. Niet zelden hebben zij verschillende allergieen en beseffen zij zich dat ze anders zijn dan anderen. Soms uit zich dit door dingen te zien die anderen niet zien. Zij kijken in de bovennatuurlijke wereld en hebben mediamieke gaven zoals helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid, helderruikendheid en helderwetendheid. Ook zijn zij zich meer bewust van de paranormale wereld en dat zij zelf geen mens zijn maar geesten met een menselijk lichaam.

Er zijn verschillende soorten nieuwetijdskinderen. Zo onderscheiden we de Indigo kinderen, de Chrystalkinderen en de Regenboogkinderen. Indigo kinderen hebben de kleur Indigo veel in hun aura wat refereert aan helderziendheid, en gepaard gaat met het derde oogchakra. Zij zijn de generatie vanaf de jaren 60 die de weg vrij maakten voor de Chrystalkinderen. Doordat zij overal tegenaan schoppen kan de volgende generatie nieuwetijdskinderen hun doelen sneller, beter en vollediger manifesteren doordat zij een ruimer bewustzijn in de wereld ervaren.
Chrystalkinderen: Zij zijn de kinderen die gekomen zijn om het veld van onvoorwaardelijke liefde te creeren. Zij hebben pastelkleurige tinten in hun aura met verfijnde trillingen. Soms vloeien deze kleuren in elkaar over en lijkt hun aura wel kleurloos, doorschijnend te zijn. Hun trilling is hoog, en snel en hun chakras vibreren in een razend tempo. Zij ontwikkelen zich dan ook razendsnel, lichaam volgt geest en hebben voornamelijk helende vermogens. Deze kinderen komen uit de jaren 90.
Regenboogkinderen: Dit zijn de nieuwetijdskinderen van tegenwoordig. Het zijn nieuwe zielen die nog nooit geincarneerd zijn. Zij brengen levensvreugde, en bekijken de wereld verwonderd. Ze hebben veel ontwikkelde paranormale heldere vermogens en zijn in staat voort te zetten waar Indigos en Chrystalkinderen gestopt zijn. Zij komen dan ook om deze zaken voort te zetten en af te maken op reis naar het veld van eenheid.
Nieuwetijdskinderen zijn echt, puur, authentiek en leven vanuit hun Hoge Zelf, en Hart. Zij zijn in staat om eerlijk en open te zijn en vragen anderen dat ook te doen. Speel geen verstoppertje, het heeft geen zin bij een nieuwetijdskind. Feilloos prikken zij door illusies en egos. Waarheden ontmaskeren zij en leugens maskeren zij. Er is een frequentie van liefde die een hele hoge, zachte, fijne openende trilling geeft bij deze kinderen die erg in staat zijn om naar zichzelf te kijken maar ook erg vanuit hun eigen kern leven. Zij mogen er zijn. Dit is allemaal ook erg belangrijk omdat Nieuwtijdskinderen pas aan hun missie kunnen beginnen op dat moment dat zij in hun eigen kracht staan. Zij moeten daarom ook beschermd worden, en goed geaard zijn. Als ouder van een nieuwetijdskind is het belangrijk om goed te luisteren naar het kind en de signalen die het geeft. Hoor naar hetgeen het kind te vertellen heeft en begrijp goed dat het mogelijk is dat het kind iets anders beleefd dan jij dat als opvoedende ouder zult doen. Veroordeel je kind niet, maar probeer het te begrijpen en geef het kind in ieder geval het gevoel dat het gehoord wordt.

Nieuwetijdskinderen hebben veel ervaringen in de parallele werelden. De bovennatuurlijke rijken. Het is daarom belangrijk flink naar buiten te gaan met deze kinderen. Te wandelen, te zwemmen of te douchen en ook om gezond te eten. Zorg voor voldoende slaap en probeer prikkels te reguleren. Houd goed in de gaten wanneer het kind overprikkeld of vermoeid raakt en haal het kind dan ook uit de situatie op dat moment.
Als ouder van een nieuwtijdskind is het niet altijd logisch dat je je kind begrijpt. Zeker wanneer je niet weet wat nieuwetijdskinderen zijn en wat hooggevoeligheid is. Misschien heb je nog nooit gehoord van al deze zaken?

Misschien heb je vragen maar geen idee aan wie je ze zou moeten stellen. Dan is er goed nieuws voor je. De meeste Lichtwerkers zijn bekend met het fenomeen nieuwetijdskinderen omdat zij dat zelf ook zijn en hun eigen kinderen meestal ook. Dat vergt enige mate van bewustzijn. Dat is een proces en een ontwikkeling die vergt dat je open en eerlijk naar jezelf durft te kijken. Soms kan een luisterend oor genoeg zijn, soms heb je vragen. Onze consulenten zullen graag naar je verhalen of situaties luisteren, zonodig advies geven of verheldering en jou en je kind helpen in je proces. Dus zijn er vragen over nieuwetijdskinderen voel je dan welkom om je vragen te stellen op onze hulplijn.