Spirituele hulplijnen en ervaringen

Spritiuele hulplijnen

Spirituele hulplijnen en ervaringen. Je zult het maar hebben. We hebben het over bovennatuurlijke gaven en je weet je er geen raad mee. Geen idee wat dit echt te betekenen heeft, maar het houdt je wel bezig. Wat doe je dan? Iets anders, stel een familielid of een vriend of vriendin is plotseling overleden en eigenlijk hadden jullie net ruzie gehad. Het zit je niet lekker. O jee, wat nu? Of, je had nog zoveel willen vragen of zeggen. Online bij de spirituele hulplijnen kun jij hier over praten! Spirituele hulplijnen en ervaringen.

Vragen stellen aan spirituele top paragnosten

Is de dood het einde? Al deze vragen kunnen je bezighouden en daarvoor kun je terecht op onze spirituele hulp en advieslijnen. Ook kan het zijn dat er een blokkade is in je energie of in je chakrasysteem. die je groei tegenhoudt en blokkeert. Waardoor je energie niet meer stroomt en je niet verder komt. Je ervaart hinder.

Ook daarvoor kun je terecht bij een spirituele hulplijn. Zo kunnen wij je chakra’s nalopen maar ook kunnen we met onze reikimasters en healers een healing geven. Die ervoor zorgt dat je blokkade weggehaald en overwonnen kan worden. Een aantal reiki inwijdingen kun je ook op afstand ontvangen. Meer uitleg over dit onderwerp kun je ontvangen van onze gespecialiseerde reikimasters. De spirituele waarneming is er één die voor elk mens uniek is.

Top Paragnosten voor al je levensvragen

Bij de spirituele hulplijn kun jij terecht voor allerlei levensvragen. Dit kan gaan over jouw eigen persoonlijke ontwikkeling, een toekomst voorspelling, vragen over werk, liefde of je relatie. Doordat mediums en paragnosten bij de spirituele hulplijn beschikken over spirituele gaven. Weten zij meer dan dat je zonder deze gaven kan weten.

Box: 20 Anita
Anita
Beschikbaar
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 04 Albert
Albert
Offline
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Kom in contact met spirituele coaches bij de spirituele hulplijn

Helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend en helderruikend maar ook mediums, reikimasters en readers vindt je op onze lijn. Zij staan klaar om met hun unieke gave en unieke werkwijze jouw een consult te geven die afgestemd is op je persoonlijke groei. En altijd met als doel om je te helpen met raad en daad om verder te groeien. Of het nu gaat om een luisterend oor of een boodschap van je gids of een entiteit. Het kan allemaal. Wel is het zaak dat je weet wat het doel van het gesprek is. En weet welke vragen je wilt stellen en aan wie. Het kan zijn dat een medewerker je korte vragen stelt. Dit om dieper of zuiverder in de afstemming terecht te komen. Soms duurt het even voordat de verbinding gelegd is. Dat kan met allerlei zaken te maken hebben en heeft niet perse iets te maken met goed of fout. Spirituele hulplijnen en ervaringen.

Bereid je voor op een spiritueel consult

Ook is het zaak goed voorbereid te zijn en om je te focussen op de dingen die voor jou klaar liggen. In de bovennatuurlijke wereld. Soms is de boodschap dat je iets moet doen, soms juist niet. Het kan van alles zijn. Het is de taak van de consulent dit zo zorgvuldig mogelijk aan je door te geven. Een van de dingen die daarbij helpt, is dat een consulent niet gaat invullen. Maar zuiver weergeeft wat hij of zij ziet of hoort. Zo kan het gebeuren dat iemand iets als een filmpje voorbij ziet komen. En dan is het zaak om dit precies weer te geven zoals het getoond wordt.

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend en gemakkelijk om een spirituele hulplijn te bellen. in sommige culturen ligt er nog een flinke taboe op. Daar zijn wij ons van bewust en wij zullen proberen om rekening te houden met de gevoelens van mensen. Die er nog niet zo bekend mee zijn.

Wat kan een heldervoelend medium?

Een medium die heldervoelend is die heeft een hele sterke intuïtie en wordt daardoor ook wel een hsp coach genoemd. Een heldervoelend medium heeft de gave om snel te voelen en intuitief aan te voelen wat er speelt bij een cliënt. Dit kan op mensen, situaties of bedrijven van toepassing zijn. De gave om heldervoelend te zijn is voor een medium heel belangrijk. Want op die manier kunnen zij nog beter hun werk doen. Een heldervoelend medium heeft ook de gave om in een hogere frequentie te treden waardoor zij gemakkelijker contact kunnen maken met geesten en gidsen.

Een erkend medium die heldervoelend is werkt nauw samen met een maatschappelijk werker, therapeut of coach. Dit omdat er bij een reading veel informatie boven komt, waar je niet altijd direct mee aan de slag kunt. Daarnaast zitten er ook vaak emoties en gevoelens in die verwerkt moeten worden. Het is dan fijn om met iemand te kunnen praten die je kan helpen om alles een plek te geven. Spirituele hulplijnen en ervaringen

Een heldervoelend medium (HSP coach) kan vragen beantwoorden over situaties waarmee jij al een tijdje rondloopt. Dit kan zijn over overleden dierbaren of bepaalde onderwerpen als liefde, werk of relaties. Een heldervoelend lichtwerker kan jou zo inzichten verschaffen zodat jij situaties beter gaat begrijpen.

Het kan voor jou ook fijn zijn om met een heldervoelend lichtwerker te praten. Als je behoefte hebt aan een luisterend oor. Als zij jou een luisterend oor bieden kan jou dat helpen om even jouw verhaal kwijt te kunnen. Of een situatie uit te leggen en op deze manier adviezen te krijgen.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium bij de spirituele hulplijn heeft andere gaven van iemand die helder voelend is. Wanneer een life coach helderziende is. Dan wil dat zeggen dat zij met behulp van hun derde oog beelden kunnen zien. Dit kan in de vorm van een beeld, filmpje of een soort visioen zijn. Naast dat een helderziend medium beelden kan zien kunnen ze ook energie voelen. Dit is een beetje vergelijkbaar met de gave van iemand die heldervoelend is alleen voelt een helderziende lichtwerker energie in plaats van emoties.

Een helderziende kan door de paranormale gaven die zij hebben vaak bepaalde aandoeningen diagnosticeren. Dit komt omdat zij via hun derde oog mensen kunnen scannen en de energie kunnen voelen die een cliënt met zich meedraagt. Wanneer er iets dergelijks gevoeld wordt dan weet het helderziende lichtwerker dat er sprake is van een bepaalde aandoening of klacht.

Een helderziend medium kan jou dus helpen wanneer je last hebt van fysieke of mentale klachten en je weet niet wat de oorzaak is. Wanneer zij de oorzaak van de klacht hebben vastgesteld kan jij met behulp van een coach of therapeut aan de slag om dit op te lossen.

Ook kan een erkend medium helderwetend of helderhorend zijn. Een helderhorend medium is iemand die stemmen en geluiden hoort vanuit het hiernamaals. Dit kan heel verwarrend zijn voor mensen maar wanneer je ermee leert omgaan is het een fijne manier om met overleden dierbaren te kunnen communiceren. Een helderwetend lichtwerker is iemand die wijsheid en kennis ontvangt vanuit het hiernamaals. Dit kan heel waardevol zijn wanneer je vragen hebt over bepaalde situaties of levenslessen.

Hoe kan een reading mij helpen?

Een reading op de spirituele hulplijn is een manier om met hulp van een medium in contact te komen met jouw hogere zelf, gidsen of overleden dierbaren. Dit kan heel fijn zijn wanneer je vragen hebt over bepaalde situaties in jouw leven of je iets wilt weten wat je niet weet. Een reading is ook een fijne manier om contact te maken met jouw gidsen. Wanneer je weet wie jouw gidsen zijn kan dit een fijne manier zijn om met hen te communiceren.

Tijdens een reading kun je vragen stellen over alles waar je maar aan denkt. Dit kan gaan over liefde, werk, relaties of gebeurtenissen in jouw leven. Een reading is een fijne manier om inzicht te krijgen in situaties die voor jou moeilijk zijn. Wanneer er beelden, woorden of gevoelens doorgegeven worden vanuit het hiernamaals. Kunnen deze jou helpen om bepaalde situaties beter te begrijpen.

Spirituele hulplijn is er voor jou

Een kaartlegging bij een helderwetend kaartlegster

Bij de spirituele hulplijn kun jij dus met een spiritueel coach praten over jouw levensvragen, contact laten maken met overledenen, droomuitleg of vragen stellen over liefde/werk. Tijdens een consult met een van onze consulenten kan het zo zijn dat iemand voor jou een kaartlegging. Zo kan een medium lenormand kaarten leggen of gebruik maken van tarot kaarten. Spirituele hulplijnen en ervaringen.

Lenormandkaartlegging

Lenormand kaarten laten leggen door een spiritueel coach kan helpen om jouw levensvragen te beantwoorden. Dit kan heel fijn zijn wanneer je iets wilt weten over een bepaalde situatie in jouw leven. Of je twijfelt over een keuze die je hebt gemaakt. De lenormand kaarten geven dan inzicht en kunnen je helpen om bepaalde situaties beter te begrijpen. Bij lenormand kaarten werkt het zo dat er 36 kaarten zijn waaruit de spiritueel coach een aantal kaarten voor jou uitkiest. Deze kaarten hebben allemaal een betekenis en wanneer deze in een bepaalde volgorde gelegd worden kunnen ze een bepaalde boodschap doorgeven. Dit kan bijvoorbeeld ook inzicht geven over het verleden, heden en de toekomst.

Tarot reading

Een tarot reading laten doen bij een spirituele coach is ook een fijne manier om antwoord op jouw levensvragen te krijgen. Tarot kaarten zijn een heel mooi middel om inzicht te krijgen in de situaties waar je mee te maken hebt. Ze geven niet alleen antwoord op jouw vraag maar geven ook advies over wat je kunt doen om bepaalde situaties te verbeteren.

Een reading is dus een fijne manier om inzicht en hulp te krijgen vanuit het hiernamaals. Wanneer jij twijfelt over een bepaalde situatie in jouw leven of je wilt weten waarom bepaalde dingen gebeuren. Is het fijn om een reading te laten doen. Zo kun jij met hulp van een spiritueel coach of een ander medium in contact komen met jouw hogere zelf, gidsen of overleden dierbaren. Dit kan heel fijn en verhelderend zijn wanneer je vragen hebt over bepaalde situaties in jouw leven.

Door een consult met een heldervoelend kaartlegster kun jij eerlijk antwoord krijgen op levensvragen die jij hebt of jij krijgt adviezen over bepaalde situaties. Een consult met een heldervoelend kaartlegster kan voor jou heel verhelderend werken.

Wat is een Reiki master?

Een Reiki master is iemand die de gave heeft om energie door te kunnen geven aan andere mensen. Dit kan op verschillende manieren en voor verschillende doeleinden. Een Reiki master kan dus energie doorgeven aan een ander persoon om hen te helpen met hun genezing. Een Reiki master kan energie doorgeven om iemand te helpen ontspannen of om iemand te helpen bij het manifesteren van hun wensen.

Healing uit laten voeren door een reikimaster kan op afstand. Zo kunnen de meeste consulenten ook deze healing via de spirituele hulplijn chat of telefonisch uitvoeren. Spirituele hulplijnen en ervaringen.

Kies een paragnost medium die bij jou past

Een spiritueel coach, een life coach, een relatie coach, een genezend medium, depressietherapeut, een helderwetend paragnost, een tranche medium, een mental coach, een helder wetend medium, een heldervoelend medium.. Bij onze spirituele hulplijn vind jij heel veel verschillende consulenten die allen eigen gaven en een eigen werkwijze hebben. Om deze reden is het belangrijk om voordat je een consult start met een van de consulenten je goed in leest welke gaven het medium/paragnost heeft. Want als jij graag engelen kaarten wilt laten leggen, maar deze paragnost/medium kan dit niet voor jou uitvoeren, dan is de teleurstelling groot.

Het is belangrijk dat wanneer jij online opzoek gaat naar een van de paragnosten of medium is het belangrijk dat jij je goed inleest in de gaven die een allround medium heeft. Als jij wilt praten met iemand van onze spirituele hulplijn over de toekomst, dan is het wel belangrijk dat dat medium ook de levenservaring heeft om uitspraken te doen over jouw toekomst.

Daarbij is het bij een consult met een trance medium ook heel belangrijk dat jij jezelf op je gemak voelt tijdens het consult en dat je open staat voor de antwoorden. Onze mediums en paragnosten hebben jarenlange ervaring waardoor zij weten hoe zij jou tijdens een e-consult op jouw gemak kunnen stellen. Spirituele hulplijnen en ervaringenzijn er om te weten, wat kan ik er zelf mee.

Praten met een allround medium over jouw eigen spirituele ontwikkeling

Ook kan het zijn dat je zelf heel spiritueel bent en graag hulp zou willen hebben bij het ontwikkelen van je gave. Ook daarvoor zijn wij er. De zuivere spirituele hulplijn. Nooit zullen wij ons echter opdringen aan jou, wij gaan af op wat jij en het bovennatuurlijke aangeeft en wat voor jou te verdragen is. Niemand heeft iets aan forceren. Dat zal je gids ook nooit doen. Zij handelen altijd vanuit liefde. Als jij over jouw eigen spirituele groei wilt praten met een bekend medium dan is dat bij de spirituele hulplijn mogelijk.

Voor alle vragen op paranormaal en spiritueel gebied ben je van harte welkom bij onze spirituele hulplijn. Onze mediums en paragnosten kunnen jou helpen met vragen over relaties, liefde, werk of zij zijn er om jou een luisterend oor te bieden. Voor een gesprek met een life coach over de toekomst kun je ook bij een van onze consulenten terecht. Spirituele Hulplijnen en ervaringen.

Diverse spirituele consulten mogelijk

Als jij met een medium of paragnost wilt praten kan dit op verschillende manieren. Zo zijn onze consulenten beschikbaar voor een telefonisch consult, een chat of een e-mail consult. Het is aan jou op welke manier jij graag wilt communiceren met mediums of paragnosten. Tijdens een e-mail consult met de consulenten is het ook mogelijk om een fotoreading te doen zodat jij antwoorden krijgt. Chatten kan voor een luisterend oor, box nummers zijn er voor telefonisch contact en een e-mail consult gaat ook persoonlijk via de e-mail.

Onze mediums en consulenten helpen jou graag en staan de hele dag voor jou klaar. Je kan nu nog een consult starten met een consulent.