Spirituele hulplijnen en ervaringen

Online medium and paranormal pJe zult het maar hebben. Je hebt bovennatuurlijke ervaringen en je weet je er geen raad mee. Je hebt echt geen idee wat het te betekenen heeft maar het houdt je wel bezig. Wat doe je dan? Iets anders, stel een familielid of een vriend of vriendin is plotseling overleden en eigenlijk hadden jullie net ruzie gehad. Het zit je niet lekker..O jee, wat nu? Of, je had nog zoveel willen vragen of zeggen.

Is de dood het einde? Al deze vragen kunnen je bezighouden en daarvoor kun je terecht op onze spirituele hulp en advieslijnen. Ook kan het zijn dat er een blokkade is in je energie of in je chakrasysteem die je groei tegenhoud en blokkeerd waardoor je energie niet meer stroomt en je niet verder komt. Je ervaart hinder. Ook daarvoor kun je terecht bij een spirituele hulplijn. Zo kunnen wij je chakras nalopen maar ook kunnen we met onze reikimasters en healers een healing geven die ervoor zorgt dat je blokkade weggehaald en overwonnen kan worden. Een aantal reiki inwijdingen kun je ook op afstand ontvangen. Meer uitleg over dit onderwerp kun je ontvangen van onze gespecialiseerde reikimasters. De spirituele waarneming is er één die voor elk mens uniek is.

Helderzien, heldervoelen, helderweten, helderhoren en helderruiken maar ook mediums, reikimasters en readers vindt je op onze lijn. Zij staan klaar om met hun unieke gave en unieke werkwijze jouw een consult te geven die afgestemd is op je persoonlijke groei en altijd met als doel om je te helpen met raad en daad om verder te groeien. Of het nu gaat om een luisterend oor of een boodschap van je gids of een entiteit, het kan allemaal. Wel is het zaak dat je weet wat het doel van het gesprek is en weet welke vragen je wilt stellen en aan wie. Het kan zijn dat een medewerker je korte vragen stelt. Dit om dieper of zuiverder in de afstemming terecht te komen. Soms duurt het even voordat de verbinding gelegd is. Dat kan met allerlei zaken te maken hebben en heeft niet perse iets te maken met goed of fout.

Ook is het zaak goed voorbereid te zijn en om je te focussen op de dingen die voor jou klaar liggen in de bovennatuurlijke wereld. Soms is de boodschap dat je iets moet doen, soms juist niet, het kan van alles zijn. Het is de taak van de consulent dit zo zorgvuldig mogelijk aan je door te geven. Een van de dingen die daarbij helpt is dat een consulent niet gaat invullen maar zuiver weergeeft wat hij of zij ziet of hoort. Zo kan het gebeuren dat iemand iets als een filmpje voorbij ziet komen en dan is het zaak om dit precies weer te geven zoals het getoond wordt.

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend en gemakkelijk om een spirituele hulplijn te bellen, in sommige culturen ligt er nog een flinke taboe op. Daar zijn wij ons van bewust en wij zullen proberen om rekening te houden met de gevoelens van mensen die er nog niet zo bekend mee zijn.

Ook kan het zijn dat je zelf heel spiritueel bent en graag hulp zou willen hebben bij het ontwikkelen van je gave. Ook daarvoor zijn wij er. De zuivere spirituele hulplijn. Nooit zullen wij ons echter opdringen aan jou, wij gaan af op wat jij en het bovennatuurlijke aangeeft en wat voor jou te verdragen is. Niemand heeft iets aan forceren. Dat zal je gids ook nooit doen. Zij handelen altijd vanuit liefde. Voor alle vragen op paranormaal en spiritueel gebied ben je van harte welkom bij onze spirituele hulplijn,

Top paragnosten.