Sterrebeelden

SterrebeeldenSterrebeelden hebben mij van kleins af aan al gefasineerd. Rondom de feestdagen had ik toevallig altijd het juiste cadeau. Niets is leuker dan je geliefde of familie lid te verassen met een passend item. Voor als je het niet weet, zou je altijd nog kunnen overwegen om naar de sterrenbeeld te kijken.
Fijne feestdagen iedereen en gelukkig geven.
Ram – Ram houdt van actie en avontuur en alles van sport. Een mooie riem, een sporttas of sportuitrusting, sportkleding. Sportkleding, cadeaubonnen voor hun kapper of een dure tas.
Stier – Stier houdt van het leven en van mooie dingen Een cadeaubon naar hun favoriete restaurant of een lidmaatschap van een wijnclub. Parfums, hun favoriete make up/ huidverzorging of iets speciaals dat ze zich niet konden veroorloven om voor zichzelf te kopen.
Tweelingen- Tweelingen houdt van dingen waardoor ze denken of iets met hun geest.Een goed boek, een gadget, alles wat elektronisch is van een laptop tot een nieuwe telefoon of iets dat graag willen ervaren, zoals concertkaartjes of toegang tot een pretpark.
Kreeft- Kreeft houdt van dingen die huiselijk en gezellig zijn of iets dat hen geld zal besparen.
Alles voor thuis en altijd een geschenk van contant geld, iets speciaals voor hun keuken dat ze niet al hebben, een romantisch weekendje weg, bloemen, chocolaatjes en snoep, een spa-tegoedbon.
Leeuw- Veel Leeuwen houden van labels en iets met een hoog merk of luxe merk.Zelfs als iets goud of in goud gewikkeld, zal ook werken.
Maagd – Maagden houden vaak van iets eigenzinnigs of iets waardoor ze nadenken of bezig blijven. Specifieke boeken die ze zouden lezen, en alles wat te maken heeft met sporten en bewegen, een stuk om toe te bewegen.
Weegschaal – Weegschaal houdt van dingen die elegant en smaakvol zijn. Een mooi shirt, kleding of schoenen. Ze zijn liefhebbers van feng shui.
Schorpioen – Sommige Scorpionen houden van rood, maar het is belangrijk om hun kleuren te kennen anders is het misschien beter om ze geld of een cadeaubon te geven.
Boogschutter – Houdt van avontuur, reizen en leren over culturen en de wereld.Een reischeque of een reisboek. Iets sportiefs of een accessoire dat zou werken met hun sport naar keuze.
Steenbok – Steenbok houden can dingen die ze kunnen gebruiken. Een mooie portemonnee, een mooie riem, een aktetas of laptoptas. Sieraden zijn altijd een goede keuze als het naar hun zin is.
Waterman – Watermannen zijn erg eigenzinnig en zien het leven op een andere manier dan anderen. Iets grappigs of eigenzinnigs past bij hun. Kunst of een gemeenschap ondersteunen, raken ook meteen de aandacht.
Vissen – Vissen is erg nostalgisch en onthoud geschenken en het verleden. maar ook iets met water bijvoorbeeld hun favoriete fles wijn. Badoliën of lichaamsoliën. Speciale kaarsen met olieën.
Bijdrage Katharina box 64
Katharina
Medium | Psychic | Tekstschrijfster