Tarotlezing?

Hoe haal je het meeste uit een tarotlezing? Hoe haal je het meeste uit een tarotlezing? Stomme vragen bestaan niet. Dus het is met tarot precies hetzelfde. Maar duidelijk je vraag stellen, of liever, bedenken wat je bedoelingen zijn kan echt het verschil maken als het gaat om de kwaliteit van je lezing.

Hier zijn een paar dingen die u kunnen helpen voordat u een tarotlezing aanvraagt:

1. U hoeft eigenlijk geen vraag te hebben
Soms weet je gewoon niet wat je moet vragen, en dat is helemaal goed. Als ik voor mezelf lees, heb ik soms een specifieke vraag en soms niet. Als ik dat niet doe, ben ik meestal op zoek naar een teken, een aanwijzing, een woord van bemoediging of misschien een waarschuwing als ik te bang ben om er een aan mezelf te geven. Soms is het meer dat ik weet wat ik wil vragen, maar ik ben bang om het aan te geven. Dat is ook goed: de kaarten kunnen met die angst werken en toch de antwoorden bieden die ik nodig heb.

2. Ja / nee vragen leiden meestal niet tot eenvoudige antwoorden

Laten we zeggen dat je je werk beu bent en je je afvraagt ​​of het tijd is om je baan op te zeggen en bij het bedrijf te beginnen waar je altijd al van hebt gedroomd. Je zou een simpele vraag kunnen stellen ‘moet ik stoppen?’, Maar dat zal waarschijnlijk leiden tot een ingewikkeld antwoord. In plaats van u te vertellen ‘ja, u moet uw baan volledig verlaten’, zullen de kaarten u willen helpen bij het loskoppelen van het waarom en de reden van uw werksituatie en u de informatie geven die u nodig hebt om uw eigen beslissing te nemen.

Vragen over iemand anders, dat kan, mits je:
in plaats van te vragen ‘Houdt ze van mij?’ probeer te vragen ‘Wat kan ik doen om deze relatie te verbeteren?’

4. Stel een positieve vraag
Een positieve vraag stellen – en hiermee bedoel ik het ‘Wat kan ik doen?’ Neem de verantwoordelijkheid voor jezelf! Maak duidelijk dat je van plan bent iets te doen met de informatie die je van de kaarten krijgt, in plaats van passief te zijn en / of te verwachten dat andere mensen of dingen zonder jou veranderen. Als je serieus bent over het vinden van echte antwoorden, krijg je een veel beter antwoord van de kaarten.

Als je echt vastloopt, kun je proberen ‘Hoe zou het eruit zien als ik (situatie) had / deed?’

5. Wees eerlijk
Tarot gaat over dingen confronteren, en soms is dit ongemakkelijk of moeilijk. Als u bijvoorbeeld wilt weten hoe u moet omgaan met uw drankprobleem, zeg dat dan; maak het niet moeilijk en draai niet rond het onderwerp.
Als je al weet wat je wilt weten is het nog altijd beter dan geen vraag te stellen.

6. Minder is meer
Wees beknopt maar vat het bondig samen met een simpele vraag, zodat de kaarten en / of de lezer weten waar ze naar op zoek zijn en je de antwoorden kunnen geven die je echt bent op zoek Zoals ‘Wat kan ik doen om verder te gaan?’ of ‘Wat moet ik nu weten?’

Wat belangrijk is, is dat je je kaarten nadert met een oprechte wens om te leren en te groeien. Volgens mij werkt het zo.

Bijdrage Katharina box 64