Top paragnost online

top paragnost online

Top paragnost online vinden? In de paranormale wereld vind je top paragnosten. Ook online bij Top-Paragnosten vind je deze, dit zijn consulenten met spirituele gaven die jou op deze manier kunnen helpen met heldere antwoorden of je toekomst voorspellen. Je kan online in contact komen met een spiritueel coach die een hoogsensitief medium is, maar ook helderziende paragnosten, een Reiki Master of een helderwetend kaartlegster.

Doordat de consulenten een bijzondere gave hebben kunnen zij jou op een speciale manier helpen omdat zij dingen kunnen waarnemen die je zonder dit zesde zintuig niet kan waarnemen. In een bepaalde situatie kunnen mediums en paragnosten online jou antwoorden en inzichten geven.

De paragnosten online hebben verschillende paranormale gaven, namelijk:

  • Een helderziend medium
  • Een heldervoelend medium
  • Een helderwetend medium
  • Een helderhorend medium

Zij kunnen allen op verschillende vlakken helpen omdat zij op verschillende manieren boodschappen doorkrijgen. Ook is er een verschil tussen top paragnosten en top mediums. De spirituele ontwikkeling die zij zijn ondergaan verschilt van elkaar, ondanks dat ze beide paranormale gaven hebben.

Je kan met een online paragnost bellen, ook kun je chatten of via de e-mail contact hebben met de online paragnosten.

Het verschil tussen helderziende paragnosten en een helderziend medium

Top paragnosten online en mediums kunnen de energie die zij waarnemen sterker aanvoelen dan andere mensen kunnen. Hierdoor kunnen zij zich goed inleven in de mensen die zij helpen tijdens een consult. Eigen gevoelens worden dan uitgeschakeld zodat een top medium of paragnost de consulent beter kan helpen. Door de energieën kunnen ze boodschappen uit de geestelijke wereld omzetten in begrijpbare taal voor de consulent, dit zodat de consulent antwoorden krijgt van een krachtig medium of de erkende paragnost online. Vraag medium Elise om een fotoreading!

Ook zijn er online mediums waarmee gesproken kan worden. Een top medium heeft net als betrouwbare paragnosten spirituele gaven die zorgen voor een helder inzicht en het beantwoorden van levensvragen. Maar een helder ziend medium is een intuïtief gesprekspartner die contact kan leggen met overledenen. Zo kun je nog antwoorden krijgen van overleden dierbaren die een ervaren medium doorkrijgt.

Een professioneel medium of paragnost dat bewezen heeft wat zij kan, kan jou door spirituele gaven in contact brengen met geesten. Echter is dit iets waar je altijd voorzichtig mee omgaat en er niet over praten, dit i.v.m gevoelige informatie van een overleden dierbare. Zo kan het contact voor jou en die persoon prettig blijven als er geen negatieve energie of ervaringen worden opgehaald uit het leven of de dood.

Een spiritueel coach voor een luisterend oor

Onze top paragnosten staan ook voor jou klaar als life coach, je kan bijvoorbeeld praten met een spiritueel coach als je burn out klachten ervaart, als je relatie problemen hebt of als je wilt praten over je persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer je bij een spiritueel coach terecht komt weet je zeker dat er iemand is die jou begrijpt, door op een heldere manier te luisteren naar wat je zegt. Zo kan deze persoon met paranormale gaven jou helpen door geestelijke kracht, energie en wijsheid. Je kan een gesprek aangaan met iemand die je helpt bij het leren omgaan met emoties of angsten. Zo leer je beter hoe je hier mee om kunt gaan zodat je hierdoor meer rust in je leven ervaart.

Top paragnosten online kunnen voor jou ook een relatie coach of relatie specialist zijn. Doordat een goede paragnost helder voelend, helder wetend, hoog sensitief is door de andere zintuigen, kunnen zij vanuit een ander perspectief naar een situatie kijken. Wil je hiervoor een online paragnost bellen? Maak dan bijvoorbeeld een afspraak met medium Alberdina!

Een helderziende paragnost kan angsten verminderen. Angst is een normale reactie op bedreigende of onprettige situaties, maar bij sommige mensen is deze angst zo hevig dat het dagelijks leven belemmerd wordt. Een top paragnost die erkend is kan jou helpen met een paar adviezen of inzichten.

top paragnost online vinden

Een toekomst voorspelling door helderziende paragnosten

Helderziende paragnosten kunnen tijdens een gesprek meer dan alleen gebruik maken van hun sterke intuïtie voor het beantwoorden van vragen. Een gesprek met online paragnosten kan ook helpen om een voorspelling van de toekomst te doen. Erkende paragnosten die helderziend zijn kunnen namelijk beelden doorkrijgen van wat er in de toekomst zal gebeuren.

Een helderziend, helderhorend paragnost kan jou door de beelden en de geluiden adviseren of voorbereiden op wat er in de toekomst zal gaan gebeuren. Dit kan gaan over relaties, werk, liefde maar ook andere zaken.

Een heldervoelend, helderwetend online paragnost kan jou ook helpen met het doen van een toekomst voorspelling. Zij weten en hoeven aan, omdat zij hoog gevoelig zijn, wat er in de toekomst zal gaan gebeuren. Iemand die heldervoelend/helderwetend is wordt ook een HSP coach genoemd. Een heldervoelend/helderwetend paragnost bellen kan ook voor een luisterend oor.

Een erkende paragnost online, de helderziende paragnosten online kunnen tijdens een gesprek ook hulpmiddelen inzetten om beter antwoord te krijgen op levensvragen of om gedetailleerder iets te zeggen over de toekomst.

Kaartleggingen door een engelen kaartlegster

Helderziende paragnosten en betrouwbare paragnosten online kunnen tijdens een consult een kaartlegging doen. Tijdens een kaartlegging kan er gedetailleerder iets over de toekomst worden gezegd, maar ook andere situaties worden zo aan de hand van plaatjes verduidelijkt.

Paragnosten online kunnen tarot kaarten leggen tijdens een gesprek. Tarot kaarten zijn een van de meest bekende kaartenleggers, maar ook engelenkaarten en lenormand kaarten zijn mogelijk. Lenormand kaarten zijn kaarten die een situatie kunnen verduidelijken, dit kan gaan over relaties, liefde of financiën.

Ook kan een ervaren kaartlegster tijdens een gesprek gebruik maken van Engelen kaarten. Deze kaarten zijn een echte aanrader als je een engelen coach wil die je helpt om beter met angsten en andere emoties om te gaan. Zo kan een kaartlegger jou ondersteunen zodat je weer rust in je leven ervaart.

Online paragnosten die ook een Reiki Master zijn

Een medium/paragnost online kan voor jou Lenormand kaarten leggen, engelen kaarten gebruiken, dromen duiden, een life coach zijn, maar ook door energieën healing uitvoeren. Reiki is een vorm van energie die door een reiki master op afstand wordt overgedragen.

Een reiki master kan jou helpen met het verminderen van stress, spanning en ook angsten. Als je last hebt van hoog gevoeligheid of HSP dan kan Reiki jou ook helpen om beter te leren omgaan hiermee.

top paragnost online chatten

Kom in contact met online paragnosten

Medium Maria, Medium John, of een van de vele andere consulenten staan voor jou klaar voor een consult. Onze online paragnosten helpen jou graag met het beantwoorden van levensvragen, koffiedik lezen, contact met overleden dierbaren en het geven van positieve en nieuwe energie. Je kan een online paragnost bellen op het moment van de dag dat dat jou uit komt. Onze online paragnosten staan de hele dag door voor jou klaar.

Wil je met een life coach in gesprek? Paragnosten online spreken of healing door een Reiki Master uit laten voeren? Wil je in contact komen met een bekend medium/paragnost voor een luisterend oor? Dan kun je een van de betrouwbare paragnosten van Top-Paragnosten.nl kiezen voor een consult.

 

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Beschikbaar
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Beschikbaar
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Beschikbaar
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Ingesprek
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 39 Lies
Lies
Ingesprek
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Ingesprek
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Ingesprek
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 28 Faroek
Faroek
Offline
 
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.