Verborgen boodschappen achter heftige emoties

Verborgen boodschappen achter heftige emoties. Waar jij furieus op reageert, wat je intens raakt, nog dagen kan nagalmen in je hoofd, zit een verborgen boodschap achter. Een boodschap dat datgene wat wordt geraakt, pijn uit je kindertijd is en die pijn nooit meer wilt voelen.

En toch voel je die pijn wel, alleen ben je er niet als zodanig van bewust. Je ervaart het meer als boosheid, met stomheid geslagen, hoe is het mogelijk. De pijn die jij hebt weggestopt, komt op zulke momenten snoeihard naar boven.

Deze pijn mag er zijn hĆØ, zegt een medium van Top-Paragnosten. Alleen blijf je deze in stand houden op deze manier. Doordat je niet weet dat jouw heftige manier van reageren nu, iets te maken heeft met angst en pijn uit je kindertijd.

We worden hier over gebeld, zegt een spiritueel consulent. Deze mensen beginnen bij zichzelf een patroon te zien. Waarom overkomt mij dit telkens weer. Waarom reageer ik mij dan zo af en heb ik er achteraf heel veel spijt van.

Ik wil helemaal niet zo uitvallen, het is ook niet nodig het zo te doen en toch, het gebeurt. Als wij, als spiritueel medewerker van Top-Paragnosten aangeven dat er een boodschap achter zit van pijn, zijn ze een en al oor.

Er is dus wel degelijk iets, weet de ander dan. Ik stel mij niet aan, wat fijn dat ik hier nu eindelijk duidelijkheid in krijg. Nu dat ik weet dat dit angst en pijn is die ik heb weggestopt. Zo kunnen mensen soms heel moeilijk omgaan met autoritair gedrag.

Daar moeten ze bij mij niet mee aankomen, je springt direct op tilt, code genoeg voor jou. Onrecht is er zo een. Ook daar kunnen mensen totaal furieus van worden. Het zegt dat jij in je kindertijd te maken hebt gehad met autoritaire mensen om je heen en mensen die onrecht in jouw ogen je hebben aangedaan.

Vaak zijn de volwassenen die een kind omringen zich helemaal nergens van bewust. Maar als je kind bent, wil je goed doen. Je wilt trotse mensen om je heen die jou een aai over je bol geven, dat je het goed hebt gedaan.

Als je als kind dan met een boze stem te horen krijgt. Niet doen, zo is het genoeg, hoeveel keer moet ik je nog waarschuwen, doet dat een kind pijn. Het brengt ook angsten met zich mee. Maar aangezien je als kind niet zoveel in te brengen hebt.

Je bent dan nog niet in staat je te verweren, daar nog niet bij machte toe bent, slik je het in. Het verdwijnt in de loop van de tijd naar de achtergrond. Totdat iemand iets doet, wat bij jou die felle reactie te weg brengt.

De reactie van jou op datgene wat de ander doet, daar zit een verborgen boodschap onder. Dat je tot in je ziel wederom wordt geraakt, terwijl je voor je gevoel helemaal niets verkeerd doet. Hoe kom je van die felle manier van reageren af?

Daar helpen wij je, de spiritueel consulenten van Top-Paragnosten bij. Door het in te zien, te beseffen, te begrijpen en bij jezelf in de gaten te gaan krijgen. Kun je door middel van oefenen heel ver komen.

Alles valt en staat met de liefde voor jezelf. Liefde heelt, dus ook deze pijn uit je kindertijd kan worden geheeld. Waardoor je nooit meer zo fel op een ander zal reageren.