Verborgen gif en wat het met je gezondheid doet

Verborgen gifVerborgen gif en wat het met je gezondheid doet. Het verborgen gif zit overal in en is logisch gezien puur toxisch en dus schadelijk voor de gezondheid. Wat o zo ´´lekker ruikt´´ heeft een hele weg langs de chemische afdeling van een fabriek gegaan.
Slimme wegen worden bewandeld om alles te verduisteren wat werkelijk in je Odeur voor in huis en in je wc geur, spuitbus of hanger voor in de pot zit. Ook de strip voor in de auto handig bedacht maar erg toxisch en zeer schadelijk voor het lichaam.

Door middel van mooie reclames waardoor er een heerlijk ‘’gezonde geur’’ bries door je huis waait adem je wel vergif binnen. Ach het is zo een kleine hoeveelheid die we gebruiken dat is geen gevaar voor de volksgezondheid, is dit echt zo?, dacht het niet.
Maar onbewust ,misschien? doe je je lichaam heel wat aan door te kiezen voor deze producten. Als je nagaat hoeveel kinderen en volwassenen ziek zijn aan hun luchtwegen en last hebben van benauwdheid en of slijmvliesontstekingen hebben dan zou je toch wel achter de oren krabben voor je besluit om die troep ‘’want dat is het’’ binnen je huis te halen.

Het is de laatste jaren behoorlijk toegenomen. De klachten die mensen hebben zijn langzaam maar zeker het gevolg van inademing van deze stoffen. En er zijn er heel wat tegenwoordig.
Het hoort eenvoudigweg niet in een lichaam. Net zoals je niet achter een bus moet gaan hangen of langs de snelweg moet gaan picknicken met je kinderen.

Je eet ook geen bedorven producten omdat je daar ziek van wordt. Waarom dan wel al die troep in een spuitbus, hangers voor in de auto of elders, geurkaarsen, stopcontact geuren, goedkope wierook van slechte kwaliteit in huis halen?.
Ergens heeft alles wat we kopen in de supermarkt nader onderzoek nodig. Maar ik begrijp heel goed dat ook door de veel te drukke en haastige manier waarop boodschappen wordt gedaan er niet altijd wordt gekeken wat er op de verpakking staat.
Simpel hoor, staat er een kruis op of een doodshoofd of bij te veel inademing je arts waarschuwen loop er dan voorbij. Ik kan het niet genoeg aangeven dat het lichaam zo langzamerhand slecht reageert op alles wat er niet in thuis hoort.
Er zijn namelijk genoeg geuren te koop zonder chemische stoffen die niet toxisch en dus zeer schadelijk zijn voor het lichaam. Alles wat er niet in hoort mag er buiten blijven toch?

Ergens is het ook niet te begrijpen dat een minister van volksgezondheid deze dingen allemaal toestaat het is echt ziekmakend, maar zoals met alles merken we het niet echt, maar wel op den duur. En dat een middel al CBD ollie niet mag omdat het niet bewezen is wat het echt met de mens doet is te belachelijk voor woorden terwijl dit juist al eeuwen lang gebruikt wordt en puur natuur is.

Wel is dit de wet van de sterkste? Zal wel, maar in mijn huis geen troep, en alles zo zuiver mogelijk wat mij betreft. We ademen al genoeg troep in wat in de atmosfeer hangt chemtrails bijvoorbeeld en om de fijnstof maar niet te vergeten.
Ik hoop met dit blog wat bewustzijn te hebben aangeboord, ik wil zeker niet belerend over komen maar zie het wel als mijn taak om mensen meer bewust te maken hierover. Bezint voor je begint zou ik zeggen.

Als je een andere natuurlijke manier je geur wilt maken voor in huis kijk dan eens op ‘’GEZONDER LEVEN’’.

Hartegroet,
Lis box 52