Waar laat jij je door leiden

Waar laat jij je door leiden?Waar laat jij je door leiden? Weet je dat de meeste mensen zich laten leiden door wat er in hun leven gebeurt! Ze gaan van gebeurtenis naar gebeurtenis. Waarbij een gebeurtenis vaak iets is, wat hun van hun stuk brengt en ze dan niet goed weten hoe ze moeten handelen.

Het overvalt ze, letterlijk. En zo laat je je dus in feite leiden door de omstandigheden in je leven. Waardoor het leven dat je leidt, niet door jouzelf wordt geleid. Op een gegeven moment een diepe zucht. Wanneer houdt de ellende eens op?

Die houdt niet op, zolang jij de leiding over je eigen leven niet neemt. Die geef je uit handen. Aan alles en iedereen die in jouw omgeving vertoeven. Je gaat van obstakel naar obstakel en als er even geen obstakel is, bedenk je ze zelf.

Daar zijn diegenen heel goed in die hun eigen leven niet leiden. Ze verzinnen in hun hoofd al obstakels. Als ik dat doe, kan dat gebeuren. Misschien maar beter dat ik het niet ga doen, want stel je voor. Obstakels zien we als groot gevaar en als je de leiding niet neemt over je eigen leven, ben je constant op je hoede voor obstakels.

Je laat je dan leiden, door anderen en door de spoken die je verzint in je eigen brein. Zo verstrijkt de tijd, ben je niet gelukkig. Word je steeds angstiger. Heb je steeds meer advies van anderen nodig, die dan dus weer jouw leven gaan overnemen en leiden. Omdat je gaat leven naar de mening van die anderen.

Een ander zijn mening kun je naar luisteren, je voordeel mee doen. En het kan ook voor jou de beste oplossing of keuze zijn. Maar ga niet, nadat iemand iets tegen je heeft gezegd, het direct uitvoeren. De mediums en paragnosten van Spiritueel Amsterdam ervaren dit ook. Dan belt een cliënt die het zelf even niet meer weet. Verstrikt in emoties en dan kan een medium of paragnost heel goed uitkomst bieden.

Vaak horen de spiritueel consulenten van spiritueel Amsterdam dan de cliënt zeggen, ja, dat ga ik doen. Dan zegt het medium, is dat verstandig! Hoe voelt dit voor jou zelf. Dan blijkt vaak dat die persoon daar helemaal nog niet bij stil heeft gestaan. Die heeft dus niet de leiding genomen over zijn eigen leven. Die laat het medium in feite een beslissing nemen.

De topmediums en topparagnosten van Spiritueel Amsterdam, geven vaak niet een direct antwoord. En daar is een reden voor. Ze willen namelijk de cliënt helpen om zelf te gaan leren keuzes te maken. Dan kunnen ze dat straks, als hun iets overkomt, ook. Dan ga je de leiding nemen over je eigen leven. Een goed medium zal nooit zeggen, zo moet je het doen.

Het zal de cliënt aan de hand van inzichten laten zien en voelen, waar die staat, zijn eigen inbreng is en hoe je aan de hand van feiten het beste kunt gaan handelen. Zo leert de beller of de chatter met Spiritueel Amsterdam heel veel.

Die leert te gaan vertrouwen op zijn eigen gevoel en neemt daardoor de leiding over zijn eigen leven. De obstakels die die zelf bedenkt, verdwijnen. En dat komt, omdat die heeft ingezien, als ik mij bij de feiten houd, dan zijn er eigenlijk geen obstakels.

Als ik mij bij de feiten houd, dan kan ik alles ook veel beter overzien en maak in geen keuzes vanuit paniek en angst. Je gaat dus voorbij aan je emoties, als angst bijvoorbeeld. En zodra je voorbij gaat aan de angst, dan wordt het leven ineens heel erg leuk. Dan durf je voor jezelf te kiezen en wat betekent dat?

Je leidt je eigen leven! Kijk ook op www.spiritueel-amsterdam.nl