WAAROM (antwoord vanuit het Universum)

waarom?WAAROM (antwoord vanuit het Universum). Waarom is de ene persoon wél in staat is zichzelf te genezen, te transformeren, geldstroom te creëren, gelukkig te zijn…….en iemand anders niet ondanks dat je jezelf het beste gunt?

Het feit dat het iemand nog niet lukt ligt aan een aantal oorzaken. De eerste oorzaak kan zijn dat iemand al wel heel bewust is, maar dat nog niet alle blokkades die in de weg staan, zoals bijvoorbeeld angst, werkelijk doorgrond en geheeld zijn. Als je streeft naar een betere gezondheid, meer geld, een relatie, een ander huis………dan is het natuurlijk goed om eens te onderzoeken wat er volgens jou verkeerd is en waarom de behoefte er is om dat te veranderen. De meeste mensen gaan vanuit het gegeven dat er iets niet goed is en gaan naarstig op zoek naar allerlei behandelmethodes om beter te worden, gaan veel sollicitaties de deur uit doen om een ( betere) baan te vinden, schrijven zich in op een dating-site om een relatie te vinden……..en worden keer op keer teleurgesteld omdat het niet lukt.

En het lukt niet omdat de ondertoon van de intentie angst is, want er is iets niet goed en het probleem dient zo snel mogelijk opgelost te worden. Je kunt het ook anders bekijken door eens te gaan onderzoeken waar die angst vandaan komt en waar het probleem vandaan komt. Stel je voor dat je heel graag een relatie wilt, omdat je alleen bent. Je bent al lang op zoek naar iemand, maar komt de ware maar niet tegen. Onderzoek dan eens hoe het komt dat je het moeilijk vindt om alleen te zijn.

Voel je je eenzaam, of is het in jouw kringen nou eenmaal gebruikelijk om een relatie te hebben ? Voel je je daardoor onder druk staan misschien ? Wil je graag aan de heersende normen voldoen, of voel je je sterk en onafhankelijk en zou jouw leven ook heel goed zijn zonder relatie ?

Onderzoek het hoe en waarom van alles wat er in jouw leven speelt, zit er angst op ? Je kunt proberen, vanuit het vertrouwen dat het goed is wat er speelt, hoe naar het ook kan zijn, de energie van het probleem te gaan veranderen omdat je vanuit vertrouwen veel meer voor elkaar krijgt dan vanuit angst, want dán kan het pas echt gaan stromen. En realiseer je dat je in al jouw levens al zó veel ervaringen hebt opgedaan. En die ervaringen horen gewoon bij jou, die hoeven niet weg, die hebben jou gevormd en ook de manier waarop je in het leven staat. Kijk dus naar die angst die er onder zit.

De tweede oorzaak zoals wij die zien is het feit dat bewuste mensen zich momenteel heel erg onder druk voelen staan en onder druk worden gezet. Jullie weten dat er enorm veel gaande is, energetisch en kosmisch gezien en dat is voor jullie op Aarde heel erg voelbaar en voor ons ook. Al die verschuivingen in energie zorgen voor verwarring en chaos en veel mensen doen daar nog een schepje bovenop.

Er wordt algemeen aangenomen dat wanneer je mee wilt gaan naar een volgende dimensie, je eerst helemaal vrij moet zijn van alle trauma, ziekte, negatieve gedachten en er zijn momenteel veel spirituele leiders op Aarde die daar veel over schrijven. Natuurlijk vinden wij het fijn als jullie helemaal vrij zijn van alles dat jullie als negatief ervaren, maar op aards niveau is het niet realistisch om zo te denken. Mensen hebben in al die tijd dat ze op de Aarde leefden, in al die levens enorm veel ervaringen opgedaan die heel zwaar waren en vaak nog zwaar zijn. Wij vinden het jammer dat jullie denken dat je pas voor andere dimensies kunt kiezen als het helemaal weggepoetst en schoon is. Dat gaat niet lukken, zeggen wij met klem en de energie lijkt momenteel wel op de Olympische Spelen, wie is er al geschikt om mee te gaan in de nieuwe energie, wie heeft als eerste trauma’s en pijn en verdriet opgeruimd……het leven op Aarde is al genoeg topsport. Daarmee bedoelen we niet dat het niet goed is om “grote schoonmaak” te houden, maar wij willen jullie vragen om jezelf niet zo vreselijk onder druk te ( laten) zetten.

Jullie hoeven namelijk aan geen enkel ideaal plaatje te voldoen, jullie zijn helemaal perfect zoals jullie zijn en het is voor ons absoluut niet nodig om jezelf zo onder druk te zetten. Want ook dán zit er namelijk angst op en angst is een slechte leidraad, zoals jullie wel weten. De intentie om mee te gaan in de nieuwe energie is echt voldoende, dus geef jezelf de rust en letterlijk de ruimte, je bent namelijk al heeeeeel lang deel van het Universum.

De nieuwe energie is er al, je hoeft alleen maar de intentie te hebben om je daar mee te verbinden, dat is alles en de rest volgt vanzelf, zonder welke dwang dan ook. En weet dat veel van al die succesverhalen die geschreven worden door spiritueel leiders niets méér zijn dan hele handige marketing-truukjes. Het spijt ons enorm om dat te moeten zeggen, maar helaas is het waar. En natuurlijk zijn veel succesverhalen ook daadwerkelijk zoals ze zijn, dus wij willen niet al te kritisch overkomen, maar toch. Iedere keer als je dit soort verhalen ergens tegenkomt, onderzoek dan in jezelf of het voor jou klopt, of er geen dwang op zit, of er geen angst aangewakkerd wordt, want niet alles dat zogenaamd “van boven” komt is daarvan afkomstig. Ook vanuit de Kosmos worden er spelletjes gespeeld om jullie op het verkeerde been te zetten, dus ga altijd bij jezelf te rade alsjeblieft en geloof niet meteen in sprookjes die te mooi lijken om waar te zijn. Hol niet blindelings achter anderen aan, maar vertrouw altijd op jouw eigen wijze Ziel.

Het enige dat jullie hoeven te doen is je hart wagenwijd open te zetten, voor jezelf en voor alles en iedereen om je heen. Dat geeft vanzelf rust en op die manier kunnen liefde en compassie stromen, dat is meer dan voldoende. Laat jouw licht stralen en dan neem je vanzelf daar anderen in mee. Zet jouw hart open en je ervaart meer liefde voor jezelf, je ervaart jouw verbondenheid met Al Dat Is. Laat jouw wijsheid jouw leidraad zijn in dit leven en dan weet je vanzelf welke volgende stap je kunt zetten. Zonder dwang, zonder haast……alles heeft tijd nodig je hebt tijd genoeg.

Weet dat wij er zijn om jullie te steunen en dat we Zielsveel van jullie houden.

Dit XXX
Topparragnosten.nl box 47

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 25 Elise
Elise
Beschikbaar
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Beschikbaar
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 65 Michael
Michael
Beschikbaar
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Ingesprek
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Ingesprek
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 03 Evees
Evees
Ingesprek
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 28 Faroek
Faroek
Offline
 
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.