WAAROM (antwoord vanuit het Universum)

waarom?WAAROM (antwoord vanuit het Universum). Waarom is de ene persoon wél in staat is zichzelf te genezen, te transformeren, geldstroom te creëren, gelukkig te zijn…….en iemand anders niet ondanks dat je jezelf het beste gunt?

Het feit dat het iemand nog niet lukt ligt aan een aantal oorzaken. De eerste oorzaak kan zijn dat iemand al wel heel bewust is, maar dat nog niet alle blokkades die in de weg staan, zoals bijvoorbeeld angst, werkelijk doorgrond en geheeld zijn. Als je streeft naar een betere gezondheid, meer geld, een relatie, een ander huis………dan is het natuurlijk goed om eens te onderzoeken wat er volgens jou verkeerd is en waarom de behoefte er is om dat te veranderen. De meeste mensen gaan vanuit het gegeven dat er iets niet goed is en gaan naarstig op zoek naar allerlei behandelmethodes om beter te worden, gaan veel sollicitaties de deur uit doen om een ( betere) baan te vinden, schrijven zich in op een dating-site om een relatie te vinden……..en worden keer op keer teleurgesteld omdat het niet lukt.

En het lukt niet omdat de ondertoon van de intentie angst is, want er is iets niet goed en het probleem dient zo snel mogelijk opgelost te worden. Je kunt het ook anders bekijken door eens te gaan onderzoeken waar die angst vandaan komt en waar het probleem vandaan komt. Stel je voor dat je heel graag een relatie wilt, omdat je alleen bent. Je bent al lang op zoek naar iemand, maar komt de ware maar niet tegen. Onderzoek dan eens hoe het komt dat je het moeilijk vindt om alleen te zijn.

Voel je je eenzaam, of is het in jouw kringen nou eenmaal gebruikelijk om een relatie te hebben ? Voel je je daardoor onder druk staan misschien ? Wil je graag aan de heersende normen voldoen, of voel je je sterk en onafhankelijk en zou jouw leven ook heel goed zijn zonder relatie ?

Onderzoek het hoe en waarom van alles wat er in jouw leven speelt, zit er angst op ? Je kunt proberen, vanuit het vertrouwen dat het goed is wat er speelt, hoe naar het ook kan zijn, de energie van het probleem te gaan veranderen omdat je vanuit vertrouwen veel meer voor elkaar krijgt dan vanuit angst, want dán kan het pas echt gaan stromen. En realiseer je dat je in al jouw levens al zó veel ervaringen hebt opgedaan. En die ervaringen horen gewoon bij jou, die hoeven niet weg, die hebben jou gevormd en ook de manier waarop je in het leven staat. Kijk dus naar die angst die er onder zit.

De tweede oorzaak zoals wij die zien is het feit dat bewuste mensen zich momenteel heel erg onder druk voelen staan en onder druk worden gezet. Jullie weten dat er enorm veel gaande is, energetisch en kosmisch gezien en dat is voor jullie op Aarde heel erg voelbaar en voor ons ook. Al die verschuivingen in energie zorgen voor verwarring en chaos en veel mensen doen daar nog een schepje bovenop.

Er wordt algemeen aangenomen dat wanneer je mee wilt gaan naar een volgende dimensie, je eerst helemaal vrij moet zijn van alle trauma, ziekte, negatieve gedachten en er zijn momenteel veel spirituele leiders op Aarde die daar veel over schrijven. Natuurlijk vinden wij het fijn als jullie helemaal vrij zijn van alles dat jullie als negatief ervaren, maar op aards niveau is het niet realistisch om zo te denken. Mensen hebben in al die tijd dat ze op de Aarde leefden, in al die levens enorm veel ervaringen opgedaan die heel zwaar waren en vaak nog zwaar zijn. Wij vinden het jammer dat jullie denken dat je pas voor andere dimensies kunt kiezen als het helemaal weggepoetst en schoon is. Dat gaat niet lukken, zeggen wij met klem en de energie lijkt momenteel wel op de Olympische Spelen, wie is er al geschikt om mee te gaan in de nieuwe energie, wie heeft als eerste trauma’s en pijn en verdriet opgeruimd……het leven op Aarde is al genoeg topsport. Daarmee bedoelen we niet dat het niet goed is om “grote schoonmaak” te houden, maar wij willen jullie vragen om jezelf niet zo vreselijk onder druk te ( laten) zetten.

Jullie hoeven namelijk aan geen enkel ideaal plaatje te voldoen, jullie zijn helemaal perfect zoals jullie zijn en het is voor ons absoluut niet nodig om jezelf zo onder druk te zetten. Want ook dán zit er namelijk angst op en angst is een slechte leidraad, zoals jullie wel weten. De intentie om mee te gaan in de nieuwe energie is echt voldoende, dus geef jezelf de rust en letterlijk de ruimte, je bent namelijk al heeeeeel lang deel van het Universum.

De nieuwe energie is er al, je hoeft alleen maar de intentie te hebben om je daar mee te verbinden, dat is alles en de rest volgt vanzelf, zonder welke dwang dan ook. En weet dat veel van al die succesverhalen die geschreven worden door spiritueel leiders niets méér zijn dan hele handige marketing-truukjes. Het spijt ons enorm om dat te moeten zeggen, maar helaas is het waar. En natuurlijk zijn veel succesverhalen ook daadwerkelijk zoals ze zijn, dus wij willen niet al te kritisch overkomen, maar toch. Iedere keer als je dit soort verhalen ergens tegenkomt, onderzoek dan in jezelf of het voor jou klopt, of er geen dwang op zit, of er geen angst aangewakkerd wordt, want niet alles dat zogenaamd “van boven” komt is daarvan afkomstig. Ook vanuit de Kosmos worden er spelletjes gespeeld om jullie op het verkeerde been te zetten, dus ga altijd bij jezelf te rade alsjeblieft en geloof niet meteen in sprookjes die te mooi lijken om waar te zijn. Hol niet blindelings achter anderen aan, maar vertrouw altijd op jouw eigen wijze Ziel.

Het enige dat jullie hoeven te doen is je hart wagenwijd open te zetten, voor jezelf en voor alles en iedereen om je heen. Dat geeft vanzelf rust en op die manier kunnen liefde en compassie stromen, dat is meer dan voldoende. Laat jouw licht stralen en dan neem je vanzelf daar anderen in mee. Zet jouw hart open en je ervaart meer liefde voor jezelf, je ervaart jouw verbondenheid met Al Dat Is. Laat jouw wijsheid jouw leidraad zijn in dit leven en dan weet je vanzelf welke volgende stap je kunt zetten. Zonder dwang, zonder haast……alles heeft tijd nodig je hebt tijd genoeg.

Weet dat wij er zijn om jullie te steunen en dat we Zielsveel van jullie houden.

Dit XXX
Topparragnosten.nl box 47