Waarzegger en waarzeggers

Waarzegger en waarzeggersWaarzegger en waarzeggers hebben het vermogen om de waarheid weer te geven. Het is informatie die aangereikt wordt uit de bovennauurlijke wereld. Dit kan binnen komen op allerlei verschillende manieren. Dit is per waarzegeger verschillend. Zo is de een heldervoelend en vangt de energie al met een paar woorden terwijl de ander wellicht helderwetend is, helderruikend of helderziend. De helderziende ziet de beelden als in een filmpje met beelden. Zo kan een waarzegger ook werken met edelstenen of bijvoorbeeld kaarten. Ja er zijn veel mogelijkheden waar een waarzegger mee vertrouwd is. Er zijn ook verschillende kaartensets en orakels die dit doeleinde kunnen dienen. De bekenste zijn de tarot en de lenormand kaarten of de raider white kaarten set. Madame lenormand heeft ontzettend veel bekendheid verworven met haar eigen salon en specifieke kaartleggingen. De tarot daarin tegen is een set die heel uitgebreide maar ook specifieke informatie geeft. Edelstenen. Een bekend soort edelsteen is bijvoorbeeld de glazen bol. Voor deeze steen wordt de bergkristal gebruikt. Het is een steen die zich leent als middel om eigen gedachten stil te leggen om in een soort trance en mediatieve toestand te komen. Uiterst geschikt voor spirits om op dat  moment dat je persoonlijke geest leeg is door je heen te werken en de boodschappen aan de beller door te geven. Een kaartlegging kan op verschillende manieren worden verzorgd. Ook hiervoor is geen specifiek goede manier.

De waarzegger of waarzegster bepaald zelf wat voor hem of haar werkt en bepaald daarmee zijn of haar eigen werkwijze. Zo kan het zijn dat het kaartendenk geschud wordt en dat de deler zelf bepaald wanneer het moment is om te stoppen maar het kan ook prima zijn dat er aan jou wordt gevraagd om een stopteken te geven.

Wanneer je belt met een waarzegger wees je dan bewust wat dit betekent. In de bovennatuurlijke wereld spreekt men de waarheid zoals deze er voor jou ligt. Dat betekent ook dat het oordeellloos en liefdevol gegeven wordt. Doch het kan zijn dat het anders overkomt of hard binnenkomt. Dat is niet de manier waarop wij dit willen doorgeven maar de manier waarop de bovennatuurlijke wereld bepaald dat goed is passend bij je ontwikkeling op dat moment. We zullen altijd proberen om je handvaten en middelen te geven om verder te groeien in je eigen ontwikkeling. Ook zullen wij je positief benaderen. Mocht er door welke reden dan ook iets onduidelijk zijn of heb je behoefte om je verhaal te doen of nog even na te praten, ook dan zijn wij er voor je.

Voel je vrij om te delen wat er op je hart ligt. Alle gesprekken zijn vertrouwelijk en alles wat er wordt gedeeld dient als zodanig behandeld te worden. Na het horen van een boodschap kun je je even ontregeld voelen. Neem dan even een douche of zoek de buitenlucht even op. Wij zijn ons bewust van het feit dat de boodschappen niet altijd even gemakkelijk zijn dus zullen wij je ook daarmee verder helpen. Laat je niet ontmoedigen, soms vergt het maken van een sprong in het diepe moed maar het resultaat is altijd lonend. Laat ons je bij de hand nemen op weg naar je volgende mijlpaal.