Waarzegger en waarzeggers

Waarzegger en waarzeggersWaarzegger en waarzeggers hebben het vermogen om de waarheid weer te geven. Zij krijgen de informatie aangereikt uit de bovennatuurlijke wereld. Dit kan binnen komen op allerlei verschillende manieren. Per waarzegger is dit verschillend.

Welke bovennatuurlijke gaven heeft een waarzegger

Zo is de een heldervoelend en vangt de energie al met een paar woorden terwijl de ander wellicht helderwetend is, helderruikend of helderziend. De helderziende ziet de beelden als in een filmpje met beelden. Zo kan een waarzegger ook werken met edelstenen of bijvoorbeeld kaarten. Ja er zijn veel mogelijkheden waar een waarzegger mee vertrouwd is.

Ook zijn er verschillende kaartensets en orakels die dit doeleinde kunnen dienen. De bekendste zijn de tarot en de lenormand kaarten of de raider white kaarten set. Madame lenormand heeft ontzettend veel bekendheid verworven met haar eigen salon en specifieke kaartleggingen. De tarot daarin tegen is een set die heel uitgebreide maar ook specifieke informatie geeft.

Edelstenen

Edelstenen. Een bekend soort edelsteen is bijvoorbeeld de glazen bol. Voor deze steen wordt de bergkristal gebruikt. Het is een steen die zich leent als middel om eigen gedachten stil te leggen. Om in een soort trance en mediatieve toestand te komen. Uiterst geschikt voor spirits om op dat moment dat je persoonlijke geest leeg is. Door je heen te werken en de boodschappen aan de beller door te geven. Een kaartlegging kan op verschillende manieren worden verzorgd. Ook hiervoor is geen specifiek goede manier. Betrouwbare waarzegger en waarzeggers vind je bij Topparagnosten.

Een waarzegger krijgt door hoe te werk te gaan

De waarzegger of waarzegster bepaalt zelf wat voor hem of haar werkt. En bepaalt daarmee zijn of haar eigen werkwijze. Zo kan het zijn dat het kaartendenk geschud wordt. Maar dat de deler zelf bepaalt wanneer het moment is om te stoppen. Het kan ook prima zijn dat er aan jou wordt gevraagd om een stopteken te geven.

Bel met een waarzegger van Top-Paragnosten

Wanneer je belt met een waarzegger wees je dan bewust wat dit betekent. In de bovennatuurlijke wereld spreekt men de waarheid zoals deze er voor jou ligt. Een waarzegger zal de waarheid oordeel loos en liefdevol doorgeven. Doch het kan zijn dat het anders overkomt of hard binnenkomt. Dat is niet de manier waarop wij dit willen doorgeven. Maar de manier waarop de bovennatuurlijke wereld bepaalt dat goed is. Passend bij je ontwikkeling op dat moment.

Topparagnosten zullen altijd proberen om je handvaten en middelen te geven om verder te groeien in je eigen ontwikkeling. Ook zullen zij je positief benaderen.

Waarzegger raadplegen

Deel bij een topparagnost wat op je hart ligt

Voel je vrij om te delen wat er op je hart ligt. Alle gesprekken zijn vertrouwelijk en alles wat er wordt gedeeld, dient als zodanig behandeld te worden. Na het horen van een boodschap kun je je even ontregeld voelen. Neem dan even een douche of zoek de buitenlucht even op. Top Paragnosten zijn zich bewust van het feit dat de boodschappen niet altijd even gemakkelijk zijn. Maar ze weten precies hoe ze de boodschap van boven aan jou kunnen doorgeven. Zonder je geschoffeerd te voelen.

Topmediums zullen altijd inzichten en handvatten aan jou bieden, tijdens je spiritueel consult. Waarmee jij met een gerust hart jouw toekomst weer tegemoet kunt zien. Klik hieronder op de telefoon om direct met een waarzegger te kunnen bellen. Waarzegger en waarzeggers raadplegen bij Top Paragnosten.

Belconsult Top-Paragnosten