Wat ziet een paragnost?

Je kent vast wel de kristallen bol, helderzienden en paranormaal begaafd zijn. Iemand met paranormale gaven wordt een medium of paragnost genoemd. Een medium en paragnosten kunnen helder horend, helder wetend, helder voelend, helderziend of helderruikend zijn. Door deze gaven kunnen zij jou spirituele inzichten geven. Maar wat ziet een paragnost?

Een paragnost ziet dingen die voor anderen verborgen blijven. Hij of zij kan bijvoorbeeld contact leggen met overleden familieleden of vrienden, maar ook met geesten of andere werelden. Daarnaast kan een paragnost je helpen om de toekomst te voorspellen. Soms is het lastig om aan te geven wat de paranormale gave precies inhoudt. Het is net als met alle andere gaven, iedereen heeft er een andere betekenis aan.

Helderzienden kunnen dingen zien die anderen niet kunnen zien, zoals toekomstige gebeurtenissen of personen. Heldervoelend zijn houdt in dat je de emoties en gevoelens van anderen kunt voelen. Je weet dus precies wat er speelt en waarom iemand zich zo voelt.

Wat kan een medium die helderziend is?

Maar goed.. Wat ziet een helderziend medium eigenlijk in een bepaalde situatie? Hun zesde zintuig zorgt er voor dat zij contact kunnen leggen met andere entiteiten. Dit zal er toe leiden dat jij bepaalde dingen te weten komt die je nog niet wist, maar ook kan er zo contact worden gelegd met een overleden dierbare.

Een paragnost is dan ook gewoon een medium met helderziende krachten. Zij hebben de gave om in contact te treden met andere werelden en kunnen hierdoor jou helpen in jouw leven. Het is belangrijk om te weten dat een paragnost geen tovenaar is en geen wonderen kan verrichten. Alles wat zij je vertellen, komt voort uit hun mediumschap. Doe er dus altijd je voordeel mee!

Iemand die overleden is, kan namelijk nog steeds contact proberen te leggen met jou vanuit het hiernamaals. Een helderziend medium zal deze boodschappen doorgeven aan jou, waardoor je weet dat de persoon in kwestie nog steeds om je geeft en dat hij of zij nog steeds bij je is.

Kom in contact met een medium of paragnost die jou kan helpen!

Het is echter wel belangrijk om te weten dat niet ieder medium hetzelfde is. Er zijn helderzienden die alleen dingen zien, en er zijn paragnosten en een medium die ook de stemmen van overledenen kunnen horen. Daarnaast zijn er ook mediums die gebruik maken van kaarten of een pendel om informatie door te geven aan hun klanten.

Wanneer je een afspraak maakt met een medium, is het belangrijk dat je weet wat voor soort dingen je kunt verwachten. Zo kan het zijn dat er iets bijzonders gebeurt tijdens de afspraak, of je kunt thuis een boodschap van de overledene ontvangen. Het is daarom altijd belangrijk om an open mind te hebben wanneer je gaat communiceren met een medium of paragnost.

Sommige mensen zijn sceptisch over paranormale begaafden. Ze denken dat het allemaal maar verzonnen is of dat het gewoon toeval is. Toch is het belangrijk om open te staan voor de mogelijkheden die een medium of paranormaal begaafde persoon je kan bieden. Soms weten we namelijk niet alles, maar door de inzichten te krijgen kan een medium of paranormaal begaafde persoon ons enorm helpen.

Hoe kan een helderziend medium dingen zien?

Iemand die kan helder zien, heeft een helder zicht. Dit wil zeggen dat iemand die helderziendheid heeft, dingen kan zien die anderen niet kunnen zien. Zij zien dingen uit de immateriële wereld, de goddelijke wereld. Denk hierbij aan geesten, engelen, maar ook een overleden persoon.

De boodschappen die helderzienden doorkrijgen kan door helderziende visioenen, maar ook kunnen ze dit in dromen waarnemen. Doordat er verschillende dingen kunnen zijn hoe helderzienden boodschappen doorkrijgen, is het ook zo dat ieder medium of goede paragnost op een andere manier werkt.

Sommige helderzienden kunnen dingen voelen, andere weten dingen. Dit verschil in medium is dan ook de reden dat niet iedereen hetzelfde kan verwachten van een medium of paranormaal begaafde persoon. Er zijn mediums die kunnen voelen wat er in de toekomst gaat gebeuren, of ze weten dingen doordat ze een boodschap krijgen van een overledene. Dit is allemaal afhankelijk van de gave die iemand heeft.

Een helder horend en helderziende medium

Naast het feit dat een helderziende boodschappen kan zien door een geest, engelen of visioenen is het ook mogelijk dat een medium juist dingen kan waarnemen door geluiden. Een helderhorend medium is een medium die stem men kan horen vanuit de andere wereld. Dit zijn stemmen van overleden mensen, maar ook van engelen of geesten.

Het lijkt alsof er tegen een helderhorend medium gepraat wordt door bijvoorbeeld engelen. Dit voelen zij aan door een bepaalde energie. Een helderhorend medium kan boodschappen doorkrijgen in de zin van woorden, melodieën of andere vormen van geluid. Zo kunnen ze de juiste inzichten geven over het verleden, heden of de toekomst.

Het is dus mogelijk dat een helderhorend medium of paranormaal begaafde persoon jou kan vertellen over dingen die je niet wist. Dit kunnen bijvoorbeeld boodschappen zijn van een overledene, maar ook kan het zijn dat ze dingen weten over de toekomst. Het is belangrijk om hier open voor te staan, want soms weet je niet alles wat er speelt.

Ook kan een medium beschikken over helderziendheid en helderhorend zijn. Een medium kan beschikken over meerdere paranormale gaven. Zij gebruiken dan meerdere zintuigen om tot nieuwe inzichten te komen.

Wat is een helderziend, heldervoelend medium?

Heldervoelend zijn, wil zeggen dat iemand met paranormale gaven dingen heel sterk aanvoelt. Dit gaat verder dan een hele sterke intuïtie. Een spiritueel coach die dingen kan aanvoelen weet gewoon dat iets zo is. Dit in tegenstelling tot een helderziende, die juist dingen uit het verleden, heden of de toekomst kan zien, aan de hand van beelden.

Toch zijn de gevoelens van een heldervoelend medium en helderzienden aan elkaar te koppelen. Als deze twee termen samen komen, is een medium helderziend, heldervoelend. Zo kan een medium de toekomst zien, maar voelt diegene ook aan dat dat zo is. Heldervoelend is dan ook een gave die vaak samen gaat met helderziendheid.

Door een gave als heldervoelendheid kan een medium of paranormaal begaafde persoon heel goed voelen wat er in de toekomst gaat gebeuren. Dit voelt ze aan doordat ze bepaalde signalen opvangt. Deze signalen kunnen zijn in de vorm van gevoelens, emoties of beelden. Deze voelingen kan een medium dan weer gebruiken om boodschappen door te geven aan de persoon waar ze mee werkt.

Ook kan het zijn dat er bij een medium nog andere zintuigen tijdens de spirituele groei er voor hebben gezorgd dat zij een specifieke vraag kunnen beantwoorden door een bepaalde energie. Want naast dat iemand een helderziende is, of heldervoelend zal zijn, kan het ook zo zijn dat een medium of paragnost helder wetend is.

Een helderziend, helderwetend medium, wat ziet een paragnost?

Ook kan een ervaren medium helderziend en helderwetend zijn. Dit wil zeggen dat een medium niet alleen beelden kan zien of dromen kan hebben, maar ook dat ze weten hebben. Dit zijn inzichten die ze krijgen door een boodschap vanuit de andere wereld. Dit kan bijvoorbeeld zijn van een overledene, maar ook van engelen of geesten.

Over een specifieke situatie kun jij een vraag stellen aan een paragnost of medium. Doordat zij helderwetend zijn, kunnen zij hier een antwoord op geven. Ook kan het zijn dat ze juist in beelden antwoorden krijgen op deze vraag. Dit maakt het soms lastig om te interpreteren wat er precies bedoeld wordt.

Een medium dat helderwetend is, kan dus een antwoord geven op vragen die je hebt over de toekomst. Ook kan ze vertellen over het verleden of heden. Op deze manier kunnen ze je helpen met beslissingen die je moet maken in het leven. Je weet dan namelijk waar je aan toe bent en welke stappen je kunt zetten.

Het kan ook zijn dat helderzienden die ook helderwetend zijn tijdens een consult hulpmiddelen gebruiken. Zo kan het zijn er gebruik gemaakt wordt van kaarten leggen. Maar ook de toekomst voorspellen aan de hand van fotoreading of dit voor contact met overleden personen. De paranormale gave en de hulpmiddelen die een medium gebruikt tijdens een gesprek is sterk afhankelijk van een medium zelf.

Waardoor kan iemand die paranormaal begaafd is nog meer dingen waarnemen?

Tijdens een consult kan het ook zo zijn dat mediums en paragnosten gebruik maken van verschillende elementen. Dit kan er voor zorgen dat de gedachten nog verder gaan, er specifiekere informatie en boodschappen doorkomen en er dus nog beter een inzicht kan worden verkregen. De meeste mensen vinden het fijn om in contact te komen met een medium of paragnost om tot antwoorden te komen.

Tijdens een consult kan het zijn dat een medium die helder voelend, helderziend, helderhorend of helderrruikend is gebruik maakt van onder andere kaarten leggen. Er zijn mediums en paragnosten die in een bepaalde situatie gebruik maken van kaarten, dit kunnen zodiac kaarten maar ook tarot kaarten zijn. Deze kaarten kunnen een medium inzichten geven over het verleden, heden of de toekomst. Er zijn dan ook verschillende manieren waarop een consult kan verlopen afhankelijk van wat voor soort medium er gebruikt wordt.

Andere mensen die een paranormale gave hebben kunnen ook juist op een alternatieve geneeswijze pijn bestrijden. In dit geval word iemand die paranormale gaven heeft ook een Reiki master genoemd. Naast dat iemand een Reiki master is, kan het ook zijn dat jij het fijn vind om met een helderziende te praten, dit alleen zodat je een luisterend oor bij je hebt. Dit kan hetzelfde gelden voor een medium met mediamieke gaven.

Met welke vragen kun je terecht bij iemand die paragnost genoemd wordt?

Als jij een luisterend oor nodig hebt, inzichten wilt met betrekking tot een overleden dierbare, als jij tips wilt voor meditatie, inzichten wil over je verleden heden en de toekomst? Wil je uitleg over de dromen die jij hebt gehad of wil je dat er vragen over jouw kinderen beantwoord worden? Er zijn vele paragnosten die jou heel graag willen helpen!

Om er voor te zorgen dat jij in contact komt met een goed medium die past bij het doel die jij hebt bij het gesprek is het belangrijk om eerst goed te kijken wat en medium kan en doet. Want of je met een helderwetend medium, een helderziend paragnost, iemand met een sterke intuïtie of juist iemand die visioenen en geesten gebruik om tot boodschappen te komen. Dit is allemaal erg afhankelijk voor wat jij graag wil weten. Want de ene medium kan wel een toekomst voorspellen en een ander kan juist beter waarnemen doordat zij helderruikend zijn.

Een helderziende is een medium die beelden uit het verleden, heden of de toekomst kan zien, aan de hand van beelden. Toch zijn de gevoelens van een heldervoelend medium en helderzienden aan elkaar te koppelen. Als deze twee termen samen komen, is een medium helderziend, heldervoelend. Zo kan een medium de toekomst zien, maar voelt diegene ook aan dat dat zo is.

Ook jouw gedachten en gevoelens vertellen al heel veel..

Ook hangen er altijd energieën om jouzelf heen. Ook deze geven de laatste berichten en boodschappen door. Dit is zo wanneer jouw eigen gevoel zegt dat je iets niet moet doen, of dat je je ergens niet goed bij voelt. Zo wordt je beschermt.

Soms kan het zijn dat je dit wil laten verklaren door iemand die echt een zesde zintuig heeft, die in een kristallen bol kan kijken en die kan voorspellen wat er in een situatie gaat gebeuren. Dan staan online voor jou onze mediums en paragnosten klaar!

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Beschikbaar
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Beschikbaar
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Beschikbaar
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Beschikbaar
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Beschikbaar
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 25 Elise
Elise
Beschikbaar
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Beschikbaar
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Beschikbaar
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Beschikbaar
  
Gespecialiseerd in: Liefdesproblemen. Relatieproblemen. Zielsverbanden. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Beschikbaar
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Ingesprek
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Ingesprek
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Betty
Betty
Offline
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Offline
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Offline
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster