Wat zijn mediums?

Een medium wordt veelal omschreven als een overdragen of drager. Zij beschikken over paranormale gaven waardoor zij in staat zijn om een boodschap te ontvangen van geesten, engelen of andere entiteiten. Niet ieder medium is hetzelfde, dat is afhankelijk van de gaven maar ook van de technieken. Er zijn verschillende soorten mediums, gaven en middelen. Wij leggen je dit graag uit.

Soorten paranormale gaven

Een medium ben je als je naast de normale zintuigen nog een zesde zintuig hebt. Deze gaven kan een zo’n medium al vanaf de geboorte bij zich dragen, dit kan namelijk op generaties worden doorgegeven. Pas als je open staat voor deze zintuigen komen deze tot uiting.

Er zijn verschillende gaven die een medium kan hebben. Een goed medium kan een helderhorende, helderziende, heldervoelende, helderruikende of helderwetende zijn. Ook kan een professioneel medium beschikken over telepathie en healing.

Een helderhorend medium

Een helderhorend medium die kan communiceren met engelen, geesten en andere entiteiten. Het is zo dat zij de boodschappen van deze entiteiten horen. Dit kan ook leiden tot wederzijdse communicatie, bijvoorbeeld met overleden mensen.

Een helderziend medium

Iemand die kan helderzien, die krijgt juist de boodschappen door in de vorm van beelden. Met hun ‘ogen’ kunnen zij andere mensen zien, dingen uit het verleden, heden of de toekomst zien. Denk maar eens aan het stereotype beeld van de waarzegger met een glazen bol. Helderziend wil dus zeggen dat mediums in staat zijn om boodschappen door te geven doordat zij dit zien.

Een helderziende kan zo een boodschap doorgeven, maar ook vragen beantwoorden. Helder zien kan ook helpen bij situaties die zich in de toekomst nog op aarde gaan afspelen.

Een heldervoelend medium

Een ander medium is iemand die heldervoelend is. Zij zijn een doorgeefluik van emoties en gevoelens. Door de verschillende energieën kunnen deze mediums boodschappen overbrengen. Deze mediums zijn in staat om de energie op te pikken en door te geven, maar voelen ook de emoties van anderen.

Een helderruikend medium

Als je een medium bezoekt die helderruikend is, dan is het zo dat zij dingen kunnen ruiken. Dit kan zijn de aanwezigheid van engelen, overleden dierbaren maar ook de naderende dood.

Een helderwetend medium

Helderwetendheid is een abstracte vorm van het mediumschap. Deze mediums kunnen namelijk dingen aanvoelen. Deze mediums kunnen een onderscheid maken tussen aanvoelen en de doorgekregen boodschappen van andere entiteiten.

Telepathie

Telepathie bij mediums is juist het aanvoelen of lezen van gedachten. Ook deze gave kan een medium hebben. Hierbij leest een medium de gedachten van een cliënt, ook de gedachten die juist onderdrukt worden. Dit kan helpen om situaties te verwerken.

Healing

Ook is het mogelijk dat je een medium bezoekt die healing kan uitvoeren. Dit zijn genezingen door bijvoorbeeld een handlegging. Dit is niet bedoelt om vragen te beantwoorden, maar gebruikt juist energie voor verlichting en genezing.

Middelen die een medium kan gebruiken

Er zijn dus verschillende gaven dat mediums kunnen hebben waardoor zij boodschappen kunnen overbrengen, hierdoor contact leggen met overleden dierbaren maar ook antwoorden kunnen geven op vragen. Daarbij zijn er ook talloze middelen die een medium kan gebruiken om de boodschappen te ontvangen via het ‘communicatiekanaal’.

Kaartlegging

Het is mogelijk dat een medium tijdens een consult een kaartlegging gebruikt om tot antwoorden te komen of om boodschappen te ontvangen. Het kan zijn dat een medium dit doet met tarotkaarten, lenormandkaarten, inzichtkaarten of engelenkaarten. Dit verschilt per medium en welke set kaarten zij prettig vindt werken.

Runenstenen

Voor antwoorden op vragen of juist voor uitspraken over de toekomst kunnen mediums runenstenen gebruiken. Deze worden in bepaalde patronen gelegd, hierbij heeft elke steen een eigen betekenis.

Een persoonlijk voorwerp

Een medium kan ook een persoonlijk voorwerp van bijvoorbeeld een overleden dierbare gebruiken. Hierdoor kan een medium energieën opvangen van een overleden dierbare en op deze manier de gevonden antwoorden en boodschappen delen.

Foto’s

Ook werkt het soms bij een medium om een foto te gebruiken om het ontvangen van boodschappen te vergemakkelijken. Bij een fotoreading kan een medium bijvoorbeeld inzicht geven op situaties in de toekomst, maar ook antwoorden geven op vragen over een overleden dierbare.

Trance

Het trance mediumschap is juist gericht op geen fysieke voorwerpen. Deze mediums raken zelf in trance waardoor zij een heldere boodschap kunnen ontvangen of kunnen communiceren met overledenen. Dit kan een volledige trance zijn, maar ook kan een medium wel bij bewustzijn blijven.

Verschillende soorten mediumschap

Afhankelijk van de overtuigingen van een medium kunnen zij jou helpen tijdens een consult. Een spiritueel medium richt zich namelijk juist op geesten. Dit kan zijn van de cliënt maar ook van overledenen.

Channeling is juist dat een medium zich richt op energieën van de kosmos en de bijbehorende entiteiten. Bij een helend medium staat het welzijn van de cliënt centraal. Een andere manier is juist een mentaal medium, die gebruik maakt van helderwetendheid of telepathie.

Een theoretisch medium gebruikt tijdens een consult numerologie of astrologie. Dit zijn twee wetenschappen die voorspelling kunnen doen aan de hand van data. Iemand die hierin getraind is, weet dus hoe deze data moet interpreteren.

Niet elk medium kan jou helpen met dezelfde vragen. Dit komt omdat ieder medium andere dingen kan, dit door de gaven maar ook door de middelen die worden gebruikt. Het is dus belangrijk om een medium te vinden die past bij jouw vragen!

Waarvoor kun je terecht bij mediums?

Vele mensen denken dat een consult met een medium overbodig is, maar het kan je wel degelijk helpen! Door contact met mediums kun jij antwoorden krijgen op vragen maar kun je ook tot nieuwe inzichten komen. Dit kan helpen om negatieve energie om te zetten in positieve energie! Een medium kan jou helpen door de talenten en gaven die zij hebben!

Je kunt terecht met vragen over liefde, werk, geld, familie, ziekte maar ook voor contact met overledenen. Er zijn nog vele andere situaties waarvoor jij terecht kan bij een medium!

Het verschil tussen mediums en paragnosten

Vaak wordt er bij een medium ook direct een link gelegd met een paragnost. Toch is er wel duidelijk een verschil tussen mediums en paragnosten. Iemand wordt een paragnost genoemd als zij extra-sensorieel inzicht hebben. Dit houdt in dat deze persoon ergens op een andere manier achter kan komen dan via de vijf reguliere zintuigen die wij allemaal hebben. Een paragnost baseert zijn voorspellingen en inzichten dan ook op dit extra-sensorieel inzicht.

Een medium heeft hier niet alleen extra-sensorieel inzicht, maar kan door middel van channeling of trancecommunicatie ook contact leggen met overledenen of andere entiteiten. Een medium heeft dus een extra gave in vergelijking met paragnosten en kan daardoor meer bieden aan een cliënt!

Kom in contact met een medium!

Je kunt bij Top Paragnosten eenvoudig in contact komen met een medium of paragnost naar keuze! Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over cold reading, onze consulenten zijn namelijk allemaal gescreend!

Onze mediums willen jou graag helpen met de vragen die jij hebt en staan daarom de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Beschikbaar
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Beschikbaar
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Beschikbaar
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 65 Michael
Michael
Beschikbaar
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Ingesprek
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Ingesprek
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Ingesprek
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Ingesprek
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Ingesprek
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Ingesprek
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties en -situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 58 Medium Jeanette Keur
Medium Jeanette Keur
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.