Wie denk je wel dat ik ben?

Wie denk je wel dat ik ben? Wie denk je wel dat ik ben?  Meestal leeft bij mensen in situaties waarin nog enige pijn heerst in de onderstroom de reactie tegenover derden ‘ wie denk hij/zij wel dat hij/zij is’. Laat ons maar even de dingen benoemen zoals ze zich op aards niveau vertolken.

Zolang alles goed gaat, je krijgt nergens tegenwind, je wordt geadoreerd door vele mensen, je wordt als de wegebereider van de nieuwe tijd genoemd, de voorloper, de nieuwe messias, de goeroe voor het welzijn van alles wat leeft. En dan krijg je een situatie waarin je veronderstelt of plots ziet dat je niet alleen op dat podium staat, maar dat zovelen staan te drummen om te schitteren op dat, nochtans onbeperkt gigantische, levenspodium.

Ik vind het grappig dat we massaal spreken over overvloed, er is ruimte voor iedereen, er is overvloed voor iedereen. Ik heb in mijn persoonlijk leven een aantal keren de ervaring gehad dat de woorden en de realiteitsbeleving eventjes anders kan zijn.

Zolang je geen bedreiging, wat ik eigenlijk veel beter vermeende bedreiging, vormt voor anderen, loopt je leven als een tierelier, emotioneel, want ik heb het vooral over de emotionele beleving in dit blog. Je mag de hele wereld hebben veroverd, per manier van spreken of schrijven ‘ binnen ‘ zijn, als de beleving van binnen nog steeds resoneert met een gedachte dat anderen een bedreiging kunnen zijn, is er toch nog enig innerlijk werk te verrichten.

En dit geldt voor mezelf als voor iedereen die zich herkent in de situatie van ‘ dit is mijn plek en jij gaat van mijn plek af ‘. Ik ben de laatste tijd hierop dieper gaan invoelen. Wat is dat nu met ‘ ik moet mijn plek innemen ‘ en ‘ hoever ga ik om die plek te pakken én te houden?’.

Voel je hieronder strijd woeden….ik moet mijn plek innemen, kost wat kost, het maakt niet uit of dit ten koste gaat van wie dan ook. Een verregaande gedachte, maar helaas ook de werkelijkheid in het leven in een bewustzijn van de 3de dimensie. En dit bewustzijn treffen we ook aan bij mensen die met spiritueel werk bezig zijn. De dualiteit tussen de hogere en de lagere frequentie, die vooral bepaald worden door de mindset en controle.

Sinds ik me verdiept hebt in de diepere lagen van ons bewustzijn, de matrix, hoe we zelf niet doorhebben hoe we ons als marionetten nog laten bedonderen. Ik ben zelf niet wakker geworden op een roze wolk, eigenlijk heb ik zelfs als engelencommunicator nooit op een roze wolk geleefd omdat ik steevast te horen kreeg dat het leven op aarde een flinke uitdaging zou worden, maar ik kon ik wel op elk moment verbinding maken met mijn krachtigste steun Aartsengel Michaël. Hierin was ik vrij om het al dan niet te doen.

We mogen hier op deze aardse realiteit helemaal onze plek innemen, uiteraard hébben we allemaal een plek want er is ruimte zat. Het zijn wijzelf die door zovele imprinten en nog zoveel meer gebeurtenissen in ons aardse leven niet meer weten op welke manier we onze plek kunnen innemen.

Wat gebeurt er door die onwetendheid? Iedereen kent die uitdrukking wel: iemand die met ellebogen werkt. Dit heeft allemaal te maken met het thema niet gezien te worden, en dit als basisthema. Niet iedereen werkt met ellebogen, er zijn ook mensen die nog steeds zoekende zijn naar hun plek, sommigen vinden hun plek niet, anderen vinden de plek wél maar blijven ook ergens weer in hun eigen schaduw staan. Zoveel varianten in het vinden van je plek.

Eigenlijk is mijn boodschap dat iedereen een plek heeft en zich mag herinneren wat die plek is. Die plek vinden is een zoektocht vanuit je hart. Die plek kan zich op zoveel manieren uitkristalliseren. Maar sowieso hééft iedereen een plek op het gigantische levenspodium, de aarde. Hoe iedereen die plek wil belichamen is een andere vraag.

De laatste tijd keer ik terug naar mijn persoonlijk leven en merk ik hoe vaak ik het toeliet om me van mijn plek te laten plukken omwille van de onzekerheid van de ander. Ik liet het zelf toe omdat ik zelf niet begreep waarom ik überhaupt een bedreiging kon zijn. Ik zette mezelf in de schaduw en verzaakte om datgene te blijven doen, waar terminale patiënten zich gekoesterd voelden.

Ik verzaakte met mijn studenten om volop mijn creativiteit te delen via kunst en poëzie omdat een collega vond dat ik op mijn plek als leerkracht esthetica moest staan en me niet moest bemoeien met literatuur en poëzie, terwijl ik dezelfde bevoegdheid had, maar door geen plek te hebben hiervoor, afgerekend werd om binnen de box te blijven. En pijnlijk om me dit te realiseren dat ik me hieraan aanpaste. Om een collega niet voor het hoofd te stoten. En zo kan ik nog enkele voorbeelden aanhalen. In de schaduw staan om anderen niet voor het hoofd te stoten. En ik weet dat er met mij vele mannen/vrouwen zijn die dit herkennen en hier ook verdriet bij voelen. Het verdriet van je plek moeten innemen ( dat is wat ons nu meer dan ooit wordt verteld) en rekening houden met de gevoeligheden van anderen. Hoe doe je dat eigenlijk, als je zelf iemand bent die de ander zijn plek gunt en die zich bedreigt voelt als je toch die plek inneemt?

En dan komt het: wie denk je wel dat IK ben? En wie denk je wel dat jij bent? Miezerig wezen dat je bent, ik héb naam, jij niet, ik héb talenten, ach ja, je kan wel wat, maar och, het is toch niet omdat je zoveel hebt geleerd en zoveel denkt te weten dat je kan tippen aan wat IK doe…
Hoe klein ben je eigenlijk als mens om dit gevoel te willen geven aan de ander? Mijn ervaring is hierin dat mensen die zich heel erg onzeker voelen dit net nodig hebben om zich iemand te voelen. Door het willen groter maken van jezelf, maak je de ander klein, heel klein en doe je afbreuk aan de prachtige ziel die de ander is.

Dus ja, wie denk jij dat ik ben? Niemand meer of minder dan wie ook.
Dit blog draag ik op aan iemand die me nauw aan het hart ligt. Iemand die met een heel groot hart in het leven staat en het verdient om op haar plek te gaan staan.
Wat is de oorzaak van dit alles? Identificatie met onze graden, rollen, functies en alles wat ons echt uit wezenlijke verbinding houdt.

Vertel me maar eens, wie je echt bent, losgeweekt van alle rollen en je bent er welkom mee.
Ik rond dit blog af met een prachtig citaat van Shakespeare:
‘De wereld is een schouwtoneel, elk speelt zijn rol en krijgt zijn deel.’

 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Beschikbaar
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.