Beste paragnost online

Een paragnost is paranormaal begaafd en kan daardoor beelden, gevoelens, geuren en geluiden opvangen. Dit kan gaan om het verleden, heden of juist over de toekomst. Een paragnost/medium is iemand die paranormale gaven heeft en daardoor buitenzintuigelijke dingen kan waarnemen. Soms kan een paragnost ook contact maken met overledenen.

Er zijn veel verschillende soorten paragnosten en iedereen heeft weer andere gave. Zo zijn er helderzienden, kaartleggers, mediums, spirituele coaches en voorspellers. Al deze paragnosten zijn online te vinden. Je kunt bij hen je vragen stellen of een consult aanvragen.

Via het internet kun je heel gemakkelijk contact leggen met een paragnost/medium voor telefonische consulten. Online kun je in contact komen met een spiritueel coach, heldervoelend paragnost, helderziend medium , hoogsensitief medium, helderwetend paragnost, maar ook paragnosten die lenormand kaarten kunnen leggen of Reiki master of healer of life coach zijn.

Een goede paragnost kan je veel inzicht geven in situaties waar je zelf geen raad mee weet. Vaak is het ook fijn om met een paragnost te praten over lastige situaties waarin je vastzit. Je kunt dan rust vinden en inzicht krijgen in wat er gaande is. Ook kunnen ze je helpen met het verwerken van verdriet van overleden dierbaren of jou inzicht geven in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling, voor een lusiterend oor kun je ook met een heldervoelend/helderwetend medium in contact komen. Maak een afspraak met Lies!

Op verschillende vlakken komen de gaven van een medium en paragnost met elkaar overeen. Maar het contact dat een medium kan leggen kan een paragnost niet. Wel is het zo dat beiden gebruik maken van lenormand kaarten of tarot kaarten. Ook kunnen zij beide een luisterend oor bieden, reiki master of healer zijn.

Waar kan een spiritueel coach jou mee helpen?

Als je vragen hebt over bepaalde situaties dan kan je die stellen aan een spiritueel coach. Deze vragen kunnen gaan over de liefde, relatie, werk, je persoonlijke ontwikkeling maar ook over overledenen. Een online paragnost kan ook uitspraken doen of vragen beantwoorden over situaties uit het verleden, heden en de toekomst.

Een spiritueel coach kan je ook helpen met het verbeteren van relaties, communicatie en zelfvertrouwen. Daarnaast kan deze coach je ook begeleiden in het proces van genezing en heling.

Als je op zoek bent naar inzicht in je leven dan is een spiritueel coach de juiste persoon om te raadplegen. Deze coach kan je helpen je problemen op te lossen en je blik op het leven te veranderen. Neem contact op met een online paragnost voor meer advies.

Een spiritueel coach kan verschillende gaven hebben. Het is namelijk zo dat online paragnosten bijvoorbeeld heldervoelend, helderziend, helderwetend, helderhorend of helderruikend kunnen zijn. Ook is het mogelijk dat een paragnost/medium meerdere gaven heeft. Dit wil zeggen dat online paragnosten heldervoelend/helderwetend zijn, ook kan het zijn dat ze helderziend/helderwetend zijn. Tijdens een gesprek kan dit van invloed zijn want door de verschillende gaven van jouw intuïtief gesprekspartner zullen zij ook verschillende dingen.

Door de bijzondere gave kan de ene wel een aura lezen, de ander iets met zwarte magie en weer een ander kan de toekomst voorspellen. Ook zijn er spirituelen die contact kunnen leggen met overleden dierbaren en hier mee kunnen communiceren. Vaker zijn het de mediums die dit kunnen, zij kunnen contacten leggen met andere entiteiten.

Paragnosten online met verschillende gaven

De consulenten online bij Top Paragnosten zijn ervaren paragnosten met allen hun eigen gaven. Daarbij kunnen de mediums tijdens de telefonische consulten ook gebruik maken van tarot kaarten. Tarot kaarten zijn een hulpmiddel dat mediums kunnen inzetten om meer informatie te verkrijgen over de situatie of iemand. Daarnaast wordt er ook veel gebruik gemaakt van de pendel en kan de paragnost hierdoor antwoorden op vragen krijgen.

Helderziende paragnosten kunnen tijdens een reading vaak contact maken met overleden familieleden of vrienden en geven hierdoor inzicht in het leven na de dood. Ook kan een spiritueel coach je helpen bij het verwerken van een overlijden. Als laatste gaven hebben sommige paragnosten de gave om energieën op te vangen en deze weer door te geven aan de persoon waarvoor ze bestemd zijn. Hierdoor kan de paragnost een therapeutische behandeling geven.

Alle consulenten bij Top Paragnosten hebben hun eigen unieke gave en kunnen je daarom goed van dienst zijn met advies of een reading. Als je vragen hebt over bepaalde onderwerpen, neem dan gerust contact op met een van deze ervaren mediums. Zij staan je graag te woord.

Beste paragnost online

Een helderziende

Een paragnost/medium die helderziende is kan daardoor beelden zien uit de toekomst of het verleden. Dit kunnen geesten of andere verschijnselen zijn. De ene kan een beeld zien als een foto, terwijl een ander medium die helderziend is dit als een film ziet. De beelden van een helderziende kunnen worden versterk wanneer ze dit doen door fotoreading. Laat medium Jesse een fotoreading doen!

Helderzienden kunnen ook een relatie coach of life coach zijn. Dit omdat zij vragen kunnen beantwoorden over situaties uit het verleden of een bepaalde situatie die nog in de toekomst zal gaan gebeuren. Een ervaren paragnost kan de beelden die hij of zij doorkrijgt vertalen in een boodschap.

Een heldervoelend paragnost of heldervoelend medium

Een spirituele coach kan ook helder voelend zijn, dit wil zeggen dat zij sferen en stemmingen kunnen aanvoelen. Dit kan gaan om een bepaalde sfeer in een huis of ruimte. De energie die in die ruimte dan aanwezig is trekt een goede paragnost zich dan aan en kan daardoor een boodschap duidelijk maken.

Heldervoelend zijn wil ook zeggen dat een medium/paragnost dingen heel sterk aanvoelen, een bepaalde gebeurtenis. Je kan wel zeggen dat een paragnost/medium die heldervoelend is hoog sensitief is. Zij voelen dingen aan door hun voorgevoel.

Een helderwetend medium

Een helderwetend medium is iemand die contact kan leggen met overleden familieleden of vrienden. Vaak gebeurt dit door een medium te laten mediteren. Dit is een trance-achtige toestand waarin het medium zich begeeft. Tijdens deze toestand kan het medium contact maken met overledenen. Door deze gave kan een helderwetend medium informatie geven over het leven na de dood of bijvoorbeeld over een ziekte.

Soms kan een helder wetend medium ook voorspellen wat er gaat gebeuren in de toekomst. Door hun gave om contact te leggen met overledenen, kunnen zij hier meer informatie over verkrijgen.

Dromen duiden vaak iets aan, ook dit kunnen paragnosten online aan jou duidelijk maken. Een bekend medium kan jou inzichten geven in de dromen die jij hebt. Dromen hebben namelijk vaak een betekenis die je zelf vaak niet door hebt. Dit is met alles wat paragnosten online jou vertellen. Zij weten de betekenis van dingen die jij zelf niet snapt.

Een paragnost kan je ook helpen met het verbeteren van je leven. Dit kan door middel van een therapie of coaching sessie. Deze sessies worden gegeven door een paragnost die de gave heeft om energieën op te vangen. Deze energieën kan hij of zij dan doorgeven aan de persoon voor wie ze bedoeld zijn. Hierdoor ontstaat er vaak balans in het leven.

Ben jij zelf paranormaal begaafd?

Een medium of paragnost heeft de gaven die zij hebben niet aangeleerd. Als je paranormaal begaafd bent dan heb je dit al vanaf je geboorte. Het kan daarom ook zijn dat jij ook een goede paragnost kan zijn. Misschien ben je zelf wel heldervoelend, helderziend, helderhorend, helderwetend of een helderziende.

Merk jij soms dingen die anderen niet voelen, hoor jij dingen die anderen niet horen of heb je vaak dat je iets denkt en dat dat dan later ook daadwerkelijk gebeurt? Dan kan het wel eens zo zijn dat je zelf ook een paragnost bent. Ook hierover kun je met een paragnost online praten.

Wat kunnen paragnosten online voor jou betekenen?

Onze paragnosten online zijn de beste paragnosten en kunnen jou daarom op verschillende manieren helpen. Dit kan zijn voor wanneer jij antwoorden wilt op levensvragen, maar ook om duidelijk te hebben of je de juiste beslissingen maakt. Wanneer jij een luisterend oor nodig hebt dan zijn onze paragnosten online er ook voor jou! Ditzelfde geldt als jij wilt praten met een bekende paragnost of een bekend top medium over jouw eigen spirituele ontwikkeling. Kortom, onze paragnosten online zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft!

Via de chat, mail of telefoon kun je altijd bij ze terecht. Daarnaast bieden onze helderzienden online ook readings aan waarin zij antwoord geven op vragen die jij hebt. Door hun gave om contact te leggen met overledenen, kunnen zij hier meer informatie over verkrijgen.

Al onze paragnosten online beschikken over een unieke gave en kunnen jou daarom goed van dienst zijn. Neem gerust contact op met één van deze mediums voor meer informatie. Zij staan je graag te woord!

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Ingesprek
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Ingesprek
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Betty
Betty
Offline
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Offline
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster