Compassie

Compassie Compassie, Voel je je op dit moment uitgedaagd door lagere energieën, uitdagingen die van buitenaf lijken te komen, in de vorm van een situatie, een persoon, een plaats, een ding?
Het kan lijken of ze van binnenuit komen, in de vorm van een gewoonte, twijfelen aan jezelf, het veroordelen van jezelf, een oordeel of kritiek van anderen.
Je kan ervoor kiezen dat die energieën je naar beneden halen in oordelen , in angst, maar je kan er ook voor kiezen om je bewust te worden dat dit deel uitmaakt van je spirituele groei. Wanneer je vanuit mededogen kijkt naar die situatie, die persoon, dit oordeel, die kritiek, kan je meer vrede, liefde en vrijheid ervaren.
Met de Stralende Maan van Compassie van Kwan Yin word je geholpen die diep verlangde vrede en liefde te bereiken, word je opgetild in een hogere liefdesvibratie, waardoor je sterk spiritueel groeit.

Compassie betekent niet dat je alles maar goed vindt, of toegeeft aan het emotioneel lijden, zelfs niet aan de manipulaties of spelletjes die anderen proberen te spelen vanuit een eenzijdig bewust en gekrenkt gevoel. Het betekent niet dat je bezwijkt aan sympathie en probeert anderen te redden uit de keuzes en ervaringen die ze in hun eigen leven hebben gemaakt.

Compassie betekent het herkennen van de kracht van alle mensen om samen de ervaringen in het leven te scheppen. Compassie is ook het inzien van de strijd die de mens kan ervaren bij spirituele groei en vriendelijk en liefdevol medeleven voor iedereen, niet vanuit een positie van spirituele hoogmoed, maar vanuit een positie van vriendelijkheid en een milde geest.

Compassie brengt je weer op een lijn met het licht van je ziel, met je eigen spirituele kracht en tilt je op naar een gevoel van vrijheid. Laat de geliefde Moeder haar Stralende Maan van Compassie nu in je hart schijnen om je te helpen jezelf te bevrijden van oordelen, terugkeren naar wijsheid, betrokkenheid en vrede. Je verdient niet minder, geliefde.

Namasté
Mieke Box 49
www.miekecoigne.com