top paragnosten

Box 61Medium Jaeline

Medium Jaeline
Afwezig
Nederland 0909 - 0144
Nederland 0900 - 485 7472
Belgie +32 25 886 838
 
Tweelingzielen, liefde, relaties, transformatie processen
coaching, foto lezen, spirituele inzichten

                   Hallo medemens!

                                 Wees welkom op mijn pagina,

  Ik ben Jaeline, hoog sensitief, helder voelend, helder wetend, helder ziend, levens-coach, paragnost en medium hiernaast beschik over een sterke intuïtie en geef graag eerlijke antwoorden en inzichten op al u vragen.

Ook als levens-coach en ervaringsdeskundige op een breed vlak geef ik o.a ook aan partners, vrienden en familie ondersteuning en advies in de omgang met narcisme, adhd en borderline.

Hiermee wil ik wel duidelijk stellen dat ik geen arts of psycholoog ben.

Tevens geeft ik advies in het proces van tweelingziel relaties.

 Door  middel van spontane waarnemingen mag ik u via mijn gidsen boodschappen doorgeven  vanuit de spirituele wereld.  Zo ook lees ik foto's. Toekomst voorspellen is lastig daar er door verandering in situaties dingen altijd anders kunnen lopen.

Mijn doel is om met compassie en vanuit mijn hart  u weer verder te helpen door samen te kijken naar wat er speelt komen we tot de kern.

Met een warme groet vanuit het hart,

                                                      Jaeline 

 

 

 

 

 

 

  • Judith schreef op 26-07-2019 :
  • Heel erg bedankt voor het mooie gesprek dat ik zojuist met je heb gehad. Het (tweelingziel)proces waar ik inzit is best verwarrend, en het is fijn om gehoord en begrepen te worden. Alles valt weer op zijn plek na met jou gesproken te hebben. We spreken elkaar vast wel weer. Lieve groet, Judith
Geen week rooster bescihkbaar