Over Top Paragnosten

top-paragnostenWelkom bij de enige en echt unieke BEL-en CHATLIJN van TOP PARAGNOSTEN!

Sinds 2012 is TOP PARAGNOSTEN bijzonder sterk onderbouwd met paragnosten, mediums, healers voor mens en dier, gekwalificeerde en meertalige spiritueel coaches en therapeuten, nog specifieker met numerologen, astrologen, Reiki en Shamballa Masters en teachers, natuurgeneeskundig therapeuten die zich ook verder bijscholen om jou de beste inzichten, adviezen én coaching te geven op elk levensvlak.

De unieke CHATLIJN biedt jou de kans om op een rustige en veilige manier met ons team van paragnosten te chatten, ongeacht waar je je bevindt.
Voor iedereen is er wel een consulent volgens de vragen die jij wilt stellen…lees rustig voor je inbelt /intekent de profielen, schrijf je vragen helder en duidelijk op als je kiest voor een chatconsult.

Je kan ook kiezen voor een EMAILCONSULT, waar jij je vraag of vragen kan stellen aan de consulent ( e) van jouw keuze. Ook voor een emailconsult is het belangrijk helder en duidelijk je vragen te stellen, je geboortedatum te vermelden en voor een relatieconsult de naam van de persoon en de geboortedatum. Jouw vragen worden altijd met de grootste zorgvuldigheid en discretie behandeld.

Elke dag, 7 op 7, staat een fantastisch TOP team voor je klaar.

Je bent van harte welkom!