Chakra reinigen

Wil jij je chakra reinigen? Dan kan je dat doen door ze in balans te brengen met het wiel van wijsheid. Je kunt hiermee contact leggen met je innerlijke wijsheid en de chakra’s in balans brengen.

Je chakra’s zijn belangrijk omdat ze je lichamelijk, emotioneel en spiritueel in balans houden. Wanneer je chakra’s in balans zijn, voel je je gelukkiger en vitaler. Het is belangrijk om ze regelmatig te reinigen, omdat ze dagelijks worden blootgesteld aan negatieve energieën.

Er zijn verschillende manieren waarop je je chakra’s kunt reinigen. Je kunt ze bijvoorbeeld reinigen met behulp van meditatie, visualisatie of ademhalingsoefeningen. Je kunt ook een aantal verschillende kristallen of edelstenen gebruiken om de chakra’s te reinigen.

Edelstenen hebben verschillende werkingen op de chakra’s. Sommige edelstenen helpen je bij het openen van de chakra’s, terwijl anderen je chakra’s kunnen beschermen of ze in balans kunnen brengen.

Een chakra gaat over de verbinding van energieën vanuit de aarde en de kosmos

Er zijn zeven chakra’s die allemaal een eigen functie hebben en op een lijn liggen langs je ruggengraat. Wanneer een chakra niet goed functioneert dan kan er een blokkade ontstaan in het hele systeem. Je chakra’s reinigen zorgt ervoor dat deze in balans blijven.

Chakra’s zijn eigenlijk trechtervormige energiecentra. De onderste drie chakra’s zijn verbonden met de aarde, de bovenste drie met de kosmos en het hartchakra verbindt deze twee met elkaar. Alle chakra’s moeten open met elkaar verbonden zijn om zo de informatie uit te wisselen met je aura of energieveld. Wanneer er regelmatig negatieve invloeden je aura binnen dringen kan het voorkomen dat er blokkades ontstaan.

Welke chakra’s zijn er?

Chakra’s zijn een soort wielen die naar buiten en binnen draaien en dus constant in beweging zijn. Ze draaien met de klok mee en tegen de klok in. Er zijn verschillende soorten chakra’s maar de zeven belangrijkste zetten wij op een rijtje. Alle chakra’s hebben een eigen kleur.

chakra reinigen

Het eerste chakra: Wortelchakra

Het eerste chakra is het wortelchakra. Het wortelchakra is gelegen bij je stuitje onderaan de ruggengraat en krijgt de kleur rood. Dit chakra is verbonden met de aarde en straalt daardoor naar beneden.

Het wortelchakra geeft een gevoel van basisveiligheid en vertrouwen in jezelf en het leven. Wanneer de energie door dit chakra goed stroomt, wordt de relatie met je eigen lichaam beter.

Het tweede chakra: Sacraalchakra

Het sacraalchakra bevindt zich onder de navel en straalt naar voren en achter. Dit chakra gaat over seksualiteit, sensualiteit, gevoelens, overvloed, lust en emoties. Wanneer dit chakra open staat dan pik je emoties van andere mensen op. De kleur is oranje.

Het derde chakra: Zonnevlechtchakra

Dit chakra bevindt zich net boven de navel en onder de ribben. Het straalt ook naar voren en naar achter. Het zonnevlechtchakra regelt de energiehuishouding en de ontwikkeling van de identiteit. Bij dit chakra gaat het om het waarnemen van wie je echt bent. De kleur is geel en wanneer dit chakra uit balans is dat voel je je afhankelijk van goedkeuring van anderen en ben je oververmoeid.

Het vierde chakra: Hartchakra

Het hartchakra bevindt zich achter het borstbeen ter hoogte van het hart. Dit chakra straalt naar voren en naar achter tussen de schouderbladen door. Dit is het chakra van compassie en liefde. Het hartchakra zorgt ervoor dat je liefde hebt voor jezelf en voor anderen. De kleur van dit chakra is groen of lichtroze. Als dit chakra in disbalans is dan kan je boosheid, haat of angst voelen.

Het vijfde chakra: Keelchakra

Het keelchakra is te vinden in de keel. Dit chakra zorgt voor lichamelijke vitaliteit en spirituele ontwikkeling. Het vormt ook de toegangspoort naar het hogere spirituele domein. Het bemiddelt het voelen en denken en brengen onder andere communicatie, zelfexpressie en creativiteit voort.

Het zesde chakra: Het derde oog chakra of voorhoofdchakra

Dit is het chakra wat zich bevindt tussen je wenkbrauwen, vandaar dat dit ook het derde oog chakra wordt genoemd. Dit chakra is gebaseerd op intuïtie en het opent de poorten naar een hoger spiritueel bewustzijn.

Het zevende chakra: Kruinchakra

Het zevende chakra ligt bij je kruin en straalt als een trechter naar boven richting de kosmos. Dit chakra zorgt ervoor dat je je kan verbinden met het grotere geheel. Wanneer je dit chakra wilt openen, dan is het belangrijk om eerst de andere chakra’s te openen. Dit zal er namelijk voor zorgen dat de energiestroom ten goede komt.

chakra reinigen online

Chakra healing uitvoeren

Wanneer deze chakra’s niet meer goed functioneren of in verbinding staan met elkaar dan kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Kortademigheid , benauwdheid of keelpijn kunnen een gevolg van deze lichamelijke klachten zijn. Met chakra healing kun je ervoor zorgen dat de balans terug gevonden wordt.

Met chakra healing wordt het genezend vermogen van je lichaam geactiveerd en kan je energie zonder blokkades weer door je lichaam laten stromen. Chakra healing kan in verschillende vormen worden uitgevoerd. Zo kan je gebruik maken van een edelsteen om je chakra’s te helen, maar je kan ook een oefening uitvoeren om alle negatieve levensenergie weg te vegen.

Je chakra’s reinigen met hulp

Wil jij je chakra’s reinigen en weer terug in balans brengen? Laat je dan informeren door onze mediums en paragnosten. Een medium kan je helpen om het energieveld en de aura weer in balans te brengen om verschillende manieren. Stuur ons een e-mail, bel ons of start een chat en vraag om hulp!

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Beschikbaar
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Beschikbaar
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Ingesprek
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Ingesprek
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Ingesprek
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Ingesprek
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Ingesprek
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 28 Faroek
Faroek
Offline
 
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.