Top mediums

top mediums

Wil jij graag met iemand praten over belangrijke zaken, je persoonlijke ontwikkeling, dierbare overledenen of wil je graag antwoorden op jouw levensvragen? Dan kun je terecht bij een van onze top mediums. Onze top mediums zijn voor jou een intuïtief gesprekspartner en kunnen jou helpen om tot nieuwe inzichten te komen.

Onze top mediums hebben allen eigen gaven waardoor zij jou op verschillende manieren kunnen helpen. Een top medium kan een heldervoelend medium zijn, maar ook een helderziend medium. Daarbij kan een zuiver medium nog meer paranormale gaven hebben. Zo kunnen ze naast helder voelend ook helderhorend, helderwetend of helderruikend.

Daarbij kan een zuiver medium tijdens een consult meer dan alleen antwoorden geven op levensvragen. Velen kunnen namelijk ook een toekomst voorspelling doen. Dit kan door een ervaren kaartlegster, een engelen kaartlegster of een spiritueel coach die lenormand kaarten kan leggen.

Een top medium, paragnosten, wat is dat?

Niet iedere paragnost, medium werkt op dezelfde manier. Dat komt omdat ze allen verschillende gaven hebben, wel zijn ze allemaal paranormaal begaafde mensen. Er is wel een duidelijk verschil tussen een medium en paragnost. Een medium staat namelijk in contact met andere entiteiten, een paragnost niet.

Een paragnost kan je dus wel helpen door contact te leggen met overleden familieleden of vrienden, maar ook met spirituele wezens. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, zoals via een medium of via een foto. Daarnaast kan een paragnost ook voorspellingen doen over de toekomst.

Een medium krijgt informatie door van entiteiten, dit kan zijn door geesten, gidsen of engelen. Eigenlijk is een ervaren medium een soort doorgeefluik van boodschappen uit andere werelden. Een paragnost heeft verschillende of één paranormale gave. Zo kan een paragnost helderziend, helderhorend, helderruikend, heldervoelend of helderwetend zijn. Het kan ook zijn dat een paragnost een combinatie heeft van meerdere gaven en dan dus heldervoelend, helderwetend is. De gave die een paragnost heeft wordt gezien als een zesde zintuig.

Een medium is dus ook een paragnost. Maar een paragnost hoeft niet altijd ook direct een medium te zijn.

Tijdens een consult met een medium, paragnost kan het zijn dat zij boodschappen doorgeven en daarbij verschillende hulpmiddelen gebruiken om contact te leggen met de spirituele wereld. Zo kan het zijn dat een super medium daarbij tarot kaarten gebruikt, maar ook lenormand kaarten worden vaak gebruikt door een krachtig medium. Daarbij kan het ook zijn dat er meer persoonlijke aspecten worden doorgegeven op een zuivere manier door gebruik te maken tijdens een consult van spullen die van een desbetreffend persoon zijn geweest.

Zo kan je een foto meenemen van een van jouw overleden dierbaren, zodat de master medium hierdoor de boodschappen beter doorkrijgt. Tijdens een consult kan een betrouwbaar medium jou ook meer vertellen over jouw eigen spirituele pad, over jouw relatieproblemen, werk, liefde of andere belangrijke zaken. Zo kan je fotoreading laten doen door medium Rosali.

Een heldervoelend medium

Door de spirituele gaven die top mediums kunnen hebben kunnen zij jou op verschillende vlakken informatie geven of antwoorden geven op je overige vragen. Zo kan een heldervoelend medium dingen aanvoelen, zij worden dan ook wel een intuïtief medium genoemd. Zij kunnen op basis van hun intuïtie dingen doorgeven.

Een heldervoelend medium kan jou ook een luisterend oor bieden. Dit omdat zij op de hoogte zijn van hun eigen gaven en kunnen aanvoelen waar jouw problemen of vragen liggen. Daarbij kan een heldervoelend medium ook contact leggen met dierbaren die overleden zijn. Ook kan een heldervoelend medium contact leggen met gidsen of engelen.

Een heldervoelend kaartlegster of heldervoelend medium wordt ook wel een HSP coach genoemd. Daarbij kan een medium ook heldervoelend, helderwetend zijn. Als top mediums heldervoelend, helderwetend zijn dan weten zij dingen die gaan gebeuren of die zo zijn. Zij weten de toekomst dan ook beter te voorspellen door hun sterke intuïtie.

Een top medium die heldervoelend is wordt ook een hoog sensitief medium genoemd.

Een helderwetend medium

Zoals hierboven al genoemd kan een helder wetend medium dingen aanvoelen, maar ook op basis van bovennatuurlijke kennis dingen weten. Een helderwetend medium kan contact leggen met gidsen, engelen of overleden dierbaren. Daarbij kan deze medium ook voorspelling doen over toekomstige gebeurtenissen.

Een helder wetend medium kan je bijvoorbeeld vertellen over het verleden, heden of de toekomst. Ook kan een helderwetend medium advies geven en healing doen.

Als top mediums zijn helderwetende mediums in staat om dingen aan te voelen, maar ook om paranormale informatie op te halen. Daarbij is een helder wetend medium in staat om contact te leggen met overleden dierbaren en kan de toekomst beter voorspellen.

Een helderwetend medium kan een ook een helderwetend kaartlegster zijn. Het kan zo zijn dat een top medium die helder wetend is tijdens een consult gebruikt maakt van lenormand, tarot of engelen kaarten. Op deze manier kunnen zij werkelijk goed de boodschappen aan jou doorgeven.

Een helderziend medium

Een helderziend medium kan antwoord geven op al je vragen, door contact te leggen met de spirituele wereld en hierbij gebruik te maken van zijn of haar helderziende gave. Een helderziend medium kan je ook advies geven over de toekomst en kan je vertellen wat er gaat gebeuren. Daarbij kan een helderziend medium contact leggen met dierbaren die overleden zijn. Ook kan zij contact leggen met gidsen of engelen.

Door dat een medium helder ziend is kunnen zij ook een toekomst voorspelling doen. Top mediums die helder ziend zijn krijgen namelijk beelden door van de geestelijke wereld waardoor zij hier uitspraken over doen.

Door de geestelijke entiteiten krijgt een helderziend zuiver medium de boodschappen door. Zo kunnen zij de beelden die de hogere wereld doorgeeft vertalen in woorden zodat jij meer duidelijkheid krijgt. Daardoor kunnen zij ook de toekomst voorspellen.

Wat maakt een top medium een top medium?

Een top medium verschilt van een gewone medium, dit komt allereerst omdat top mediums kunnen communiceren met de goddelijke wereld. Maar daarbij werken top mediums ook op een betrouwbare manier als doorgeefluik. Een top medium kan de boodschappen die zij doorkrijgen vertalen in boodschappen die voor jou te begrijpen zijn.

De top consulenten zullen jou ook altijd eerlijk iets toegeven. Een top medium zal jou geen informatie geven over een bepaalde situatie als zij er niet 100% zeker van zijn dat iets waar is. Daarbij zal een top medium ook altijd eerlijk toegeven als zij een keer geen contact kunnen maken met geesten, overleden zielen of engelen.

Een ervaren medium zal zijn eigen gevoelens aan de kant zetten en als empathisch persoon voor jou er zijn. Daardoor kan het ook goed werken om met een top medium in contact te komen voor een luisterend oor. Het is de moeite waard om met een van de top mediums in contact te komen als jij wilt praten over allerlei zaken, dit kan zijn over relatie problemen maar ook over andere belangrijke zaken. Daardoor kan een top medium niet alleen jouw relatie coach zijn, maar ook jouw life coach, spiritueel coach of intuïtief gesprekspartner. Maak een afspraak met Anne-marie!

Top mediums gezocht

Een spiritueel coach als jouw relatie coach

Top mediums kunnen ook jouw relatie coach zijn als jij last hebt van relatie problemen. Op verschillende manieren kan een top medium jou helpen bij relatie problemen. Dit kan zo zijn wanneer jouw eigen intuïtie over een bepaalde situatie niet oke is, dan kan een relatie coach zijn of haar blik daarop werken.

Daarnaast kan je ook een top medium inschakelen bij relatie problemen om meer inzichten te krijgen in de verlangens en gevoelens van een ander. Bij relatie problemen kan het zo zijn dat je elkaar niet begrijpt, maar door een top medium kun je tot nieuwe inzichten komen. Zo kan een top medium je bij relatie problemen adviseren hoe je met een bepaalde situatie het beste kan omgaan.

Wat kan een top medium nog meer voor jou betekenen?

Een top medium heeft verschillende gaven en verschillende specialisaties. Het kan namelijk ook zo zijn dat een top medium een reiki master is of juist een ervaren kaartlegster. Hierdoor kan een ervaren medium jou nog meer inzichten meegeven maar ook healing toepassen.

Wat is een reiki master?

Een reiki master behoort ook tot de paranormaal begaafde mensen. Een reiki master kan pijn voelen, maar ook door energieën deze pijn verminderen of laten verdwijnen. Dit kan een reiki master ook op afstand. Hierdoor zal je zelf bepaalde tintelingen voelen, maar na verloop van tijd verdwijnt de pijn. Daarnaast kan een reiki master de energieën in je lichaam veranderen en herstellen. Hierdoor kan een reiki master ook op afstand jou helpen.

Een kaartlegster is ook een medium

Daarnaast is een top medium ook vaak een kaartlegster. Een kaartlegster kan de toekomst voorspellen aan de hand van kaarten. Vaak zal een medium ook voorzieningen aanbieden, zoals het leggen van tarotkaarten of het voorspellen van de toekomst aan de hand van astrologie.

Als je meer wilt weten over een bepaalde situatie, dan kan een kaartlegster je hierin adviseren. Jij kan bijvoorbeeld vragen of het verstandig is om te gaan trouwen, maar ook vragen naar de financiële situatie van de toekomst. Daarbij kan een kaartlegster ook advies geven over de relatie met je partner.

Als je twijfelt over een bepaalde situatie, dan is het raadzaam om een kaartlegging te laten doen door een top medium. Op deze manier krijg je meer inzicht in wat er gaat gebeuren en wat je het beste kunt doen om een bepaalde situatie tegemoet te treden.

Een top medium kan je dus veel advies geven over verschillende aspecten van je leven. Hierdoor kan een top medium jouw relatie coach zijn, maar ook je life coach of spiritueel coach. Wil je meer advies over een bepaalde situatie? Dan is het raadzaam om contact op te nemen met een ervaren medium.

Top paragnosten als kaartlegsters

Tijdens een consult met een top medium, paragnost kan het zo zijn dat zij gebruik maken van kaartleggingen. Dit kan zijn met lenormand kaarten, tarot kaarten of engelen kaarten. Hierdoor kan een medium jou helpen bij het krijgen van inzichten in de toekomst.

Een top medium kan ook advies geven over hoe je met bepaalde situaties om moet gaan en welke keuzes je het beste kunt maken. Als je al een keer kaarten hebt gelegd, dan zal een top medium deze reading kunnen verduidelijken en aanvullen. Daarnaast kan een kaartlegging ook inzichten geven over de relatie tussen jou en je partner.

Een top medium is dus veel meer dan alleen in staat om contact te leggen met overleden zielen of geesten. Een medium kan ook advies geven over allerlei situaties, hierbij kan gaan over relatie problemen maar ook over andere belangrijke zaken. Neem contact op met een van de top mediums als je advies wilt met behulp van lenormand, tarot of engelen kaarten over een bepaalde situatie.

Een top medium als intuïtief gesprekspartner

Voor een luisterend oor ben je ook goed bij een spiritueel coach of zuiver medium. Zij kunnen namelijk zonder vooroordelen met jou praten over zaken die jou bezighouden. Als jij graag met iemand wil praten over dromen duiden, je werk, je partner, kinderen of andere zaken dan kan dat. Een medium/paragnost zal op basis van zijn of haar gaven jou hier adviezen over geven. Daarnaast kan een medium ook contact leggen met overleden zielen of geesten. Zo kunnen zij antwoord geven op vragen die jou bezighouden.

Een top medium is dus meer dan alleen in staat om advies te geven over de toekomst. Ook kan een medium contact leggen met overleden zielen of geesten, hierbij kan gaan over vragen die jou bezighouden. Neem contact op met een van de top mediums voor advies en gesprekken over verschillende zaken.

top mediums bellen

Hoe vind jij een van de top mediums?

Helderwetend mediums, helderzienden en andere paranormale mediums zijn er in alle soorten en maten. Maar hoe vind je nou eigenlijk het medium dat bij jou past? Hoe kies je de juiste helderziende uit?

Er zijn een aantal factoren die belangrijk zijn bij het kiezen van een helderziende. Ten eerste is het belangrijk om na te gaan of de mediums die je op het oog hebt bevoegd zijn. Daarnaast is het ook belangrijk om na te gaan of de mediums ervaring hebben en of ze goed beoordeeld worden. Ten slotte is het ook belangrijk om te kijken naar de prijs van een consult.

Als je op zoek bent naar een helderziende, dan kun je het beste beginnen met het bekijken van de websites van verschillende mediums. Daarnaast kun je ook zoeken naar beoordelingen van anderen. Zo weet je zeker dat je met een medium in contact komt die betrouwbaar is en ervaring heeft. Daarbij is het ook belangrijk om op te letten of de mediums een goede prijs hanteren voor hun diensten.

Bij de zoektocht naar de voor jou geschikte ervaren medium. Dit voor een luisterend oor, reiki master, relatie problemen, het leggen van lenormand kaarten, tarot kaarten of engelen kaarten, de toekomst voorspellen of relatieproblemen is afhankelijk van jouw keuze. Je kunt een top medium kiezen die de gaven heeft en kan wat jij graag wilt weten.

Voor contact met overledenen moet je niet bij top paragnosten zijn maar bij een top medium. Voor het leggen van tarot kaarten moet je zijn bij een krachtig medium die dit ook daadwerkelijk kan. Als je een ervaren medium lenormand kaarten wilt laten leggen moet je ook bij een bekend medium zijn die dit kan.

Het is voor jou belangrijk om een super medium, een van de top consulenten, een master medium of een top medium te kiezen op basis van de omschrijving die bij deze medium/paragnost staan.

Een top medium online bij Top paragnosten

Heb jij advies nodig over jouw relatie problemen? Wil je contact met dierbare overledenen? Wil je een krachtig medium spreken die tarot kaarten kan leggen? Wil je contact met een zuiver medium over jouw persoonlijke ontwikkeling? Wil je spreken met een heldervoelend, helderwetend krachtig medium? Wil je contact met een reiki master? Wil je een consult met een super medium zodat je een beter beeld van je eigen persoonlijkheid krijgt? Heb je overige vragen voor een top medium?

Onze top paragnosten staan de hele dag door voor jou klaar om antwoorden te geven op al jouw vragen. Dit kan via de e-mail maar ook door te chatten met een top medium, spiritueel coach, paragnost, medium of een heldervoelend kaartlegster.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Beschikbaar
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Beschikbaar
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Betty
Betty
Beschikbaar
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Beschikbaar
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Beschikbaar
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Beschikbaar
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Beschikbaar
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Beschikbaar
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Beschikbaar
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Ingesprek
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 25 Elise
Elise
Ingesprek
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Gespecialiseerd in: Liefdesproblemen. Relatieproblemen. Zielsverbanden. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster