Top consulenten

Heb jij vele vragen die jij beantwoord wil helpen? Wil jij duidelijkheid over situaties die jij hebt meegemaakt? Wil jij contact laten leggen met een overleden dierbare? Of zou jij graag een consult willen hebben bij een zuiver medium of paragnost voor antwoorden op jouw levensvragen? Onze top consulenten kunnen jou hierbij helpen!

Onze top consulenten hebben paranormale gaven waardoor zij contact kunnen leggen met de geestelijke, spirituele wereld. Hierdoor kunnen zij jou helpen bij het beantwoorden van vele vragen die je hebt. Zij kunnen contact leggen met overledene dierbaren en door middel van hun gaven, communiceren zij de boodschap die jou gegeven wil worden. Ook kunnen zij inzicht geven in situaties uit het verleden, heden of toekomst. Onze top consulenten staan voor jou klaar en helpen je graag bij al je vragen!

Welke gaven hebben top consulenten?

Tijdens een goed gesprek met betrouwbare topconsulenten kun jij vragen stellen die jij hebt, dit kan jou helpen om tot nieuwe antwoorden en inzichten te komen. De topconsulenten kunnen hiermee helpen omdat zij beschikken over paranormale gaven.

Het is mogelijk dat jouw gesprekspartner een paragnoste is die helder wetend is, wanneer iemand helderwetend is dan betekend dit dat de paragnoste in staat is om dingen te weten, zonder dat zij hier vooraf informatie over hebben ontvangen. Bij een van de topconsulenten die helderwetend is kun jij vragen stellen voor open gesprekken, dit kan over alles zijn.

Een andere gave die de topconsulent kan hebben is dat hij of zij een helderziende is, dit betekend dat deze persoon in staat is beelden te zien die niet door de fysieke ogen waargenomen kunnen worden. Met een helderziende is het mogelijk om contact te maken met overledene dierbaren, maar kan je ook inzicht krijgen in situaties uit het verleden. Het is ook mogelijk dat helderzienden jou meer vertellen over de toekomst. Helderzienden topconsulenten geven deze toekomstvoorspellingen als een oprecht advies, het is zo dat jij meer inzicht krijgt en zelf een besluit kan nemen.

Een andere gave die de topconsulent kan hebben is dat hij of zij heldervoelend is, dit betekend dat deze persoon in staat is emoties, gedachten en lichamelijke klachten van anderen waar te nemen. Een heldervoelend topconsulent kan jou helpen met het verwerken van trauma’s of rouwverwerking, maar kan je ook meer inzicht geven hoe je met bepaalde situaties of personen om kan gaan. Iemand die heldervoelend is is vaak ook een goede luisteraar, waardoor deze topconsulent jou echt kan helpen.

Wanneer een van de topconsulenten helderruikend is dan betekend dit dat deze persoon in staat is geuren waar te nemen die niet door de fysieke neus waargenomen kunnen worden. Een helderruikende topconsulent kan jou helpen met het vinden van een oplossing voor een probleem, maar ook dingen weten voordat dit echt duidelijk is.

Ook kunnen de top consulenten helderhorend zijn, dit betekend dat deze persoon stemmen en geluiden kan horen die niet door het fysieke oor waargenomen kunnen worden. Heldervoelende topconsulenten kunnen jou helpen met alles wat je maar wilt, zij zijn er voor jou!

top consulenten

Wat is een consult?

Een puur consult is een gesprek met een van onze topconsulenten. Tijdens dit gesprek kun je vragen stellen en zal de topconsulent proberen hier zo goed mogelijk op in te gaan. Dit kan door antwoorden te geven op de vragen die je hebt, maar ook door middel van adviezen. Deze adviezen zullen altijd eerlijk zijn en met oprecht respect gegeven worden.

Tijdens een puur consult is het mogelijk dat een spiritueel coach bepaalde eigenschappen bezit, dit zijn bepaalde methodes of specialiteiten die zij hebben. Zo kan iemand jou een luisterend oor bieden, maar is het ook mogelijk dat zij vragen beantwoorden aan de hand van een kaartlegging.

Een luisterend oor van een hoogsensitief medium

De topconsulenten kunnen jou een luisterend oor bieden. Dit kan fijn zijn voor mensen die niet goed in hun vel zitten, maar ook als je wilt leren omgaan met nare situaties. Tijdens een goed gesprek kunnen de topconsulenten jou helpen bij het verwerken van emoties, dit kan door middel van het delen van ervaringen of het bieden van adviezen.

Een topconsulent die echt luistert is vaak ook hoogsensitief. Dit betekend dat deze persoon extra gevoelig is voor prikkels vanuit de omgeving. Een hoogsensitief consulent is hierdoor in staat om jou nog beter te helpen, omdat zij begrijpen hoe het voelt om overprikkeld te zijn. Een topconsulent met deze eigenschap zal je dus echt begrijpen en respecteren.

Je kan tijdens dit consult natuurlijk ook praten over jouw persoonlijke ontwikkeling en eigen kracht. Er zijn veel verschillende soorten topconsulenten, maar er is altijd wel eentje die perfect bij jou past!

Een heldervoelend medium om te praten over relaties

De topconsulenten zijn er niet alleen om te praten over de toekomst, maar het is juist ook mogelijk dat jij met hen in gesprek kan gaan over de liefde. De liefde is namelijk een lastig onderwerp, waar veel mensen vragen over hebben. Het is dan ook fijn om te weten dat er iemand is die jou hierbij kan helpen.

Een heldervoelend medium is in staat om jou te helpen als relatiecoach. Iemand die kan heldervoelen voelt namelijk de emoties, gedachten en lichamelijke klachten van anderen. Dit betekend dat deze persoon weet hoe het voelt om verliefd te zijn, maar ook wat het doet met je lichaam als je ruzie hebt met je partner. Een relatiecoach die heldervoelend is, kan jou dus echt begrijpen en is in staat om jou te helpen met je relatie vragen. Een topconsulent die echt verstand heeft van een relatie is niet alleen heldervoelend, maar is ook goed in luisteren. Deze persoon zal jouw verhaal aandachtig aanhoren en respecteren.

Ook wanneer jij andere vragen hebt over de liefde, relaties of liefdes vraagstukken kun je deze vragen voorleggen bij de topconsulenten. Zij willen namelijk met alles helpen zodat jij je door de coaching weer beter voelt.

Een kaartlegging door topconsulenten

Naast praten over jouw persoonlijke ontwikkeling of de liefde is het ook mogelijk dat jij boodschappen doorkrijgt van de topconsulenten middels kaartleggen. Topconsulenten kunnen vaak ook een kaartlegging doen zodat jij een puur advies krijgt.

Een kaartlegging kan met lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn een oude Franse versie van de tarotkaarten. Een lenormand kaartlegging bestaat uit 36 verschillende kaarten, waarvan er 9 staan voor de maanfasen. De overige 27 staan voor andere zaken in het leven, zoals relaties, werk, geld en geluk. Deze kaarten worden dan in een bepaalde volgorde gelegd, waarna de topconsulent de betekenis van de kaarten gaat uitleggen.

Een kaartlegging kan ook met tarot kaarten. Tarotisten helpen jou graag door middel van een tarot kaartlegging. Dit is een kaartlegging met 22 grote arcana en 56 kleine arcana. Deze kaarten zijn bedoeld om jou inzicht te geven in de toekomst, maar ook jouw persoonlijke ontwikkeling. De arcana staan voor verschillende thema’s, zoals liefde, werk en geld.

Fotoreading door een helderziend medium

Je kan ook contact opnemen met een van de topconsulenten voor een fotoreading. Dit is een manier om contact te maken met je overleden geliefden, maar ook met andere geesten. Een fotoreading is namelijk een reading waarbij er door middel van een foto contact gemaakt wordt met de andere wereld.

Een helderziende kan door de spiritualiteit jou iets meegeven over personen, een ruimte of een bepaalde plek. Dit helpt jou zodat jij weet dat je niet alleen bent en er altijd iemand is die je kan helpen.

top consulenten bellen

Een consulent als healer

Healing is ook iets dat de topconsulenten kunnen uitvoeren. Healing is namelijk een manier om je lichaam, maar ook je geest en ziel te helen. Dit is met name fijn wanneer je last hebt van stress of burn-out klachten.

Een healer kan door middel van aanrakingen of gebaren energie overdragen aan jou. Dit helpt je lichaam weer in balans te komen, waardoor je geest ook rustiger wordt. Ook zal de healer tijdens de healing sessies met je praten om jou te helpen met het loslaten van bepaalde emoties of problemen.

Consulenten met een andere specialiteit

Er is nog veel en veel meer mogelijk tijdens een puur consult met de topconsulenten. Je kan ook praten over jouw eigen spirituele groei. Bijvoorbeeld als jij vragen hebt hoe jij hier mee om moet gaan.

Ook is het mogelijk dat je een reading krijgt met astrologie en numerologie. Dit is een reading waarbij de geboortedata van mensen wordt geanalyseerd. Deze data zegt namelijk veel over hoe iemand in elkaar steekt en wat voor persoonlijkheid iemand heeft.

Mensen bellen om heel veel verschillende redenen met onze topconsulenten! Voor iedere situatie, iedere vraag of ieder dilemma kun je daarom ook terecht bij onze topconsulenten. Bij ons ben je van harte welkom, onze topconsulenten willen graag helpen!

Hoe kom je in contact met een spiritueel coach?

Voor een goed gesprek kun je terecht bij de topconsulenten! Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met een van de mediums of paragnosten. Wanneer jij liever een gesprek aan gaat door te chatten met onze topconsulenten dan is dat mogelijk! Online kun je eenvoudig starten met chatten met een van de topconsulenten naar keuze!

Een andere optie is door een e-mail te sturen naar een van de topconsulten. Binnen enkele dagen krijg jij dan reactie op jouw mail en krijg je antwoorden op de vragen die jij hebt. Met de topconsulenten is het ook mogelijk om een telefonisch consult te starten!

Voordat jij contact gaat opnemen met een van de topconsulenten is het erg belangrijk dat jij op zoek gaat naar een van de top consulenten die bij jou passen. Op de website vind je bij alle topconsulenten een uitleg met de gaven die zij hebben en de specialiteit. Je ziet iets als ‘hallo lieve mensen, ik als heldervoelend consulent kan helpen met …’ Op basis van deze informatie kun jij een goede keuze maken uit de topconsulenten! Zorg er altijd voor dat jij een goed gevoel hebt bij een consulent.

Onze topconsulenten staan de gehele dag voor door jou klaar, op ieder gewenst moment kun jij contact opnemen voor een goed gesprek!