Top consulenten

Heb jij vele vragen die jij beantwoord wilt hebben? Wil jij duidelijkheid over situaties die jij hebt meegemaakt? Of wil jij contact laten leggen met een overleden dierbare? En zou jij graag een consult willen hebben bij een zuiver medium of paragnost. Voor antwoorden op jouw levensvragen? Onze top consulenten van Top Paragnosten kunnen jou hierbij helpen!

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Ingesprek
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Top paragnosten Top Consulenten

Onze top paragnosten zijn topconsulenten en hebben allen paranormale gaven. Waardoor zij contact kunnen leggen met de geestelijke, spirituele wereld. Hierdoor kunnen zij jou helpen bij het beantwoorden van vele vragen die je hebt. Zij kunnen contact leggen met overledene dierbaren en door middel van hun gaven. Communiceren zij de boodschap die jou gegeven wil worden. Ook kunnen zij inzicht geven in situaties uit het verleden, heden of toekomst. Onze top consulenten staan voor jou klaar en helpen je graag bij al je vragen!

Welke gaven hebben topconsulenten

Tijdens een goed gesprek met betrouwbare topconsulenten kun jij vragen stellen die jij hebt, dit kan jou helpen om tot nieuwe antwoorden en inzichten te komen. De topconsulenten kunnen hiermee helpen omdat zij beschikken over paranormale gaven.

Het is mogelijk dat jouw gesprekspartner een paragnoste is die helder wetend is. Wanneer iemand helderwetend is, dan betekent dit dat de paragnoste in staat is om dingen te weten. Zonder dat zij hier vooraf informatie over hebben ontvangen. Bij een van de topconsulenten die helderwetend, is kun jij vragen stellen voor open gesprekken, dit kan over alles zijn.

Helderziend topconsulent

Een andere gave die de topconsulent kan hebben, is dat hij of zij een helderziende is. Dit betekent dat deze persoon in staat is beelden te zien. Die niet door de fysieke ogen waargenomen kunnen worden. Met een helderziende is het mogelijk om contact te maken met overledene dierbaren. Maar kan je ook inzicht krijgen in situaties uit het verleden, die invloed hebben op jouw heden. Het is ook mogelijk dat helderzienden jou meer vertellen over de toekomst. Helderziende topconsulenten geven deze toekomstvoorspellingen als een oprecht advies, het is zo dat jij meer inzicht krijgt en zelf een besluit kan nemen.

Heldervoelende topconsulenten

Een andere gave die topconsulenten kunnen hebben, is dat heldervoelend zijn. Dit betekent dat deze persoon in staat is emoties, gedachten en lichamelijke klachten van anderen waar te nemen. Een heldervoelend topconsulent kan jou helpen met het verwerken van trauma’s of rouwverwerking. Maar kan je ook meer inzicht geven hoe je met bepaalde situaties of personen om kan gaan. Iemand die heldervoelend is, is vaak ook een goede luisteraar. Waardoor deze topconsulent jou echt kan helpen.

Een helderruikende top consulent

Wanneer een van de topconsulenten helderruikend is, dan betekent dit dat deze persoon in staat is geuren waar te nemen. Die niet door de fysieke neus waargenomen kunnen worden. Een helderruikende topconsulent kan jou helpen met het vinden van een oplossing voor een probleem. Maar ook dingen weten voordat dit echt duidelijk is.

Helderhorende top paragnosten

Ook kunnen de top consulenten helderhorend zijn. Dit betekent dat deze persoon stemmen en geluiden kan horen die niet door het fysieke oor waargenomen kunnen worden. Heldervoelende topconsulenten kunnen jou helpen met alles wat je maar wilt, zij zijn er voor jou!

top consulenten

Wat is een spiritueel topconsult?

Een puur consult is een gesprek met een van onze topconsulenten. Tijdens dit gesprek kun je vragen stellen. En zal de topconsulent proberen hier antwoorden en inzichten bij geven. Dit kan door antwoorden te geven op de vragen die je hebt, maar ook door middel van adviezen. Deze adviezen zullen altijd eerlijk zijn en met oprecht respect gegeven worden.

Tijdens een puur consult is het mogelijk dat een spiritueel coach bepaalde eigenschappen bezit. Dit zijn bepaalde methodes of specialiteiten die zij hebben. Zo kan iemand jou een luisterend oor bieden, maar is het ook mogelijk dat zij vragen beantwoorden aan de hand van een kaartlegging.

Topconsulenten Online