Online paragnosten

Online paragnosten vragen stellen over allerlei dingen die je in het dagelijks leven tegenkomt? Bijvoorbeeld liefde, relatie of je carrière? Heb je behoefte aan een helderziend, heldervoelend, helderwetend medium of paragnost die jou kan helpen iedere vraag te antwoorden. Wil jij dat een helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend medium jou consult geeft? Wil jij dat een helderziende medium of paragnost de toekomst voorspellen voor je? Of wil jij graag door middel van een medium in contact komen met dierbare overledenen of engelen? Bij top-paragnosten en consulenten heb je de mogelijkheid om te bellen met een professioneel medium, paragnost of helderziende. Ook kan je met onze mediums en onze paragnosten gebruik maken van een chat functie.

Een heldervoelend, helderwetend online paragnost bellen

Wil jij een gesprek aan gaan met een helderziend, heldervoelend, helderwetend online medium of online paragnost? Onze paragnosten en onze mediums zijn een luisterend oor voor jou. Naast bellen kan je de paragnost online ook een chat bericht sturen. Onze paragnosten en mediums geven je antwoorden op alle vragen die jij hebt. Heb jij dus vragen met betrekking tot liefde, werk of wil jij antwoorden hebben over het verleden, heden of wil je de toekomst voorspellen.

Het verschil tussen een medium en een paragnost

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten spirituele personen. Van helderziende, paragnosten en mediums tot heldervoelend, helderwetend en helderhorend. Maar wat is nu het verschil tussen een paragnost en een medium.

Paragnost

Een paragnost beschikt vaak over verschillende paranormale gaven. Helderziend is een van deze gaven. Maar ook helderhorend, helderwetend en heldervoelend zijn voorbeelden van een gave die een paragnost kan hebben. Het wordt vaak vergeleken met een 6e zintuig. Een paragnost kan op veel verschillende manieren helpen. Dit is uiteraard afhankelijk van de gaven die zij heeft. Vaak gebruiken paragnosten hulpmiddelen zoals tarot kaarten of lenormand kaarten. Ook zonder hulpmiddelen kunnen onze paragnosten online je van dienst zijn.

Medium

Een medium heeft naast de paranormale gaven die een paragnost heeft ook de gave om contact te leggen en een gesprek te voeren met overledenen personen. Ook kan een medium contact leggen met engelen, demonen en dieren. Een medium staat dus in spirituele contact met twee werelden. Dit zijn de zogenaamde levende wereld en de overledenen wereld. Een medium kan op verschillende manieren contact leggen met deze werelden. Zo kan een medium bijvoorbeeld op een artistieke manier tekenen of schilderen, maken ze gebruik van muziek of ze raken in een trance door meditatie. Ook kan een medium dezelfde gave hebben als een paragnost. Een medium kan helderziend zijn, helderhorend, helderwetend en heldervoelend.

Het grootste verschil tussen een medium en een paragnost is dus de gave dat een medium wel contact kan leggen met overledenen en een paragnost dat niet kan. Dus als je vragen hebt over een overleden persoon of huisdier dan kan je het beste contact opnemen met een medium.

Paragnosten online benaderen

Er zijn online paragnosten die je kunt benaderen met vele vragen. Bij online paragnosten kan je gerust je vragen stellen. Dit kan door te bellen met onze online paragnosten, maar ook door onze paragnosten online te benaderen via chatten. Onze online paragnost zal dan als luisterend oor voor je fungeren en je kan hem/haar van alles vragen. Je kan onze online paragnost bijvoorbeeld vragen stellen over liefde, relatie of je carrière. Onze online paragnost zal je ondersteunen als spiritueel coach.

Zoals eerder beschreven is, kan een paragnost online gebruik maken van hulpmiddelen. Een paragnost wordt vaak aangeduid doordat een medium helder kan zien. Vaak gebruikt deze paragnost of medium een hulpmiddel zoals een kristallen bol. Door in de kristallen bol te kijken kan de paragnost door middel van dingen die ze zien je dingen vertellen. Een paragnost kan ook in een trance gaan en zichzelf zo openstellen dat er beelden binnenkomen die de paragnost of medium vervolgens doorspeelt naar jou

Zo kan een paragnost online gebruik maken van tarot kaarten en lenormand kaarten. Maar wat doen deze kaarten?

Tarot kaarten

Tarot kaarten is een set kaarten die bestaat uit 78 kaarten die te maken hebben met een bepaalde situatie, persoon of psychisch. De tarot kaarten kunnen deuren voor je openen die je normaal gesproken niet zult openen.

Tarot kaarten maken gebruik van symbolen om inzicht te krijgen in allerlei aspecten uit je leven. Dit kan bijvoorbeeld gaan over liefde, werk of je liefde relatie. Een paragnost triggert door middel van de tarot kaarten je onbewustzijn. Je wordt namelijk onbewust aangetrokken tot een kaart. Vervolgens geven deze tarot kaarten je antwoorden en inzichten op je vraag. Ook kunnen tarot kaarten je kracht geven.

Lenormand kaarten

Lenormand kaarten zijn bekend geworden door een Parijse waarzegster. Ze was erg ervaren en legde de lenormand kaart voor veel invloedrijke personen. Iedere lenormand kaart heeft zijn eigen betekenis die wordt gekenmerkt door een afbeelding.

Deze kaarten worden vaak vergeleken met de Tarot kaarten. Maar de kaarten zijn verschillend. Lenormand heeft namelijk 36 kaarten en zijn niet opgesplitst in categorieën. Bij tarot kaarten zijn de afbeeldingen erg belangrijk en dat is bij de andere kaarten dus niet zo.

Deze kaarten zijn de kaarten voor jou als je gedetailleerd wilt bekijken welke gebeurtenissen in de toekomst je te wachten staat, of over gebeurtenissen in het nu.

Als je in een dilemma zit dan zijn de kaarten van Tarot de kaarten voor jou.

Een medium of paragnost kan verschillende gaven hebben.

Er zijn verschillende gaven die een medium of paragnost kan bezitten. Deze gaven kunnen aangeleerd worden of ze kunnen al generaties lang in de familie zitten.

Een medium of paragnost wordt met deze gave geboren, maar kan dit door te trainen laten groeien. Een medium of paragnost kan op verschillende manieren gaven hebben.

  • Zo kan een medium of paragnost helderziend zijn.
  • Een medium of paragnost kan helderwetend zijn.
  • Een medium of paragnost kan heldervoelend zijn.
  • Een medium of paragnost kan helderhorend zijn.

Deze gaven worden ook vaak door de medium of paragnost gecombineerd. Zo kan een medium of paragnost helderwetend en heldervoelend bezitten, terwijl een ander medium of paragnost helderziend en heldervoelend is.

Een helderhorend medium of paragnost

Bij een helderhorend medium of paragnost hoort bijvoorbeeld boodschappen van engelen of demonen. Wederzijdse communicatie is daarbij ook mogelijk of alleen het overbrengen van boodschappen. Dus als jij bijvoorbeeld duidelijke antwoorden wil hebben over je liefde, relatie of carrière dan is een helderhorend medium of paragnost voor jou interessant.

Een helderziend medium of paragnost

Wanneer een medium of paragnost helderziend is ontvangen zij boodschappen door middel van beelden. Ook bij een helderziend medium of paragnost kan je vragen stellen over relaties.

Een helderwetend medium of paragnost

Een helderwetend medium of paragnost voelt dingen aan. Een helderwetend medium of paragnost die boodschappen kan aanvoelen en kan onderscheiden.

Een heldervoelend medium of paragnost

Een heldervoelend medium wil wil zeggen dat iemand afgestemd is op hogere trillingsfrequentie. Iemand voelt dan bepaalde situaties goed aan. Wanneer je heldervoelend bent heb je eigenlijk een extra zintuig want je vangt constant prikkels die zorgen dat je situaties beter aan voelt.

Het kan dus voorkomen dat paragnosten meerdere gaven bezitten. Zo kunnen er helderziende paragnosten zijn of helderziende paragnosten die ook heldervoelend zijn.

Paragnosten online benaderen

Als je paragnosten online wilt benaderen, dan kan je verschillende manieren contacteren. Je kan de paragnosten bellen of je kan met ze chatten. Ook kunnen paragnosten je op afstand healing bieden.

Paragnosten online zijn ook een goed luisterend oor als je niet durft om face to face met paragnosten te gaan zitten

Wil jij dus in contact komen met paragnosten online die als spiritueel coach kan fungeren? Neem dan gerust contact op met een van onze paragnosten. Paragnosten die heldervoelend zijn en je kunnen helpen op basis van liefde en relaties. Of zoek je paragnosten online die je op basis van liefde en healing kunt helpen.

Uiteraard kan je ook met onze paragnosten online bellen en met onze consulenten spreken over het verleden, heden en toekomst.