Online paragnosten

Online paragnosten vragen stellen over allerlei dingen die je in het dagelijks leven tegenkomt? Bijvoorbeeld liefde, relatie of je carrière?

Behoefte aan een goed gesprek

Heb je behoefte aan een helderziend, heldervoelend, helderwetend medium of paragnost die jou kan helpen iedere vraag te antwoorden. Wil jij dat een helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend medium jou consult geeft? Wil jij dat een helderziende medium of paragnost de toekomst voorspellen voor je? Of wil jij graag door middel van een medium in contact komen met dierbare overledenen of engelen? Bij top-paragnosten en consulenten heb je de mogelijkheid om te bellen met een professioneel medium, paragnost of helderziende. Ook kan je met onze mediums en onze paragnosten gebruik maken van een chat functie.

Een heldervoelend, helderwetend online paragnost bellen

Wil jij een gesprek aan gaan met een helderziend, heldervoelend, helderwetend online medium of online paragnost? Onze paragnosten en onze mediums zijn een luisterend oor voor jou. Naast bellen kan je de paragnost online ook een chat bericht sturen. Onze paragnosten en mediums geven je antwoorden op alle vragen die jij hebt. Heb jij dus vragen met betrekking tot liefde, werk of wil jij antwoorden hebben over het verleden, heden of wil je de toekomst voorspellen.

Het verschil tussen een medium en een paragnost

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten spirituele personen. Van helderziende, paragnosten en mediums tot heldervoelend, helderwetend en helderhorend. Maar wat is nu het verschil tussen een paragnost en een medium.

Paragnost

Een paragnost beschikt vaak over verschillende paranormale gaven. Helderziend is een van deze gaven. Maar ook helderhorend, helderwetend en heldervoelend zijn voorbeelden van een gave die een paragnost kan hebben. Het wordt vaak vergeleken met een 6e zintuig. Een paragnost kan op veel verschillende manieren helpen. Dit is uiteraard afhankelijk van de gaven die zij heeft. Vaak gebruiken paragnosten hulpmiddelen zoals tarot kaarten of lenormand kaarten. Ook zonder hulpmiddelen kunnen onze paragnosten online je van dienst zijn.

Medium

Een medium heeft naast de paranormale gaven die een paragnost heeft ook de gave om contact te leggen en een gesprek te voeren met overledenen personen. Ook kan een medium contact leggen met engelen, demonen en dieren. Een medium staat dus in spirituele contact met twee werelden. Dit zijn de zogenaamde levende wereld en de overledenen wereld. Een medium kan op verschillende manieren contact leggen met deze werelden. Zo kan een medium bijvoorbeeld op een artistieke manier tekenen of schilderen, maken ze gebruik van muziek of ze raken in een trance door meditatie. Ook kan een medium dezelfde gave hebben als een paragnost. Een medium kan helderziend zijn, helderhorend, helderwetend en heldervoelend.

Het grootste verschil tussen een medium en een paragnost is dus de gave dat een medium wel contact kan leggen met overledenen en een paragnost dat niet kan. Dus als je vragen hebt over een overleden persoon of huisdier dan kan je het beste contact opnemen met een medium.

Paragnosten online benaderen

Er zijn online paragnosten die je kunt benaderen met vele vragen. Bij online paragnosten kan je gerust je vragen stellen. Dit kan door te bellen met onze online paragnosten, maar ook door onze paragnosten online te benaderen via chatten. Onze online paragnost zal dan als luisterend oor voor je fungeren en je kan hem/haar van alles vragen. Je kan onze online paragnost bijvoorbeeld vragen stellen over liefde, relatie of je carrière. Onze online paragnost zal je ondersteunen als spiritueel coach.

Zoals eerder beschreven is, kan een paragnost online gebruik maken van hulpmiddelen. Een paragnost wordt vaak aangeduid doordat een medium helder kan zien. Vaak gebruikt deze paragnost of medium een hulpmiddel zoals een kristallen bol. Door in de kristallen bol te kijken kan de paragnost door middel van dingen die ze zien je dingen vertellen. Een paragnost kan ook in een trance gaan en zichzelf zo openstellen dat er beelden binnenkomen die de paragnost of medium vervolgens doorspeelt naar jou

Zo kan een paragnost online gebruik maken van tarot kaarten en lenormand kaarten. Maar wat doen deze kaarten?

Tarot kaarten

Tarot kaarten is een set kaarten die bestaat uit 78 kaarten die te maken hebben met een bepaalde situatie, persoon of psychisch. De tarot kaarten kunnen deuren voor je openen die je normaal gesproken niet zult openen.

Tarot kaarten maken gebruik van symbolen om inzicht te krijgen in allerlei aspecten uit je leven. Dit kan bijvoorbeeld gaan over liefde, werk of je liefde relatie. Een paragnost triggert door middel van de tarot kaarten je onbewustzijn. Je wordt namelijk onbewust aangetrokken tot een kaart. Vervolgens geven deze tarot kaarten je antwoorden en inzichten op je vraag. Ook kunnen tarot kaarten je kracht geven.

Lenormand kaarten

Lenormand kaarten zijn bekend geworden door een Parijse waarzegster. Ze was erg ervaren en legde de lenormand kaart voor veel invloedrijke personen. Iedere lenormand kaart heeft zijn eigen betekenis die wordt gekenmerkt door een afbeelding.

Deze kaarten worden vaak vergeleken met de Tarot kaarten. Maar de kaarten zijn verschillend. Lenormand heeft namelijk 36 kaarten en zijn niet opgesplitst in categorieën. Bij tarot kaarten zijn de afbeeldingen erg belangrijk en dat is bij de andere kaarten dus niet zo.

Deze kaarten zijn de kaarten voor jou als je gedetailleerd wilt bekijken welke gebeurtenissen in de toekomst je te wachten staat, of over gebeurtenissen in het nu.

Als je in een dilemma zit dan zijn de kaarten van Tarot de kaarten voor jou.

Een medium of paragnost kan verschillende gaven hebben

Er zijn verschillende gaven die een medium of paragnost kan bezitten. Deze gaven kunnen aangeleerd worden of ze kunnen al generaties lang in de familie zitten.

Een medium of paragnost wordt met deze gave geboren, maar kan dit door te trainen laten groeien. Een medium of paragnost kan op verschillende manieren gaven hebben.

  • Zo kan een medium of paragnost helderziend zijn.
  • Een medium of paragnost kan helderwetend zijn.
  • Een medium of paragnost kan heldervoelend zijn.
  • Een medium of paragnost kan helderhorend zijn.

Deze gaven worden ook vaak door de medium of paragnost gecombineerd. Zo kan een medium of paragnost helderwetend en heldervoelend bezitten, terwijl een ander medium of paragnost helderziend en heldervoelend is.

Helderhorend medium of paragnost

Bij een helderhorend medium of paragnost hoort bijvoorbeeld boodschappen van engelen of demonen. Wederzijdse communicatie is daarbij ook mogelijk of alleen het overbrengen van boodschappen. Dus als jij bijvoorbeeld duidelijke antwoorden wil hebben over je liefde, relatie of carrière dan is een helderhorend medium of paragnost voor jou interessant.

Helderziend medium of paragnost

Wanneer een medium of paragnost helderziend is ontvangen zij boodschappen door middel van beelden. Ook bij een helderziend medium of paragnost kan je vragen stellen over relaties.

Helderwetend medium of paragnost

Een helderwetend medium of paragnost voelt dingen aan. Maar een helderwetend medium of paragnost kan ook boodschappen aanvoelen en jou deze duiden.

Een heldervoelend medium of paragnost

Een heldervoelend medium wil wil zeggen dat iemand afgestemd is op hogere trillingsfrequentie. Iemand voelt dan bepaalde situaties goed aan. Wanneer je heldervoelend bent heb je eigenlijk een extra zintuig want je vangt constant prikkels die zorgen dat je situaties beter aan voelt.

Het kan dus voorkomen dat paragnosten meerdere gaven bezitten. Zo kunnen er helderziende paragnosten zijn of helderziende paragnosten die ook heldervoelend zijn.

Paragnosten online benaderen

Als je paragnosten online wilt benaderen, dan kan je verschillende manieren contacteren. Je kan de paragnosten bellen of je kan met ze chatten. Ook kunnen paragnosten je op afstand healing bieden.

Paragnosten online zijn ook een goed luisterend oor als je niet durft om face to face met paragnosten te gaan zitten

Wil jij in contact komen met paragnosten online die als spiritueel coach kan fungeren? Neem dan gerust contact op met een van onze paragnosten. Paragnosten die heldervoelend zijn en je kunnen helpen op basis van liefde en relaties. Of zoek je paragnosten online die je op basis van liefde en healing kunt helpen.

Uiteraard kan je ook met onze Top Paragnosten online bellen en met onze consulenten spreken over het verleden, heden en toekomst.

Box: 03 Evees
Evees
Beschikbaar
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 17 Valantino
Valantino
Ingesprek
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Ingesprek
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 55 Medium Mo
Medium Mo
Offline
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.