Astromediums

Astromediums
Astromediums staan bij ons net als andere specialisten als helderzienden, waarzeggers, paragnosten en mediums voor je klaar om je de helpende hand te bieden, en dat elke dag opnieuw. Ze staan continu paraat om al je vragen te beantwoorden en jou weer op het rechte en juiste spoor te zetten. Daarbij gaan ze geen enkele vraag uit de weg en schromen ze nooit om te zeggen wat ze zien en voelen. Want ook eerlijkheid staat bij de astromediums en de andere specialisten hoog in het vaandel. Je kunt al onze specialisten zowel telefonisch als via sms, via e-mail en chat bereiken. Maak een afspraak met Medium Alberdina!

Astromediums zijn stuk voor stuk zuiver en betrouwbaar

Onze astromediums zijn stuk voor stuk zuiver en betrouwbaar en geven je het beste advies over onderwerpen als liefde, relatie, gezin, financiën en werk. Eigenlijk kun je alle levensvragen met astromediums bespreken en is op dat vlak geen enkele vraag vreemd. Zo willen mensen vaak weten hoe de nabije toekomst er voor ze uit gaat zien en of de man of vrouw na een relatiebreuk nog bij hem of haar terugkeert. Mensen willen hun tweelingziel zien, ook iets waar astromediums mee te maken krijgen. In alles zullen ze proberen je zo goed mogelijke hulp te bieden.

Al onze specialisten zijn net als astromediums zuiver, professioneel, ervaren en bekwaam. Ze geven je handvatten om je leven weer op te pakken en bieden het laatste stukje antwoord dat je al zo lang zocht. Let wel; het verhaal word je nooit mooier voorgespiegeld dan het is. Liegen doen onze specialisten niet. Je kunt onze specialisten conform de huidige, moderne tijd op tal van verschillende manieren bereiken. De ‘reguliere’ afspraak of het telefonisch consult zijn er ook gewoon nog steeds, je kunt ze tegenwoordig echter ook via sms, e-mail en chat benaderen.

Het blijvende antwoord is het voordeel van contact per mail en chat

De nieuwe communicatiemethoden bieden eigenlijk alleen maar voordelen. Besluit je een astromedium per e-mail te benaderen dan kun je dat doen op het moment dat jij dat wilt. Als jij er aan toe bent. Als jij de vraag helder voor je geest hebt ook vooral. Want het is ontzettend belangrijk dat je de vraag zo duidelijk mogelijk stelt.

Alleen dan krijg je ook het best denkbare antwoord. Neem daar dus altijd de tijd voor. Heb je de e-mail gestuurd, dan krijg je binnen drie dagen antwoord. Dat antwoord is iets blijvends en dat is nog een voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een telefonisch consult. Zo kun je het advies of de conclusie van een astromedium nogmaals tot je nemen. Het staat immers zwart op wit.

Dit geldt uiteraard ook voor chatten. Via de chat kun je vanaf alle windstreken een van onze specialisten benaderen. Wat dat betreft kent ons team ook geen grenzen. Ook nu geldt: formuleer de vraag zo scherp mogelijk en besef dat niemand in een paar zinnen en dus in vijf minuten een vaak lang spelend probleem uit de wereld kan helpen. Wees dus reëel in wat je van de chatsessie verwacht. Ook het sturen van een sms heeft het voordeel dat het antwoord dat komt vastligt. Die kun je opslaan en ook nog verschillende keren herlezen.

Ons team is complementair aan elkaar. We durven ze stuk voor stuk veelzijdig te noemen en daarbij hebben ze individueel allemaal een eigen specialisme. Voor je een mail stuurt of een chatsessie aanvraagt, check je op de website wie er beschikbaar zijn en beslis je op basis van de bio bij wie jij je vraag neerlegt. Soms kan dit toch niet de beste kandidaat zijn, maar dat lost het team zelf op.

Denkt een medium of paragnost dat een vraag toch beter bij een helderziende past, dan wordt de vraag doorgespeeld. Opdat jij het best mogelijke antwoord krijgt. Of de beste ondersteuning of begeleiding. Nee, ego’s spelen in ons team geen rol. Slechts het belang van de klant, van jou dus, staat voorop.

Denk aan een foto

Een fotoreading? Natuurlijk kan dat ook bij ons. Voor een fotoreading vragen we 25 euro, voor een E-consult vragen we 30 euro en dat is een koopje, zeker afgezet tegen de positieve invloed die een E-consult kan hebben. Vergeet overigens bij zowel de chat als bij een E-consult je naam en geboortedatum door te geven. Bij voorkeur kever je ook een foto mee. Dan weet je zeker dat je een helder antwoord op je vragen gaat krijgen. Ga dus nooit overhaast te werk, formuleer de vraag zo goed je kunt en voeg een foto bij die past bij de situatie, een foto van nu.  Voor een fotoreading door Belle Lune kies je Top-Paragnosten!

Een credit per minuut

Voor de andere manieren van communiceren met een van onze specialisten waarvan een aantal bekendheid genieten vanwege hun deelname aan ‘Het Zesde Zintuig’ kun je met credits betalen. Je belt ons op en maakt heel snel en heel eenvoudig een eigen account aan. Met dat account kun je vervolgens credits kopen, die je met iDEAL en PayPal kunt betalen, veilig kunt betalen dus.

In eerste instantie betaal je voor tien credits tien euro en kun je een minuut met een credit doen. Inderdaad, dan betaal je dus een credit per minuut. Koop je ineens echter een grotere hoeveelheid credits, dan worden ze omgerekend steeds goedkoper. Het is toch al verstandig genoeg credits te hebben, niet dat je ineens geen contact meer hebt en net belangrijke informatie mist. Dat wil niemand, jij toch ook niet?

Kleine investering waard

Concluderen kun je stellen dat onze astromediums en onze andere begaafde specialisten allesbehalve de hoofdprijs vragen voor het belangrijke werk dat ze voor je kunnen doen. Het is zeer de moeite waard een kleine investering te doen die mogelijk grote gevolgen zal hebben voor de rest van je leven. Wat je ook doet, doe het goed. Wees scherp op de formulering van de vraag en vergeet niet de noodzakelijke informatie door te geven. Dan staat niets een optimaal antwoord of optimale ondersteuning nog in de weg.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Beschikbaar
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Beschikbaar
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Beschikbaar
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Beschikbaar
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Beschikbaar
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 25 Elise
Elise
Beschikbaar
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Beschikbaar
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Beschikbaar
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Beschikbaar
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Ingesprek
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Ingesprek
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Betty
Betty
Offline
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Offline
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Gespecialiseerd in: Liefdesproblemen. Relatieproblemen. Zielsverbanden. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Offline
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster