Astromediums

Astromediums Top-ParagnostenAstromediums staan bij ons net als andere specialisten als helderzienden, waarzeggers, paragnosten en mediums voor je klaar. Om je de helpende hand te bieden, en dat elke dag opnieuw. Ze staan continu paraat om al je vragen te beantwoorden en jou weer op het rechte en juiste spoor te zetten. Daarbij gaan ze geen enkele vraag uit de weg en schromen ze nooit om te zeggen wat ze zien en voelen. Want ook eerlijkheid staat bij de astromediums en de andere specialisten hoog in het vaandel. Je kunt al onze specialisten zowel telefonisch als via sms, via e-mail en chat bereiken.

Astromediums zijn stuk voor stuk zuiver en betrouwbaar

Onze astromediums zijn stuk voor stuk zuiver en betrouwbaar en geven je het beste advies over onderwerpen als liefde, relatie, gezin, financiën en werk. Eigenlijk kun je alle levensvragen met Astro mediums bespreken en is op dat vlak geen enkele vraag vreemd. Zo willen mensen vaak weten hoe de nabije toekomst er voor ze uit gaat zien en of de man of vrouw na een relatiebreuk nog bij hem of haar terugkeert. Mensen willen hun tweelingziel zien, ook iets waar astromediums mee te maken krijgen. In alles zullen ze proberen je zo goed mogelijke hulp te bieden.

Klanten woorden serieus genomen bij Top Paragnosten

Al onze specialisten zijn net als astromediums zuiver, professioneel, ervaren en bekwaam. Ze geven je handvatten om je leven weer op te pakken en bieden het laatste stukje antwoord dat je al zo lang zocht. Let wel; het verhaal word je nooit mooier voorgespiegeld dan het is. Liegen doen onze specialisten niet. Je kunt onze specialisten conform de huidige, moderne tijd op tal van verschillende manieren bereiken. De ‘reguliere’ afspraak of het telefonisch consult zijn er ook gewoon nog steeds, je kunt ze tegenwoordig echter ook via sms, e-mail en chat benaderen.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Het blijvende antwoord is het voordeel van contact per mail en chat

De nieuwe communicatiemethoden bieden eigenlijk alleen maar voordelen. Besluit je een astromedium per e-mail te benaderen dan kun je dat doen op het moment dat jij dat wilt. Als jij er aan toe bent. Als jij de vraag helder voor je geest hebt ook vooral. Want het is ontzettend belangrijk dat je de vraag zo duidelijk mogelijk stelt.

Alleen dan krijg je ook het best denkbare antwoord. Neem daar dus altijd de tijd voor. Heb je de e-mail gestuurd, dan krijg je binnen drie dagen antwoord. Dat antwoord is iets blijvends en dat is nog een voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een telefonisch consult. Zo kun je het advies of de conclusie van een astromedium nogmaals tot je nemen. Het staat immers zwart op wit.

Online spirituele chat met ene paragnost

Dit geldt uiteraard ook voor chatten. Via de chat kun je vanaf alle windstreken een van onze specialisten benaderen. Wat dat betreft kent ons team ook geen grenzen. Ook nu geldt: formuleer de vraag zo scherp mogelijk en besef dat niemand in een paar zinnen en dus in vijf minuten een vaak lang spelend probleem uit de wereld kan helpen. Wees dus reëel in wat je van de chatsessie verwacht. Ook het sturen van een sms heeft het voordeel dat het antwoord dat komt vastligt. Die kun je opslaan en ook nog verschillende keren herlezen.

Een topteam van Top Paragnosten

Ons team is complementair aan elkaar. We durven ze stuk voor stuk veelzijdig te noemen en daarbij hebben ze individueel allemaal een eigen specialisme. Voor je een mail stuurt of een belsessie aanvraagt, check je op de website wie er beschikbaar zijn en beslis je op basis van de bio bij wie jij je vraag neerlegt. Soms kan dit toch niet de beste kandidaat zijn, maar dat lost het team zelf op.

Denkt een medium of paragnost dat een vraag toch beter bij een helderziende past, dan wordt de vraag doorgespeeld. Opdat jij het best mogelijke antwoord krijgt. Of de beste ondersteuning of begeleiding. Nee, ego’s spelen in ons team geen rol. Slechts het belang van de klant, van jou dus, staat voorop.

Denk aan een foto

Een fotoreading? Natuurlijk kan dat ook bij ons. Voor een fotoreading vragen we 25 euro, voor een E-consult vragen we 30 euro en dat is een koopje, zeker afgezet tegen de positieve invloed die een E-consult kan hebben. Vergeet overigens bij zowel de chat als bij een E-consult je naam en geboortedatum door te geven. Bij voorkeur kever je ook een foto mee. Dan weet je zeker dat je een helder antwoord op je vragen gaat krijgen. Ga dus nooit overhaast te werk, formuleer de vraag zo goed je kunt en voeg een foto bij die past bij de situatie, een foto van nu.

Een credit per minuut

Voor de andere manieren van communiceren met een van onze specialisten waarvan een aantal bekendheid genieten vanwege hun deelname aan ‘Het Zesde Zintuig’ kun je met credits betalen. Je belt ons op en maakt heel snel en heel eenvoudig een eigen account aan. Met dat account kun je vervolgens credits kopen, die je met iDEAL en PayPal kunt betalen, veilig kunt betalen dus.

In eerste instantie betaal je voor tien credits tien euro en kun je een minuut met een credit doen. Inderdaad, dan betaal je dus een credit per minuut. Koop je ineens echter een grotere hoeveelheid credits, dan worden ze omgerekend steeds goedkoper. Het is toch al verstandig genoeg credits kopen bij Top Paragnosten te hebben, niet dat je ineens geen contact meer hebt en net belangrijke informatie mist. Dat wil niemand, jij toch ook niet?

Kleine investering waard

Concluderen kun je stellen dat onze astromediums en onze andere begaafde specialisten allesbehalve de hoofdprijs vragen voor het belangrijke werk dat ze voor je kunnen doen. Het is zeer de moeite waard een kleine investering te doen die mogelijk grote gevolgen zal hebben voor de rest van je leven. Wat je ook doet, doe het goed. Wees scherp op de formulering van de vraag en vergeet niet de noodzakelijke informatie door te geven. Dan staat niets een optimaal antwoord of optimale ondersteuning nog in de weg.

Waarmee kunnen mediums jou helpen