Een medium

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar medium waarmee jij kan praten over verschillende situaties? Wil jij antwoorden op vragen over bepaalde onderwerpen? Wil jij praten met iemand met paranormale gaven over de liefde? Heb je behoefte aan een luisterend oor van een spiritueel coach? Wil je duidelijke antwoorden op verschillende levensvragen? Dan heb je een medium nodig! Iemand die over meerdere paranormale gaven beschikt kan jou helpen met antwoorden en inzichten.

Online kun jij met een medium in contact komen die paranormale vermogens heeft. Een ervaren medium kan jou op deze manier zuivere antwoorden en heldere inzichten op de vragen die jij hebt. Je kan met de betrouwbare mediums en paragnosten op verschillende manieren in contact komen en zij helpen jou graag!

Wil jij een keer een reading of een consult met een betrouwbaar online medium? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende mensen in ons team die over meerdere paranormale gaven beschikken. Zij helpen jou graag met al jouw vragen!

Wanneer je een reading of consult aanvraagt bij ons, kun je ervan uitgaan dat je:

 • Eerlijke en oprechte antwoorden krijgt
 • In contact komt met een deskundig en ervaren medium
 • Geheel anoniem kan blijven
 • 100% privacy gegarandeerd is

Wacht niet langer en neem nu contact op met een van onze betrouwbare mediums! Welk medium je ook kiest, je bent verzekerd van een goede reading of consult. Wij helpen jou graag verder op weg naar inzichten en antwoorden!

Onze betrouwbare mediums en paragnosten hebben hebben paranormale gaven waarmee ze jouw vragen beantwoorden, de toekomst voorspellen of contact maken met overledenen via gidsen. Een medium of paragnost kan heldervoelend, helderwetend, helderziend of helderhorend zijn. Je kan gerust bellen met een van de consulenten als jij zit met vele vragen die jij graag beantwoord wil hebben.

Medium

Wat is een medium?

Een medium is iemand die fungeert als doorgeefluik tussen de aarde en de spirituele wereld. Zij kunnen communiceren met andere entiteiten en op deze manier jou boodschappen doorgeven. Deze boodschappen kan een medium op verschillende manieren ontvangen. Onze mediums kunnen verschillende gaven hebben: helderziend, heldervoelend, helderhorend, helderwetend of helderruikend. Op deze manieren krijgt een medium ook de boodschap door.

De boodschap die een medium doorkrijgt kunnen zij krijgen van geesten, gidsen of engelen. Deze boodschappen hoeven niet altijd in woorden bij een medium terecht te komen, maar zij zullen deze boodschappen wel in woorden vertalen en vertellen aan jou zodat jij het zal begrijpen.

Door deze boodschappen van een medium krijg jij eerlijk antwoord op verschillende levensvragen, situaties uit het verleden, heden of de toekomst of kunnen vragen over een overleden dierbare beantwoord worden. Onze mediums die kunnen boodschappen van overledenen aan jou doorgeven omdat zij met overledenen kunnen communiceren.

Wil jij graag jouw levensvragen beantwoord hebben, wil jij boodschappen ontvangen van een overleden dierbare of heb je behoefte aan een luisterend oor? Start dan een consult met een medium of paragnost. Het is wel zo dat een paragnost geen contact kan leggen met overledenen, dus daarvoor zal je specifiek bij een medium moeten zijn.

Wat is een paragnost?

Er is een duidelijk verschil tussen een medium en paragnost. Een paragnost is namelijk iemand die gebruik maakt van helderziendheid om jou inzichten te geven. Een paragnost ziet een aantal dingen die anderen niet kunnen zien en op deze manier helpen ze jou met het vinden van antwoorden of inzichten op levensvragen.

Een paragnost heeft hierbij niet direct contact met overledenen, maar door middel van hun gaven kunnen zij de toekomst voorspellen of een reading geven. Een reading is waarbij een paragnost de energie van jou of iemand anders leest door hun chakras heen. Op deze manier krijgt de paragnost inzicht in waar je staat op dit moment en welke issues er spelen.

Een reading is niet alleen maar een voorspelling van de toekomst, het is ook een manier om bepaalde levensvragen te beantwoorden. Wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over liefde of relaties die niet goed lopen, kan een reading hierbij helpen. Door middel van de energie die de paragnost leest kunnen zij je inzichten geven en manieren laten zien hoe je bepaalde dingen kan oplossen of verbeteren.

Wanneer je een reading afneemt bij een paragnost, zal er altijd ruimte zijn voor vragen. Heb je tijdens de reading nog vragen of wil je meer inzicht? Stel gerust jouw vragen aan de paragnost, zij helpen jou graag verder.

Wil jij een reading of een consult met een paragnost? Kies dan nu voor een van onze betrouwbare en deskundige paragnosten.

Onze betrouwbare mediums en paragnosten

Wanneer je contact opneemt met een van onze consulenten, kom je in contact met echte en betrouwbare mediums of paragnosten. Allemaal deskundige mensen die gebruikmaken van hun gave om antwoorden te geven op levensvragen of je inzicht te geven in een bepaalde situatie. Wacht niet langer en start vandaag nog met een consult.

Wat is een heldervoelend medium?

Iemand met een heldervoelende gave wordt een heldervoelend medium genoemd. Een heldervoelend medium is fijngevoelig. Zij staan afgestemd op een hogere trillingsfrequentie, daarom wordt een top medium die heldervoelend is ook een high sensitive person genoemd.

Een heldervoelend medium kan situaties en personen goed aanvoelen, dit komt omdat zij vaak beschikken over een grotere aura. Wanneer je heldervoelend bent dan is het zo dat je constant prikkels van anderen opvangt. Een heldervoelend medium is niet bang om zijn of haar emoties te tonen. Een medium die heldervoelend is kan eigenlijk alles aan, wanneer er toch iets gebeurd waarvan het medium denkt dat het te veel is voor hem of haar. Dan is het beter om even rust te nemen.

Wanneer je contact opneemt met een heldervoelend medium, weet dan dat je iemand aan de lijn hebt die:

 • Eerlijk is
 • Altijd klaarstaat voor jou
 • Goed kan aanvoelen wat er speelt

Een heldervoelend medium is gevoelig en dat is echt een kracht! Wanneer je contact opneemt met een heldervoelend medium weet je zeker dat je met iemand aan de lijn hebt die eerlijk is en klaarstaat om jou te helpen. Het is ook zo dat een heldervoelend medium kan communiceren met een overleden dierbare.

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium wordt ook wel een helderziend medium genoemd. Een helderwetend medium heeft inzicht in dingen die voor andere mensen verborgen zijn. Zij beschikken over wijsheid en kennis die niet iedereen heeft. Een helderwetend medium ziet de wereld op een andere manier. Een helderwetend medium weet vaak dingen die voor andere mensen verborgen zijn.

Wanneer je contact opneemt met een helderwetend medium/paragnost, weet dan dat je iemand aan de lijn hebt die:

 • Inzicht heeft in dingen die voor andere mensen verborgen zijn
 • Wijsheid en kennis heeft die niet iedereen heeft
 • De wereld op een andere manier ziet

Een helderwetend medium/paragnost kan jou bijvoorbeeld op het gebied van liefde spiritueel adviseren. Doordat een spirituele coaching met een helderwetende jou inzichten kan geven die jij niet kan weten zonder dat jij deze gave hebt. Hierdoor kan een helderwetend medium jou ook een luisterend oor bieden, dit komt omdat zij jou nieuwe inzichten kunnen geven.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziende is iemand die jou eerlijk antwoord kan geven op vragen omdat zij inzicht hebben in de toekomst. Een helderziende beschikt over een gave om de toekomst te zien. Deze mensen kunnen jou helpen met problemen omdat zij weten wat er gaat gebeuren. Wanneer je contact opneemt met een helderziend medium/paragnost, weet dan dat je iemand aan de lijn hebt die:

 • Eerlijk is
 • Inzicht heeft in de toekomst
 • Jou kan helpen met problemen omdat zij weten wat er gaat gebeuren

Een helderziend medium/paragnost is een fijngevoelige persoon die over een gave beschikt waardoor zij de toekomst kan zien. Dit komt door hun intuïtie en wijsheid die zij in levens hebben opgedaan. Een helderziend medium is geduldig en luistert naar je verhaal. Zij zullen altijd hun best doen om jou zo goed mogelijk te helpen met de problemen waar je mee zit.

Een helderziende kan jou helpen door jou te vertellen wat jou te wachten staat in de toekomst. Over bepaalde dingen en situaties kunnen zij jou helpen om duidelijk te maken wat er gaat gebeuren. Het is wel zo dat een helderziende niet alles weet, maar zij beschikken over meer kennis dan wij mensen hebben. Wanneer je contact opneemt met een helderziend medium weet je dus zeker dat je iemand aan de lijn hebt die over een gave beschikt.

Wat is een helderhorend medium?

Een helderhorend medium/paragnost is iemand die dingen hoort die voor andere mensen niet hoorbaar zijn. Deze mensen kunnen dingen horen die andere mensen niet kunnen horen. Een helderhorend medium kan ook overleden personen horen. Wanneer je contact opneemt met een helderhorend medium, weet dan dat je iemand aan de lijn hebt die:

 • Dingen hoort die andere mensen niet kunnen horen
 • Overleden personen kan horen

Een helderhorend medium/paragnost is iemand waardoor jij inzicht krijgt in situaties. Het kan zijn dat zij geluiden horen die op een andere plaats en op een ander moment zijn afgespeeld. Zo kun jij meer begrip krijgen voor een situatie die zich in het verleden hebben afgespeeld.

Wat is een helderruikend medium?

Ook is het mogelijk dat op jonge leeftijd een medium ontdekt heeft dat hij of zij helderruikend is. Wanneer een ervaren medium helderruikend is dan kunnen zij ruiken wat er op een andere plek gebeurd. Wanneer je contact opneemt met een helderruikend medium, weet dan dat je iemand aan de lijn hebt die:

 • Helder kan ruiken
 • Dingen ruikt die op een andere plek gebeuren

Een helderruikend medium heeft een scherpe neus voor dingen die er op een andere plek gebeuren. Zij kunnen ruiken wat er aan de hand is en waar het probleem zit. Onze betrouwbare mediums die helderruikend zijn kunnen bijvoorbeeld ook de dood ruiken.

Het kan ook zijn dat een medium/paragnost over meerdere paranormale gaven beschikt. Wanneer iemand verschillende gaven heeft kan dit medium jou op meerdere manieren helpen. Dit soort mediumschap is erg waardevol , omdat je op meerdere manieren geholpen kan worden.

Wanneer je een reading of consult met een medium wilt, is het belangrijk dat je weet welk soort mediumschap jij nodig hebt. Wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over liefde, dan is een helderziend of heldervoelend medium geschikt. Maar wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over werk of financiën, dan is een helderwetend medium beter geschikt.

Wat is een reading met een medium?

Iemand die paranormale vermogens heeft daarmee kun jij een consult starten om te praten over liefde, werk, het verwerken van verdriet, vragen stellen over jouw leven of de toekomst voorspellen. Een reading met een medium is dan een goede optie. Een reading gaat erom dat iemand paranormale vermogens heeft en deze inzet voor een ander persoon. Er zijn veel verschillende soorten readings, maar een reading is altijd maatwerk.

Een reading is een optie voor mensen die niet meer verder kunnen of weten. Het is mogelijk dat je leven even stil ligt en er niks gebeurd. Een reading kan dan helpend zijn, omdat het inzicht kan bieden in bepaalde situaties.

Hoe werkt een reading?

Een reading met een medium/paragnost is maatwerk, want geen leven is hetzelfde. Daarom moet er ook altijd rekening mee worden gehouden dat een reading is afgestemd op de persoon die het consult aangaat.

Voorbeeld: stel je vraagt een reading aan over liefde, dan zal het helderziend medium inzicht geven in wat jij kunt verwachten op het gebied van liefde. Het is mogelijk dat er een toekomstige partner in beeld komt of misschien zelfs wel meerdere partners.

Een reading met een medium wordt altijd afgestemd op de vragen die jij hebt. Wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over werk, dan zal het medium hier ook antwoord op geven. Het is mogelijk dat er inzicht komt in een baan die bij jouw past of misschien wel in tips over hoe je jouw werk beter kunt doen.

Een reading kan ook helpen bij het verwerken van verdriet. Wanneer je iemand bent komen te verliezen is dat erg pijnlijk en verdrietig. Een reading kan helpen om het verdriet te verwerken en inzicht te krijgen in de situatie.

Wanneer je een reading met een top medium wilt aanvragen, is het belangrijk dat je weet wat jouw vraag is. Hierdoor kan een ervaren medium jou helpen met het verminderen van negatieve energie in jouw leven. Dit kan zijn omdat een medium kan communiceren met geesten, engelen of gidsen die zich niet op aarde bevinden. Door contact met andere entiteiten kan een top medium jou helpen met het oplossen van problemen of het verminderen van negatieve energie.

Een gesprek met een medium over een overleden dierbare

Als jij wilt praten met een top medium of paragnost over een overleden dierbare dan kan dat. Omdat een top medium over (meerdere) paranormale gaven beschikt kunnen zij jou ook op een andere manier helpen. Als jij een consult start om over een overleden dierbare te praten dan zal het top medium contact leggen met die persoon. Het is mogelijk dat de overledene nog niet klaar is om te gaan en daardoor kan het zijn dat er vragen blijven liggen. Wanneer jij een consult aangaat met een top medium over een overleden dierbare, is het belangrijk dat je voorbereid bent op wat er mogelijk gaat gebeuren.

Een reading of consult met een medium/paragnost is niet altijd even makkelijk, maar het kan wel heel erg helpend zijn. Wanneer jij vragen hebt over liefde, werk of financiën dan is een reading met een medium de beste optie. Een reading met een medium is afgestemd op de vraag die jij hebt en kan helpend zijn in bepaalde situaties.

Een consult met een medium voor een luisterend oor

Over bepaalde onderwerpen is het soms fijn om een met iemand te praten die jou een luisterend oor biedt. Onze betrouwbare mediums kunnen jou een luisterend oor bieden. Zij zijn geduldig en nemen de tijd voor jou tijdens een consult. Als jij een luisterend oor zoekt dan is een consult met een medium de beste optie. Een medium zal jou helpen met het verminderen van negatieve energie in jouw leven. Dit kan zijn omdat een medium contact kan leggen met geesten, engelen of gidsen die zich niet op aarde bevinden. Door contact met andere entiteiten kan een medium jou helpen met het oplossen van problemen of het verminderen van negatieve energie.

Een kaartlegging door een medium

Onze betrouwbare mediums kunnen tijdens een consult ook een ‘hulpmiddel’ inzetten om tot verdere inzichten te komen. Tijdens een consult kan er een kaartlegging worden gedaan. Een kaartlegging zorgt voor verhelderende inzichten vanuit een andere bron. Wanneer jij vragen hebt over liefde, werk of financiën dan is een kaartlegging met een betrouwbaar medium de beste optie. Een kaartlegging met een betrouwbaar medium is afgestemd op de vraag die jij hebt en kan helpend zijn in bepaalde situaties.

Een manier om een kaartlegging te doen is met lenormand kaarten, dit zijn 32 speciale kaarten met symbolen die staan voor verschillende betekenissen. Tijdens een consult zal het medium/paragnost de lenormand kaarten leggen en interpreteren. De interpretatie van de lenormand kaarten zal helpend zijn in de situatie waarin jij je bevind. De lenormand kaarten geven inzicht in wat er speelt en kunnen helpen bij het maken van keuzes. Zo kun je er met lenormand kaarten achter komen wat er op jouw pad komt zodat jij je hier op kan voorbereiden.

Een andere manier om een kaartlegging te doen is met tarotkaarten. Tarotkaarten zijn in totaal 78 kaarten met symbolen die staan voor verschillende betekenissen. Tarot kaarten kunnen helpen in situaties als liefde, werk of financiën. Uit de tarot kaarten kan een medium advies halen over de situatie waarin jij je bevind.

Dit is één van de hulpmiddelen die betrouwbare mediums kunnen gebruiken tijdens een consult. Het is ook mogelijk dat een betrouwbaar medium een fotoreading gaat uitvoeren, bij een fotoreading door een betrouwbaar medium maakt de medium contact met de geesten die zich op de foto bevinden. Deze reading is erg waardevol als je vragen hebt over liefde, werk of financiën.

Praten over tweelingzielen

Het ontmoeten van tweelingzielen kan intens zijn, om hierover te praten met een medium kan jou helpen. Het gevoel dat je ervaart bij het ontmoeten van je tweelingziel is uniek. Dit gevoel kan verwarrend zijn en daarom is het belangrijk om hierover te praten met een betrouwbaar medium.

Bij zielsverwanten is het zo dat je elkaars ziel herkent, dit kan erg verwarrend zijn. Wanneer je eenmaal weet dat je met je tweelingziel bent samengekomen is het belangrijk om hieraan te werken. Het is namelijk zo dat er tussen twee zielsverwanten een sterke verbinding is, deze verbinding moet je versterken.

Een reading over je tweelingziel kan helpend zijn in het proces van het versterken van de relatie met je tweelingziel. Een reading over je tweelingziel geeft inzicht in wat je moet doen om de relatie met je tweelingziel te versterken. Een betrouwbaar medium zal tijdens het consult contact leggen met jouw tweelingziel en ervoor zorgen dat je de stappen krijgt die je nodig hebt om de relatie met je tweelingziel te versterken.

Kies een betrouwbaar medium die bij jou past

Als jij graag over jouw negatieve gedachten wilt praten met een medium/paragnost met een sterke intuïtie dan is het belangrijk dat jij kiest voor het juiste medium. Ieder medium met jaren lange ervaring heeft een eigen werkwijze, waardoor het belangrijk is dat jij goed kijkt wie van onze mediums bij jou past. Onze mediums beschikken over verschillende gaven waarmee zij jou kunnen helpen.

Het ene medium is meer gespecialiseerd in consulten over een relatie, terwijl een ander beter boodschappen kan overbrengen van een overleden dierbare. Het is dus belangrijk dat wanneer jij een consult wilt met een medium dat jij kiest voor iemand die jou daadwerkelijk kan helpen. Als jij contact wilt laten maken met overleden dierbare dan moet die consulent dat ook wel kunnen. Het is belangrijk dat jij je hierin goed inleest om teleurstellingen te voorkomen.

Denk jij zelf ook dat jij paranormaal begaafd bent?

Het kan zijn dat jij zelf het idee hebt dat jij ook spirituele gaven hebt. Het kan hiervoor fijn zijn om met een medium te spreken, dit kan jou helpen om je eigen gaven beter te begrijpen. Wanneer jij denkt dat jij paranormaal begaafd bent is het verstandig om met een medium in contact te treden. Een medium kan namelijk helpend zijn bij het ontwikkelen van je eigen gaven.

Als jij zelf denkt dat jij paranormale gaven hebt, dan kan het nog wel eens lastig zijn om hier over te praten met anderen. Dit komt omdat niet iedereen gelooft in paranormale gaven. Wanneer jij je hierin niet gehoord of begrepen voelt, kan het fijn zijn om een consult te boeken met één van onze betrouwbare mediums. Zij kunnen helpend zijn bij het begrijpen van je eigen gaven.

Hoe kun je contact maken met een medium?

Online bij Top Paragnosten kun jij in contact komen met onze mediums en paragnosten. Met hen kun jij praten over het verleden, heden en de toekomst. Onze mediums kunnen contact leggen met overledenen via andere entiteiten. Onze mediums kunnen jou eerlijk antwoorden geven op levensvragen of jou helpen jouw emoties onder controle te krijgen. Voordat je een consult start met een medium is het belangrijk dat jij goed kijkt welk medium bij jou past, die jou kan helpen met de gaven die zij hebben maar ook waarbij jij je op je gemak voelt.

Om te kunnen communiceren met een helderhorend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend medium is het belangrijk dat jij credits koopt op de website waarmee jij het consult kan betalen. Een consult kun jij op verschillende manieren voeren, dit is geheel afhankelijk van jouw eigen wensen.

Als jij liever met een van onze mediums spreekt via de e-mail, dan is dat mogelijk. Woord voor woord kun jij dan nog nalezen wat een medium jou verteld heeft. Deze woorden kun jij dan wanneer het consult voorbij is alsnog weer terug lezen als jij dat nodig hebt. Ook is het mogelijk om te chatten met een medium, ook op deze manier kun jij dit woord voor woord opnieuw terug lezen. Als jij liever contact hebt via de telefoon met een medium dan is dat ook mogelijk. Via de credits kun jij dit telefoongesprek betalen.

Heb jij nu de behoefte aan een luisterend oor of wil jij je levensvragen beantwoord hebben door een medium? Dan kun jij nu nog contact opnemen met een van onze mediums. Betrouwbare mediums staan de hele dag door klaar om jou boodschappen over te brengen of levensvragen te beantwoorden.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Betty
Betty
Offline
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Offline
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Offline
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster