Medium Angel

Bij Top Paragnosten kun jij in contact komen met een medium angel. Wil jij een fijn gesprek om te praten over dagelijkse probleempjes of wil jij een heel eerlijk antwoord op levensvragen die jij hebt? Dan kun je met een ervaren medium in contact komen zodat zij jou antwoorden en inzichten kunnen geven. Het is belangrijk om bij je probleem stil te staan en een goed gesprek aan te gaan. Wanneer je namelijk praten kunt met iemand die jou begrijpt is het mogelijk om tot oplossingen te komen. Een top medium angel is hier heel geschikt voor. Zij luisteren naar jou en gaan eerlijk met je om.

Een top medium angel heeft paranormale gaven waardoor zij jou kunnen helpen tijdens heldere consulten. Deze gaven zorgen er voor dat een ervaren medium buitenzintuigelijke waarnemingen kan doen en jou daarmee kan helpen.

Wat is een helderziend medium?

Met een helderziend medium kun je een prettig gesprek hebben over diverse onderwerpen. Een helderziend medium beschikt over een scherp waarnemingsvermogen en is in staat om contact te maken met jouw gidsen. Deze gidsen kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die jij hebt. Ze kunnen je bijstaan in lastige tijden en je een duwtje in de goede richting geven.

Een helderziend medium is gespecialiseerd in het doorgeven van boodschappen die zij doorkrijgen in de vorm van beelden. Een helderziend medium heeft eigenlijk een derde oog waarmee zij dingen kunnen zien. Dit kan een helderziend medium zien uit het verleden, heden of de toekomst. Deze voorspellingen kunnen jou helpen om beslissingen te nemen in het leven.

Een helderziend medium is echter niet alleen maar bezig met voorspellingen doen, zij kunnen je ook helpen met het vinden van antwoorden op vragen die jij hebt. Een top medium draait nergens omheen en zal jou eerlijk zeggen welke beelden zij doorkrijgen.

Het kan daardoor zo zijn dat een top medium jou iets verteld wat niet leuk is, toch is dit datgene wat zij doorkrijgen. Wanneer je een vraag hebt kun je er altijd op rekenen dat een top medium deze zal beantwoorden. Er wordt namelijk vanuit verschillende dimensies naar jouw situatie gekeken en daardoor is het mogelijk om tot de juiste conclusies te komen.

medium angel

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium met jarenlang ervaring kan jou helpen doordat zij energieën kunnen aanvoelen. Dit kunnen zij bij jou, maar ook bij andere personen of bepaalde plekken. Een heldervoelend medium kan daardoor jou helpen bij het oplossen van problemen.

Een heldervoelend medium kan aanvoelen wat er speelt en gaat hier vervolgens eerlijk over praten. Een helder voelend medium kan jou onder andere heel fijn helpen in een relatie of bij de liefde. Dit komt omdat een helder voelend top medium de emoties en energieën van anderen kan voelen.

Wat is een helderwetend medium?

Ook kun je in contact komen met een krachtig medium die helderwetend is. Wanneer iemand helderwetend is weten zij bepaalde dingen, zonder dat hier enige aanleiding voor is. Deze sterke intuïtie zorgt ervoor dat zij dingen weten, voelen of zien die anderen niet kunnen. Heldewetende mensen beschikken over een scherpzinnigheid en hebben hierdoor al vaak bepaalde dingen voorspeld.

Wanneer iemand helderwetend is kan dit jou helpen bij bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkeling. Een helder wetend medium kan namelijk aanvoelen waar je sterk in bent en wat voor jou de beste keuzes zijn op het gebied van werk of relaties. Dit komt omdat een helderwetend top medium over een sterke intuïtie beschikt en hierdoor bepaalde dingen weet of voelt.

Wat is een helderhorend medium?

Een medium angel kan ook helderhorend zijn. Helderhorend wil zeggen dat een medium stemmen of geluiden kan horen die voor anderen niet hoorbaar zijn. Dit kunnen geluiden zijn uit het verleden, maar dit kan ook een stem zijn van iemand uit het hiernamaals. Wanneer een medium helderhorend is kan dit jou helpen met vragen die je hebt.

Een helderhorend medium zal namelijk luisteren naar de stemmen of het geluid en hier eerlijk over zijn. Wanneer er een vraag is die jij hebt zal een helderhorend top medium deze altijd beantwoorden. Dit komt omdat zij de stemmen of het geluid duidelijk kunnen horen en hierdoor tot de juiste conclusies kunnen komen.

Wat is een helderruikend medium?

Ook kan iemand een spirituele ontwikkeling hebben ondergaan waardoor iemand een helderruikend medium is. Dit wil zeggen dat een medium bepaalde geuren ruikt die voor anderen niet hoorbaar zijn. Dit ruiken kan een geur uit het verleden, maar dit kan ook een geur zijn van iemand uit het hiernamaals. Een geur kan bijvoorbeeld duiden op een bepaalde gebeurtenise, emotie of energie.

Helderziend, heldervoelend en helderhorend zijn dus drie verschillende dingen. Welke van deze drie het beste bij jouw situatie past is afhankelijk van de vraag die je hebt. Een medium angel kan zich dus onderscheiden middels de spirituele gaven. Naast de spirituele gave van een ervaren medium is het zo dat zij tijdens een mooie reading ook andere methodes gebruiken om tot antwoorden te komen.

medium angel bellen

Een kaartlegster voor paranormale vragen

Wil jij graag duidelijkheid op vragen die jij hebt? Sommige consulenten kunnen dan voor jou een kaartlegging doen. Een bekend medium kan bijvoorbeeld tarotkaarten gebruiken tijdens een fijn gesprek om zo antwoorden te krijgen.

Tarot kaarten zijn een manier om inzicht te krijgen op het verleden, heden en toekomst. Er zijn verschillende soorten tarotdecks die kaartleggers gebruiken, maar welke voor jouw situatie het meest geschikt is hangt af van de vragen die jij hebt. Een tarotkaartlegging is dus een methode die gebruikt kan worden door een medium angel, kaartleggers, maar ook door andere consulenten.

Een helderwetend kaartlegster kan ook lenormand kaarten gebruiken voor een fijn gesprek. Deze kaarten bieden inzicht in alledaagse zaken en de toekomst. Lenormand is een relatief nieuwe manier van voorspellen, maar wordt steeds vaker gebruikt door consulenten. Dit komt omdat de kaarten een duidelijke boodschap afgeven en het makkelijk is om de kaarten te interpreteren.

Fotoreading voor antwoorden over een bepaalde situatie

Een ervaren medium kan ook een fotoreading uitvoeren. Dit is een methode waarbij je heel duidelijk antwoord krijgt op een bepaalde situatie. Een fotoreading is eigenlijk niets anders dan het lezen van de energie die afgegeven wordt door een foto.

Een foto kan heel veel over jouw situatie vertellen. Een fotoreading is dus een manier om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Dit kan jou helpen bij het maken van de juiste keuzes of bij het oplossen van problemen.

Pendelen door een paragnost

Een pendel is ook een manier die gebruikt kan worden door top mediums. Een pendel is een hanger met aan het uiteinde een stukje ijzer of koper. Deze wordt gebruikt om te pendelen. Pendelen is een methode waarbij je de vraag stelt en het ijzer of koper beweegt boven de kaarten. Je kunt hierdoor inzicht krijgen in jouw situatie of vraag.

Sommigen hebben pendelen als specialisme. Dit kan jou helpen om meer inzicht te krijgen in de wereld van het paranormale en hoe je dit kan toepassen op jouw situatie. Er zijn namelijk verschillende soorten pendels die gebruikt kunnen worden voor verschillende soorten vragen. Een bekende methode is de chakra pendel. Dit is een pendel die gebruikt wordt om inzicht te krijgen in de chakra’s.

Automatisch schrift door top mediums

Soms kan een ervaren medium ook gebruik maken van het automatisch schrift. Dit is een methode waarbij je in contact komt met het onderbewuste. Je vraagt dan een vraag en schrijft vervolgens alles op wat er in je hoofd omgaat. Op deze manier kun je dus in contact komen met jouw onderbewuste. Dit kan heel erg helpen bij het maken van de juiste keuzes of bij het oplossen van problemen.

Het automatisch schrift is dus een methode die gebruikt kan worden door een medium angel om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Dit is een heel fijne manier om contact te maken met jouw onderbewuste en zo de antwoorden te krijgen die je nodig hebt.

medium angel chatten

Een luisterend oor van een spiritueel coach

Iemand met een spirituele gave kan jou ook een luisterend oor bieden. Een luisterend oor kan fijn zijn als je even niet weet waar je het zoeken moet. Soms is het fijn om even te praten met iemand die begrijpt waar je doorheen gaat. Dit kan heel erg helpen bij het verwerken van bepaalde dingen en bij het maken van keuzes.

Een spirituele coach is dus iemand die jou kan helpen om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Dit is fijn als je door iets heen zit en even niet weet waar je het zoeken moet. Een spirituele coach kan jou helpen om meer inzicht te krijgen in wie je bent en wat je wilt bereiken in het leven.

Een luisterend oor van een top medium is dus fijn zodat je na het gesprek weer meer positief ingesteld bent en weer positieve energie voelt. Dit is dan ook de kracht van een top medium, ze helpen je verder.

Een consult met astrologen

Ook kun je heldere consulten hebben met astrologen. Zij hebben de spirituele gave waardoor zij de energieën kunnen lezen vanuit de sterrenbeelden. Hierdoor krijg je inzicht in verschillende situaties en wat jou te wachten staat in de toekomst.

Een astroloog is dus iemand die jou inzicht kan geven in een bepaalde situatie. Dit is erg fijn als je door iets heen zit of als je niet weet wat de toekomst voor jou in petto heeft. Een astroloog kan jou helpen door te kijken naar jouw sterrenbeeld en de energieën die daaruit komen.

Hoe heb je een consult met een medium of paragnost?

Praten over jouw spirituele groei, vragen over jouw toekomst, directe antwoorden over liefde- of geldzaken. Bij top mediums en paragnosten kun jij met al jouw vragen terecht. Je kan alle vragen stellen die jij hebt.

Het is mogelijk om op verschillende manieren met een spiritueel coach in contact te komen. Zo kun je met een beschikbaar medium bellen, hierdoor dien je credits aan te schaffen waarmee je het consult dan betaald.

Ook kun je een goed gesprek voeren met een life coach door middel van onze chat. Je kunt online eenvoudig een chat starten en de vragen die jij hebt stellen aan een van de consulenten. Wanneer jij liever via de e-mail contact hebt met een paragnost of medium is dat ook mogelijk. Bij een e-mail consult ontvang jij zo snel mogelijk antwoord!

Zorg er voor dat wanneer jij opzoek bent naar heldere consulten dat jij kiest voor een medium of paragnost die bij jou past! Het is belangrijk dat jij vertrouwen hebt in de consulenten en dat jij je op je gemak voelt.

Start nu een consult voor al jouw paranormale vragen

Onze consulenten staan de hele dag voor om jou een luisterend oor te bieden of om jouw vragen te beantwoorden. Op deze manier krijg jij antwoorden en inzichten. Het is nu mogelijk om een consult te starten met een van de top mediums of paragnosten! Wil jij dat? Wacht dan niet langer.

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Beschikbaar
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Beschikbaar
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Beschikbaar
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 25 Elise
Elise
Beschikbaar
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Beschikbaar
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Beschikbaar
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Ingesprek
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 18 Leontine
Leontine
Ingesprek
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Ingesprek
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Ingesprek
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Ingesprek
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Ingesprek
  
Gespecialiseerd in: Liefdesproblemen. Relatieproblemen. Zielsverbanden. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Betty
Betty
Offline
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Offline
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster