Helderziende

HelderziendeHelderziende. Het leven is niet altijd gemakkelijk. Als jij wilt weten wat jou te wachten staat, dan kun je contact opnemen met een van onze topparagnosten. Een helderziende is in staat om inzicht te geven in de toekomst. Ze helpen je graag verder op weg naar een fijne toekomst.

Vragen over liefde geld werk

Wanneer je vragen hebt over liefde, geld of werk, dan kun je altijd terecht bij een van onze topparagnosten. Zij zullen je vragen met plezier beantwoorden en je helpen om alle antwoorden te vinden die je zoekt. Een online helderziende kan namelijk niet alleen je toekomst voorspellen, maar ook je heden en verleden uitleggen. Zo krijg je meer inzicht in de situatie waarin je verkeert en kun je beter beslissingen nemen over wat je wilt doen.

Zoals met alle paranormale verschijnselen wordt ook over helderziendheid betwist. Sceptici zullen beweren dat het niet mogelijk is om de toekomst te voorspellen of inzicht te krijgen in andermans leven. Anderen weerhouden zich van oordelen en vinden het gewoon heel interessant om te kijken wat een helderziende te zeggen heeft. Hoe dan ook, het is altijd leuk om je toekomst door een andere bril te bekijken!

Wat is een helderziende

Een online helderziende heeft een zesde zintuig. Dit zesde zintuig zorgt er voor dat een helderziend medium de toekomst kan voorspellen, dit doordat zij beelden doorkrijgen van de toekomst. Dit zijn niet altijd beelden die logisch zijn, maar door middel van interpretatie kan een helderziende ervoor zorgen dat jij begrijpt wat er gaat gebeuren.

De beelden die een online helderziende krijgt kunnen ook visioenen zijn. Visioenen hebben vaak betrekking tot gebeurtenissen die nog gaan plaatsvinden. Een visioen is dus eigenlijk een voorspelling van iets wat gaat gebeuren in de toekomst. Een online helderziende zal de beelden die hij of zij krijgt interpreteren en deze interpretatie aan jou doorgeven.

Het is niet altijd makkelijk om de beelden die een ervaren helderziende doorkrijgt te interpreteren, want soms zijn de beelden nogal vaag. Daarom is het belangrijk dat je een vertrouwde en ervaren paragnost inschakelt. Een paragnost die jou kan helpen om de beelden die je krijgt beter te begrijpen.

Een top medium is iemand die de gave heeft om contact te leggen met de andere wereld. Een ervaren helderziende is een medium dat over het algemeen de toekomst kan voorspellen, maar dit is niet altijd het geval. Sommige helderzienden kunnen ook contact leggen met overleden dierbaren of geesten die op aarde rondzwerven.

Medium raadplegen

Wanneer je een medium raadpleegt is het belangrijk dat je iemand kiest waar je vertrouwen in hebt. Vertrouwen is namelijk heel belangrijk wanneer je met een medium wilt werken. Een medium zal namelijk nooit iets forceren, maar het is wel belangrijk dat je open staat voor de informatie die je krijgt. Wanneer je namelijk niet open staat voor de informatie die je krijgt, zal het moeilijker zijn voor het medium om met jou te communiceren.

Wat is een paragnost?

Een paragnost is iemand die over bovennatuurlijke gaven beschikt. Dit houdt in dat een paragnost dingen kan voorspellen of weten die anderen niet kunnen weten. Dit worden buitenzintuiglijke waarnemingen genoemd. Een paragnost kan bijvoorbeeld voelen, ruiken of horen wat anderen niet kunnen.

Er is een belangrijk verschil tussen een medium en paragnost. Het is zo dat een medium wel eens contact kan leggen met de andere wereld, maar een paragnost dit niet kan. Een medium heeft namelijk wel de gave om contact te leggen met overleden personen of geesten die op aarde rondzwerven.

Toch kunnen de gaven van een medium en paragnost wel gelijk zijn. Je kent ze wel van de glazen bol, de tarotkaarten of het ooit zo populair waren koffiedik lezen. Een paragnost kan deze dingen gebruiken om contact te maken met jouw energie. Vervolgens zal hij of zij hierdoor in staat zijn om dingen over jou te weten die anderen niet kunnen weten.

Welke gaven kan een spiritueel coach hebben?

Een medium heeft dus net als een paragnost paranormale gaven. Een medium kan hierdoor ook contact leggen met de goddelijke wereld. Mediums en paragnosten kunnen verschillende paranormale gaven hebben die zij gebruiken om jou te helpen met duidelijke inzichten en antwoorden.

Mediamieke gaven van de mediums of paragnosten verschillen van helderziend, helderhorend, helderwetend of heldervoelend. Wanneer iemand helderziend is dan kunnen zij beelden doorgeven vanuit de andere wereld. Een online helderziende is namelijk in staat om contact te leggen met overleden dierbaren of geesten die op aarde rondzwerven. Helderziendheid is dus een gave waarmee het mogelijk is om contact te leggen met de andere wereld. Wanneer iemand helderhorend is, betekent dit dat zij stemmen kunnen horen vanuit de andere wereld. Een helderhorende zal dus stemmen kunnen horen die anderen niet kunnen horen. Deze stemmen kunnen van overleden dierbaren of geesten zijn die op aarde rondzwerven.

Wat betekent het als iemand helderwetend is?

Een helderwetende is iemand die over bovennatuurlijke kennis beschikt. Dit houdt in dat een helderwetende dingen weet die andere mensen niet kunnen weten. Een helderwetend paragnost weet zonder enige aanleiding dat iets zo is. Zij kunnen verschijnselen verklaren, voorspellingen doen maar ook trends en ontwikkelingen aangeven.

Een helderwetende is namelijk in staat om contact te leggen met de kosmische energie. Deze energie geeft een helderwetende informatie door over dingen die in het verleden, heden of toekomst zullen gebeuren. Hierdoor is een helderwetende in staat om dingen te weten die anderen niet kunnen weten.

Wat betekent het als iemand heldervoelend is?

Een heldervoelend medium of paragnost is iemand die over bovennatuurlijke gevoelens beschikt. Een heldervoelend medium of paragnost kan dingen aanvoelen, die anderen niet kunnen aanvoelen. Zij kunnen emoties of energieën van anderen voelen. Een heldervoelend paragnost zal dus bijvoorbeeld kunnen voelen wanneer er iets niet goed gaat met een ander persoon.

Een heldervoelendheid is ook wel bekend als empathie. Empathie is de gave om jezelf in te leven in een ander. Empathische mensen zijn dus mensen die over bovennatuurlijke gevoelens beschikken. Zij kunnen emoties of energieën van anderen voelen en begrijpen. Dit wordt ook wel intuïtie of hoog gevoelig genoemd.

Een heldervoelende is namelijk in staat om contact te leggen met de emotionele energie van een ander. Deze energie geeft een heldervoelende informatie door over dingen die in het verleden, heden of toekomst zullen gebeuren. Hierdoor is een heldervoelende in staat om dingen te weten die anderen niet kunnen weten. Een medium of paragnost kan dus verschillende paranormale gaven hebben. Zij kunnen hierdoor ook een allround medium zijn. Dit wil zeggen wanneer iemand over verschillende paranormale gaven beschikt. Vele helderzienden hebben naast helderziendheid ook nog een andere gave.

helderziende bellen

Hulpmiddelen tijdens een consult van een helderziende

Voor een toekomst voorspelling of andere antwoorden en inzichten kan het zijn dat een helderziende bepaalde hulpmiddelen gebruikt. Belangrijke vragen kunnen op deze manier verder worden verklaard tijdens een gesprek.

Een kaartlegging door een helderziende

Het is bijvoorbeeld mogelijk dat een helderziende tijdens een consult gebruik maakt van een kaartlegging. Een kaartlegging kan helpen om een beter inzicht te krijgen in gebeurtenissen, nieuwe liefde, een relatie of zaken die betrekking hebben tot carrière. Soms gebruikt een helderziende hiervoor lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn kaarten met symbolen die staan voor bepaalde dingen in het leven. Deze symbolen kunnen bijvoorbeeld staan voor liefde, werk, geld of vriendschap. Op deze manier kan een helderziende door middel van een kaartlegging bepaalde vragen beantwoorden. Bij tarot kaarten ligt de nadruk meer op het karakter, gevoelens en emoties van een persoon.

Aurareading

Een andere methode die een helderziende kan gebruiken is aura reading. Bij aura reading kijkt een helderziende naar de energie die een persoon uitademt. Deze energie wordt ook wel aura genoemd. Een helderziende kan door middel van aura reading bepaalde dingen voorspellen of inzichten geven over iemands leven.

Pendelen

Een ander hulpmiddel dat een helderziende tijdens een consult kan gebruiken is het pendelen. Pendelen is een methode waarbij de helderziende gebruik maakt van een pendel. De helderziende kan op deze manier bepaalde vragen beantwoord krijgen vanuit het universum of andere bronnen van energie.

Glazen bol

Een derde hulpmiddel dat een helderziende tijdens een consult kan gebruiken is het kijken in de bol. Dit hulpmiddel wordt ook wel scryen genoemd. Bij scryen maakt de helderziende gebruik van een bol of een ander voorwerp waarin zij kan kijken. Op deze manier kan de helderziende beelden of symbolen zien die bepaalde dingen in het leven verklaren. Een laatste hulpmiddel dat een helderziende tijdens een consult kan gebruiken is aanraking. Bij aanraking maakt de helderziende gebruik van zijn of haar handen. De helderziende zal met zijn of haar handen over het lichaam van de cliënt strijken. Op deze manier kan de helderziende energie opvangen van de cliënt en bepaalde dingen in het leven verklaren.

In contact komen met een helderziende

Zoek jij een luisterend oor, wil jij jouw toekomst voorspellen of antwoord op vragen die jij hebt? Onze helderzienden staan voor jou klaar om jou ter woord te staan! Jij kan bij onze consulenten terecht met alle vragen die jij hebt! Dit kunnen vragen zijn over gebeurtenissen, een andere plaats, overledenen, iets dat heeft afgespeeld in een andere tijd of over jouw relatie. Onze helderzienden kunnen door hun gaven jou helpen!

Er zijn verschillende manieren waarop je met onze helderzienden in contact kan komen. Het is mogelijk om te chatten met een helderziende, een andere manier om in contact te komen is via de e-mail maar het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een van onze consulenten. Het is afhankelijk van jouw eigen voorkeur op welke manier jij contact opneemt met een helederziende.

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Beschikbaar
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.