Beste mediums en paragnosten

De beste mediums en paragnosten staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen met alle vragen die jij hebt! Ze zijn ervaren, betrouwbaar en vooral heel duidelijk in hun communicatie. Maak nu een afspraak met een van onze top mediums of paragnosten en laat je adviseren!

Mediums en paragnosten beschikken over paranormale gaven, hierdoor kunnen zij buitenzintuiglijke waarnemingen doen. Een ervaren medium kan namelijk helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend zijn. Hierdoor hebben zij een krachtig inlevingsvermogen, kunnen zij een toekomst voorspelling doen en kunnen zij antwoorden geven op alle overige levensvragen. Een paragnost is iemand die over één of meerdere van deze gaven beschikt.

Mediums en paragnosten met mediamieke gaven hebben een sterk inlevingsvermogen. Hierdoor kunnen zij antwoorden geven op jouw vragen en kunnen zij geestelijke entiteiten ervaren. De boodschappen die zij doorkrijgen vertalen ze voor jou naar begrijpbare informatie. Op deze manier krijg jij tijdens een (telefonisch) consult de vragen over liefde, werk of kinderen beantwoord.

Een helderziend medium

Bij de beste mediums en paragnosten kun je altijd wel iemand vinden die helderziend is. Een helderziende is iemand die beelden, symbolen en gevoelens krijgt vanuit het onderbewustzijn. Dit kan een waarneming zijn van de werkelijkheid of dingen die nog gaan gebeuren. Een top medium met deze gave is bijvoorbeeld erg geschikt voor het doen van een toekomst voorspelling.

Een helderziend medium is in staat om contact te maken met de andere wereld. Dit doet hij of zij door middel van een paranormale waarneming. Een helderziend medium heeft hierdoor een unieke kijk op het leven en kan je helpen met antwoorden op al je vragen.

Een krachtig medium die helderhorend is

Een van de andere paranormale gaven is helderhorend zijn. Wanneer een krachtig medium

helderhorend is dan krijgen zij vanuit de geestelijke entiteiten geluiden door. Dit kunnen stemmen zijn of geluiden die een boodschap overbrengen. Een krachtig medium die helderhorend is kan je helpen met het contact maken met overleden dierbaren of andere andere entiteiten.

De geluiden die tijdens de paranormale consulten naar voren komen hoeven niet perse uit de toekomst te komen. Het kan ook zijn dat een top medium juist boodschappen doorkrijgt uit het verleden. Dit kan erg waardevol zijn voor mensen die vastzitten in een patroon of die op zoek zijn naar antwoorden.

Beste mediums en paragnosten

Een heldervoelend zuiver medium

Een zuiver medium kan ook heldervoelend zijn. Wanneer je in contact komt met een van de consulenten die heldervoelend is dan kun je ervoor kiezen om een fysieke reading te doen. Dit is een reading waarbij het zuivere medium in contact komt met jouw energie. Het zuivere medium voelt hierdoor aan wat er speelt in jouw leven en kan je helpen met het verwerken van emoties of het oplossen van problemen. Een heldervoelend medium is hoog gevoelig, hierdoor kunnen zij ook emoties van andere of bepaalde ruimtes aanvoelen. Wanneer je een reading doet bij een heldervoelend medium weet je zeker dat het consult met zorg en aandacht wordt uitgevoerd.

Een helderwetend spiritueel coach

Helderwetend zijn wordt ook wel innerlijk weten genoemd. Dit wil zeggen dat een ervaren medium of paragnost weet hoe bepaalde zaken in elkaar steken, ongeacht of ze dit kunnen verklaren of niet. Een helderwetend medium is dan ook de meest geschikte persoon voor een reading als je op zoek bent naar inzicht. Als het beste medium die helderwetend is, is vaak ook een spiritueel coach. Dit komt doordat zij door hun gave een diep inzicht hebben in de menselijke psyche en het leven. Ze kunnen je hierdoor helpen met het verwerken van trauma’s, het oplossen van problemen en het vinden van innerlijke rust.

Een reading bij een helderruikend paragnost

Helderruiken is de laatste gave die we bespreken. Dit is een gave waarbij het paragnostische medium geuren ruikt vanuit het onderbewustzijn. Deze geuren zijn vaak sterk en herkenbaar en kunnen een bepaalde boodschap overbrengen. Een helderruikend medium is dan ook heel geschikt voor een reading wanneer je op zoek bent naar inzicht in bepaalde situaties.

Een top medium die helderruikend is, kan door de boodschappen die hij of zij ruikt, je helpen met het vinden van antwoorden. Het is echter wel belangrijk dat je open staat voor deze boodschappen. Wanneer je niet open staat voor de boodschappen die het helderruikende medium ruikt, dan zal de reading niet zo effectief zijn.

Waarmee kunnen de beste mediums jou helpen?

Kortom, een krachtig medium is iemand met een of meerdere paranormale gaven. Deze gaven kunnen verschillend zijn, maar hebben allemaal hetzelfde doel, namelijk het helpen van mensen. Een top medium kan je helpen met het vinden van antwoorden, het verwerken van emoties of het oplossen van problemen.

Het is mogelijk dat de beste mediums jou op verschillende vlakken helpen. Het is mogelijk dat jij met de betrouwbare mediums in gesprek komt omdat jij graag wilt weten wat de juiste beslissingen zijn in situaties, maar ook over belangrijke vraagstukken, dingen die je de afgelopen jaren hebt meegemaakt of de toekomst. Een top medium kan voor jou ook een luisterend oor, relatie coach, of life coach zijn. Het beste medium/paragnost kan zorgen dat jij antwoord krijgt op vragen die jij al lang hebt of jou helpen met het krijgen van inzichten.

Het beste medium/paragnost kan tijdens het consult op verschillende manieren werken. Iedereen heeft een ander soort vaardigheden die ervoor zorgen dat zij boodschappen aan jou kunnen overbrengen.

Een consult met een ervaren kaartlegster

De beste mediums kunnen voor jou een kaartlegging doen tijdens een consult, dit kan leiden tot de gewenste opluchting en antwoorden. Het is mogelijk dat een top medium door de kaartlegging jou kan helpen met spirituele inzichten.

Een kaartlegging kunnen de beste mediums doen met bijvoorbeeld engelen kaarten. Engelen kaarten zijn kaarten met een boodschap die vanuit het engelenrijk wordt doorgegeven. Dit kan een geweldige manier zijn om antwoord te krijgen op vragen of problemen die je ervaart in het dagelijks leven. De engelen kaartlegster zal tijdens het consult de engelenkaarten leggen en de boodschap vanuit het engelenrijk doorgeven.

Ook tarot leggingen kunnen helderheid geven in een bepaalde situatie. Tarot kaarten zijn kaarten met een bepaalde symboliek. De tarot kaarten zullen de krachtige symboliek laten zien en zo helpen met het vinden van antwoord op vragen die je hebt.

Bij lenormand kaarten zal de kaartlegster de betekenis van de verschillende kaarten bespreken. De reading met lenormand kaarten zijn meestal kort, maar kunnen je wel heel veel inzicht geven in een bepaalde situatie.

Ook zodiac kaarten geven aanvullende informatie over een bepaalde situatie. Dit doet de reading door middel van de symboliek in de verschillende kaarten.

beste mediums en paragnosten chatten

In gesprek met een Reiki Master

Wanneer jij met een van de consulenten in contact komt die een Reiki Master is dan kun jij geholpen worden met het uitbalanceren van je chakra’s. Dit is een geweldige manier om weer in balans te komen met jezelf. Naast het uitbalanceren van de chakra’s kan de Reiki Master ook werken met aarding en bescherming. Dit zijn geweldige technieken die ervoor kunnen zorgen dat je weer meer in contact komt met jezelf en minder snel gestrest raakt door dagelijkse beslommeringen.

Een foto reading voor een zuiver medium

Tijdens een foto reading die vele consulenten kunnen uitvoeren krijg je inzicht in de toekomst. Een foto reading is een consult waarbij het helderziende medium de toekomst voorspelt aan de hand van een foto. Dit kan bijvoorbeeld je pasfoto zijn, maar ook een foto van je huis of werk. Een foto reading kan ook helpen met het beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld een overleden persoon. Wanneer je hiervan een foto laat zien aan een top medium dan is het mogelijk dat er contact gemaakt kan worden met de persoon in kwestie. Een foto reading werkt snel en is dus erg waardevol.

Horoscopen aanvragen bij het beste medium

Je kunt ook een persoonlijke horoscoop aanvragen bij de beste mediums. Hierbij wordt er gekeken naar je geboortedatum en tijdstip. Deze data zijn belangrijk omdat er op basis hiervan de juiste horoscoop kan worden gemaakt. Een horoscoop kan je inzicht geven in de komende periode. Een horoscoop is een geweldige manier om meer over jezelf te weten te komen en je toekomst inzichtelijk te maken. Horoscopen zijn er voor alle sterrenbeelden en kunnen je helpen met het maken van keuzes in het leven.

Automatisch schrift door een medium/paragnost

Soms kan een top medium/paragnost met de paranormale gaven ook gebruik maken van het automatisch schrift. Dit is een techniek waarbij er door het beste medium/paragnost geschreven wordt zonder dat zij dit bewust doen. Het automatisch schrift is een manier om contact te maken met de geestelijke wereld en zo boodschappen door te kunnen geven.

Ook kan het automatisch schrift een manier zijn om in contact te komen met overleden personen. Wanneer je vragen hebt aan iemand die al overleden is, dan kan het automatisch schrift een uitkomst bieden. Het beste medium/paragnost zal dan gaan schrijven en de boodschap vanuit de geestelijke wereld doorgeven.

Pendelen door betrouwbare mediums

Paranormaal begaafde mensen zijn soms ook in staat om te pendelen. Pendelen is een manier waarop contact gemaakt kan worden met de geestelijke wereld. Het is een techniek die soms gebruikt wordt door mensen met paranormale gaven, maar ook door mensen zonder deze gave. Pendelen is een manier om vragen te stellen aan de andere wereld en zo antwoorden te krijgen op vragen die je hebt.

beste mediums en paragnosten bellen

De voordelen van online contact met de beste mediums en paragnosten

De beste mediums kun je online vinden, waardoor je jouw eigen plek een consult kan starten. Dit kan er voor zorgen dat jij je meer op je gemak voelt tijdens een consult. Hierdoor zijn er bij de consulten ook geen geografische beperkingen, het is vanaf iedere plek in de wereld mogelijk.

Het voordeel van online contact is dat je anoniem kunt blijven, wanneer je dit wenst. Dit kan erg prettig zijn voor mensen die niet graag openlijk over hun problemen praten. Het is bij online contact mogelijk anoniem te blijven, zonder dat er iemand anders bij het consult aanwezig is.

Online zijn er vele consulenten actief. Je kan hier mediums, paragnosten, een relatie specialist of een van de helderzienden vinden. Er zijn online vele consulenten, waardoor jij altijd het gewenste medium voor jou kan vinden! Dit leidt tot een ander voordeel, mediums spreken meerdere talen waardoor jij in jouw eigen taal een consult kan starten.

Online is het mogelijk om op verschillende manieren contact op te nemen met een medium/paragnost. Zo kun je tegen scherpe tarieven chatten met een medium, een telefonisch consult starten of kiezen voor email consulten. Hierdoor kun jij op jouw gewenste manier contact opnemen met het beste medium voor jou!

Omdat je op een overzichtelijke website alle consulten kan vinden kun je ook precies zien wie welke gaven heeft waardoor je de juiste beslissing kan maken voor jouw consult. Zo kun jij direct zien met wie jij het beste kan praten over jouw persoonlijke ontwikkeling, liefde, werk of een toekomst voorspelling. Het ene medium is vaak beter in bepaalde dingen/onderwerpen dan een ander.

Naast als deze voordelen zijn al onze consulenten ook nog eens bijzonder klantvriendelijk! Een medium/paragnost zal er altijd voor zorgen dat jij je op je gemak voelt tijdens een consult.

Wil jij een (telefonisch) consult starten met een medium/paragnost?

Het is heel eenvoudig om jouw belangrijke vraagstukken voor te leggen aan een medium/paragnost. Onze consulenten staan namelijk de gehele dag door voor jou klaar om alle vragen die jij hebt te beantwoorden!

Start nu nog een consult en kom er achter wat de beste mediums en paragnosten over jou weten en jou willen vertellen.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Ingesprek
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Betty
Betty
Offline
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Offline
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster