Beste mediums en paragnosten

De beste mediums en paragnosten staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen met alle vragen die jij hebt! Ze zijn ervaren, betrouwbaar en vooral heel duidelijk in hun communicatie. Maak nu een afspraak met een van onze top mediums of paragnosten en laat je adviseren!

Bekende mediums en paragnosten

Mediums en paragnosten van Top Paragnosten beschikken over paranormale gaven. Hierdoor kunnen zij buitenzintuiglijke waarnemingen doen. Een ervaren medium kan namelijk helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend zijn. Hierdoor hebben zij een krachtig inlevingsvermogen. Waarmee zij een toekomst voorspelling kunnen doen. En kunnen zij antwoorden geven op alle overige levensvragen. Een paragnost is iemand die over één of meerdere van deze gaven beschikt.

Paranormale gaven

Belconsult Top-Paragnosten

Belconsult

Mediums en paragnosten met mediamieke gaven hebben een sterk inlevingsvermogen. Hierdoor kunnen zij antwoorden geven op jouw vragen en kunnen zij geestelijke entiteiten ervaren. De boodschappen die zij doorkrijgen vertalen ze voor jou naar begrijpbare informatie. Op deze manier krijg jij tijdens een telefonisch consult de vragen over liefde, werk of kinderen beantwoord.

Een helderziend medium

Bij de beste mediums en paragnosten kun je altijd wel iemand vinden die helderziend is. Een helderziende is iemand die beelden, symbolen en gevoelens krijgt vanuit het onderbewustzijn. Dit kan een waarneming zijn van de werkelijkheid of dingen die nog gaan gebeuren. Een top medium met deze gave is bijvoorbeeld erg geschikt voor het doen van een toekomst voorspelling.

Een helderziend medium is in staat om contact te maken met de andere wereld. Dit doet hij of zij door middel van een paranormale waarneming. Een helderziend medium heeft hierdoor een unieke kijk op het leven en kan je helpen met antwoorden op al je vragen.

Beste mediums en paragnosten

Een krachtig medium die helderhorend is

Een van de andere paranormale gaven is helderhorend zijn. Wanneer een krachtig medium helderhorend is, dan krijgen zij vanuit de geestelijke entiteiten geluiden door. Dit kunnen stemmen zijn of geluiden die een boodschap overbrengen. Een krachtig medium die helderhorend is, kan je helpen met het contact maken met overleden dierbaren of andere andere entiteiten.

De geluiden die tijdens de paranormale consulten naar voren komen hoeven niet perse uit de toekomst te komen. Het kan ook zijn dat een top medium juist boodschappen doorkrijgt uit het verleden. Dit kan erg waardevol zijn voor mensen die vastzitten in een patroon of die op zoek zijn naar antwoorden.

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Beschikbaar
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 04 Albert
Albert
Offline
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Waarmee kunnen de beste mediums jou helpen?

Kortom, een krachtig medium is iemand met een of meerdere paranormale gaven. Deze gaven kunnen verschillend zijn, maar hebben allemaal hetzelfde doel. Namelijk het helpen van mensen. Want een top medium kan je helpen met het vinden van antwoorden, het verwerken van emoties of het oplossen van problemen.

Het is mogelijk dat de beste mediums jou op verschillende vlakken helpen. Het is mogelijk dat jij met de betrouwbare mediums in gesprek komt, omdat jij graag wilt weten wat de juiste beslissingen zijn in situaties. Maar ook over belangrijke vraagstukken, dingen die je de afgelopen jaren hebt meegemaakt of de toekomst. Een topconsulent kan voor jou ook een luisterend oor, relatie coach, of life coach zijn. Het beste medium/paragnost kan zorgen dat jij antwoord krijgt op vragen die jij al lang hebt of jou helpen met het krijgen van inzichten.

Het beste medium/paragnost kan tijdens het consult op verschillende manieren werken. Iedereen heeft een ander soort vaardigheden die ervoor zorgen dat zij boodschappen aan jou kunnen overbrengen.

Wil jij een telefonisch spiritueel consult starten met een medium of paragnost

Het is heel eenvoudig om jouw belangrijke vraagstukken voor te leggen aan een medium of paragnost. Want onze consulenten staan namelijk de gehele dag door voor jou klaar, om alle vragen die jij hebt te beantwoorden! Start nu nog een consult en kom er achter wat de beste mediums en paragnosten over jou weten en jou willen vertellen. Je kunt je bij Top Paragnosten Gratis registreren! Op die manier maak jij optimaal gebruik van de voordelen die Top Paragnosten je biedt.

Top Paragnosten Top Paragnosten