Star medium

Een star medium ben je als je bij de groep vakkundige, spirituele, professioneel begaafde mediums behoord. Een star medium zal zich richten op het heden en de toekomst, waarbij je iedere willekeurige vraag kan stellen. Een star medium zal jou raad geven en begeleiden op jouw levenspad.

Heb jij vragen die jij graag beantwoord zou willen hebben? Wil jij spiritueel advies over relaties, werk of gezondheid? Een medium heeft de specialiteit om al je vragen te beantwoorden zodat jij jouw verdere pad soepel kan bewandelen.

Vraagstukken aan paranormaal begaafde mediums

Mediums en paragnosten beschikken over paranormale gaven. Hierdoor kunnen zij contacten leggen met andere entiteiten en boodschappen overbrengen aan de wereld. Zij kunnen buitenzintuiglijke waarnemingen doen en jou antwoorden geven! Deze waarnemingen kunnen mediums en paragnosten doen doordat zij beschikken over een zesde zintuig.

Eenmedium of paragnost kan namelijk helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend of helderruikend zijn. Dit zorgt er voor dat zij dingen zien, horen, weten, voelen of ruiken die je zonder deze spirituele gave niet kan waarnemen. Onze consulenten weten dus dingen, die jij niet weet! Ben jij benieuwd wat zij over jouw leven weten? Neem dan contact op met onze paranormale advieslijn!

Een medium of paragnost heeft niet altijd dezelfde gaven of specificaties. Het is zo dat het ene medium kan kaartleggen, terwijl een ander een healer is. Op verschillende manieren kunnen onze consulenten jou helpen! Voordat je iemand gaat raadplegen is het belangrijk dat je eerst goed kijkt bij de beschrijving van onze consulenten waarmee zij jou kunnen helpen!

star medium

Wat kan een medium?

Het is bijvoorbeeld mogelijk dat een mediums ook kaartleggers zijn. Kaartleggers kunnen door middel van tarotkaarten, lenormandkaarten of engelenkaarten de toekomst voorspellen. Dit kan heel erg helpend zijn als jij je twijfels hebt over bepaalde beslissingen die je moet gaan maken. Niet alleen voorspellingen kunnen zo worden gedaan, maar door een kaartlegging is het mogelijk dat je tot nieuwe inzichten komt.

Hoe astrologen jou helpen

Astrologen kunnen weer andere dingen. Zij kunnen je helpen inzicht te geven over bepaalde patronen die in je leven voorkomen of juist een advies geven voor de toekomst. Een astroloog kan hierbij kijken naar je geboortedatum en tijdstip. Op basis van deze twee gegevens kunnen astrologen je geboortehoroscoop maken. Dit is een kaart die aangeeft hoe jij in het leven staat en wat voor eigenschappen jij bezit.

Een reading door een medium

Een andere optie is om een reading te laten doen. Dit is een algemeen consult waarbij gekeken wordt naar verschillende aspecten in jouw leven. Dit kan gaan over liefde, werk of familie. Aan de hand van vragen die jij stelt, kunnen onze consulenten je helpen met alle antwoorden die je wilt hebben!

Een pendel laten uitvoeren

Een ander is weer gespecialiseerd in pendelen. Dit is een manier van communiceren met je gidsen of engelen. Pendelen is een methode die heel erg veel voorkomt onder mediums. Er wordt dan met een object heen en weer bewogen boven de vraag die jij stelt. Op deze manier krijg jij antwoord op vragen die jij hebt.

Internationale paranormale hulp

Ook voor internationale paranormale hulp kun jij bij een star medium terecht. Er zijn consulenten online die beschikbaar zijn voor internationale paranormale hulp omdat zij over een telefonische lijn beschikken. Dit is ideaal als jij niet in de buurt bent van een medium of paragnost en toch advies wilt hebben!

Je kunt voor al jouw vragen terecht bij een medium of paragnost! Twijfel jij over jouw handelen in een situatie of wil je duidelijkheid over wat jou morgen en in de toekomst te wachten staat? Start dan een consult!

star medium bellen

Vind een consulent die bij jou past!

Voor een consult met professioneel begaafde mediums is het belangrijk dat jij iemand gaat raadplegen die ook daadwerkelijk bij jou past! Je kan met iedereen in contact komen, maar het is wel heel belangrijk dat jij een goede klikt hebt met de spiritueel coach. Als jij geen goede klik hebt dan kan het moeilijk zijn om tot een goed gesprek te komen over jouw verdere pad.

Voor iedere willekeurige vraag is er wel een consulent die bij jou past! Toch is het zo dat iedereen zijn eigen specialisaties heeft, dit heeft ook betrekking op de onderwerpen. Daarom is het goed om te kijken welke kwaliteiten een spiritueel coach heeft voor dat jij een consult start.

Twijfel jij over een spiritueel coach? Je kunt ook altijd de reviews bekijken die behoren tot de consulent. Op deze manier kun jij de mening van mensen die in het verleden contact hebben gehad met deze consulent bekijken. Op basis daarvan kun jij een keuze maken.

Je kunt met al je vragen terecht bij onze consulenten! Het is mogelijk om op verschillende manieren contact op te nemen met de advieslijn. Het is mogelijk om te bellen met een van de consulenten. Ook kun je via de e-mail jouw consult starten. Wordt jij eerder blij als je kan chatten met een medium? Ook dat is mogelijk! Zo kun jij op jouw gewenste manier in contact komen.

Start een consult met professioneel begaafde mediums

Het is online heel eenvoudig om een consult te starten! Wil jij graag meer informatie over jouw relaties, het heden, het verleden of wil je weten of jouw engelen jou begeleiden? Wil jij raad over wat je het beste kan doen in een bepaalde situatie? Dan kun jij altijd contact opnemen met een star medium!

Onze mediums en paragnosten staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen met alle vragen die jij hebt!

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Beschikbaar
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Ingesprek
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Ingesprek
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Ingesprek
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Ingesprek
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Ingesprek
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 28 Faroek
Faroek
Offline
 
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.