Paragnosten nodig?

Paragnosten nodigParagnosten nodig, Soms heb je even een paragnost nodig die zegt dat het klopt wat je ziet. Een bevestiging kan voelen als een warme deken. Een vertrouwenskwestie. Een handvat. Een advies te krijgen van een paragnost die eens stond op de plek waar jij je nu bevindt en die dus begrijpt wat je meemaakt en hoe jij je er mogelijkerwijs bij voelt. Een paragnost die zijn nek wil uitsteken voor jou. Een paragnost die begrijpt hoe het is om een buitenstaander te zijn omdat de gewone wereld zegt dat je simpelweg een veel te grote fantasie hebt.

Herken je je erin? Wel, dan is het misschien een goed idee om je hart eens te luchten bij ons fijne team van paragnosten. Paragnosten zijn mensen die kunnen waarnemen op buitenzintuigelijke wijze. Naast het normale en dingen zien nemen zij de paranormale wereld waar.

De wereld van entiteiten, geesten en gidsen: Klinkt voor sommigen nogal spookachtig maar de waarheid is dat het overgrote deel van de mensen wel eens een paranormale ervaring heeft gehad. Wie kent het niet, het gevoel te weten wat de ander gaat zeggen. Of wanneer iemand belt aan wie je net had gedacht? Of een deja vuz? Een moment herkennen dat je meemaakt omdat je het al vaker hebt beleefd.

Paranormale ervaringen en blokkades: Je kunt paranormale ervaringen hebben en spiritueel gezien groeien. Dan wil je vast werken aan jezelf en verder komen. Niets is zo ergerlijk als een blokkade die je dan op je pad tegenkomt. Dan is het een goede zaak om eens samen met een gespecialiseerd persoon, zoals een paragnost of medium maar ook een reikimaster te kijken wat nu de oorzaak is van je blokkade.

Hoe kunnen onze paragnosten helpen: Meestal is het te verhelpen met een reading of een healing, waarbij één van onze paragnosten het probleem opsporen en energie sturen. Dit alles gaat door de interventie van de gidsen, engelen en entiteiten uit de paranormale geestelijke wereld. Wij zijn dan boodschappers en helpers.

Doorgeefluiken: Bevind jij je ook in een situatie waarbij je niet weet wat het betekent wat je ziet of wil je ook graag eens meer iets weten over helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelend of de paranormale wereld van mediums en paragnosten? Dat kan!! Daarvoor is onze bellijn er. Om je bij te staan bij alle vragen die je maar kunt bedenken op dit gebied. Maar ook om een houvast te bieden in onzekere tijden of wanneer je je onbegrepen voelt. Onze paragnosten bieden je een luisterend oor, maar kunnen je ook verder helpen bij je ontwikkeling. Dus, wanneer je even niet weet, waar heen te gaan met je vragen of aan wie je je vraag moet stellen? Dan kunt u één van onze paragnosten bellen. De meeste paragnosten hebben stuk voor stuk al eens in jou schoenen gestaan en weten dan ook precies hoe moeilijk het kan zijn.

Wanneer niemand je begrijpt, willen wij luisteren: Maar ook wanneer je iets moois wilt vertellen over iets dat je hebt meegemaakt of een boodschap wilt ontcijferen luisteren onze paragnosten graag en denken zij graag met je mee. Wij groeien doordat jij groeit. En dat is onze passie.