Engelenkaart

Wat is een engelenkaart? Engelenkaarten zijn magische kaarten die richting geven in jouw leven. Dit kan je op dat moment nodig hebben. Dit is een boodschap dat positief is. Je kan een boodschap krijgen over vele verschillende situaties. Dit kan zijn over dingen die op je pad komen, jouw levensdoel, opvoeding maar ook over vertrouwen en verandering.

Na het trekken van de engelenkaart kun jij je laten inspireren door de boodschap die jij krijgt van de engelen. Laat je gevoelens hierover gaan en vertrouw op de boodschap die je gekregen hebt.

Wil jij een engelenkaart trekken? Dit kun je doen door een consult te starten met een kaartlegger van Top Paragnosten. Op deze manier kun jij zorgen dat je je prettig voelt, je kan ontwikkelen of veranderen. De boodschap is een positieve boodschap voor jou.

Wat is het verschil tussen een engelenkaart en tarot kaarten?

Vaak wordt er gedacht dat engelen kaarten en de tarotkaarten gelijk zijn. Dit is niet zo. De engelenkaarten staan voor liefde, vrede, harmonie en bescherming. Het is zo dat de engelenkaarten altijd positieve boodschappen hebben, bij tarot kun je een andere boodschap ontvangen die ook negatief kan zijn.

De engelen tarot kaarten zijn meer aardsere kaarten. Bij engelenkaarten is het zo dat deze een meer intuïtieve insteek hebben. Ook kun je bij de afbeeldingen van de engelenkaarten jouw eigen gevoel meer laten leiden, de afbeeldingen zijn minder specifiek.

Er zijn ook engelen orakelkaarten. Deze stuurt berichten door die ons inspireren om potentieel te bereiken. De orakelkaarten hebben ook een positieve boodschap, dat helpt om met bepaalde stappen iets te realiseren.

Aartsengelen op de engelenkaart

Bij de engelenkaart maken de Aartsengelen een belangrijk deel uit. Deze engelen komen uit het Christendom, Jodendom en de Islam. Je kunt de aartsengel zien als de boodschappers van God.

Iedere aartsengel heeft een eigen specialisme, wat zorgt voor het in contact staan met de engel die jou iets te zeggen heeft. De aartsengel kan jou op het gebied van spiritualiteit laten groen en kracht bieden.

Aartsengel Michaël beschermt je en gaat angsten voor jou te lijf. Aartsengel Sandalphon zorgt er juist weer voor dat jouw gebeden worden gehoord.

Beschermengelen en de engelen dagkaart

Ook beschermengelen hebben een relatie met de engelenkaarten. Deze beschermen jou op de momenten dat dat nodig is in het dagelijkse leven. Deze krijg je al vanaf jouw geboorte mee en begeleiden tijdens jouw zielenpad.

Je voelt de aanwezigheid van deze beschermengelen als energieën om je heen. Niet iedereen kan dit gevoel waarnemen. Engelen helpen, engelen werken vanuit liefde, dus tijdens het contact leggen zorgt dit altijd voor een verrijking.

engelenkaart

Hoe kun je het beste een engelenkaart trekken?

Wil jij een kaart trekken? Dan is het heel belangrijk dat je dit doet vanuit jouw eigen gevoel. Zo zul je de juiste boodschappen ontvangen. Je kun dan een vraag in gedachten nemen of kiezen om te denken aan een bepaalde situatie waarover je meer duidelijkheid zou willen.

Voordat je de engelen dagkaart of de engelenkaart gaat trekken is het belangrijk dat je hoofd en geest eerst rustig worden. Adem diep in en uit, en kies voor een ontspannen houding. Zorg dat je hierbij je voeten op de grond hebt zodat je voelt dat je geaard bent.

Concentreer je vanaf dit moment goed op de kaartlegging. Observeer rustig alle engelenkaarten en kies de kaart waarbij jij je goed voelt. De boodschap die jij te zien krijgt is volledig voor jou.

Veel mensen die een engel gezien hebben, vertellen dat ze zich ineens heel rustig voelden. Dit kan je ook ervaren tijdens het kaart trekken. Je kunt dan met een gerust hart de boodschap van de kaart opvolgen.

Een engelenkaart is eigenlijk niets meer dan een manier waarop je stil kunt staan bij jouw leven. Deze kunnen je helpen met het verwerken van bepaalde situaties. Kijk naar de kaarten met een open mind en laat je niet beïnvloeden door wat anderen zeggen. Zo kun je erachter komen welke boodschap de engel aan jou heeft.

Ga jij een engelenkaart trekken? Je kunt ook een vraag stellen over de bescherming van de engelen in bepaalde situaties.

Een engelenkaart legging door een medium of paragnost

Je kunt ook een engelenkaart trekking doen samen met een van de kaartleggers van Top Paragnosten. Zij kunnen jou helpen de engelenkaarten te begrijpen en de legging voor jou te doen. Op deze manier krijg jij een duidelijk beeld van de betekenis van de boodschappen.

Mediums en paragnosten beschikken over spirituele gaven waardoor zij echt contact kunnen maken met de andere wereld. Zo helpen zij jou en laten zien wat er op dit moment voor jou belangrijk is, maar ook wat er in de toekomst gaat gebeuren. Dit geeft extra betekenis aan de engelenkaarten. Engelen willen jou helpen en zij kunnen dit via engelenkaarten doen.

Met een engelkaartlegging door een medium of paragnost is het mogelijk om contact te maken met jouw beschermengel. De boodschap die deze voor je heeft, is vaak erg waardevol.

Mediums en paragnosten weten door innerlijke wijsheid hoe zij de betekenis van de engelenkaart het beste kunnen interpreteren. Hierdoor komt er een helder beeld naar boven en is het mogelijk om zelf antwoorden te formuleren op jouw levensvragen.

Wil jij een engelenkaart trekken?

Het is mogelijk om in contact te komen met een professionele kaartlegger om op deze manier boodschappen te ontvangen. Wil jij een engelenkaart trekken samen met een medium of een van de paragnosten? Start dan een consult bij Top Paragnosten.