Nostradamus voorspellingen 2022

Wat er in 2022 zal gaan gebeuren weet niemand, maar er zijn waarzeggers, mediums en paragnosten die hierover wel hun voorspellingen doen. De bekendste voorspeller is Nostradamus, die een voorspelling geeft voor het jaar 2022.

Nostradamus voorspellingen 2022

Wie is Nostradamus?

Nostradamus was een Franse apotheker die leefde tussen 1503 en 1566, zijn boek Les Prophéties maakte hem onsterfelijk. Hierin schreef hij gedichten die de toekomst voorspellen. Er zijn diverse voorspellingen die door hem zijn gedaan. Dit gaat over hedendaagse (mogelijke) gebeurtenissen.

Het is zo dat Nostradamus voorspelt over bekende betaalmiddelen, de dood van een politiek leider, opwarming van de aarde en de val van de Europese unie. Het is zo dat deze woorden niet letterlijk zijn, maar dat je de gedichten wel kan koppelen aan deze gebeurtenissen en dus voorspellingen.

Nostradamus schreef in kwartijnen. Onderstaande kwatrijnen wijzen op de voorspellingen van 2022 dit is ook het originele werk van Nostradamus.

Immigratie zal toenemen vanwege oorlogen

Nostradamus voorspelt in het 10e kwartijn van Centuria III over bloed, hoger en grotere rampspoed/zeven keer appreste naar het zeestrand. Dit komt neer op een voorspelling dat de honger in de wereld zal toenemen door de toename van gewapende conflicten. Als gevolg hiervan zullen de volksverhuizingen toenemen en migratie zal een enorme vlucht nemen.

Nostradamus anticipeert klimaat problemen

De beroemde profeet kondigt met een paar woorden aan dat er in 2022 een klimaatoorlog zal uitbreken. ‘Onder het tegenovergestelde Babylonische klimaat/Groot zal zijn zonder de uitstorting. Zo’n conflict zal ontstaan vanwege tekorten in het ene land, waardoor de buurlanden zouden worden aangevallen.

Nostradamus voorspelt dat Parijs belegerd zal worden

Een van de andere voorspellingen die Nostradamus heeft gedaan is dat Parijs belegerd zou worden. In het 30e kwartijn van Centuria V staat; Rondom de grote stad/zullen soldaten worden ondergebracht bij velden en steden. Deze voorspelling heeft rechtstreeks betrekking op Parijs.

Het is niet voorspelt welke redenen er zijn dat de hoofdstad belegerd zou worden.

In centuria IV voorspelt Nostradamus de dood van Kim-Jong Un

In het 14e kwartijn van centuria IV voorspelt Nostradamus de ondergang van de Noord-Koreaanse leider. De astrologen die zijn profetieën analyseren; de plotselinge dood van het eerste personage/Will veranderd en heeft een ander in het bewind gebracht.

Nostradamus voorspelt hierbij dat Kim-Jong Un slachtoffer zal worden van een onverwacht ongeval. Een lid van zijn familie zal dan het land gaan leiden.

De val van de Europese Unie

In het achtste kwatrijn van Centuria II; heilige tempels prime Romeinse Stijl zal de goffes fundamenten afwijzen. We moeten ons daarbij herinneren dat de basis van de Europese opbouw ligt in het Verdrag van Rome. Volgens Nostradamus is de Brexit slechts het begin van de val van de hele Europese Unie.

De Brexit is het begin, 2022 is voor de Europese Unie voorbestemd om in te storten. ‘Heilige tempels uit de Romeinse tijd zullen de fundamenten van hun fundament verwerpen’.

Nostradamus centuria III voorspelt een grote aardbeving in Japan

Het derde kwatrijn van Nostradamus Centuria III voorspelt een grote aardbeving in Japan, het land van de Rijzende zon. ‘Op weg naar Midy Extreme Siccity/In de diepten van Azië zullen ze aardbeving zeggen. Het kon menselijk verlies tot een minimum beperken, maar nog steeds verschrikkelijke materiële schade aanrichtte.

Contact over jouw eigen voorspellingen

Wil jij ook graag weten wat het komende jaar voor jou in petto heeft? Je kan hiervoor in contact komen met mediums en paragnosten, denk aan medium Bhartie. Zij kunnen jou vertellen over datgene dat jou te wachten staat! Dit kan jouw grootste prestatie ooit zijn, met meest slechte nieuws dat je ooit hebt gehoord of een verandering dat je zal doormaken.