Antwoorden en inzichten

Antwoorden en inzichten Top-ParagnostenAntwoorden en inzichten. Het is erg fijn, wanneer je met vragen zit, om daar antwoorden en inzichten op te krijgen. Een gesprek met een medium of paragnost kan daarvoor zorgen. Een medium of paragnost heeft namelijk een gave om contact te maken met de andere wereld. Op deze manier kunnen zij antwoorden en inzichten geven die voor jou van toepassing zijn. Dit kan je helpen met het verwerken van dingen.

Een reading kan helpen wanneer je vragen hebt over liefde, relaties, werk of geld, maar een reading kan ook helpen wanneer er net iemand is overleden.

Door een luisterend oor te bedien, helpt een medium je met het verkrijgen van inzichten/antwoorden op bepaalde factoren in het leven. Dit kan gaan over liefde, werk of het verleden. Een medium staat neutraal in de situatie, je krijgt dan ook vaak duidelijke antwoorden en inzichten.

Waarom een medium beter inzichten/antwoorden kan geven

Soms kan het zijn dat het verkrijgen van antwoorden en inzichten makkelijk is, maar vaak is dat niet zo. Om vragen te beantwoorden hebben mensen inzichten nodig en dit is niet altijd zo. Mediums en paragnosten hebben dit wel. Dit komt onder andere doordat zij niet direct betrokken zijn bij je problemen en er dus objectief naar kunnen kijken.

Een medium paragnost geeft antwoorden en inzichten gemakkelijker, ook als je deze niet wilt horen. Ze staat neutraal en zijn dus altijd eerlijk. Antwoorden en inzichten worden vaak gegeven op basis van eigen ervaring en dit is niet relevant voor een ander.

De mediamieke gaven van een medium zorgen ervoor dat jij deze eerlijke antwoorden en inzichten krijgt. Aan de hand hiervan zullen begeleiden ze je, kan je jezelf beter leren kennen en maak je een persoonlijke ontwikkeling door.

antwoorden en inzichten

De mediamieke gaven van een medium

Een medium, paragnost of spiritueel coach helpt je met het verkrijgen van antwoorden en inzichten. Mediums en paragnosten kunnen namelijk verschillende paranormale gaven bezitten om deze antwoorden en inzichten te krijgen. Maar welke gaven zijn er?

  • Een medium of paragnost kan helderziend zijn
  • Een medium of paragnost kan helderhorend zijn
  • Een medium of paragnost kan helderruikend zijn
  • Een medium of paragnost kan helderwetend zijn
  • Een medium of paragnost kan heldervoelend zijn
Wat is helderziend, wetend, horen en ruikend

Een helderziend medium is een medium die tijdens een reading beelden kan zien. Dit kan gaan om visioenen of de toekomst en formuleert op basis wat hij/zij ziet een antwoord.

Een helderhorend medium kan stemmen horen van engelen, overledenen dierbaren of andere entiteiten. Ze horen deze boodschappen en kunnen deze vervolgens overbrengen.

Een helderruikend medium heeft de gave van helderruikendheid. Zij kunnen geuren ruiken die andere mensen niet kunnen ruiken. Vaak zijn deze geuren gekoppeld aan mensen, situaties of locaties.

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Een helderwetend medium weet alles over iedereen en kan hierdoor dingen voorspellen. Dit kan gaan over relaties, werk of andere omstandigheden in je leven.

Een heldervoelend medium voelt alles aan wat er gebeurt en weet hierdoor waarom dingen gebeuren. Een heldervoelend medium is daardoor hoog sensitief en hoog gevoelig. Dit kan erg prettig zijn, want zo kunnen ze je helpen met het verwerken van bepaalde ervaringen.

Een automatisch schrift medium heeft de gave van automatisch schrift. Dit is een manier waarop mediums contact kunnen leggen met de andere wereld en berichten kunnen ontvangen. Automatisch schrift is een soort van handmatig schrijven, maar dan zonder dat het bewust aanstuurt. Het is een manier om met de andere wereld te communiceren.

Deze gaven kunnen een medium helpen bij het verkrijgen van antwoorden en inzichten tijdens een reading. Het is dan ook niet voor niets dat een reading zo waardevol kan zijn. Een reading is dus een consult waarbij je vragen kunt stellen aan een medium, paragnost of spiritueel coach.

Het kan ook voorkomen dat een krachtig medium, ervaren medium of zuiver medium meerdere gaven bezit. Zo kunnen mediums en paragnosten helderziend en helderhorend zijn bijvoorbeeld. Daarnaast kunnen mediums en paragnosten ook verschillende rollen aannemen.

De verschillende rollen van een medium paragnost

Mediums en paragnosten zijn dus gespecialiseerd in verschillende gaven. Dat betekent dat elk medium en paragnost zich ergens in specialiseert. Daarom kan het zijn dat mediums en paragnosten verschillende rollen hebben. Dus welke rollen zijn er?

Energetisch therapeut

Een therapeut die gebruik maakt van energie wordt een energetisch therapeut genoemd. Zij kunnen je helpen met het verminderen van fysieke, emotionele of mentale klachten. Op deze manier zijn ze in staat je tot rust te brengen en je weer in balans te krijgen.

Reiki master

Een reiki master maakt gebruik van energieën om je te helen. Het helpt de pijn verzachten doordat het de flow van energie in je lichaam stimuleert. Vaak wordt dit gedaan door middel van handaanrakingen maar een ervaren reiki master kan ook healing op afstand uitvoeren. Reiki is een Japanse vorm van healing waarbij de balans van de energie die door je lichaam stroomt hersteld wordt.

Spiritueel coach

Een spiritueel coach is iemand die je helpt bij het vinden van antwoorden. Zij kunnen samen met jou werken aan bewustwording, spirituele groei, intuïtieve ontwikkeling en persoonlijke groei. Dit betekent dat hij je kan helpen met je levensdoel bijvoorbeeld.

Life coach

Een life coach kan je helpen met inzichten krijgen op je leven. Zij kunnen je helpen met problemen waar je mee zit. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de liefde, relatie of carrière. Zo kan een relatie specialist je helpen op het gebied van je relatie.

Chinese astrologie

Een medium of paragnost kan ook gespecialiseerd zijn in Chinese astrologie. Zij kunnen je helpen met inzicht krijgen op het gebied van de relatie, carrière of gezondheid. Deze astrologie is gebaseerd op de fasen van de maan en kan je helpen met het begrijpen van je emoties. Daarnaast wordt de Chinese horoscoop afgelezen aan de hand van de Chinese dierenriem. Elk dier in de Chinese dierenriem heeft zijn eigen karaktereigenschappen en betekenis en kan je helpen met het inzicht krijgen in jouw toekomst of huidige situatie.

Het is dus belangrijk dat je een medium/rol kiest die bij jou past en hoort. Wanneer je dus mentale of fysieke klachten hebt, dan is een reiki master misschien een goede optie. Wanneer je wilt praten over het verleden of een toekomst voorspelling wilt laten doen, dan kunnen helderziende mediums de oplossing bieden.

antwoorden en inzichten krijgen

Hulpmiddelen van een medium

Om hun paranormale gaven te versterken kunnen de beste mediums en de beste paragnosten ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen. Wat zijn de meest voorkomende?

Engelen kaarten

Engelen kaarten zijn een mooie manier voor een medium of paragnost om met de engelen te communiceren. Engelenkaarten kunnen je helpen met het kiezen van de juiste weg in je leven en bieden wijsheid en inzicht. Een engelen kaartlegster gebruikt deze kaarten om antwoorden en inzichten te geven op voorgelegde situaties.

Tarot kaarten

Tarotkaarten zijn de meest voorkomende kaartlegging onder de mediums en paragnosten. Ze zijn afkomstig uit de middeleeuwen en worden gebruikt om inzichten te geven over huidige situaties of toekomstige gebeurtenissen. Tarot kaarten hebben verschillende betekenissen en kunnen een grote hulp zijn bij het nemen van beslissingen in je leven.

Lenormand kaarten

Lenormand kaarten zijn ongeveer gelijk aan de Tarotkaarten. Het is echter een kleinere set kaarten die gebruik maakt van symbolen in plaats van beelden. Deze kaarten worden vaak gebruikt om vragen te beantwoorden over liefde of relaties.

Zodiac kaarten

Zodiac kaarten zijn gebaseerd op de sterrenbeelden. Aan de hand van de sterrenbeelden kan er vervolgens een vraag beantwoord worden of een toekomst voorspelling gedaan worden.

Foto reading

Foto reading is een manier van helderziendheid waarbij een paragnost of medium de energie uit een foto kan lezen. Aan de hand van deze reading kan het medium of paragnost vervolgens een antwoord geven.

Een ervaren kaartlegster kan dus beroep doen op verschillende kaartleggingen om zo haar paranormale gaven te versterken en antwoorden en inzichten te geven op een bepaalde situatie, bepaalde problemen of bepaalde dingen.

Welk medium is geschikt voor mij?

Wil je dat iemand vragen over je kinderen beantwoord, antwoorden en inzichten kan geven op bepaalde situaties of overige levensvragen kan beantwoorden? Dan kan een krachtig medium, ervaren medium of een zuiver medium erg handig voor jou! Maar hoe vindt je nu het juiste medium voor jou?

Je moet natuurlijk een goed gevoel hebben bij een medium en je moet tijdens een gesprek op je gemak over je problemen kunnen praten. Het is dan ook verstandig om voorafgaande aan een gesprek, onderzoek te doen naar het soort medium wat je wilt benaderen. Door het profiel van een medium te lezen, krijg je meer informatie over het medium en zijn persoonlijkheid.

Ook is het belangrijk om te kijken naar de gaven van het medium. Als je bijvoorbeeld een toekomst voorspelling wilt doen dan kan je bijvoorbeeld naar een helderziend medium gaan.

Een krachtig medium kan je helpen met het verkrijgen van antwoorden en inzichten of het geven van zakelijk advies.

Een luisterend oor

Wanneer jij antwoorden en inzichten wilt krijgen van een krachtig medium, meer wilt weten over je persoonlijke ontwikkeling of inzichten/antwoorden krijgen op overige levensvragen dan kan je een professioneel consult aanvragen via de website.

Je kan een consult aanvragen op verschillende manieren. Zo kan je gebruik maken van de spirituele hulplijn, kan je chatten of kan je consulenten mailen voor vragen. Hierdoor krijg je zelf de keuze op de manier waarop je contact op wilt nemen. Neem contact met onze Top-paragnosten op!

Astro-advies