Antwoorden en inzichten

Antwoorden en inzichten Top-ParagnostenAntwoorden en inzichten. Het is erg fijn, wanneer je met vragen zit, om daar antwoorden en inzichten op te krijgen. Een gesprek met een medium of paragnost kan daarvoor zorgen. Een medium of paragnost heeft namelijk een gave om contact te maken met de andere wereld. Op deze manier kunnen zij antwoorden en inzichten geven die voor jou van toepassing zijn. Dit kan je helpen met het verwerken van dingen.

Antwoorden en inzichten

Een reading kan helpen wanneer je vragen hebt over liefde, relaties, werk of geld, maar een reading kan ook helpen wanneer er net iemand is overleden.

Door een luisterend oor te bedien, helpt een medium je met het verkrijgen van inzichten/antwoorden op bepaalde factoren in het leven. Dit kan gaan over liefde, werk of het verleden. Een medium staat neutraal in de situatie, je krijgt dan ook vaak duidelijke antwoorden en inzichten.

Waarom een medium beter inzichten/antwoorden kan geven

Soms kan het zijn dat het verkrijgen van antwoorden en inzichten makkelijk is, maar vaak is dat niet zo. Om vragen te beantwoorden hebben mensen inzichten nodig en dit is niet altijd zo. Mediums en paragnosten hebben dit wel. Dit komt onder andere doordat zij niet direct betrokken zijn bij je problemen en er dus objectief naar kunnen kijken.

Een medium paragnost geeft antwoorden en inzichten gemakkelijker, ook als je deze niet wilt horen. Ze staat neutraal en zijn dus altijd eerlijk. Antwoorden en inzichten worden vaak gegeven op basis van eigen ervaring en dit is niet relevant voor een ander.

De mediamieke gaven van een medium zorgen ervoor dat jij deze eerlijke antwoorden en inzichten krijgt. Aan de hand hiervan zullen begeleiden ze je, kan je jezelf beter leren kennen en maak je een persoonlijke ontwikkeling door.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Beschikbaar
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Beschikbaar
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Beschikbaar
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Beschikbaar
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, RELATIES > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Beschikbaar
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Ingesprek
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Ingesprek
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 17 Valantino
Valantino
Ingesprek
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Ingesprek
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 04 Albert
Albert
Offline
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, Hsp, tweelingzielen, magie, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Helder voelend • Intuïtief Coach • Complexe relaties/- situaties • Transformatieproces • Je vindt je draai even niet in je leven • angst/stress

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een ‘zogenaamd doorgeefluik’ en verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 55 Medium Mo
Medium Mo
Offline
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Ik ben een ervaren heldervoelend, helderhorend en helderwetend Medium en Paragnost. Mijn specialiteiten zijn

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

De mediamieke gaven van een medium

Een medium, paragnost of spiritueel coach helpt je met het verkrijgen van antwoorden en inzichten. Mediums en paragnosten kunnen namelijk verschillende paranormale gaven bezitten om deze antwoorden en inzichten te krijgen. Maar welke gaven zijn er?

  • Een medium of paragnost kan helderziend zijn
  • Een medium of paragnost kan helderhorend zijn
  • Een medium of paragnost kan helderruikend zijn
  • Een medium of paragnost kan helderwetend zijn
  • Een medium of paragnost kan heldervoelend zijn
Wat is helderziend, wetend, horen en ruikend

Een helderziend medium is een medium die tijdens een reading beelden kan zien. Dit kan gaan om visioenen of de toekomst en formuleert op basis wat hij/zij ziet een antwoord.

Een helderhorend medium kan stemmen horen van engelen, overledenen dierbaren of andere entiteiten. Ze horen deze boodschappen en kunnen deze vervolgens overbrengen.

Een helderruikend medium heeft de gave van helderruikendheid. Zij kunnen geuren ruiken die andere mensen niet kunnen ruiken. Vaak zijn deze geuren gekoppeld aan mensen, situaties of locaties.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Ingesprek
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Een helderwetend medium weet alles over iedereen en kan hierdoor dingen voorspellen. Dit kan gaan over relaties, werk of andere omstandigheden in je leven.

Een heldervoelend medium voelt alles aan wat er gebeurt en weet hierdoor waarom dingen gebeuren. Een heldervoelend medium is daardoor hoog sensitief en hoog gevoelig. Dit kan erg prettig zijn, want zo kunnen ze je helpen met het verwerken van bepaalde ervaringen.

Een automatisch schrift medium heeft de gave van automatisch schrift. Dit is een manier waarop mediums contact kunnen leggen met de andere wereld en berichten kunnen ontvangen. Automatisch schrift is een soort van handmatig schrijven, maar dan zonder dat het bewust aanstuurt. Het is een manier om met de andere wereld te communiceren.

Deze gaven kunnen een medium helpen bij het verkrijgen van antwoorden en inzichten tijdens een reading. Het is dan ook niet voor niets dat een reading zo waardevol kan zijn. Een reading is dus een consult waarbij je vragen kunt stellen aan een medium, paragnost of spiritueel coach.

Het kan ook voorkomen dat een krachtig medium, ervaren medium of zuiver medium meerdere gaven bezit. Zo kunnen mediums en paragnosten helderziend en helderhorend zijn bijvoorbeeld. Daarnaast kunnen mediums en paragnosten ook verschillende rollen aannemen.

Chinese astrologie

Een medium of paragnost kan ook gespecialiseerd zijn in Chinese astrologie. Zij kunnen je helpen met inzicht krijgen op het gebied van de relatie, carrière of gezondheid. Deze astrologie is gebaseerd op de fasen van de maan en kan je helpen met het begrijpen van je emoties. Daarnaast wordt de Chinese horoscoop afgelezen aan de hand van de Chinese dierenriem. Elk dier in de Chinese dierenriem heeft zijn eigen karaktereigenschappen en betekenis en kan je helpen met het inzicht krijgen in jouw toekomst of huidige situatie.

Het is dus belangrijk dat je een medium/rol kiest die bij jou past en hoort. Wanneer je dus mentale of fysieke klachten hebt, dan is een reiki master misschien een goede optie. Wanneer je wilt praten over het verleden of een toekomst voorspelling wilt laten doen, dan kunnen helderziende mediums de oplossing bieden.

antwoorden en inzichten krijgen

Hulpmiddelen van een medium

Om hun paranormale gaven te versterken kunnen de beste mediums en de beste paragnosten ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen. Wat zijn de meest voorkomende?

Engelen kaarten

Engelen kaarten zijn een mooie manier voor een medium of paragnost om met de engelen te communiceren. Engelenkaarten kunnen je helpen met het kiezen van de juiste weg in je leven en bieden wijsheid en inzicht. Een engelen kaartlegster gebruikt deze kaarten om antwoorden en inzichten te geven op voorgelegde situaties.

Tarot kaarten

Tarotkaarten zijn de meest voorkomende kaartlegging onder de mediums en paragnosten. Ze zijn afkomstig uit de middeleeuwen en worden gebruikt om inzichten te geven over huidige situaties of toekomstige gebeurtenissen. Tarot kaarten hebben verschillende betekenissen en kunnen een grote hulp zijn bij het nemen van beslissingen in je leven.

Lenormand kaarten

Lenormand kaarten zijn ongeveer gelijk aan de Tarotkaarten. Het is echter een kleinere set kaarten die gebruik maakt van symbolen in plaats van beelden. Deze kaarten worden vaak gebruikt om vragen te beantwoorden over liefde of relaties.

Zodiac kaarten

Zodiac kaarten zijn gebaseerd op de sterrenbeelden. Aan de hand van de sterrenbeelden kan er vervolgens een vraag beantwoord worden of een toekomst voorspelling gedaan worden.

Foto reading

Foto reading is een manier van helderziendheid waarbij een paragnost of medium de energie uit een foto kan lezen. Aan de hand van deze reading kan het medium of paragnost vervolgens een antwoord geven.

Een ervaren kaartlegster kan dus beroep doen op verschillende kaartleggingen om zo haar paranormale gaven te versterken en antwoorden en inzichten te geven op een bepaalde situatie, bepaalde problemen of bepaalde dingen.

Welk medium is geschikt voor mij?

Wil je dat iemand vragen over je kinderen beantwoord, antwoorden en inzichten kan geven op bepaalde situaties of overige levensvragen kan beantwoorden? Dan kan een krachtig medium, ervaren medium of een zuiver medium erg handig voor jou! Maar hoe vindt je nu het juiste medium voor jou?

Je moet natuurlijk een goed gevoel hebben bij een medium en je moet tijdens een gesprek op je gemak over je problemen kunnen praten. Het is dan ook verstandig om voorafgaande aan een gesprek, onderzoek te doen naar het soort medium wat je wilt benaderen. Door het profiel van een medium te lezen, krijg je meer informatie over het medium en zijn persoonlijkheid.

Ook is het belangrijk om te kijken naar de gaven van het medium. Als je bijvoorbeeld een toekomst voorspelling wilt doen dan kan je bijvoorbeeld naar een helderziend medium gaan.

Een krachtig medium kan je helpen met het verkrijgen van antwoorden en inzichten of het geven van zakelijk advies.

Een luisterend oor

Wanneer jij antwoorden en inzichten wilt krijgen van een krachtig medium, meer wilt weten over je persoonlijke ontwikkeling of inzichten/antwoorden krijgen op overige levensvragen dan kan je een professioneel consult aanvragen via de website.

Je kan een consult aanvragen op verschillende manieren. Zo kan je gebruik maken van de spirituele hulplijn, kan je chatten of kan je consulenten mailen voor vragen. Hierdoor krijg je zelf de keuze op de manier waarop je contact op wilt nemen. Neem contact met onze Top-paragnosten op!

Astro-advies