Erkende paragnosten

Erkende paragnosten gezocht? Ben jij op zoek naar een erkende paragnost voor spirituele hulp? Heb jij vragen die jij graag zou willen stellen aan de beste mediums? Heb jij iets waarover je niet kan praten met iemand anders maar daarvoor met helderziende paragnosten en mediums in contact wil komen? Bij Top Paragnosten staan de erkende consulenten voor jou klaar voor een gesprek!

Tijdens een gesprek met een goede paragnost kun jij alle zaken bespreken die jij graag wil bespreken. Ook kan een medium/paragnost jou helpen met spirituele inzichten in bepaalde situaties, rake toekomstvoorspellingen of antwoorden en inzichten op levensvragen.

Wil jij graag een consult met een erkende paragnost? Bekijk dan de website van Top Paragnosten goed zodat jij met al jouw vragen bij iemand terecht kan. Onze erkende paragnosten zijn ook telefonisch bereikbaar!

Vind een erkende paragnost

De paragnosten branche is er eentje die bekend staat als niet betrouwbaar. Op het internet zijn vele mensen werkzaam als ‘paragnost’. Het is zo dat er ook mediums en paragnosten online zijn die niet betrouwbaar zijn. Zij doen alsof ze paranormale gaven hebben, terwijl zij jou op die manier helemaal niet kunnen helpen.

Bij ons is het zo dat wij graag mensen willen helpen met antwoorden, met erkende paragnosten die ook echt kunnen helpen met een helder inzicht en antwoorden op overige levensvragen. Bij Top Paragnosten vind je alleen maar erkende paragnosten die jou helpen met hun spirituele gave’s! Wij werken op een transparante manier, hierdoor kan jij in gesprek komen met een van de erkende mediums die bij jou past!

Als jij online naar een erkende paragnost gaat kun jij precies zien op welke manier een medium/paragnost jou kan helpen. Bij alle erkend paragnosten staat wat de gaven zijn die zij hebben en op welke manier zij een consult zullen invullen.

erkende paragnosten

Wil jij een consult met erkende helderzienden?

Erkende paragnosten en mediums kunnen verschillende gaven hebben waarmee zij jou tijdens een zuiver consult kunnen helpen. Het is zo dat een medium heldervoelend, helderziend, helderhorend of helderwetend kan zijn. Deze gaven zorgen er voor dat een top medium jou op verschillende manieren kan helpen.

Bij erkende paragnosten is het zo dat zij kunnen beschikken over één of meerdere paranormale gaven waarmee zij jou kunnen helpen. Deze gaven hebben allen een andere manier van werken en zorgt er ook voor dat iedere goede paragnost eigen kwaliteiten heeft.

Paragnosten die heldervoelend zijn

Een heldervoelend medium is bijvoorbeeld erg gevoelig voor emoties van anderen. Op deze manier kunnen zij jou helpen met het beter begrijpen van situaties doordat je inzicht krijgt in de gevoelens van een ander. Een heldervoelend medium krijgt vanuit andere entiteiten boodschappen door in de vorm van gevoelens.

Een helderziende

Een helderziend medium kan jou daarentegen weer beter helpen met de toekomst voorspellen. Erkende helderzienden beantwoorden vragen van jou die te maken hebben met de toekomst, dit omdat zij beelden uit de toekomst kunnen opvangen. Hierdoor kunnen zij jou bijvoorbeeld helpen met juridische zaken, voorspellingen over jouw carrière of andere zaken uit de toekomst. Als je meer wilt weten over het verleden, heden en de toekomst kun je het beste bij een helderziende, erkend medium terecht.

Een helderhorend medium paragnost

Een helderhorend medium/paragnost heeft ook een bijzondere gave waardoor zij juist geluiden kunnen horen, met hun zesde zintuig. Het is zo dat deze erkend paragnosten geluiden kunnen opvangen uit het verleden, heden en de toekomst. Deze geluiden kunnen stemmen zijn maar ook melodieën. Op deze manier kun jij antwoorden krijgt.

Een helderwetend erkende paragnost

Een helderwetend medium/paragnost kan jou ter woord staan als life coach. Zij weten namelijk dingen die gaan gebeuren door de sterke intuïtie die zij hebben. Zij kunnen jou hierdoor helpen inzicht te krijgen in verschillende situaties.

Een kaartlegging door erkende mediums

Het is zo dat je een gesprek kan voeren met een medium of paragnoste. Zij kunnen zwarte magie vragen beantwoorden, toekomst voorspellingen doen, inzichten geven, maar er is meer.. Vele erkende paragnosten kunnen ook kaarten leggen. Tijdens een gesprek met een erkende paragnost is het zo dat zij gebruik kunnen maken van tarot kaarten, lenormand kaarten of zigeuner kaarten.

erkende paragnosten gezocht

Tarot kaarten, lenormand kaarten en zigeuner kaarten

Door de tarot, zigeuner en lenormand kaarten zal een erkende paragnost jou kunnen helpen met het verkrijgen van nog meer inzichten en antwoorden. Dit kan gaan over een situatie, hoe jij staat in deze situatie of juist over het verleden, heden en de toekomst.

Een kaartlegging zal tijdens een gesprek zorgen dat er dieper kan worden ingegaan op bepaalde vragen en situaties. Een kaartlegging door helderzienden kan jou dus zeker helpen.

Vind de paragnost die bij jou past!

Online kun jij een erkende paragnost vinden die bij jou past. Je kan online namelijk eenvoudig vinden wat welke paragnost kan. Zo lees je of een medium of paragnost kan kaarten leggen, jou kan helpen met voorspellingen of antwoorden geeft. Zo kun je ook lezen of een medium of paragnost bijvoorbeeld gespecialiseerd is in de Surinaamse cultuur of juist alleen Turkse consulten geeft.

Als jij de juiste erkende paragnost voor jou gevonden hebt, dan kun je een consult starten. Online kun je lezen of iemand telefonisch bereikbaar is, je de mogelijkheid hebt om te chatten of juist om te mailen.

Start een chat met mediums en paragnosten online

Je kan zelf een hoeveelheid credits aanschaffen waarmee je voordeliger bellen kan met een medium of paragnost. Iedere paragnost heeft een eigen box nummer die je kan bellen, het is belangrijk dat je deze eerst op zoekt. Hierna belt u het nummer en kiest u voor de juiste box. Je kan op ieder moment van de dag een consult starten met een medium of paragnost als jij dat nodig hebt.

Ieder medium en paragnost heeft gaven die zij jou graag aanbieden om jou te helpen met alle problemen en dilemma’s die jij hebt. Op het moment dat jij een consult met een medium of paragnost nodig hebt kun jij deze online starten met een medium of paragnost online die bij jou past.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Beschikbaar
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Beschikbaar
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Beschikbaar
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Ingesprek
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Ingesprek
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Ingesprek
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Ingesprek
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 28 Faroek
Faroek
Offline
 
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.