Bekende paragnosten

Bekende paragnosten Top-Paragnosten Bekende paragnosten. Als je hulp wilt, dan graag een Bekende paragnost Paragnost Eddie. Want dan weet je op voorhand, ik kan deze persoon vertrouwen bij de antwoorden. Helderzienden bij Paragnostenchat vertellen jou dingen die jij zelf niet weet of kan weten.

Kijk onder het blog voor een bekende paragnost te raadplegen.
Helderziende gaven

Bekende paragnost is iemand die helderziend is. En deze gave heeft vanaf geboorte. Waardoor zij beelden doorkrijgen van andere entiteiten die zij aan jou in woorden kunnen overbrengen. Het is zo dat door de helderzienden Paragnost Eddie vermogens, een bekende paragnost of medium, beelden kan zien uit het verleden. Maar ook uit het heden en de toekomst. Waardoor zij jou antwoorden en inzichten te geven.

Ook andere gaven als helderwetend, helderhorend of ruikend

Bekende paragnosten kunnen ook andere paranormale gaven hebben. Iemand wordt een Mediums en paragnosten raadplegen genoemd wanneer zij een spirituele ontwikkeling hebben doormaakt. Waardoor zij helderziende vermogens, helderhorend, helderwetend, helderruikend of heldervoelend kunnen zijn.

Een spiritueel consult met bekende paragnosten

Bekende paragnosten, maar ook minder bekende paragnosten kunnen jou online helpen met het krijgen van antwoorden op levensvragen. Of inzichten geven in bepaalde situaties. Jij kan aan een medium of paragnost de vragen stellen die jij graag beantwoord zou willen hebben. Tevens kun je ook een kaartlegging Lenormand en Tarot laten doen. Maar het is ook mogelijk om de toekomst te laten voorspellen.

Bekende Top Paragnosten

Bij Bekende TopParagnosten kun jij terecht met de vele vragen die jij hebt. Online zijn bij Topparagnosten bekende paragnosten werkzaam.  maar ook minder bekende paragnosten, die ook jou heel goed bij kunnen staan. Want een bekende paragnost wil eigenlijk helemaal niet in de spotlight staan. Het is geheel jouw eigen keuze met wie jij graag een consult wilt starten. Het is daarbij erg belangrijk dat jij een goed en vertrouwd gevoel hebt bij die persoon. En dat jij open staat voor de antwoorden die je gaat krijgen.

De hulp van het beste medium en een bekende paragnost

Wanneer iemand helderziend is, betekent dit dat zij een Paranormale gave hebben waarmee zij beelden kunnen ontvangen van andere entiteiten. Een goed inbeeldingsvermogen van paranormaal begaafde mensen zorgt er voor, dat zij informatie krijgen in de vorm van beelden. Deze beelden vertalen zij aan jou in woorden.


Belconsult Top-ParagnostenBellen met een bekende topparagnost? Klik op het telefoontje voor direct contact.


topparagnost is een doorgeefluik

Paragnosten die Tarot kaarten leggen treden op als doorgeefluik tussen aarde en de spirituele wereld. Hierdoor kunnen zij op een andere manier, dan via zintuiglijk waarnemen, meer weten over een persoon. Of een situatie of persoonlijke dingen.

Mediums en paragnosten die online zijn, staan klaar voor jou. Bij Top Paragnosten vind je eerlijke en betrouwbare paragnosten en mediums. Door de warme persoonlijkheid die mediums en paragnosten vaak hebben. Kun jij jouw ei bij hen kwijt, maar kunnen zij jou ook meer vertellen over situaties. Het is belangrijk dat jij openstaat voor een medium, paragnost of helderziende. Dit zodat de mediums en paragnosten op een heldere manier de boodschappen doorkrijgen. Deze ook goed kunnen interpreteren en de beelden die ze doorkrijgen goed aan jou over kunnen brengen.

Beroemde helderzienden vertellen jou de toekomst

Helderziendheid bestaat al erg lang. Door de eeuwen heen zijn er al vele paranormale genezers beroemd geworden. Ook uit de geschiedenis kunnen wij ons nog zeker paragnosten herinneren. Eentje hiervan is natuurlijk Michel. Maar er zijn ook vele verschillende TV programma’s gemaakt, denk aan Het Zesde Zintuig. Waarvan vele mensen bekende paragnosten kennen! Zoals Peter van den Hurk. Op de (Nederlandse) televisie waren verschillende programma’s te zien. Tijdens programma’s maakte Derek Ogilivie gebruik van zijn gaven waarmee hij onbekende mensen kon helpen. Ook de Amerikaanse Char Margolis is in verschillende landen een bekend paragnost, die voornamelijk bekend werd door het televisie programma.

Contact met een medium of paragnost

Er wordt vaak over helderziendheid betwist. Dit komt omdat er online ook met regelmaat geen betrouwbare mediums en paragnosten werkzaam zijn. Bij Top Paragnosten vind jij alleen maar betrouwbare mediums die jou graag willen helpen. Het is zo dat je online wel eens onbetrouwbare mediums tegenkomt. Om deze reden is het belangrijk dat jij altijd goed de reviews over een medium leest. Voordat jij daadwerkelijk een consult start.

Start gerust een online telefonisch consult met een Top Paragnost. Klik op het telefoontje voor direct contact. Belconsult Top-Paragnosten

Bij Topparagnosten vind je vooraf gescreende mediums en paragnosten

De mediums in Nederland beschrijven online altijd hun eigen kunnen en de kwaliteiten. Op basis hiervan kun jij bepalen of iemand betrouwbaar is. Daarbij is het ook zo dat je hierdoor inzicht krijgt in wat een medium of paragnost voor jou kan betekenen. Zo kan een medium voor jou wel contact maken met overleden dierbaren. Maar een paragnost is hier niet toe in staat. Om deze reden is het van belang dat jij je altijd goed inleest in de kwaliteiten van een Mastermedium of paragnost.

Bekende paragnost raadplegen

Wil jij graag met de beste mediums of de beste paragnost spreken? Dit om bijvoorbeeld gedachten te verklaren, contact te laten maken met overleden dierbaren. Of omdat jij meer wilt weten over jouw toekomst? Je kan met een goed medium in contact komen via Top Paragnosten om een gesprek te voeren over een (levensbedreigende) gebeurtenis, jouw toekomst wat betreft werk/carrière of familie of voor andere vragen die jou dagelijks bezighouden.

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 03 Evees
Evees
Ingesprek
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 55 Medium Mo
Medium Mo
Offline
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.