Erkende mediums

Erkende mediums hebben spirituele gaven waarmee zij jou kunnen helpen met het geven van antwoorden en inzichten in bepaalde situaties. Wanneer een top medium een erkend medium is wil dat zeggen dat zij gescreend zijn op de kwaliteiten die zij hebben, dit om te voorkomen dat ze onbetrouwbaar zijn.

Een erkend medium kan jou op verschillende manieren helpen, dit komt omdat er ook verschillende spirituele gaven zijn waarover zij kunnen beschikken. Zo kan een erkend medium heldervoelend, helderziend, helderhorend, helderwetend of helderruikend zijn. Met deze gaven krijgt een zuiver medium boodschappen door van andere entiteiten die zij aan jou over kunnen brengen. Eigenlijk kun je een top paragnost/medium zien als een doorgeefluik tussen de aarde en andere entiteiten.

Deze andere entiteiten zijn dus niet per se overleden personen, maar kunnen ook engelen, gidsen of andere hoger gelegen wezens zijn. Zij communiceren met het top medium om jou een bepaalde boodschap mee te geven die voor jou belangrijk is of waarmee zij jou willen helpen in je leven.

Een erkend medium gaat dan ook altijd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te werk en heeft als belangrijkste doel om jou zo goed mogelijk te helpen.

Wat kan een erkend medium voor jou betekenen?

Het is dus zo dat een erkend medium over spirituele gaven beschikt. Door deze gaven kunnen zij jou zuivere antwoorden geven, dit kan zijn wat betreft relatie, liefde, werk, relatie problemen of financiële problemen. Het is ook zo dat een zuiver medium vaak een toekomst voorspelling kan doen door de bijzondere gave die zij hebben. Ook voor alle overige levensvragen kun jij terecht bij een top medium paragnost.

Wat ook zo is, is dat een top medium paragnost jou kan helpen met relatie problemen. Wanneer jij in jouw relatie jouw partner niet begrijpt of als er andere relatie problemen hebt kun jij ook met een top medium paragnost in gesprek komen omdat zij jou inzichten kunnen geven.

Tijdens een consult met een ervaren medium is het zo dat er antwoord gegeven kan worden op diepere vragen. Dit kan ook door een kaartlegging door een ervaren kaartlegster. Top paragnosten kunnen vaak ook een aura lezing uitvoeren, een foto reading doen of een droom uitleg uitvoeren. Door de jarenlange ervaring van de erkende mediums is het zo dat zij verschillende kwaliteiten hebben die jou kunnen helpen.

erkende mediums

Wat is een heldervoelend medium paragnost?

Vragen over relatie, liefde, werk of over jouw familie? Dan kun je met een heldervoelend medium in gesprek gaan. Het is zo dat een heldervoelend medium van jongs af aan al beschikt over deze gave. Als iemand heldervoelend is dan betekent dit dat zij heel erg gevoelig zijn en hierdoor over een sterke intuïtie beschikken, waardoor ze ook een HSP coach genoemd worden.

Wat ook zo is, is dat een helder voelend medium de energie van andere mensen kan voelen. Het is zo dat elk persoon zijn of haar eigen energieveld heeft. Een heldervoelend medium is hierdoor in staat om de energie van andere mensen te voelen.

Een heldervoelend paragnost is ook gevoelig voor emoties en kan de emoties van andere mensen voelen. Het is zo dat wanneer ze in contact komen met een persoon zij ook de emoties van die persoon voelen.

Doordat een helder voelend medium de energie en emoties kan voelen van andere mensen zijn zij zeer geschikt als een relatie coach. Als relatie coach is het natuurlijk belangrijk om de cliënt inzicht te geven in de gevoelens en emoties van een ander. Door deze gave is het zo dat erkende mediums jou kunnen helpen om dit beter te begrijpen. Voor relatie problemen kun je dus zeker terecht bij een heldervoelend helderwetend spiritueel coach. Maak bijvoorbeeld een afspraak met spiritueel coach Sky.

Hoe kan een helderziend medium helpen?

Een oprechte paragnost medium die helder ziend is, zal jou kunnen helpen met een antwoord op al je vragen. Het is zo dat deze erkende paragnost mediums beschikken over een gave die hen in staat stelt om door middel van hun zintuigen informatie waar te nemen. Deze informatie wordt dan doorgegeven aan de helderziend medium waarna deze deze informatie kan uitleggen aan jou.

Een helderziende kan juist beelden doorkrijgen van andere entiteiten. Deze beelden kunnen uit het heden, verleden, toekomst komen. Dit hangt natuurlijk wel af van waar jij naar vraagt.

Een goed erkend helderziend medium kan dus door middel van beelden vertellen wat er in het heden, verleden, toekomst gaat gebeuren. Een top helderziend medium kan dit doen door de bijzondere gave die zij hebben.

Als jij dus een toekomst voorspelling wilt laten uitvoeren, dan kun je daarvoor het beste bij erkende mediums zijn die helderziend zijn.

Waar kan een helderhorend medium jou mee helpen?

Erkende mediums kunnen ook helderhorend zijn. Wanneer iemand helderhorend is dan is het zo dat zij waarnemingen doen door middel van geluiden. Deze geluiden kunnen stemmen zijn, maar ook melodieën of andere vormen van geluid zijn mogelijk. Deze geluiden die een top medium paragnoste hoort kunnen afkomstig zijn van een andere plek dan waar men aanwezig is.

De geluiden die een betrouwbaar medium hoort die kunnen ook in het verleden hebben afgespeeld. Zo kan er antwoord worden gekregen op vragen die te maken hebben met situaties uit het verleden. Ook is het mogelijk dat er aan de hand van deze geluiden toekomst voorspellingen gedaan worden.

Een helderhorend medium kan dus door middel van geluiden informatie ontvangen over jou of over een andere persoon. Dit maakt het mogelijk voor deze super paragnost om dit vervolgens uit te leggen aan jou.

Wanneer je zelf een keer een toekomst voorspelling wilt laten uitvoeren, dan kun je het beste contact opnemen met erkende mediums die helderhorend zijn. Hierdoor weet je namelijk zeker dat je een toekomst voorspelling gaat krijgen die jou gaat helpen.

Wat is een helderwetend paragnost medium?

Een helderwetend medium heeft een hele sterke intuïtie. Als je op zoek bent naar een intuïtief gesprekspartner dan is een super paragnost medium die helderwetend is zeer geschikt. Het is zo dat een top medium paragnost die helderwetend is dingen weet die zijn gebeurt of nog gaan gebeuren. Zo krijg jij antwoorden die jij nodig hebt van een ervaren medium.

Ook kan een helder wetend medium de toekomst voorspellen, dit omdat zij weten, zonder enige aanleiding wat er in een bepaalde situatie gaat gebeuren. Dit komt doordat zij een bijzondere gave hebben die hen in staat stelt om dit soort waarnemingen te doen.

Als je dus op zoek bent naar een erkend medium paragnost met de bijzondere gave van het helder wetend zijn, dan kun je het beste contact opnemen met een top paragnost medium bij ons. Zij helpen jou dan graag verder!

erkende mediums spreken

Hoe kan een helderruikend medium helpen?

Een helderruikend medium paragnost krijgt juist boodschappen door in de vorm van geuren, deze geuren kunnen dan weer uit het verleden, heden of toekomst komen.

Deze geuren kunnen duiden op een aankomende situatie of iets wat verleden tijd is. Een betrouwbaar medium helderruikend zal deze geuren kunnen beschrijven en uitleggen waar ze vandaan komen.

Erkende mediums met verschillende paranormale gaven

Het is ook mogelijk dat jij een consult start met de beste mediums en top paragnosten die verschillende gaven hebben. Zo kan je in contact komen met een zuiver medium die heldervoelend helderwetend is. Wanneer iemand heldervoelend helderwetend is dan kunnen zij nog beter een toekomst voorspellen, maar ook kunnen zij jou dan nog beter helpen met relatie problemen. Dit omdat zij niet alleen weten wat er gebeurt, maar hierbij ook de emoties en gevoelens kunnen aanvoelen.

Ook kan een krachtig medium helderziend heldervoelend zijn. Op deze manier krijgen de erkende mediums boodschappen door in de vorm van beelden, maar is het ook zo dat zij aanvoelen dat er iets gaat gebeuren. Zo kunnen zij een toekomst voorspelling nog gedetailleerder aan jou overbrengen.

Helderziend, heldervoelend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend zijn dus de gaven die een zuiver medium kan hebben. Op deze manier kunnen zij dus helpen met vragen over relatie, liefde, werk of overige levensvragen.

Een erkend helderwetend medium helpt je op weg

Mocht je problemen hebben in het leven waar je niet uitkomt, dan kun je altijd contact opnemen met erkende paragnosten. Zij beschikken over een gave die hen in staat stelt om contact te maken met de andere wereld. Dit kan gaan om het contact leggen met overledenen, maar ook met geesten die nog in onze wereld aanwezig zijn.

Een erkend helderwetend medium kan je helpen door middel van een reading. Tijdens een reading legt het top medium de contacten die hij of zij maakt uit aan jou. Je kunt hierdoor inzicht krijgen in de dingen die er om je heen gebeuren of die gaan gebeuren.

Een betrouwbare reading kan ervoor zorgen dat je meer begrip gaat krijgen voor situaties waar je mee te maken krijgt. Je kunt door een reading ook inzicht krijgen in de toekomst. Erkende mediums die helderwetend zijn, kunnen namelijk door middel van hun gave informatie opvragen bij de andere wereld. Dit kan informatie zijn over de toekomst, maar ook over het verleden of heden.

Als je op zoek bent naar inzicht en begrip, dan is een reading bij een erkend helderwetend medium iets waar je naartoe kunt gaan. Een goede reading bij een erkend paragnost helpt je verder in het leven. Tijdens een consult is het zo dat de erkende mediums ook verschillende methodes kunnen toepassen in de consulenten. Er zijn diverse kaartleggingen die gebruikt kunnen worden, er can contact met overledenen worden gemaakt maar ook een foto reading of healing is een methode dat kan worden toegepast door een top medium.

Een medium kaartlegster

Een medium kaartlegster is iemand die jou door middel van de kaarten inzicht kan geven in het leven. Er zijn verschillende soorten kaartleggingen die door een erkend medium kunnen worden toegepast. Zo is er de drie kaarten reading, maar ook de Celtic Cross of de Twaalf Maanden kaartlegging.

Bij een drie kaarten reading worden er drie kaarten gekozen. Deze drie kaarten geven inzicht in het verleden, heden en toekomst. Een Celtic Cross is een kaartlegging waarbij tien kaarten worden gebruikt. Dit geeft inzicht in de situatie, de problemen, de uitkomst en wat er nodig is om tot een oplossing te komen.

Bij een Twaalf Maanden reading worden er twaalf kaarten gebruikt. Dit geeft inzicht in de komende twaalf maanden in het leven. Er wordt gekeken naar wat er gaat gebeuren en welke mogelijkheden je hierin hebt.

Een reading bij een erkend medium is altijd maatwerk. Dit betekent dat de reading wordt afgestemd op jou en je situatie. Er wordt gekeken naar wat er speelt in je leven en welke kaartlegging het beste kan worden toegepast.

Het kan zijn dat een medium kaartlegster gebruik maakt van lenormand kaarten, tarot kaarten, Spaanse kaarten, Zigeuner kaarten, Indiaanse kaarten of engelen kaarten.

Overige levensvragen voor een paragnost medium

Tijdens een consult met een top medium of top paragnost kun jij alle vragen stellen die jij hebt, dit kan gaan over relatie, liefde, werk maar ook overige levensvragen. Bij deze overige levensvragen kun jij denken aan:

  • Is keuze A of B beter om te maken?
  • Wat is de beste manier om om te gaan met deze situatie?
  • Wat is een manier dat er voor zorgt dat ik gelukkiger wordt?
  • Is er iets belangrijks dat ik moet weten?

Ook vragen over relatie/liefde kunnen aan een top paragnost medium gesteld worden:

  • Wat kan ik verwachten op het gebied van liefde relatie?
  • Is mijn vriend betrouwbaar?
  • Is het zo dat wij weer bij elkaar komen?
  • Wat is een manier om onze intimiteit te verbeteren?

Overige levensvragen kunnen dan weer veel algemener zijn:

  • Worden ik en mijn gezin gelukkig in ons nieuwe huis?
  • Is er negatieve energie aanwezig in mijn huis?

Er zijn ook nog vele overige vragen die aan een top paragnost medium gesteld kunnen worden over allerlei zaken.

erkende mediums bellen

Een luisterend oor van een top medium

Relatie problemen, relatie, liefde, werk, een burn out, familie problemen of overige levensvragen. Hiervoor kun jij terecht bij een top medium. Zij kunnen door hun spirituele gaven jou een advies geven over wat het beste is om te doen in een bepaalde situatie. Zij weten namelijk meer over een bepaalde situatie en kunnen jou een advies geven wat het beste is om te doen.

Het is soms fijn om met iemand te praten over de relatie problemen die jij hebt of andere situaties waar jij heel erg mee zit. Omdat de erkende mediums erg empatisch zijn kunnen zij jou ook zeker een luisterend oor bieden. Zij kunnen jou namelijk door hun gave begrijpen en voelen wat er in jou omgaat. Dit kan ervoor zorgen dat je je beter voelt na het consult, maar ook dat je meer inzicht krijgt in de situaties waar je mee te maken krijgt.

Voor een luisterend oor kun jij terecht bij een zuiver medium die beschikt over bijvoorbeeld de heldervoelend helderwetend gaven of juist helderziend heldervoelend.

Een paragnost medium voor jouw relatie problemen

Relatie problemen kunnen natuurlijk een belemmering zijn in jouw leven, dat jij jouw relatie problemen wilt oplossen is daarom ook helemaal niet gek. Een relatie coach kan jou daarbij helpen, hij of zij kan ook een top paragnost medium zijn. Wanneer een top paragnost medium gaat helpen bij relatie problemen is het zo dat zij eerst helderwetendheid inzetten. Dit betekent dat zij informatie opvragen bij hun gidsen over de relatie problemen die er spelen. Op deze manier kunnen zij jullie helpen met het vinden van een oplossing, maar ook inzicht geven in de relatie problemen die er spelen.

Een andere mogelijkheid is dat een top paragnost medium contact gaat maken met de overleden partner van de persoon waarmee zij werken. Dit kan heel erg fijn zijn voor mensen die hun partner verloren hebben en relatie problemen hadden. Op deze manier kunnen zij even rust krijgen in hun hoofd omdat zij even contact hebben gehad met de overleden partner. Dit kan heel erg fijn zijn, maar het is wel belangrijk om te weten dat dit niet altijd mogelijk is.

Naast helderwetendheid en contact maken met overledenen kunnen er ook andere technieken gebruikt worden die helpen bij het oplossen van relatie problemen. Dit kan een kaartlegging zijn, maar dit kan ook chakra healing of reiniging zijn. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van deze technieken is het zo dat jullie beide weer rust kunnen vinden in jullie relatie. Dit kan heel erg fijn zijn en zorgen voor een betere band met elkaar.

Een top paragnost medium inschakelen bij het oplossen van relatie problemen is dus heel erg mogelijk. Wanneer je interesse hebt in het inschakelen van een top paragnost medium voor jullie relatie problemen kun je altijd contact opnemen met een erkend medium, zij kunnen jou hier meer over vertellen. Maak een afspraak met Martina.

Wat is healing door een top medium paragnost?

Tijdens een consult met een top medium paragnost is het ook zo dat een top medium of paragnost healing kan toepassen. Healing kan helpen bij het oplossen van problemen, maar kan ook helpen bij het voorkomen van nieuwe problemen. Healing is een heel erg krachtige techniek die gebruikt wordt door een top medium of paragnost. Zij kunnen met hun healing jou helpen met het oplossen van problemen.

Een top medium of paragnost gaat tijdens een healing sessie in contact met de energie die jij uitstoot. Op deze manier kunnen zij voelen waar er blokkades zitten in jouw energie. Dit kan heel erg fijn zijn, want wanneer zij deze blokkades voelen kunnen zij deze oplossen. Healing is dus een heel erg krachtige techniek die gebruikt wordt door top mediums of top paragnosten.

Een Reiki Master

Een vorm van healing is Reiki, door een Reiki Master. Dit is een techniek die gebruikt wordt door erkende mediums. Bij Reiki gaat het erom dat de energie van de Reiki Master naar jou toe stroomt. Op deze manier kun je heel erg ontspannen en kunnen er ook blokkades in jouw energie opgelost worden.

Reiki is een heel erg fijne techniek die gebruikt wordt door erkende mediums. Wanneer je interesse hebt in een healing sessie met een Reiki Master kun je altijd contact opnemen met een erkend medium.

Chakra healing

Een andere vorm van healing is chakra healing. Bij chakra healing gaat het erom dat de energie in jouw chakra’s in balans gebracht wordt. Op deze manier kunnen er ook blokkades in jouw energie opgelost worden.

Chakra betekend wiel in het Sanskriet. Chakra’s zijn energiepunten die door je lichaam lopen. Je hebt 7 belangrijke chakra’s. Wanneer een of meerdere van deze chakra’s niet in balans is, kun je last krijgen van fysieke of emotionele klachten. Door een chakra healing sessie kunnen er blokkades in jouw energie opgelost worden en kan de energie weer gaan stromen.

Een ervaren kaartlegster voor alle levensvragen

Een luisterend oor, relatie problemen bespreken met een spiritueel coach, een reiki master of chakra healing. Maar een krachtig medium is vaak ook in staat om voor jou een kaartlegging te doen met bijvoorbeeld lenormand kaarten, zigeuner kaarten, godinnen kaarten, Spaanse kaarten of tarot kaarten.

Zuivere antwoorden door lenormand kaarten

Een sterk medium die ook Lenormand kaarten kan leggen voor jou kan soms meer inzicht geven in je levensvragen dan een sessie met een coach of een reiki master. Dit komt omdat de kaarten iets anders kunnen laten zien dan je denkt. Bij de Lenormand kaarten is het namelijk zo dat er een verhaal in de kaarten ligt. Dit verhaal kan door het medium gelezen worden en zo kunnen er conclusies getrokken worden over de vraag die jij hebt.

Een Lenormand kaartlegging is een heel erg fijne manier om meer inzicht te krijgen in je levensvragen. Zo kan er inzicht verkregen worden in het verleden, heden en de toekomst.

Een legging met zigeuner kaarten

Bij zigeuner kaarten zal een ervaren kaartlegster juist meer inzicht geven in het huidige moment en de toekomst. Deze kaarten kunnen dan ook heel erg fijn zijn wanneer je relatie problemen hebt of overige levensvragen.

Een legging met tarot kaarten door een top medium

Een tarot kaartlegging is een heel erg fijne manier om meer inzicht te krijgen in je levensvragen. Zo kan er inzicht verkregen worden in het verleden, heden en de toekomst. Bij de tarot kaarten is het zo dat de details van de kaarten erg van belang zijn om te begrijpen, dit omdat de kaarten een heel erg fijne manier zijn om bepaalde boodschappen door te geven.

Godinnen kaarten gelegd door een krachtig medium

Bij de Godinnen kaarten krijg je juist op een andere manier inzicht, het is zo dat deze manier van kaart leggen erg fijn is omdat je bij deze kaarten het verhaal krijgt van de Godin die aan jou verschijnt in de kaart. Dit kan heel erg fijn zijn, want zo weet je meteen wat de betekenis is van de kaart.

Een engelen kaartlegster

Een engelen kaartlegster is juist meer verbonden met de engelenwereld en deze kaarten kunnen heel erg fijn zijn om meer inzicht te krijgen in je levensvragen. Deze engelen staan namelijk aan jouw kant en kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden op je levensvragen. Engelenkaarten beantwoord vaak op een andere manier dan reguliere tarot kaarten, maar kunnen je wel heel erg goed helpen.

Een top medium die contact met overledenen maakt

Er is een duidelijk verschil tussen een top medium en een top paragnost. Het is namelijk zo dat een top medium wel contact overledenen kan maken, maar een top paragnost is hier niet toe in staat. Om deze reden moet je dus bij een top medium zijn als jij tijdens een consult wilt dat een krachtig medium contact maakt met overledenen.

Contact overledenen kan jou helpen om meer inzicht te krijgen in je leven. Het is namelijk zo dat overledenen aan de andere kant van het leven veel wijsheid hebben en deze wijsheid met jou kunnen delen.

Wanneer er contact wordt gemaakt met een overledene is het ook zo dat jouw vragen beantwoord kunnen worden die jij hebt over je leven. Ook kan er inzicht gegeven worden in bepaalde situaties die spelen in je leven en kan er advies gegeven worden over hoe jij hier het beste mee om kunt gaan. Als jij bijvoorbeeld nog vragen hebt aan iemand die is overleden dan is het heel erg fijn om met een krachtig medium contact te maken met deze persoon.

erkende mediums benaderen

Een fotoreading laten uitvoeren door een krachtig medium

Bij een fotoreading is het zo dat er door het medium gekeken wordt naar een foto die je meegeeft. Het is namelijk zo dat het medium dan in contact kan komen met de persoon op de foto en zo kan er inzicht verkregen worden in wat er speelt bij deze persoon.

Het is heel erg fijn om een fotoreading te laten uitvoeren door een krachtig medium, want zo kan je gemakkelijk in contact komen met overledenen en zo meer inzicht krijgen in hun leven.

Een top medium kan er ook voor zorgen dat je contact maakt met dierbare overledenen. Dit is heel erg fijn, want zo kun je gemakkelijk in contact komen met jouw dierbare die aan de andere kant van het leven is.

Bij een fotoreading hoeft niet perse een persoon op een foto te staan, dit kan ook een voorwerp of een plek zijn. Bij een voorwerp zal een medium paragnost dan in contact komen met de energie van het voorwerp en zo kan er inzicht verkregen worden in waarom het voorwerp zo speciaal is.

Bij een plek is het zo dat een paragnost medium in contact kan komen met de energie van een plek. Dit is heel erg fijn, want zo kan er inzicht verkregen worden in bijvoorbeeld een nieuw huis of een bedrijf.

Vind een zuiver medium die bij jou past

Relatie problemen, een spiritueel coach over het heden, verleden, toekomst, een top medium die vragen over relatie beantwoord of toch juist een top medium kaartlegster die voor jou op overige levensvragen antwoord geeft. Een Surinaamse medium, Turkse consulten, een top paragnost die alleen Engels spreekt of juist een krachtig medium die contact met overledenen kan maken. Er zijn online vele verschillende mediums en paragnosten die jou kunnen helpen.

Online kun jij zien wat een krachtig medium kan. Zo kun jij zien of zij een droom uitleg kunnen doen of dat zij kaarten kunnen leggen. Ook kom je er op deze manier achter of een top medium gespecialiseerd is in het contact leggen met overledenen.

Online staat bij iedere medium paragnost bij welke kwaliteiten en gaven zij hebben. Hieruit kun jij dus een keuze maken. Het is daarbij ook belangrijk dat je rekening houdt met jouw gevoel dat jij bij een persoon hebt. Jij moet namelijk open staan voor  de energie die zij uitstralen.

Als jij niet weet welke medium of paragnost bij jou past, kun jij op de site een afspraak maken met een aantal verschillende mediums en/of paragnosten. Zo kun jij uitproberen met welke persoon er een klik is en met welke persoon je het fijnste kunt praten.

Het is belangrijk dat jij open staat dat jij open staat voor de antwoorden en boodschappen die een top medium of paragnost voor jou heeft. Je moet namelijk wel weten dat zij alleen maar contact kunnen maken met de energie die jij uitstraalt en dat zij niet alles weten.

Het is ook zo dat de boodschappen die een paragnost medium jou geeft niet altijd leuk hoeven te zijn. Het kan namelijk zo zijn dat er boodschappen doorgegeven worden die jij niet wilt horen, maar het is wel belangrijk dat je hier open voor bent.

Een krachtig medium of paragnost raadplegen is heel erg fijn, want zo kun jij in contact komen met de wereld van het onzichtbare en zo meer inzicht krijgen in alles wat er om je heen gebeurt.

Start een consult met een medium paragnost

Helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderruikend. Een spiritueel coach, een top medium paragnost voor relatie problemen of toch een Surinaamse medium die ook een Engelen kaartlegster is. Online heb jij de keuze uit vele verschillende consulenten die jou graag willen helpen.

Met een top medium paragnost kun jij op verschillende manieren in contact komen. Zo kun jij de keuze maken om te chatten met een top medium paragnost, het is ook mogelijk om via de mail contact te hebben met een top medium paragnost. Als jij liever telefonisch contact hebt, dan is dat ook mogelijk met een top medium paragnost.

Om contact te maken is het belangrijk dat jij online credits aanschaft, op deze manier kun jij de consulten met een top medium paragnost betalen.

Bij Top Paragnosten is het zo dat de consulenten de gehele dag door voor jou klaar staan! Op ieder gewenste moment kun jij een consult starten met een top medium paragnost! Maak een afspraak met medium Rosali.

 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Beschikbaar
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Ingesprek
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.