Helderzienden paragnosten

Helderzienden zijn paragnosten die meestal èèn of meerdere paranormale gaven hebben. Heb jij wel eens afgevraagd wat een medium paragnost, helderziende, relatie coach of een life coach voor jou kan betekenen? Heb jij vragen over liefde, relatie of andere levensvragen. Wil jij antwoorden en inzichten krijgen over dit soort onderwerpen. Wil jij lenormand kaarten en tarotkaarten gebruiken om je te helpen met een probleem in de liefde of werk? Of heb je gewoon luisterend oor nodig? Neem dan contact op met een van onze consulenten. Je kan onze paragnosten bellen of je kan gebruik maken van een chat functie. Maak bijvoorbeeld een afspraak met Ashraya.

Een medium paragnost aan het werk

Tegenwoordige heb je verschillende soorten spirituele mensen, van helderziende, top medium paragnoste en een life coach. Al deze mensen kunnen antwoorden geven over alle levensvragen en alle andere vragen. Een top medium paragnost is helderhorend, heldervoelend en helderziend, helderhorend. Een heldervoelend helderwetend kan je bijvoorbeeld helpen bij liefde, relatie. Maar wat is het verschil tussen een medium en een paragnost? Een gave wordt overigens vaak geassocieerd met het zesde zintuig.

Een paragnost

Een medium en paragnost hebben veel dingen die met elkaar overeen komen. Een top medium paragnost beschikt vaak over diverse gaven ofwel zesde zintuig. Helderziend, heldervoelend, helderwetend zijn daar ook een gave van. Een paragnost fungeert als een luisterend oor en als life coach. Ze worden vaak in verband gebracht met het zesde zintuig.

Een paragnost kan je op veel verschillende manieren helpen. Ze gebruiken hier soms hulpmiddelen bij zoals lenormand kaarten en tarotkaarten. Ook zonder hulpmiddelen kan een paragnost helpen met problemen zoals in de liefde, relatie of gebeurtenissen uit het verleden of in de toekomst. Ook kan een paragnost healing verrichten op afstand.

Een medium

Een medium heeft naast de paranormale gaven die medium paragnost heeft ook de gave om contact te leggen met overledenen, engelen, demonen en dieren. Een medium kan dus ook helderziend, heldervoelend, helderwetend zijn. En ook een medium kan jou helpen met het beantwoorden van alle vragen over het verleden, heden en toekomst of healing op afstand.

Een medium kan dus in contact komen met twee werelden. Zij kunnen namelijk in contact komen met de overledenen wereld en die wereld van de levenden. Een top medium kan dit doen door middel van een aantal manieren. Zo kan een medium gebruik maken van artistieke manieren door bijvoorbeeld te tekenen of te schilderen. Een medium kan gebruik maken van muziek of door in een trance te raken door meditatie. Daarnaast heeft een medium ook dezelfde gaven als een paragnost, zoals helderziend, heldervoelend, helderwetend.

Het grootste verschil tussen een medium en paragnost is dus dat een medium contact kan leggen met overledenen waar een paragnost dat niet kan. Dat is het belangrijkste verschil tussen een medium en paragnost.

Heldervoelend helderwetend medium paragnost

Een medium paragnost is dus heldervoelend, helderwetend en nog meer. Zij kunnen de spirituele stem van een overledene zien of horen. Een medium is dus een tussenpersoon in twee werelden. Een medium is dus iemand die met overledenen kan communiceren en is daar een luisterend oor voor.

Ook kan een ervaren medium helderziend, helderhorend zijn. Soms kan een ervaren medium of top medium een overledenen aansporen om zijn of haar stem over te nemen of het hele lichaam te bezitten.

Verschillende mediums en paragnosten

Er zijn verschillende manieren waarop een medium paragnost zijn gaven kan tonen. Je hebt bijvoorbeeld een helderziende medium of een heldervoelend medium. Deze gaven kunnen worden over gegeven tussen mensen van generatie tot generatie. Ook kunnen mensen hiervoor leren.

Vaak wordt een medium paragnost geboren met deze gaven, maar dit kan door trainen verbeterd worden.

  • Zo kan een medium en paragnost helderziend zijn
  • Een medium paragnoste kan helderwetend zijn
  • Een medium paragnoste heldervoelend
  • een medium paragnoste helderhorend
  • Een medium paragnoste helderruikend

Vaak worden deze gaven ook gecombineerd. Zo kan een medium paragnost helderwetend, heldervoelend zijn, maar ook bijvoorbeeld helderziend en helderwetend. Hierdoor kan het zijn dat een medium kan communiceren met de andere wereld door gevoel en hoor. Een fotoreading doen met medium Margje?

Tarot kaarten en kaarten van lenormand

Tarot kaarten bestaan uit 78 kaarten die een bepaalde situatie, bepaald persoon en iets psychisch schetsen. Met behulp van tarot kaarten kan een medium paragnost deuren openen die je normaal niet opent.

Tarot kaarten gebruiken symbolen om inzicht te krijgen in allerlei aspecten binnen jou persoonlijke leven. Deze tarot kaarten maken gebruiken van jouw onderbewustzijn om je aan te trekken naar een bepaalde kaart. Deze tarot kaarten helpen jou met het antwoorden van jouw vragen. Daarbij kunnen tarot kaarten je kracht geven. Ook kunnen de kaarten van tarot een bepaalde boodschap meegeven. Deze tarot kaarten stuurt boodschappen door die kunnen inspireren en die positief advies kunnen geven. Deze kaarten worden vaak door een paragnost ervaren kaartlegster gebruikt.

De ander soort kaarten van lenormand zijn bekend geworden door een helderziend medium paragnost uit Parijs. Ze was een top medium en erg ervaren en legde vele kaarten voor invloedrijke personen. Iedere lenormand kaart heeft een eigen betekenis die wordt gekenmerkt door een afbeelding.

Deze kaarten worden vaak geassocieerd met de kaarten van Tarot. Beide kaarten verschillen per structuur en doel. Kaarten van lenormand bevatten 36 kaarten en zijn niet opgesplitst in categorieën. Bij kaarten van tarot zijn de afbeeldingen erg belangrijk, bij die van lenormand fungeren de afbeeldingen als decoratie.

Als je geinteresseerd bent in gebeurtenissen in de toekomst of in het nu, dan zijn kaarten van Lenormand voor jou interessant.

Wanneer je voor een dilemma en een moeilijke keuze staat en je vanuit je gevoel antwoorden wilt ontvangen dan zijn de kaarten van Tarot de kaarten waar jij je antwoorden moet zoeken.

Reiki master

Uit handen stroomt een natuurlijke levensenergie. Deze energie kan er voor zorgen dat pijn wordt vermindert of zelfs verdwijnt. Reiki is een energetische therapie. Wanneer een Reiki master deze therapie ondergaat hoef je eigenlijk niet eens te vertellen waar de pijn is. Een Reiki master voelt dat. Lichaam en geest krijgen door Reiki energie uit het universum. Deze energie zorgt er voor dat jij weer in balans komt.

Een luisterend oor

Heb jij vragen over jouw leven? Jouw toekomst, relatie of liefde? Wil je graag in contact komen met een dierbare die is overleden? Dan staan onze ervaren mediums en paragnosten altijd voor al je vragen klaar. Onze consulenten hebben al een heel aantal jaar ervaring en staan voor alle vragen. Onze ervaren mediums zijn helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderruikend dus kunnen op allerlei gebieden helpen. Een fotoreading afspraak met Ashraya? Dat kan!