Helderzienden paragnosten

Helderzienden zijn paragnosten die meestal èèn of meerdere paranormale gaven hebben. Heb jij wel eens afgevraagd wat een medium paragnost, helderziende, relatie coach of een life coach voor jou kan betekenen? Heb jij vragen over liefde, relatie of andere levensvragen. Wil jij antwoorden en inzichten krijgen over dit soort onderwerpen. Wil jij lenormand kaarten en tarotkaarten gebruiken om je te helpen met een probleem in de liefde of werk? Of heb je gewoon luisterend oor nodig? Neem dan contact op met een van onze consulenten. Je kan onze paragnosten bellen of je kan gebruik maken van een chat functie. Maak bijvoorbeeld een afspraak met Ashraya.

Een medium paragnost aan het werk

Tegenwoordige heb je verschillende soorten spirituele mensen, van helderziende, top medium paragnoste en een life coach. Al deze mensen kunnen antwoorden geven over alle levensvragen en alle andere vragen. Een top medium paragnost is helderhorend, heldervoelend en helderziend, helderhorend. Een heldervoelend helderwetend kan je bijvoorbeeld helpen bij liefde, relatie. Maar wat is het verschil tussen een medium en een paragnost? Een gave wordt overigens vaak geassocieerd met het zesde zintuig.

Een paragnost

Een medium en paragnost hebben veel dingen die met elkaar overeen komen. Een top medium paragnost beschikt vaak over diverse gaven ofwel zesde zintuig. Helderziend, heldervoelend, helderwetend zijn daar ook een gave van. Een paragnost fungeert als een luisterend oor en als life coach. Ze worden vaak in verband gebracht met het zesde zintuig.

Een paragnost kan je op veel verschillende manieren helpen. Ze gebruiken hier soms hulpmiddelen bij zoals lenormand kaarten en tarotkaarten. Ook zonder hulpmiddelen kan een paragnost helpen met problemen zoals in de liefde, relatie of gebeurtenissen uit het verleden of in de toekomst. Ook kan een paragnost healing verrichten op afstand.

Een medium

Een medium heeft naast de paranormale gaven die medium paragnost heeft ook de gave om contact te leggen met overledenen, engelen, demonen en dieren. Een medium kan dus ook helderziend, heldervoelend, helderwetend zijn. En ook een medium kan jou helpen met het beantwoorden van alle vragen over het verleden, heden en toekomst of healing op afstand.

Een medium kan dus in contact komen met twee werelden. Zij kunnen namelijk in contact komen met de overledenen wereld en die wereld van de levenden. Een top medium kan dit doen door middel van een aantal manieren. Zo kan een medium gebruik maken van artistieke manieren door bijvoorbeeld te tekenen of te schilderen. Een medium kan gebruik maken van muziek of door in een trance te raken door meditatie. Daarnaast heeft een medium ook dezelfde gaven als een paragnost, zoals helderziend, heldervoelend, helderwetend.

Het grootste verschil tussen een medium en paragnost is dus dat een medium contact kan leggen met overledenen waar een paragnost dat niet kan. Dat is het belangrijkste verschil tussen een medium en paragnost.

Heldervoelend helderwetend medium paragnost

Een medium paragnost is dus heldervoelend, helderwetend en nog meer. Zij kunnen de spirituele stem van een overledene zien of horen. Een medium is dus een tussenpersoon in twee werelden. Een medium is dus iemand die met overledenen kan communiceren en is daar een luisterend oor voor.

Ook kan een ervaren medium helderziend, helderhorend zijn. Soms kan een ervaren medium of top medium een overledenen aansporen om zijn of haar stem over te nemen of het hele lichaam te bezitten.

Verschillende mediums en paragnosten

Er zijn verschillende manieren waarop een medium paragnost zijn gaven kan tonen. Je hebt bijvoorbeeld een helderziende medium of een heldervoelend medium. Deze gaven kunnen worden over gegeven tussen mensen van generatie tot generatie. Ook kunnen mensen hiervoor leren.

Vaak wordt een medium paragnost geboren met deze gaven, maar dit kan door trainen verbeterd worden.

  • Zo kan een medium en paragnost helderziend zijn
  • Een medium paragnoste kan helderwetend zijn
  • Een medium paragnoste heldervoelend
  • een medium paragnoste helderhorend
  • Een medium paragnoste helderruikend

Vaak worden deze gaven ook gecombineerd. Zo kan een medium paragnost helderwetend, heldervoelend zijn, maar ook bijvoorbeeld helderziend en helderwetend. Hierdoor kan het zijn dat een medium kan communiceren met de andere wereld door gevoel en hoor. Een fotoreading doen met medium Margje?

Tarot kaarten en kaarten van lenormand

Tarot kaarten bestaan uit 78 kaarten die een bepaalde situatie, bepaald persoon en iets psychisch schetsen. Met behulp van tarot kaarten kan een medium paragnost deuren openen die je normaal niet opent.

Tarot kaarten gebruiken symbolen om inzicht te krijgen in allerlei aspecten binnen jou persoonlijke leven. Deze tarot kaarten maken gebruiken van jouw onderbewustzijn om je aan te trekken naar een bepaalde kaart. Deze tarot kaarten helpen jou met het antwoorden van jouw vragen. Daarbij kunnen tarot kaarten je kracht geven. Ook kunnen de kaarten van tarot een bepaalde boodschap meegeven. Deze tarot kaarten stuurt boodschappen door die kunnen inspireren en die positief advies kunnen geven. Deze kaarten worden vaak door een paragnost ervaren kaartlegster gebruikt.

De ander soort kaarten van lenormand zijn bekend geworden door een helderziend medium paragnost uit Parijs. Ze was een top medium en erg ervaren en legde vele kaarten voor invloedrijke personen. Iedere lenormand kaart heeft een eigen betekenis die wordt gekenmerkt door een afbeelding.

Deze kaarten worden vaak geassocieerd met de kaarten van Tarot. Beide kaarten verschillen per structuur en doel. Kaarten van lenormand bevatten 36 kaarten en zijn niet opgesplitst in categorieën. Bij kaarten van tarot zijn de afbeeldingen erg belangrijk, bij die van lenormand fungeren de afbeeldingen als decoratie.

Als je geinteresseerd bent in gebeurtenissen in de toekomst of in het nu, dan zijn kaarten van Lenormand voor jou interessant.

Wanneer je voor een dilemma en een moeilijke keuze staat en je vanuit je gevoel antwoorden wilt ontvangen dan zijn de kaarten van Tarot de kaarten waar jij je antwoorden moet zoeken.

Reiki master

Uit handen stroomt een natuurlijke levensenergie. Deze energie kan er voor zorgen dat pijn wordt vermindert of zelfs verdwijnt. Reiki is een energetische therapie. Wanneer een Reiki master deze therapie ondergaat hoef je eigenlijk niet eens te vertellen waar de pijn is. Een Reiki master voelt dat. Lichaam en geest krijgen door Reiki energie uit het universum. Deze energie zorgt er voor dat jij weer in balans komt.

Een luisterend oor

Heb jij vragen over jouw leven? Jouw toekomst, relatie of liefde? Wil je graag in contact komen met een dierbare die is overleden? Dan staan onze ervaren mediums en paragnosten altijd voor al je vragen klaar. Onze consulenten hebben al een heel aantal jaar ervaring en staan voor alle vragen. Onze ervaren mediums zijn helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderruikend dus kunnen op allerlei gebieden helpen. Een fotoreading afspraak met Ashraya? Dat kan!

Box: 03 Evees
Evees
Beschikbaar
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Beschikbaar
 
Complexe relaties en -situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Beschikbaar
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 65 Michael
Michael
Beschikbaar
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 02 Marya
Marya
Ingesprek
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Ingesprek
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Ingesprek
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Ingesprek
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Offline
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette Keur
Medium Jeanette Keur
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.