Paragnosten en chakra

Paragnosten en chakraParagnosten en chakra. Paragnosten zijn bekend met het woord chakra. Zij weten wat het betekent. Wat het is en waar het voor staat. De meesten althans. Ook weten zij dat je problemen kunt ervaren in het gebied van een bepaalde chakra. Dit levert een blokkade of een probleem op.

Het kan zijn dat je dan een reading of een healing nodig hebt van een paragnost om je verder te helpen. Soms  moet er een reikimaster aan te pas komen die een bepaalde energie verwijderd of transformeert met behulp van de gidsen en engelen. Al deze dingen kunnen ook lichamelijke klachten geven of geestelijke. Denk eens aan vermoeidheid of keelpijn of  hyperventilatie.

Wat betekent chakra: Chakra betekent wiel of schijf. Een chakra is een wielvormige draaikolk waarin verschillende niveaus van bewustzijn elkaar kruisen of tegenkomen. Door de rotaties van de chakras wordt energie aangetrokken en weer afgegeven in een voortdurende uitwisseling met de kosmos. Chakras dienen als ontvangststation en als verdelers van levensenergie. Zij zijn zogeheten perceptoren en ook transformatoren. Je kunt je voorstellen dat wanneer er in de verdeling van de kosmische energie of de levensenergie een ongebalanceerde verdeling plaatsvindt je ziek wordt. Er is dan sprake van disbalans.

De mens heeft 7 hoofdchakras en chakras die zich verbinden met het Hoge zelf en alles wat boven is en het lage zelf en alles wat beneden is. Helderzienden nemen chakras waar als wervelende energie kolommen, roterend als draaikolken.

Eerste chakra of wortelchakra, legt het verband tussen aarde, lichaam en de manier waarop men zich beweegt. Hierbij horen onderrug, dikke darm, rug en benen. Tweede chakra  of saraal chakra : Ligt ter hoogte van het heiligbeen en is verbonden met de geslachtsklier, geslachtsorganen, heilig been, baar moeder. Derde chakra of navelchakra is een fundamenteel chakra voor de opslag van de energie. Deze chakra heeft invloed op de spijsvetering en de onderste organen, maag lever en milt. Vierde chakra of hartchakra verbindt de onderste chakras van de instincten met de bovenste hogere menselijke bewustzijn. Vijfde chakra of keelchakra vormt het spraakcentrum in het keelgebied. Dit chakra verbindt het hartchakra met het voorhoofdchakra. Men denkt dat het denken en voelen verbindt. Zesde chakra of derde oogchakra zorgt als geestelijk centrum voor alertheid en bewustzijn. Zij verzorgd de verbinding met de geestelijke spirituele wereld. Beelden worden meestal middels het derde oog ontvangen. Zevende chakra of kruinchakra, hangt samen met spiritualiteit en verbinding met de hogere paranormale wereld. Een goed geopende 7e chakra zorgt voor een gevoel van harmonie en brengt je voorbij de dualiteit.

Voor al deze zaken en uitleg maar ook voor healing, reading en bij blokkades of voor meditaties beveel ik u graag onze paragnosten aan. Zij staan klaar met hun individuele verbinding met de hogere spirituele wereld en zij helpen u graag verder.