Paragnosten en auralezen.

Paragnosten en auralezenParagnosten en auralezen. Elke paragnost weet dat een mens wordt omgeven door een lichtlichaam die we ook wel een aura noemen. De een kan hem echter waarnemen en de ander niet. Dit lichtlichaam noemen we ook wel een aura. Een paar centimeter boven het hoofd is de aura het dichts en kunnen we hem het gemakkelijkst waarnemen. Alles wat leeft heeft een aura. Bomen hebben een aura en dieren ook.

Auras vertellen veel. Zo kun je bijvoorbeeld aan een aura van iemand zien hoe de betreffende persoon zich voelt. Auras vertellen veel over emoties en gevoelens. Dat kun je zien aan de hand van de kleuren van een aura. Paragnosten die in staat zijn om auras te waarnemen en die er zich voor interesseren kunnen vaak interessante waarnemingen weergeven aan de hand van de kleur. Voor wie de kleuren kent kan moeiteloos de gevoelstoestand van een persoon lezen. Dat is niet altijd prettig. In de verkeerde handen kan dergelijke informatie heel onplezierig zijn en als een inbreuk op de privay worden beschouwd.

Paragnosten gaan altijd zeer zorgvuldig om met de informatie die zij verkrijgen van hun gidsen engelen maar ook hun waarnemingen al of niet door een aura. Informatie die privacygevoelig is zal altijd tussen ons blijven. Er bestaan overigens ook kosmische wetten die iemand die er niet goed mee omgaat teruggeeft wat hij of zij veroorzaakt heeft. Dat zal bij ons niet zo snel gebeuren daar wij ons zeer zorgvuldig houden aan de vertrouwelijke situatie waarin ons gesprek zich afspeelt. Wat de kleuren  van de aura betreft. Er zijn een aantal kleuren. Zo zijn er bijvoorbeeld rood, groen, blauw, paars, geel en wit. Maar ook bruin, zilver en nog heel veel andere kleuren. Maar ook in lichtere en donkere mate in een bepaalde kleur. Bijvoorbeeld lichtpaars, paars of violet.

Verschillende gradaties: Elke gradatie kent zijn eigen betekenis. Bijvoorbeeld blauw weerspiegeld genezende energie die wordt doorgegeven door hogere krachten zoals bijvoorbeeld gidsen, engelen en het Hoge zelf. Denk eens aan Michael die karmische banden doorbreekt. Blauw heerst over linker hersenhelft en het centrale zenuwstelsel. Helderblauw verwijst naar een stabiele bloeddruk en een evenwichtige gevoelshuishouding maar ook hormoonhuishouding. Blauw is verbonden aan de keelchakra. Met het lichtlichaam, de aura is men soms ook in staat om te gaan tijdreizen. Dit noemen we ook wel astraalreizen.

Reizen met het merkaba: Voor wie meer wil weten over het merkaba kan hierover eens praten met een van onze paragnosten. Ook over tijdreizen weten sommige van onze paragnosten wel mee te praten. Soms heeft een aura een bepaalde kleur en verschiet hij van kleur tijdens een reading. Dat zegt iets over de gevoelssituatie van een persoon op dat moment. Waarschijnlijk wisselen de emoties en de gevoelens van een persoon op dat moment sterk. Voor onze paragnosten is dat niet van invloed op de kwaliteit van de reading.

Paragnosten staan in hun kracht en weten ten alle tijde om bij zich zelf te blijven. Daarom ben je met al je vragen ook over auras, kleuren en tijdreizen van harte welkom bij onze Paragnosten.