Mediums in België

Mediums in België

Ons zeer hechte team van mediums, paragnosten, waarzeggers, helderzienden, healers en therapeuten werkt zonder grenzen. Niet voor niets wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de chatfunctie, iets dat chatten van over heel de wereld mogelijk maakt. Onze expertise is grenzeloos, en dus werken we ook samen met mediums in België, die net als ons Nederlandse team over bewezen expertise en ervaring beschikt.

Spirituele wereld houdt niet op bij landsgrenzen

Net als die in Nederland, kun je ook mediums in België op diverse manieren benaderen en om hulp vragen. Was het vroeger alleen mogelijk een telefonisch of persoonlijk consult op locatie te houden, tegenwoordig kan dit ook via e-mail, sms en via chat. De tijd staat niet stil, en dus is ook samenwerking met mediums in België een logische stap. In de zuivere spirituele wereld houdt de wereld niet op bij de landsgrenzen.

Kwaliteit en toegankelijk

Nog steeds blijken mensen best wel enigszins nerveus als ze contact willen leggen met een paragnost of medium. En dat terwijl dit helemaal niet nodig is. Onze specialisten zijn heel gewone mensen die je graag willen helpen en die in tegenstelling tot veel andere mensen over bepaalde gaven beschikken die jou verder kunnen helpen. Maak je dus niet zenuwachtig voor je belt, mailt of chat. Je zult zelf ook ervaren dat het goed kersen eten is met de leden van ons team zoals dit ook geldt voor de mediums in België, die behalve over heel veel kwaliteit beschikken ook erg toegankelijk zijn en zo prima in ons team passen.

Formuleer de vraag helder

Zoals gezegd is het mogelijk om telefonisch contact te hebben met onze teamleden, zoals er steeds meer mogelijkheden komen in de vorm van het sturen van een e-mail, een sms of het aangaan van een chatsessie. Voor veel mensen is dat gemakkelijker, en dat geldt ook voor onze specialisten. Via e-mail en chat kan de vraag vaak helder geformuleerd worden, terwijl telefonisch mensen nogal eens moeite hebben om een probleem onder woorden te brengen of om de juiste vraag te stellen. Je kunt een e-mail bovendien maken op dat moment dat jij dat wil en jij de zaken voor jezelf helder in kaart hebt. Bovendien mail of chat je vanuit heel de wereld naar de mediums, paragnosten, waarzeggers en therapeuten in Nederland of België.

Voor elk denkbaar onderwerp

Ons team bestaat uit de beste mensen, mensen die ondertussen ook bekend zijn in heel het land niet in de laatste plaats vanwege het televisieprogramma ‘Het Zesde Zintuig’. Ook in het voordeel van onze mensen spreken de recensies van mensen die al eens een beroep op ze deden en de behaalde resultaten. Soms kan een vraag zo beantwoord worden, soms is een coaching traject nodig.

Een fotoreading? Ook dat kan zoals je eigenlijk voor elk denkbaar onderwerp terechtkomt bij een van onze specialisten. Dat kan de liefde zijn, maar ook de dood in de vorm van overleden dierbaren aan wie je nog graag iets kwijt wilt of van wie je wilt weten hoe het nu gaat. Of aan wie je nog zoveel vragen wilde stellen. Het kan echter ook gaan over je kinderen en je baan.

Zo goed mogelijk antwoord

Ego is onze teamleden vreemd. Stel jij hebt iemand uitgekozen aan wie jij een vraag per e-mail neerlegt en het blijkt dat dit onderwerp de paragnost of het medium minder goed ligt, dan zal hij zonder dralen een collega vragen het over te nemen. Dan telt dus niet het eigen ego, maar geldt alleen jouw belang. Jij moet zo goed mogelijk antwoord krijgen op je vraag; dat is waar het om draait.

Niet binnen een paar minuten

Chatten met een van onze mensen is iets dat steeds meer populair raakt. Ook dat is iets van deze tijd. Voordeel van zowel e-mails als chat is dat je in tegenstelling tot een telefonisch consult het resultaat nog vaak na kunt lezen en je er ook dan nog je voordeel mee kunt doen. Ook de chat is een gemakkelijk instrument, al moet je niet denken dat alle problemen nu binnen een paar minuten opgelost zijn. Zo werkt het uiteraard niet.

Discreet en betrouwbaar

Mediums in België zijn net als die in eigen land altijd discreet en betrouwbaar. Je hoeft je geen zorgen te maken dat gesprekken op straat komen te liggen. Vaak worden allerlei gevoelige onderwerpen besproken die verder niemand aangaan. Bij ons hoef je je daar echt geen seconde zorgen om te maken, wij schrijven discretie en integriteit met hoofdletters.

Belangrijk bij zowel chat als e-mail is dat je de vraag of het probleem op zo zorgvuldig mogelijke wijze omschrijft. Hoe beter je de vraag stelt, hoe beter vaak ook het antwoord. Neem daar dus de tijd voor. Bovendien kom je zo samen met onze specialist ook sneller tot de kern. Op de website kun je van alles lezen over onze mediums en de mediums uit België. Aan de hand van de biografie kun je zelf iemand kiezen aan wie jij je vraag wilt stellen. Chat of mail dus niet ad hoc, maar neem er de tijd voor. Vergeet overigens niet bij de vragen die je stelt per mail of chat altijd je naam en geboortedatum bij te voegen. Met een foto als extra bijlage kunnen onze specialisten nog meer. Als jij een mail gestuurd hebt, dan krijg je doorgaans binnen drie dagen antwoord, in de meeste gevallen is dit eerder.

Een credit per minuut

Dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn, dat bewijzen wel onze mediums, waarzeggers, helderzienden en paragnosten. Zo betaal je voor een fotoreading slechts 25 euro en kost een E-consult slechts dertig euro. En voor dat geld kan er heel veel voor je veranderen en kan je leven zomaar een positieve wending krijgen. Voor de meeste gesprekken wordt met credits afgerekend. Je maakt eerst een account en koopt vervolgens credits, uiteraard geheel veilig. Voor een credit kun je een minuut chatten of bellen. Voor de aankoop van credits geldt hoe meer je koopt, hoe goedkoper ze worden. Het is dus zeer de moeite waard meteen wat meer credits aan te schaffen.

Box: 03 Evees
Evees
Beschikbaar
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Beschikbaar
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Beschikbaar
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 04 Albert
Albert
Beschikbaar
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 65 Michael
Michael
Beschikbaar
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Ingesprek
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Ingesprek
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Ingesprek
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.