Mediums in België

Mediums in België

Ons zeer hechte team van mediums, paragnosten, waarzeggers, helderzienden, healers en therapeuten werkt zonder grenzen. Niet voor niets wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de chatfunctie, iets dat chatten van over heel de wereld mogelijk maakt. Onze expertise is grenzeloos, en dus werken we ook samen met mediums in België, die net als ons Nederlandse team over bewezen expertise en ervaring beschikt.

Spirituele wereld houdt niet op bij landsgrenzen

Net als die in Nederland, kun je ook mediums in België op diverse manieren benaderen en om hulp vragen. Was het vroeger alleen mogelijk een telefonisch of persoonlijk consult op locatie te houden, tegenwoordig kan dit ook via e-mail, sms en via chat. De tijd staat niet stil, en dus is ook samenwerking met mediums in België een logische stap. In de zuivere spirituele wereld houdt de wereld niet op bij de landsgrenzen.

Kwaliteit en toegankelijk

Nog steeds blijken mensen best wel enigszins nerveus als ze contact willen leggen met een paragnost of medium. En dat terwijl dit helemaal niet nodig is. Onze specialisten zijn heel gewone mensen die je graag willen helpen en die in tegenstelling tot veel andere mensen over bepaalde gaven beschikken die jou verder kunnen helpen. Maak je dus niet zenuwachtig voor je belt, mailt of chat. Je zult zelf ook ervaren dat het goed kersen eten is met de leden van ons team zoals dit ook geldt voor de mediums in België, die behalve over heel veel kwaliteit beschikken ook erg toegankelijk zijn en zo prima in ons team passen.

Formuleer de vraag helder

Zoals gezegd is het mogelijk om telefonisch contact te hebben met onze teamleden, zoals er steeds meer mogelijkheden komen in de vorm van het sturen van een e-mail, een sms of het aangaan van een chatsessie. Voor veel mensen is dat gemakkelijker, en dat geldt ook voor onze specialisten. Via e-mail en chat kan de vraag vaak helder geformuleerd worden, terwijl telefonisch mensen nogal eens moeite hebben om een probleem onder woorden te brengen of om de juiste vraag te stellen. Je kunt een e-mail bovendien maken op dat moment dat jij dat wil en jij de zaken voor jezelf helder in kaart hebt. Bovendien mail of chat je vanuit heel de wereld naar de mediums, paragnosten, waarzeggers en therapeuten in Nederland of België.

Voor elk denkbaar onderwerp

Ons team bestaat uit de beste mensen, mensen die ondertussen ook bekend zijn in heel het land niet in de laatste plaats vanwege het televisieprogramma ‘Het Zesde Zintuig’. Ook in het voordeel van onze mensen spreken de recensies van mensen die al eens een beroep op ze deden en de behaalde resultaten. Soms kan een vraag zo beantwoord worden, soms is een coaching traject nodig.

Een fotoreading? Ook dat kan zoals je eigenlijk voor elk denkbaar onderwerp terechtkomt bij een van onze specialisten. Dat kan de liefde zijn, maar ook de dood in de vorm van overleden dierbaren aan wie je nog graag iets kwijt wilt of van wie je wilt weten hoe het nu gaat. Of aan wie je nog zoveel vragen wilde stellen. Het kan echter ook gaan over je kinderen en je baan.

Zo goed mogelijk antwoord

Ego is onze teamleden vreemd. Stel jij hebt iemand uitgekozen aan wie jij een vraag per e-mail neerlegt en het blijkt dat dit onderwerp de paragnost of het medium minder goed ligt, dan zal hij zonder dralen een collega vragen het over te nemen. Dan telt dus niet het eigen ego, maar geldt alleen jouw belang. Jij moet zo goed mogelijk antwoord krijgen op je vraag; dat is waar het om draait.

Niet binnen een paar minuten

Chatten met een van onze mensen is iets dat steeds meer populair raakt. Ook dat is iets van deze tijd. Voordeel van zowel e-mails als chat is dat je in tegenstelling tot een telefonisch consult het resultaat nog vaak na kunt lezen en je er ook dan nog je voordeel mee kunt doen. Ook de chat is een gemakkelijk instrument, al moet je niet denken dat alle problemen nu binnen een paar minuten opgelost zijn. Zo werkt het uiteraard niet.

Discreet en betrouwbaar

Mediums in België zijn net als die in eigen land altijd discreet en betrouwbaar. Je hoeft je geen zorgen te maken dat gesprekken op straat komen te liggen. Vaak worden allerlei gevoelige onderwerpen besproken die verder niemand aangaan. Bij ons hoef je je daar echt geen seconde zorgen om te maken, wij schrijven discretie en integriteit met hoofdletters.

Belangrijk bij zowel chat als e-mail is dat je de vraag of het probleem op zo zorgvuldig mogelijke wijze omschrijft. Hoe beter je de vraag stelt, hoe beter vaak ook het antwoord. Neem daar dus de tijd voor. Bovendien kom je zo samen met onze specialist ook sneller tot de kern. Op de website kun je van alles lezen over onze mediums en de mediums uit België. Aan de hand van de biografie kun je zelf iemand kiezen aan wie jij je vraag wilt stellen. Chat of mail dus niet ad hoc, maar neem er de tijd voor. Vergeet overigens niet bij de vragen die je stelt per mail of chat altijd je naam en geboortedatum bij te voegen. Met een foto als extra bijlage kunnen onze specialisten nog meer. Als jij een mail gestuurd hebt, dan krijg je doorgaans binnen drie dagen antwoord, in de meeste gevallen is dit eerder.

Een credit per minuut

Dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn, dat bewijzen wel onze mediums, waarzeggers, helderzienden en paragnosten. Zo betaal je voor een fotoreading slechts 25 euro en kost een E-consult slechts dertig euro. En voor dat geld kan er heel veel voor je veranderen en kan je leven zomaar een positieve wending krijgen. Voor de meeste gesprekken wordt met credits afgerekend. Je maakt eerst een account en koopt vervolgens credits, uiteraard geheel veilig. Voor een credit kun je een minuut chatten of bellen. Voor de aankoop van credits geldt hoe meer je koopt, hoe goedkoper ze worden. Het is dus zeer de moeite waard meteen wat meer credits aan te schaffen.