Sandalfon

Sandalfon zorgt er voor dat jouw lichaam en ziel weer gezond worden. Dit met behulp van muziek en geluid. Je kan engel Sandalfon vragen om steun, dit in situaties als geestelijke problemen of bij verslavingen. Aartsengel Sandalfon helpt jou om een positievere kijk op het leven te hebben. Waarbij hij je leert om het genezend gereedschap van jouw lichaam te gebruiken. Naast deze genezende kracht is een andere taak van aartsengel Sandalfon om jouw vragen en gebeden naar God te brengen.

Wat zijn aartsengelen dan precies?

Engelen hebben een bepaalde hiërarchie, de aartsengelen staan hierbij bovenaan. Dit zijn eigenlijk de boodschappers van God, die jouw gebed naar god brengt. De taken van aartsengelen is het helpen van mensen en het beschermen van de wereld. Vaak werken aartsengelen ook samen. Aartsengel Sandalfon werkt veelal samen met aartsengel Uriël, dit om onze planeet te behouden.

Ook vind je Sandalfon vaak samen met zijn tweelingbroer, aartsengel Metatron. Deze twee aartsengelen zijn vroeger mensen geweest. Waardoor hun namen afwijken van de meeste namen van de aartsengelen die eindigen op ‘el’. Mediums en paragnosten van Topparagnosten werken samen met aartsengelen.

Wie is aartsengel Sandalfon?

Sandalfon betekent broeder, dit verwijst naar Metatron. Aartsengel Sandalfon biedt hulp bij ziekten of het loslaten van negatieve gedachten. Zijn genezende geestelijke kracht is door dit te doen met behulp van muziek en mantra’s. Om deze reden wordt aartsengel Sandalfon geassocieerd met paradijselijke zangkunst.

Aartsengel Sandalfon was eerder wel eens mens, daarbij wordt gezegd dat hij profeet Elia was. Deze werd met een vlammend rijtuig en paarden naar de hemel gebracht. Door het voorbeeldig leven dat hij en zijn broer leden, zijn zij tot aartsengel gemaakt. Aartsengel Sandalfon is hierdoor op een bijzondere manier verbonden met het leven op aarde.

Aartsengel Sandalfon kun je om steun en genezing vragen. Zijn genezende kracht is dat hij een positieve invloed heeft met behulp van muziek en teksten. In de vorm van muziek, magische spreuken en klankwoorden zal hij antwoorden overbrengen in jouw hoofd op jouw gebeden.

Wanneer jij naar muziek luistert, kan dit jou energie geven als je contact maakt met aartsengel Sandalfon. Hij zorgt voor een genezende stroom waardoor jij nare gevoelens los zal laten.

Sandalfon legt de focus op het omgevingsbewustzijn. Met een persoonlijke en wereldwijde verantwoordelijkheid. Zijn aardse genezingen, gebeden en ook genezingen op afstand. Daarbij kan hij een boodschap overbrengen tussen God en mensen op aarde. Sandalfon geneest de aarde.

sandalfon

Hoe kun je in contact komen met engel Sandalfon?

Om in contact te komen met aartsengel Sandalfon kun je een een spiritueel consulent raadplegen. Die kan een kaartlegging doen met engelenkaarten. Engelenkaarten kunnen helpen zodat je contact kan leggen met je gids. Voor een goede reading is het belangrijk dat je in een ontspannen toestand bent, hierdoor kan de engel beter met jou communiceren.

Als je in contact wilt komen met aartsengel Sandalfon moet je hem roepen. Wanneer je aartsengel Sandalfon roept kun je deze vragen stellen in gebed of door middel van meditatie. Voor een optimale reading is het belangrijk dat je een open houding hebt.

Engelen kaarten kunnen jou helpen om antwoorden te krijgen op vragen die betrekking hebben tot bijvoorbeeld liefde, kinderen, werk of andere zaken. Sandalfon is dan eigenlijk een soort boodschapper aan jou. Als jij Sandalfon om hulp vraagt, zal dit jou positief beïnvloeden.

Een aartsengel oproepen

Je bent vaak ook zelf in staat om contact te maken met een engel. Dit kun je doen door te zorgen dat jij op een rustige plek bent, waar je niet gestoord kan worden. Je kunt je ogen sluiten, diep ademhalen en zorgen dat je jezelf bevrijd van onnodige energie in jouw lichaam en/of geest.

Leg vervolgens je hand op je hart, voel de warmte en denk aan de engel die jij graag zou willen aanroepen. Spreek de naam van deze engel uit en stel de vraag die jij wilt stellen. Je kunt een boodschap krijgen, maar ook vragen of de engel een boodschap voor jou verstuurt.

Vervolgens kun jij jouw engel hardop bedanken. Je moet altijd afsluiten in dankbaarheid, dit is een energie-uitwisseling die niet vergeten mag worden.

Door contact met een van de engelen kun jij jouw problemen delen, maar ook kan het uiteindelijk leiden tot vreugde of een bepaalde beloning voor jezelf.

Wie zijn andere aartsengelen?

Naast aartsengel Sandalfon zijn er nog meerdere engelen. Aartsengel Ariël is de engel van de natuur en de dieren. Evenals het milieu en elementen als aarde, water, vuur en lucht. Aartsengel Azraël is de engel van overgangen, deze engel helpt je bij verlies en verdriet. De engel van de liefde is aartsengel Chamuël. Bij levensvragen over liefde, vriendschappen of carrière kan deze engel jou omringen.

Gabriël is de engel van communicatie, dit bijvoorbeeld bij het overbrengen van een bepaalde boodschap aan andere mensen. De engel van energie is Haniël. Hij helpt je met het zuiveren van energie zodat je verder kunt groeien op spiritueel gebied. Zo zijn er nog andere aartsengelen met eigen krachten en taken.

Wil jij meer weten over Sandalfon

Het kan zo zijn dat jij iets wilt uitspreken waar je tegenop zit, engel Sandalfon kan jou helpen om de woorden kracht bij te zetten. Dit gebeurt op een liefdevolle manier zodat iedereen hier baat bij heeft. Sandalfon is een van de goddelijke engelen die jou kan helpen met het ontwikkelen van jouw spirituele gaven.

De mens kan alleen in de Goddelijke Orde Leven wanneer hij met de kracht van God wordt gevoed, waaronder dus de aartsengelen. Wil jij hier meer over weten? Kom in contact met een medium of paragnost van Top Paragnosten. Ze zijn de betere mediums en paragnosten om te raadplegen.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Beschikbaar
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 17 Valantino
Valantino
Ingesprek
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 03 Evees
Evees
Ingesprek
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Ingesprek
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 55 Medium Mo
Medium Mo
Offline
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.