Sandalfon

Sandalfon zorgt er voor dat jouw lichaam en ziel weer gezond worden, dit met behulp van muziek en geluid. Je kan engel Sandalfon vragen om steun, dit in situaties als geestelijke problemen of bij verslavingen.

Aartsengel Sandalfon helpt jou om een positievere kijk op het leven te hebben, waarbij hij je leert om het genezend gereedschap van jouw lichaam te gebruiken. Naast deze genezende kracht is een andere taak van aartsengel Sandalfon om jouw vragen en gebeden naar God te brengen.

Wat zijn aartsengelen dan precies?

Engelen hebben een bepaalde hiërarchie, de aartsengelen staan hierbij bovenaan. Dit zijn eigenlijk de boodschappers van God, die jouw gebed naar god brengt. De taken van aartsengelen is het helpen van mensen en het beschermen van de wereld. Vaak werken aartsengelen ook samen. Aartsengel Sandalfon werkt veelal samen met aartsengel Uriël, dit om onze planeet te behouden.

Ook vind je Sandalfon vaak samen met zijn tweelingbroer, aartsengel Metatron. Deze twee aartsengelen zijn vroeger mensen geweest. Waardoor hun namen afwijken van de meeste namen van de aartsengelen die eindigen op ‘el’.

Wie is aartsengel Sandalfon?

Sandalfon betekend broeder, dit verwijst naar Metatron. Aartsengel Sandalfon biedt hulp bij ziekten of het loslaten van negatieve gedachten. Zijn genezende geestelijke kracht is door dit te doen met behulp van muziek en mantra’s. Om deze reden wordt aartsengel Sandalfon geassocieerd met paradijselijke zangkunst.

Aartsengel Sandalfon was eerder wel eens mens, daarbij wordt gezegd dat hij profeet Elia was. Deze werd met een vlammend rijtuig en paarden naar de hemel gebracht. Door het voorbeeldig leven dat hij en zijn broer leden, zijn zij tot aartsengel gemaakt. Aartsengel Sandalfon is hierdoor op een bijzondere manier verbonden met het leven op aarde.

Aartsengel Sandalfon kun je om steun en genezing vragen. Zijn genezende kracht is dat hij een positieve invloed heeft met behulp van muziek en teksten. In de vorm van muziek, magische spreuken en klankwoorden zal hij antwoorden overbrengen in jouw hoofd op jouw gebeden.

Wanneer jij naar muziek luistert, kan dit jou energie geven als je contact maakt met aartsengel Sandalfon. Hij zorgt voor een genezende stroom waardoor jij nare gevoelens los zal laten.

Sandalfon legt de focus op het omgevingsbewustzijn. Met een persoonlijke en wereldwijde verantwoordelijkheid. Zijn aardse genezingen, gebeden en ook genezingen op afstand. Daarbij kan hij een boodschap overbrengen tussen God en mensen op aarde. Sandalfon geneest de aarde.

sandalfon

Hoe kun je in contact komen met engel Sandalfon?

Om in contact te komen met aartsengel Sandalfon kun je een kaartlegging doen met engelenkaarten. Engelenkaarten kunnen helpen zodat je contact kan leggen met je gids. Voor een goede reading is het belangrijk dat je in een ontspannen toestand bent, hierdoor kan de engel beter met jou communiceren.

Als je in contact wilt komen met aartsengel Sandalfon moet je hem roepen. Wanneer je aartsengel Sandalfon roept kun je deze vragen stellen in gebed of door middel van meditatie. Voor een optimale reading is het belangrijk dat je een open houding hebt.

Engelen kaarten kunnen jou helpen om antwoorden te krijgen op vragen die betrekking hebben tot bijvoorbeeld liefde, kinderen, werk of andere zaken. Sandalfon is dan eigenlijk een soort boodschapper aan jou. Als jij Sandalfon om hulp vraagt, zal dit jou positief beïnvloeden.

Een aartsengel oproepen

Je bent vaak ook zelf in staat om contact te maken met een engel. Dit kun je doen door te zorgen dat jij op een rustige plek bent, waar je niet gestoord kan worden. Je kunt je ogen sluiten, diep ademhalen en zorgen dat je jezelf bevrijd van onnodige energie in jouw lichaam en/of geest.

Leg vervolgens je hand op je hart, voel de warmte en denk aan de engel die jij graag zou willen aanroepen. Spreek de naam van deze engel uit en stel de vraag die jij wilt stellen. Je kunt een boodschap krijgen, maar ook vragen of de engel een boodschap voor jou verstuurt.

Vervolgens kun jij jouw engel hardop bedanken. Je moet altijd afsluiten in dankbaarheid, dit is een energie-uitwisseling die niet vergeten mag worden.

Door contact met een van de engelen kun jij jouw problemen delen, maar ook kan het uiteindelijk leiden tot vreugde of een bepaalde beloning voor jezelf.

Wie zijn andere aartsengelen?

Naast aartsengel Sandalfon zijn er nog meerdere engelen. Aartsengel Ariël is de engel van de natuur en de dieren. Evenals het milieu en elementen als aarde, water, vuur en lucht. Aartsengel Azraël is de engel van overgangen, deze engel helpt je bij verlies en verdriet. De engel van de liefde is aartsengel Chamuël. Bij levensvragen over liefde, vriendschappen of carrière kan deze engel jou omringen.

Gabriël is de engel van communicatie, dit bijvoorbeeld bij het overbrengen van een bepaalde boodschap aan andere mensen. De engel van energie is Haniël. Hij helpt je met het zuiveren van energie zodat je verder kunt groeien op spiritueel gebied. Zo zijn er nog andere aartsengelen met eigen krachten en taken.

Wil jij meer weten over Sandalfon?

Het kan zo zijn dat jij iets wilt uitspreken waar je tegenop zit, engel Sandalfon kan jou helpen om de woorden kracht bij te zetten. Dit gebeurt op een liefdevolle manier zodat iedereen hier baat bij heeft. Sandalfon is een van de goddelijke engelen die jou kan helpen met het ontwikkelen van jouw spirituele gaven.

De mens kan alleen in de Goddelijke Orde Leven wanneer hij met de kracht van God wordt gevoed, waaronder dus de aartsengelen. Wil jij hier meer over weten? Kom in contact met een medium of paragnost.