Malachiet werking

De malachiet werking? Malachiet is een krachtig werkende steen. Het beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere vormen van negatieve energie en gevaar. De steen brengt emotionele balans, stabiliteit en zorgt ervoor dat je weerbaarder wordt.

De steen vermindert angst, kan onderdrukte gevoelens naar de oppervlakte brengen en helpt om negatieve gedragspatronen los te laten. Het helpt voor positieve veranderingen door blokkades, remmingen en schaamte los te laten. Malachiet versterkt empathie, begrip en stimuleert gezonde relaties.

Fysiek werkt malachiet ontgiftend. Deze ontgiftende werking vind je terug bij het immuunsysteem, het zelfgenezend vermogen en bloeddrukverlagend. Daarnaast kan malachiet helpen bij astma, artritis, jicht, botbreuken of problemen aan het hart.

Deze edelstenen zijn met name geschikt voor vrouwen. Dit omdat het een positieve werking heeft op de vrouwelijke geslachtsorganen, vrouwelijke hormonen, menstruele klachten, vrouwelijke seksuele problemen en het ondersteund bij de bevalling.

Soms kan het zijn dat de krachtige malachiet voor lichte hartkloppingen zorgt. Wanneer je last hebt van deze lichte hartkloppingen dan is het belangrijk om de steen te verwijderen en te vervangen door rozenkwarts of rhodoniet.

Malachiet werking

Wat is malachiet?

De steen is een heldergroen, mineraal. Deze is goed herkenbaar aan de groengestreepte tekening, deze vormen knolvormige aggregaten. Vroeger werd malachiet gebruikt als helende kracht. Dit was de vrouwensteen. Het is zo dat deze een positieve werking heeft op de vrouwelijke geslachtsorganen.

De naam malachiet is afkomstig van het Griekse woord Malach, dit betekend diepgroen. Ook het Griekse woord malakos, speelt een rol. Dit betekend zacht, week en zwak. Dit slaat op het hoge kopergehalte waardoor deze mineralen relaties zacht zijn en de typisch groene kleur krijgt.

Omdat malachiet veel negatieve energie absorbeert moet de steen regelmatig gereinigd worden. Niet met zout of met water, want hierdoor zal de edelsteen aangetast worden. Malachiet behoort tot het sterrenbeeld schorpioen.

De geschiedenis van malachiet

Malachiet is door de eeuwen heen altijd aan godinnen gewijd. De koningin der goden bijvoorbeeld, zij stond voor schoonheid, vreugde, macht en moederschap. De ‘Dame van Malachiet’. In deze tijd was de werking malachiet gericht op het verhelpen van menstruele klachten, het verhogen van de vruchtbaarheid en snel herstel na de zwangerschap.

De Oude Grieken namen de associatie tussen groene stenen en malachiet over. De groene kleur was de kleur van de tempel van Artemis in Ephesus. Groen was de kleur van de godin van de liefde en vruchtbaarheid, Aphrodite.

In de Romeinse tijd waren de groene edelstenen gewijd aan Venus, de godin van de vruchtbaarheid van akkers, boomgaarden en gedierte, later ook van lichamelijke liefde en vruchtbaarheid.

In de Middeleeuwen geloofde men dat malachiet kon waarschuwen voor vergiftiging. Het werd in de 16e eeuw gebruikt om de groei van kinderen te bevorderen en om pijn te stillen. Ook in deze tijd was het nog steeds de typische vrouwensteen voor vrouwelijke geslachtsorganen en vrouwelijke seksuele problemen.

Tot eind 1800 werd malachiet ook gebruikt voor pigment bij groene verf.

Malachiet en gezondheid

De steen heeft verschillende werkingen op de gezondheid. Malachiet versterkt empathie, malachiet versterkt het immuunsysteem en het maakt weerbaarder.

Spiritueel gezien heelt malachiet negatieve energie

Malachiet behoort bij alle chakra’s, maar is vooral verbonden aan de basischakra, zonnevlechtchakra, hartchakra en keelchakra. Groen is de kleur van het hartchakra en malachiet. De steen reinigt en activeert de chakra’s, stemt af op de innerlijke wijsheid, maakt verstandig, invoelend en rechtvaardig, leergierig en nieuwsgierig.

De steen heelt het hartchakra. Het helpt het verminderen van diepe blokkades, negatieve energieën en vastgeroeste patronen. Dit zal niet altijd als prettig worden ervaren, maar malachiet helpt uiteindelijk wel. Het versterkt namelijk gezonde relaties, beschermt tegen allerlei soorten straling en negatieve energie.

Mentaal helpt het onderdrukte gevoelens in balans te krijgen

Ook mentaal gezien helpt malachiet. Logisch nadenken en het analytisch vermogen worden versterkt met deze steen. Malachiet versterkt empathie, zorgt voor een beter reactievermogen, stimuleert gezonde energiestromen en heft blokkades op. Daarbij helpt deze steen je om de schoonheden van objecten te zien.

Bij een traumatische achtergrond, onverklaarbare angsten en emotionele misbalans kan het zijn dat jouw energie niet stroomt zoals gewenst. De steen brengt emotionele balans, helpt om angsten los te laten. Deze edelstenen kunnen ook inzichtelijk maken waar bepaalde angsten zijn ontstaan en hoe ze kunnen worden opgelost. Dit zal helpen om negatieve gedragspatronen los te laten en positieve veranderingen te ondergaan.

De steen brengt emotionele balans

Malachiet verlost je van nachtmerries, vermindert angst en fobieën. Ook bij de emotionele balans helpt malachiet je, je vindt er emotionele genezing. Negatieve emoties worden zo geabsorbeerd.

Fysiek werkt malachiet voor vrouwelijke geslachtsorganen

Ook fysiek werkt malachiet. Malachiet stimuleert het immuunsysteem, het hart en de bloedsomloop. Het is een beschermsteen, wat vervuilende stoffen opneemt uit het lichaam. Malachiet heeft door het koper een antibacteriële werking en heelt daardoor ontstekingen. Ook epilepsie, waanbeelden en duizelingen worden vermindert door malachiet. Wanneer malachiet op het lichaam gedragen wordt, zal dit op vele vlakken van gezondheid helpen.

Toepassingen van malachiet

Malachiet kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo is het mogelijk om gepolijste malachiet op het lichaam te dragen. Ook kan malachiet helpen om op een bepaalde plek op het lichaam te leggen waar de malachiet werking nodig is.

Je kan malachiet op de plexus solaris leggen, om negatieve emoties te absorberen. Malachiet kan ook verwerkt worden tot een krachtig werkend elixer. Door de kracht moet je met een lage dosis beginnen, of kun je kiezen voor uitwendig gebruik. Dit mag niet in contact komen met water.

Fysieke eigenschappen van malachiet

Malachiet is een kopercarbonaat. De groene kleuren van de stenen worden veroorzaakt door de grote hoeveelheid koper. Door middel van paraffine of epoxyhars worden de stenen glanzend gemaakt. Malachiet edelstenen zijn erg poreus, dit maakt de steen kwetsbaar. Daarom is het belangrijk om op te passen met parfums, crèmes of make-up. Dit kan de kleur van de steen bederven.

Kortom…

  • Malachiet heeft een zelfgenezend vermogen, helpt onderdrukte gevoelens te aanvaarden.
  • Malachiet versterkt het immuunsysteem, besmettelijke ziekten en maakt weerbaarder.
  • Malachiet helpt bij oude patronen die soms vergroeid zijn om deze te doorbreken.
  • Malachiet kan helpen om jouw traumatische achtergrond te accepteren.
  • Malachiet is een krachtige steen die vroeger dé steen voor vrouwen was.
  • Malachiet is een goede steen wanneer men epilepsie heeft.
  • Malachiet behoort bij het sterrenbeeld schorpioen.
  • Malachiet is een krachtig werkende steen.

Meer weten over malachiet?

Heb jij interesse in de werking van edelstenen? Wil je jouw problemen aan de oppervlakte brengen maar wil je hierbij hulp van professionals? Wil jij weten hoe de steen invloed heeft op jouw leven? Kom in contact met een medium of paragnost die jou kan helpen bij de verklaring en uitleg van deze krachtige steen. Start bijvoorbeeld een consult met paragnost Marga.

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Beschikbaar
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Beschikbaar
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 20 Anita
Anita
Beschikbaar
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Beschikbaar
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Beschikbaar
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 65 Michael
Michael
Beschikbaar
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Beschikbaar
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 25 Elise
Elise
Ingesprek
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 28 Faroek
Faroek
Offline
 
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.