Helende kristallen

Helende kristallen. Onyx is heel geschikt voor mensen die hun concentratievermogen willen vergroten. Onyx maakt ook bewuster van dromen en visioenen. Dit kristal accentueert ook de zelfbeheersing en aarding.
De Aartsengelen die worden verbonden met Onyx zijn AE Raziël, Raguël en Haniël. Onyx vergroot het zelfvertrouwen en evenwicht in het omgaan met intense gebeurtenissen in het leven.
Sneeuwvlokobisidaan vermindert angstgevoelens en brengt evenwicht in je focus, waardoor gedachten positiever worden. De Aartsengelen die worden verbonden met Sneeuwvlokobsidiaan zijn Uriël en Raguël.
Moldaviet helpt je contact te maken met de Opgestegen Meesters en hebben een heel hoog trilling. Moldaviet ondersteunt degenen die fysiek, psychisch en spiritueel klaar zijn voor een intense ontdekkingsreis en om die reden is het belangrijk voorzichtig met dit kristal om te gaan omwille van de intense en overweldigende effecten in het werken met dit kristal. De Aartsengelen voor de Moldaviet zijn Razïël, Rafaël en Ariël.
Malachiet is een heel krachtige steen om het hart te versterken en je lichamelijke gezondheid te verbeteren. Het ondersteunt je te accepteren en te zien wat jou onderscheidt van de ander. Je bent bereid om te beseffen dat je ook deel uitmaakt van de ene levensessentie. Hoewel we op het eerste gezicht allemaal anders lijken, zijn de gemeenschappelijke factoren van onze harten duidelijk. Malachiet helpt je de kracht van liefde in je te helpen vergroten.
Lepidoliet is een ontspannende verzachtende steen en heelt spanningen. Dit kristal versterkt de ontdekking van je hogere zelf. Wanneer er een wervelwind van activiteiten door je leven raast, kan je beroep doen op dit kristal. Je laaat de lasten die je draagt gemakkelijker los en je geeft ook je emoties de kans om tot rust te komen. Je herinnert je eveneens wat er in de Ruimte der Archieven voor jou geschreven staat. De Aartsengelen die verbonden worden met dit kristal zijn Raguël en Rafaël.
Larimar ondersteunt deprimerende en depressieve gevoelens los te laten. Larimar roept fijne dolfijnenherinneringen op die met watergeesten in de golven van de zee wervelen, aan spelende sprankelende elfjes die tussen de bloemen heen en weer vliegen en aan eenhoorns die ongestoord door grasvelden lopen. Larimar helpt je als je kiest voor goddelijke wijsheid, vrede en rust. Je kan een brug slaan tussen de verschillende bewustzijnsniveaus om in je huidige bestaansvorm evenwicht te brengen. De Aartsengelen zijn Raguël en Ariël.
Geniet bewust van de effecten van deze krachtige kristallen!

Inspirerende hartegroet
Mieke
www.miekecoigne.com