Numerologie 11

Wat betekent in de numerologie 11? Het meestergetal 11 staat voor spiritualiteit, geestelijk inzicht, openbaring, creativiteit en intuïtie. Het getal 11 geeft een groot scheppend potentieel, sterke mystieke neigingen, grote innerlijke vermogens en aanleg tot leiderschap.

Het meester getal 11 omhelst tegenstellingen van hemel en hel, de dualiteit op aarde en innerlijke strijd. De grote kracht van het getal 11 is de inzet voor een hoger doel of ideaal, het getal 11 geeft een immense, creatieve energie met mooie resultaten.

Wat is numerologie?

Numerologie gaat over de eigen unieke trilling van getallen. Dit heeft te maken met de klant en iedere letter van het getal. Een numeroloog kan op basis van de trilling je numeroscoop trekken. Op basis hiervan kan iemand jouw levensmissie vertellen, hoe je in het leven staat maar ook hoe je overkomt op anderen in het universum.

Een numeroloog ziet vaak een rode draad tussen getallen. Zo kan je je bijvoorbeeld afvragen of het een teken is waarom jij juist op DIE datum bent geboren, of zegt het iets dat jij op DAT huisnummer woont? Een numeroloog ziet hiertussen verbindingen.

Eigenlijk lijkt numerologie op astrologie. Bij astrologie is het zo dat op basis van de geboortedatum berekent kan worden wat jouw levensdoel is. Dit gebeurt op basis van de stand van de sterren.

Wat zijn meestergetallen?

Meestergetallen hebben een krachtige frequentie en hebben de mogelijkheid om grote veranderingen teweeg te brengen. Mensen met een meestergetal als levenspad hebben veel ervaring, hoge en een heel gevoelig energie. Meestergetallen zijn meestal laatbloeiers, dit komt door de levenservaring die zij hebben.

De innerlijke betekenis van het getal 11

Het getal 11 geeft in de mens vaak een innerlijke strijd, 11 wordt gezien als een strijder. De krachtige energie van 11 zal gefocust moeten zijn op een idealistisch doel waarbij energie moet worden beheerst en gekanaliseerd.

Voor mensen met het getal 11 is het vaak lastig om een duidelijk inzicht te hebben in het beste van twee werelden. Om deze reden is het vaak lastig om volledig in een materiële wereld te leven, zonder dat het zich op de geestelijke wereld verloren gaat.

Aan de andere kant hebben andere getallen wel het evenwicht en de balans bereikt om in beide werelden in harmonie te leven. 11 is een dualistisch en geheimzinnig getal.

numerologie 11

Het meestergetal 11

11 is één van de vijf meester getallen uit de numerologie. Bij 11 heeft men de potentie om door te groeien naar een hoger bewustzijn. Met dit hoger bewustzijn wordt spiritualiteit bedoeld. Dit meestergetal staat ook voor spirituele verlichting, geestelijk inzicht, creativiteit en helderziende aanleg.

De uitdaging bij het getal 11

Getallen nemen ook uitdagingen met zich mee. Ze bieden niet alleen persoonlijke kracht, eigenschappen of levenslessen mee. Maar aan het getal 11 hangen ook uitdagingen.

Het is zo dat als je niet in balans bent, je jezelf overgevoelig of onberekenbaar kan voelen. Als jij jouw doelen niet kan behalen, dan kun je hierdoor ontmoedigd raken. Waardoor het mogelijk is dat jij stopt met het najagen van jouw dromen.

Ook wanneer jouw creatieve energie niet goed kan stromen kan dit leiden tot klachten. Het is om in jouw kracht en talenten te staan ook nodig dat jouw zelfvertrouwen groeit. Daarbij moet je leren om je energie niet te veel te verdelen, maar juist de richten op een idealistisch doel.

Bij het getal 11 is het belangrijk om een balans te vinden tussen het materiële en fysieke leven. Dit is belangrijk om je echt gelukkig te voelen.

Jouw kracht!

Je moet jouw krachtige, creatieve energie altijd blijven gebruiken; zeker de moeite waard! Je hebt vele talenten in je, waarmee je anderen (vrienden, ouders, familie) kan inspireren. Het inzicht dat je hebt moet je idealistisch en praktisch toepassen voor een gelukkig leven.

De energie van het getal 11 geeft jou moed, macht en talent!

11 zie je vaak terug bij beroepen als uitvinders, religieuze beroepen, artistieke beroepen maar ook healers als een energetisch therapeut bijvoorbeeld. Het getal geeft namelijk de energie als spiritueel leider, intuïtie, dromer, idealistisch, creatief, snel maken van beslissingen en een healer.

Wil jij meer weten over het getal 11 en andere getallen?

Zou jij graag meer willen weten over numerologie, het getal 11 of andere getallen? Neem dan eens contact op met een numeroloog die jou hier alles over kan vertellen!