Engelen en getallen

Engelen en getallen Engelen en getallen doen altijd hun best om met ons te communiceren en onze aandacht te trekken, en de manieren waarop ze onze aandacht trekken is onuitputtelijjk…één van de aandachttrekkertjes zijn getallen.

Heel wat klanten vertellen me dat ze steeds vaker getallen zien, dubbel getallen, die zich frequent herhalen…en vragen me wat dit te betekenen heeft. Sommigen zoeken de betekenis op en worden alerter en proberen toch te achterhalen wat die getallen voor hen specifiek vertelt. Zeker als je met engelen werkt en je duidelijk helder vraagt om tekentjes in een bepaalde situatie, is het verstandig om dan ook alert te zijn op de tekentjes die voor jou ogen verschijnen. Het beste hierbij, zeker als je je wilt richten tot de engelen, een dagboekje bij te houden. Je kan niet alles onthouden en het is altijd handig de dingen die je opvallen , die je toevallen, bij te houden en dat is met een engelendagboekje heel fijn. Je kan alle informatie en alles wat je opmerkt achteraf herlezen, een rode draad zien, en de puzzelstukjes vallen in elkaar.

Vaak wordt geen aandacht of onvoldoende aandacht geschonken aan de tekenen die de engelen ons op ons pad brengen, we lopen er vaak straal aan voorbij, of als we iets wat ons ‘ vreemd ‘ lijkt te zijn, interpreteren we dit als fantasie of toeval. Toeval bestaat niet.

Lees hier wat in de numerologie 8 betekent.

De twee manieren van getallenreeksen

Er zijn dus buiten de getallen heel wat tekenen die ons worden gegeven; het is aan ons om ons open te stellen en onze gedachten over hetgeen ons wordt getoond te veranderen. Engelen brengen vaak hun boodschappen door middel van getallenreeksen en dat doen ze wel op twee manieren;

Een eerste manier is dat de engelen ervoor zorgen dat je aandacht getrokken wordt op getallen door vb een auto die voor jou rijdt met een bepaald kenteken en nummerreeks die je niet snel vergeet. Als je hier meer en meer aandacht voor begint te hebben, zullen je meer en meer dingen gaan opvallen en jij alleen kan die boodschap interpreteren. Dit is alleen voor jou bedoeld.

Belangrijk is nu het volgende: stel de vraag aan je engelen om je te laten zien wat deze cijferreeks voor jou betekent…wees er maar zeker van dat jij het antwoord zal ontvangen, op welke wijze dan ook. Iedereen heeft eigen heldere kanalen en bij jou kan dit je helderhorendheid zijn en bij iemand anders kan dit het heldervoelende zijn. Vertrouw op wat jij doorkrijgt en bij twijfel of als je denkt dat je het toch niet goed begrepen hebt, kan je de hulp vragen aan AE Jophiël, die je ego helpt te ‘ parkeren ‘. Twijfel komt altijd voort uit ons ego-denken, denken dat je het verkeerd hebt gehoord, of het afdoet als onzin, of ongeloof dat hetgeen je als boodschap doorkrijgt nergens op slaat. Weet dat engelen vaak heel gevat antwoorden…to the point en geen tierelantijntjes verkopen. Wat je ziet, hoort, voelt…is wat ze je laten zien, horen en voelen.

Een tweede mogelijkheid is dat ze heel zachtjes in je oor fluisteren, zodat je bijna niet anders kan dan opkijken, ook al ben je vb in een boek aan het lezen, of aan het werken…je wordt geleid om in dit geval : te kijken, op te kijken en waar te nemen. Ook al kan je niet meteen begrijpen wat je ziet, en de reden waarom je bijna niet anders kon dan opkijken…ook dat is iets wat helder wordt na een poosje. Meer weten over numerologie 2?

Betekenis van getallen

Je kan hier lezen wat het zien van getallen betekenen als basis, uiteraard zijn er ook de getallencombinaties. Wil je alles weten over getallen en engelen dan kan je in het boek van Doreen Virtue hierover alles te weten komen. De volgende cijferreeksen geven jou een zicht op de volgende boodschappen, relateer de cijfers die je opmerkt, hoort met een situatie waarin je misschien zelfs hulp en inzicht hebt gevraagd.

  • 000 : is een duidelijke boodschap dat je één bent met de Schepper en kan erop wijzen dat een bepaalde situatie afgerond is, dat je klaar bent voor een nieuw begin.
  • 111: waak over je gedachten en focus op datgene wat jij werkelijk wilt ( elke keer je aandacht gaat naar wat je niet wilt, zet je het creëren in actie van hetgeen je niet wilt). Er komen nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen op je pad. Hou je energie heel hoog in wat je wenst te manifesteren; 111 is als een helder lichtje van een flitslampje en dat betekent dat het universum een kiekje heeft gemaakt van jouw gedachten en alles in het werk stelt om je verlangens en wensen te manifesteren.
  • 222: geef de juiste aandacht aan de zaadjes die je hebt geplant als creatieve ideetjes…wil je een zaak starten, zorg ervoor dat je afgestemd bent en blijft op het creatieproces, laat geen negatieve gedachten ( want ook dat zijn zaadjes) jouw creatieproces afbreken of vertragen. Alles heeft tijd nodig om te groeien, zo ook jouw nieuw project, nieuwe onderneming, nieuwe relatie.
  • 333: De opgestegen meesters zijn nabij en willen je laten weten dat ze je steunen in liefde. Je kan hen al groep aanroepen, en je kan hen ook afzonderlijk voor specifieke zaken hulp vragen. Lees hier wat in de numerologie 33 betekent!
  • 444: Op dit moment zijn er heel veel engelen om je heen, als je het moeilijk hebt, je hopeloos of verdrietig voelt. Als je angst hebt, geef je angst over aan de engelen.
  • 555: hier is verandering in zicht—verandering die nodig is om vooruit te kunnen en die verandering kan heel snel plaatsvinden, dus wees voorbereid. Verandering is wat het is, rem niets af en geef je over in het volste vertrouwen. Laat je leiden door de engelen.
  • 666: Op dit moment ben je teveel eenzijdig gefocust op het materiële, het aardse en hierdoor voel je je uit balans. De engelen zijn bij je en vragen je te oriënteren op je geestelijke groei, op dienstbaarheid en te vertrouwen dat er aan je materiële en emotionele behoeften voldaan zal worden.
  • 777: Proficiat, de engelen willen je laten weten dat je goed bezig bent! Doe zo verder en je mag wonderen en prachtige resultaten verwachten!
  • 888: Hier kom je aan het einde van een bepaalde fase op emotioneel vlak, op werkvlak, op relationeel vlak : het is een fase van afronding. Houd het afrondingsproces niet langer tegen, je bent al enige tijd voorbereid, je hebt al vaker de tekenen gekregen en nu mag je het hoofdstuk afsluiten en een nieuw hoofdstuk beginnen. Stel geen stappen uit, voel je dankbaar om alles wat je hebt ontvangen, wat je hebt geleerd.
  • 999: Dit is vooral een boodschap voor lichtwerkers die zich wijden aan de healing van Moeder Aarde en allen die leven op onze prachtige Moeder Aarde. Een bepaalde fase is voltooid in je persoonlijke leven. Laat je licht overal schijnen, draag het licht verder uit in het besef dat je een mooie grootse taak is toebedeeld.

 

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Beschikbaar
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Beschikbaar
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 25 Elise
Elise
Beschikbaar
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Beschikbaar
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Beschikbaar
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Beschikbaar
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 65 Michael
Michael
Beschikbaar
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Beschikbaar
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Ingesprek
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Ingesprek
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.