Voorspellingen 2022 Paragnosten voorspellen

Het nieuwe jaar is begonnen en het is weer tijd voor voorspellingen van komend jaar. Mensen nemen voorspellingen erg serieus. Ben je benieuwd voor de voorspellingen voor dit jaar? Lees dan gauw verder! De paragnosten 2022 voorspellen het nieuwe jaar.

Britse koningshuis

Voor het Britse koningshuis zijn de voorspellingen niet al te best. Er wordt namelijk voorspelt dat prins Harry en zijn vrouw Meghan erg veel spanning zullen ervaren in hun huwelijk.

Bij prins Harry zal de heimwee steeds meer toenemen naar zijn vaderland en uiteindelijk zal het stel gescheiden gaan leven. Harry krijgt steeds meer moeite met het wonen in een USA-plastic wereld. En zal daardoor zijn pijlen richten op een terugkomst naar Engeland.

Nederlands koningshuis

Koning Willem Alexander zal aan zijn conditie en gezondheid gaan werken. Waarmee hij velen inspireert. Gravin Eliose zal hem bemoedigen om op één van van de sociale media te gaan staan. Mark rutte is bezig in Brussel voor een belangrijke functie.

Gordon

Zoals het er nu uitziet, blijft Gordon Hueckeroth niet lang meer in het buitenland wonen. De zanger is destijds naar Dubai vetrokken, maar hij zet uiteindelijk vraagtekens bij en zal snel weer terugkomen naar moederschoot Nederland.

Hazes gaat engelstalige liedjes opnemen

Er wordt gedacht dat het liefdesleven van André Hazes nog altijd turbulent zal blijven. Hij zal een knipperlichtrelatie houden met Monique Westenberg. Met zijn muziek gaat hij het over een andere boeg gooien. 2022 is het jaar waarin hij engelstalige liedjes gaat opnemen. Soul gaat hem beter liggen.

Ernstige maatschappelijke onrusten

Poetin wankelt met zijn gezondheid en verliest zijn gezicht door 3 of 4 heftige voorvallen. Hij laat de bevolking opnieuw weer in de steek. Er zullen massale arrestaties worden gepleegd. Er komt steeds meer een sfeer van een komende revolutie.

Nieuwe drug

Er zal ook een nieuwe drug ontwikkeld worden en deze zal aanzienlijk langer werken dan welk ander middel ook. Hij zal ook een stuk gevaarlijker zijn.

Corona

De paragnost verwacht dat met het aanhouden van de coronamaatregelen, ook de opstand onder de bevolking groter wordt. Niet alleen van niet-gevaccineerden, hij verwacht dat ook gevaccineerden zich gaan uitspreken tegen de maatregelen. Een derde of vierde booster prik zal nodig zijn.

Toekomst corona

De wetenschap is van mening dat we in de toekomst moeten leren leven met corona. Of heeft de wetenschap het mis en dooft het Coronavirus uit, net zoals de Spaanse Griep die als een dief in de nacht verdween…

India

India zou dan weer te kampen hebben met extreme hitte, wat zou leiden tot een enorme sprinkhanenplaag waardoor gewassen vernield zouden worden en dat bijgevolg hongersnood zou veroorzaken.

Daarnaast voorspelde ze dat tal van steden te maken zouden krijgen met een tekort aan drinkwater, wat politieke gevolgen zou hebben omdat die landen dan genoodzaakt zullen zijn om oplossingen te vinden.

Tiny houses

Vele jongeren zullen kiezen voor Tiny houses, omdat zij geen woning kunnen krijgen vanwege de woningmarkt. Ook ouderen kiezen sneller voor een tiny house.

Nieuwe pandemie

Er zal een nieuwe pandemie vanuit Siberië komen. Dit wordt veroorzaakt door een bevroren virus wat vrijkomt vanwege de klimaatverandering.

Crypto

Er is goed nieuws voor de crypto fanaten. Volgens de voorspellingen komt er een nieuwe munt die gelijk zal staan met de euro.

Max verstappen

Hij vraagt zich af, net zoals meer mensen, al is het rudimentair, of het verstandig is dat zijn vader weer gaat racen. Max is uiterst sensitief en zijn intuïtie is sterk ontwikkeld en toekomst gericht.

Invasie in Frankrijk

De voorspellingen zijn dat er een invasie in Frankrijk zal komen. Maar hij schreef ook een passage over 2022 wat geïnterpreteerd kan worden als een oorlog. Al is het, net als zijn andere voorspellingen van hem, behoorlijk vaag.

VR neemt de wereld over

Een van de meest geloofwaardige voorspellingen voor 2022 is dar virtual reality de wereld zal overnemen. Men zal meer tijd dan ooit doorbrengen op social media en voor een scherm.

Watertekorten

Er zullen veel steden getroffen worden door watertekorten met politieke gevolgen. Landen moeten namelijk noodgedwongen alternatieven te vinden voor water.

Buitenaardse wezen

Er zullen buitenaardse wezens de aarde binnen vallen. Ze zullen een asteroïde sturen en die gaan op zoek naar leven.

Dit zijn de belangrijkste voorspellingen 2022 paragnosten.