Mediums en paragnosten Rotterdam

Mediums en paragnosten RotterdamWaarom vragen mensen om tijd aan mediums en paragnosten. Er gaat bijna geen gesprek voorbij op de spirituele hulplijn van Spiritueel Rotterdam, of er wordt wel gevraagd naar tijd. Wanneer ga ik de liefde van mijn leven vinden. Wanneer word ik zwanger. Wanneer ga ik verhuizen. Wanneer word ik rijk. Wanneer gaat mijn leven er beter uitzien. Wanneer stopt de ellende in mijn leven. Wanneer komt mijn ex terug?

Wij van Spiritueel Rotterdam zouden daar heel graag de juiste antwoorden op willen geven. Dan worden we rijk. Dan zou de lijn overbelast raken. Dat zou als een lopen vuurtje rondgaan. Je moet bij de spirituele medewerkers van Spiritueel Rotterdam zijn. Die weten exact te vertellen wanneer jij de liefde van je leven vindt. Of zwanger wordt of rijk.

Onzin, zeggen wij dan als medium en paragnosten. Waarom vragen mensen om tijd? Omdat ze leven met de tijd. En juist dat, zorgt er voor dat je je leven niet leeft. En weet je, als het er nog niet is, is daar een reden voor. En kan het zelfs zomaar zijn, dat als het er is, heel erg tegenvalt. Of jij zelf verder in de tijd bent en het zelf niet eens meer wilt. En daarbij, tijd laat zich niet dwingen. Als het er komt, komt het er als het de tijd is. Maar ja de mens is heel ongeduldig, die wil alles en ook het liefst dezelfde dag. Die realiseert zich niet dat iets tijd nodig heeft.

Als je zelf een beetje logisch nadenkt, dan kun je toch zelf ook op je klompen aanvoelen, dat tijd niet te geven is, wanneer je zwanger wordt? Of of rijk wordt? Wat ga je daar in eerste instantie zelf voor doen? Hetzelfde geldt voor een geliefde. Doe je niets, klopt er echt niet iemand op een gegeven moment aan je voordeur.

Als iemand vraagt komt er nog liefde op mijn pad. Dan denkt een medium, hmh, liefde, die is er toch al! Dat kan niet op je pad komen. Verander dat woord liefde eerst maar eens in een geliefde. Die kan wel op je pad komen. En dan komt de vraag wat ga je er zelf aan en voor doen?

Sommige cliënten willen dit niet horen en dat mag. Die zien de liefde nog op een manier, zoals het ons wordt verteld, het alleen niet is. Ieder mens is liefde en hoort vanuit die liefde te leven. Het is zijn kracht. Zonder die kracht geen leven.

Je zegt toch ook, ik heb er de kracht niet meer voor. Of wat denk je van. Dat jij je laat ontkrachten, zodra je tijd wilt weten van een medium of paragnost. Je ontkracht je daarmee, wel eens aan gedacht? Omdat je dan je kostbare tijd zit te wachten op iets, wat je wilt dat er komen gaat. Weg liefde!

Tijd willen weten, zegt in feite. Ik leef zelf niet. Heb je hem door? Nou, wij van Spiritueel Rotterdam wel en om die reden, geven we soms heus wel een tijdaanduiding aan hoor. Doen we met liefde. Om de cliënt rust mee te geven. Waarbij we wel altijd aangeven, dat het antwoord zomaar niet juist kan zijn. Daar zijn we eerlijk in. Maar we vertellen er ook bij dat  je dan wel zelf eerst je eigen tijd moet gaan zien en gebruik van dient te gaan maken.

Als deze cliënt dan ook de moeite neemt, te luisteren waarom tijd zonde van de tijd is. Dat er maar één tijd bestaat en dat is ieder mens zijn eigen tijd op deze aarde. En dat als je het zo kunt zien, je ineens gaat begrijpen dat je nooit ergens op moet wachten, of geduldig moet zijn. Omdat je dan jezelf ontkracht, liefde ontneemt.

Dan weten wij van Spiritueel Rotterdam, deze cliënt daar is nu een zaadje geplant. Die gaat hierbij stilstaan. Zie je weer een tijdsaanduiding. Alleen met een geheel andere betekenis. En al zou er niet bewust bij stil worden gestaan, toch is er dan in het onderbewuste iets in gang gezet, wat later ineens bewust wordt.

Dan zegt deze beller of chatter, ik snap het nu. Ik verkwansel kostbare tijd van mijn leven door dingen te willen, en te weten wanneer het komt. En mijzelf daarmee heel erg te kort doe. Ik heb door nu dat om tijd vragen eigenlijk heel gek is. Zeker als het om een andere persoon gaat waar ik op wacht. Of in verwachting wil raken.

Dat gebeurt wanneer het gebeurt. Ik begrijp niet dat ik mij er eerst zo druk over heb gemaakt.

www.spiritueel-rotterdam.nl