Liefde kruipt waar het niet gaan kan

Liefde kruipt waar het niet gaan kanLiefde kruipt waar het niet gaan kan. Ken je de uitspraak, het bloed kruipt waar het niet gaan kan? Wat zoveel betekent als. Iemand kan zich nog zo mooi voordoen, het karakter verloochent zich niet.

Als we het woord bloed nu eens veranderen in liefde, dan krijg je de zin. Liefde kruipt waar het niet gaan kan. En we leggen dezelfde betekenis er op, als bij het bloed. Iemand kan zo liefdevol overkomen, maar hoeft dat helemaal niet te zijn.

Je kunt er ook een andere betekenis op plakken. Liefde komt overal. Zelfs op plekken waar het eigenlijk niet bij kan.

En wat dacht je van deze? Liefde gaat kruipen, bewandelt tergend langzaam zijn pad op die plekken waar men de liefde nog niet in zijn volle glorie heeft ontdekt.

En dan als laatste. Liefde kan zijn weg niet bewandelen bij diegenen die liefde niet toe willen laten.

Liefde stop je niet, nooit. Liefde is er, altijd en om die reden kruipt het waar het niet gaan kan. Zelfs als je lijdt is er sprake van liefde. Liefde laat je namelijk ook lijden met als reden. Als je nu lijdt, dan ga je op een gegeven moment inzien dat al dat lijden nodig was, om mij, de liefde te gaan zien en toe te laten.

Er zijn dus ongelooflijk veel betekenissen te hangen aan de zin. Liefde kruipt waar het niet gaan kan. Wij van Mediumvise, wij geloven 100% in de liefde. Als het machtigste wapen wat er bestaat. Wij zien liefde als een superpower, die zich door niets of niemand laat tegenhouden.

Het kan tergend langzaam gaan, maar neem van ons, Mediumvisie aan, liefde zoekt net zo lang naar wegen, om ook naar al die plekken te gaan, waar het eigenlijk nooit naartoe zou kunnen gaan.

Zelfs al zou de mens volledig de liefde naast zich neerleggen. Wat bijna niet mogelijk is om te bevatten. Alhoewel er wel mensen zijn, die hiermee bezig zijn. Om de liefde uit de mens te halen en er robots van te maken. Bij het idee alleen al, huiveren wij van Mediumvisie. Maar we staan wel in de realiteit.

En die realiteit is dat ze bezig zijn met ontwikkelingen, dat we als mens zeg maar onze mobiele telefoon die veel van ons al kan overnemen, we als een soort van chip ingebouwd krijgen. Waarmee op afstand alles geprogrammeerd kan worden.

Zoals met alle technische ontwikkelingen, zijn er voordelen en nadelen. Het schijnt namelijk ook zo te zijn, dat we dan niet meer naar een dokter hoeven voor een operatie. Die vindt op afstand vanzelf in je lichaam plaats. Dat we niet meer met een mobiele telefoon op zak rond hoeven te lopen. Dat we met een druk op de knop alles kunnen regelen. Geld ook hierdoor verdwijnt, en jij dus als mens met eigen keuzes, gedachtes, gevoelens in feite ook.

Het lijkt nu nog iets futuristisch en onvoorstelbaar. Maar dachten we dat destijds ook niet toen we ineens op afstand met elkaar konden spreken, toen telefonie werd ontdekt. Of wat dacht je van licht in huis via elektriciteit?

Mooie voordelen, maar ook wel eens stilgestaan wat dit met liefde en relaties zou kunnen doen? Daar kunnen wij van Mediumvisie ons geen voorstelling van geven. Je kunt liefde niet uit de mens halen. Het is zijn overleving, zijn kracht, zijn proces om te helen. Het is zijn voeding om weer op te staan. En vergeet niet dat liefde ons als mens verbindt en zonder die verbinding niet ons leven kunnen leven.

Hoe kan een mens zonder verbinding? Mediums en paragnosten hebben daar een visie over. We kunnen niet zonder. Liefde kruipt waar het niet gaan kan, dat is een houvast. Die wij als mens nooit en te nimmer mogen en ook niet kunnen loslaten. Want dan laten we onszelf los. En als we onszelf loslaten, ontbreekt liefde. Ontbreekt het leven.

Dat ervaren we nu al vaak genoeg. Laat staan als we kiezen voor gemak dient de mens!

www.mediumvisie.nl