Healing op afstand

lichtwerkerWist je dat ademen in een laag tempo een van de krachtigste middelen is tegen stress en om jezelf te ontspannen?

We leven in een dynamische samenleven waarin gevraagd word en soms gedwongen of genoodzaakt word mee te gaan met de stroom. Voor de een is dit goed te doen en voor de ander wat minder of je geraakt volledig de weg kwijt omdat je gewoonweg de stroming niet begrijpt. Kortom je zit veel in je hoofd of loopt je lichaam voorbij. Wat als gevolg kan hebben: burnout of allerlei lichamelijke kwalen en ziektes.  Hierbij is het raadzaam om je huisarts te raadplegen.

Als je jezelf hierin herkent dan kun je als je wilt op een energetisch niveau er iets mee doen.  Wat kun je hieraan doen, om mee te gaan in die stroom en toch dicht bij jezelf te blijven, autonoom maar toch in verbinding. Zonder jezelf uit te sluiten en de durf te hebben anders te zijn. Raadzaam is wel in contact te blijven met je huisarts en zijn advies/diagnose op te volgen.
Je kunt naar de huisarts, je kunt in retraite, je kunt healing ontvangen etc. Allemaal goed. Kies vooral wat bij je past.
Je kunt natuurlijk ook laagdrempelig beginnen door bewust te worden van je lichaam en gedachten.
Ga even zitten.

1.Welke gedachten/gevoelens gaan er nu door je heen, waar denk je aan en wat doet dit in je lichaam.  Vertaal dit in woorden, ik voel me boos of verdrietig of spanningen rondom mijn buik.

2. richt nu je aandacht naar je ademhaling volg het proces van in en uit ademen bij je borst of buik. zeg tegen jezelf in ademen en uit ademen in en uit.

Voel hoe dit proces in je lichaam plaats vind. in en uit. Blijf met een deel van je aandacht bij de ademhaling en met een deel van je aandacht ga je naar je lichaam met name plekken waar je gevoelens voelt. Voel met een accepterende houding. Wat ik nu voel hoort bij mij en mag er zijn. Het is zoals het is en ik geef het de ruimte.

Zodra je bewust bent van je ademhaling kun je gaan mediteren. 3 minuten, meer is er niet nodig en dit kan overal. Door enkel bewust in en uit te ademen. 5 tellen via je neus in, 5 tellen vasthouden en met getuite lippen in 10 harde pufjes uitademen.  Doe dit 3 keer met een rust ademhaling tussen iedere ademhaling.

Elke zondagavond om 21:00 geef ik een healing op afstand. Dit duurt een half uur en werkt een week lang door. De healing kan voor jezelf, je gezin, vrienden, familie of huisdieren.
De healing activeert je zelfhelend vermogen, waardoor eventuele blokkades in je lichaam worden opgeheven en de energie weer gaat stromen. Daarbij kun je positieve gevoelens/gedachten voor jezelf voelen, voor je naasten. De healing helpt je om liefdevoller en milder met jezelf en anderen om te gaan.

Wil je meedoen met de healing meld je dan uiterlijk vrijdag aan. Dit doe je door :  *  Stuur mij een foto via fotoreading met naam en leeftijd van de persoon(en)/huisdier die op de foto staan. Zie link: https://www.top-paragnosten.nl/fotoreading/lichtwerker-marijke/ .  * Vermeld waar je de healing voor wilt (hoeft niet perse).  * Als antwoord krijg je instructies en sta je ingeschreven.   * Geniet van de healing.

En natuurlijk hoor ik graag wat de ervaringen zijn van de healing.
Ik ben vaker bereikbaar via de chatlijn, bellen kan met boxnr13.

Warme groet Marijke