Wanneer komt mijn ware liefde?

Wanneer komt mijn ware liefde? Die vraag wordt vaak gesteld en ik verbaas me erover dat Numerologie dan het hele proces omschrijft. Het is niet zo dat er maar eens in je leven een grote liefde langswandelt, want het leven creëert kansen aan de lopende band. Een partner is trouwens jouw meest confronterende ‘spiegel’, dus het is wel zo prettig dat je dan allebei stapelverliefd bent. Zo’n liefde komt op je pad omdat je nog iets met elkaar hebt af te maken uit een vorig leven, of omdat je een specifieke ervaring nodig hebt in je huidige leven. Dit geldt zowel voor jouzelf als voor de liefdespartner.

Hoe gecompliceerd het pad naar de liefde kan zijn leerde ik van Francisca. Van haar ouders, druk met zichzelf, elkaar, succesvol worden en de oudste zoon, kreeg ze weinig aandacht. Het was overduidelijk dat deze nieuwsgierige baby de wereld graag wilde leren kennen, maar haar ondernemende karakter oogstte misprijzen, beperking en afkeuring want ze was ‘lastig’. De vraag die zij zichzelf in haar jongste jaren het vaakst stelde: Wat is er mis met mij, waarom krijgt Broer aandacht en liefde en ik nooit. Zo draaide ze jarenlang hetzelfde programma af: waarom deed hij dit, waarom deed zij dat, waarom zei zij dit, hoe zou dat bedoeld zijn, waarom is wat ik doe nooit goed, nooit lief? Francisca wenste alleen maar dat er van haar gehouden werd. Misschien deden haar ouders dat wel, maar op hun eigen manier en Fran herkende dat niet als liefde.

Ze worstelde zich door de jaren heen. Op de vraag waarom Broer zo schrijnend werd voortrokken en waarom haar ouders afwijzend op haar reageerden vond ze nooit het antwoord: ze was jong en de geheimen van liefdeloosheid doorzag ze niet. Het gezin verhuisde frequent en voor Francisca was het moeilijk om een vriendenkring op te bouwen.
Dwars door alle verdrietjes heen ontwikkelde Fran een paar nieuwe dingen. Ze werd een hypochonder. Doordat zij niet leerde om vanuit veiligheid en vertrouwen te leven, had ze weinig vertrouwen in het gezond functioneren van haar lichaam. Daarbij ontdekte ze dat het heel handig was om een stevige mening te hebben èn hoe het voelde om gelijk te krijgen. Intelligent als ze was, probeerde Francisca deze nieuwe dingen uit en gelukkig ontwikkelde ze enig zelfvertrouwen en gevoel voor eigenwaarde. Ze werd ouder maar haar worsteling werd eigenlijk niet minder.

Haar puberteit voltrok zich en al jong verdiende ze haar eigen geld en vond daarmee wat erkenning. In de jaren daarna was ze druk met een vervolgopleiding en vele baantjes. Die baantjes waren nodig, want de opleiding moest ze uiteindelijk zelf betalen: haar ouders haakten af. Ze vonden het onzin dat ze wilde studeren, want ‘ze spoorde toch niet’ en bovendien kon ze net zo goed gelijk gaan werken. Dan verdiende ze nog wat.
Omdat er niet naar haar werd geluisterd en gesprekken onmogelijk waren, besloot Francisca in een puberale protestactie om niet meer te praten met haar huisgenoten. Haar moeder stelde na enkele weken: zij eruit of ik eruit. Te vroeg ging ze op kamers maar emotioneel veranderde er niets: ze werd aan haar lot over gelaten. Aan de nieuwe mensen die Francisca ontmoette stelde ze minstens één keer de vraag Hoe vind je mij eigenlijk? “Wel leuk” was niet goed, ze zocht altijd een betere reden en liever nog twee. Ze ontdekte dat seks iets anders is dan liefde en bleef altijd en overal zoeken naar erkenning en waardering. Toen ze haar ouders eens vroeg om wat positieve karaktertrekken van haar te benoemen, kwamen zij niet verder dan: ‘Je ruimt je huis heel netjes op’.
Fran liet zich tijdens haar studiejaren op allerlei manieren testen, omdat ze er nog steeds niet op vertrouwde dat ze lichamelijk en geestelijk ècht okee was. De IQ- en EQ-, sociale- , persoonlijkheids-, beroepskeuze- en natuurlijk de zelfvertrouwentest, het enneagram en de hoe-normaal-ben-jij-test . Tussendoor volgde ze allerlei therapieën omdat ze bleef zoeken naar de ingang naar binnen. Een psychologische test wees uit dat ze intelligent was en dat was een pleister op een diepe, oude wond en een bevestiging waar ze heel blij mee was.
Ze liep stages, rondde haar studie af en vond na verloop van tijd een baan waarvan ze hoopte dat het was wat ze zocht. Rond haar dertigste was het werk wat ze deed niet naar haar zin vanwege afgunstige collega’s en haar relatie van enkele jaren liet haar wel kennismaken met prima seks, maar had verder weinig om het lijf. Ze zocht en vond ander werk, verhuisde naar een fijn huisje en smakte toen in volle vaart in een burn-out waardoor ze op de bodem van haar emotionele put stuiterde en het duurde wel even voordat ze daar weer uit was geklommen.
Ondertussen was Fran halverwege de dertig. Ze werd soms snel en hevig verliefd. Dan volgde een lang traject waarin ze constateerde dat zij meer verwachtte dan er werd gegeven. Fran moest leren om onderscheid te maken tussen ‘aandacht’ en iemand die werkelijk belangstelling had in wie zij als persoon was. Dat is verschrikkelijk moeilijk als ’aandacht’ jouw toverwoord is.
Liefdevolle aandacht die je in jouw beleving zo tekort bent gekomen; aandacht die altijd aan Broer werd gegeven; aandacht die uitging naar grotemensendingen waardoor er voor de zoveelste keer verhuisd moest worden, waardoor je wéér je school, je huis en alles moest achterlaten; aandacht die voor jou doorgaans bestond uit geïrriteerde woorden van misprijzen waardoor je je vanbinnen zo klein en eenzaam voelde worden. En kwaad bovendien, want Fran dacht wel dat ze ondertussen had geleerd om die machteloze kwaadheid te verbergen, maar toch stak hij telkens z’n lelijke kop naar buiten. Wanneer de frustraties haar overdonderden schreef ze lange, onthullende, beledigende, diepzinnige, hilarische, maar vooral eindeloos véél berichten aan ex minnaars. ‘Het lijkt wel of ik eraan verslaafd ben, het is m’n uitlaatklep’ lachte ze en ondertussen graaide de oude, kwaaie pijn alle frustraties naar zich toe om daarmee een nieuwe zwarte steen in haar hart te metselen.

‘Wanneer komt toch eindelijk de ware liefde op mijn levenspad’ zuchtte Francisca soms.
Zeg maar hoe jij je Liefste wil ontvangen. Tussen de puinhopen van je verleden?
Wanneer er vandaag iets gebeurt wat lijkt op vroeger, schreeuwen je oude ervaringen mee.
Of wil je je Liefste trakteren op vlagen onverwerkte, oude pijn?
Wanneer jullie vandaag of morgen eens ruzie hebben, schreeuwt al die oude pijn mee.
Of trakteer je de Liefste op een portie oud verdriet?
Want bij elk klein of groot nieuw verdriet, huilt al je oude verdriet mee.
Verras jij je Liefste met die in jarenlange laagjes opgebouwde verlatingsangst?
Want bij elk meningsverschil schreeuwt die verlatingsangst keihard in je eigen oren.

Mensen met een ingewikkeld verleden ontmoeten vaak eerst een paar foute of onbelangrijke Liefdes, zodat ze zich hopelijk daardoor wat meer bewust worden van hun eigen ongewenste bagage.
Je kunt er ook bewust voor kiezen om nu die ongewenste bagage uit te pakken, het puin te ruimen en dat oude verdriet ècht uit je systeem te gaan beitelen. Dat is moeizaam, hard werk, zoek er hulp bij want die ga je nodig hebben, en neem die verlatingsangst gelijk mee. Dan kan je de pijn en de zwarte stenen uit je hart loslaten en misschien zal je nog een paar keer oude tranen huilen zodat het daarna niet meer hoeft. Dan hoef je niet meer bang te zijn dat iemand je zal verlaten, want je onder de puinhopen uit je verleden vind je gegarandeerd een vriend voor het leven terug: je mooiste zelf.
Francisca is intussen 42 Jaar. Afgelopen zomer liep ik haar bijna voorbij op een station. Onherkenbaar! Er stond een krachtig, stralend, zelfbewust mens. Ze had twee jaar nodig om haar rugzak echt leeg te maken, vertelde ze. Nu werkt ze met kinderen uit huiselijk-geweld gezinnen en in dat werk heeft ze haar draai gevonden. “Zo dankbaar dat ik mijn ervaringen eindelijk positief kan gebruiken” is de opmerking die mij van onze korte ontmoeting het meeste bijbleef.
Dat èn de trotse blik waarmee de man haar bekeek, waarmee ze dit voorjaar getrouwd was.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Beschikbaar
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.